Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 66

Θέμα: Σχολικός πίνακας. Το μέλλον απο το ΜΙΤ

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ του recycle....

τι ειναι αυτα που γραφεις???

τι σου κανουνε εκει πανω στην Πολωνια?

αγωνιω και κλαιω γοερα για αυτα που Γλεπουν τα ματακια μου...

ΔΕΝ μπορω να το πιστεψω...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

μαμα κοιτα το δελφιΝι Το avatar του/της Todi
    ΓΙΑΤΙ ΩΡΕ??

ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΟΥ ΒΡΑΔΥΑΖΕΙ

ασε αλλαξα πολυτεχνειο
    δεν τα αρεζα το παλιο λεμε

και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
    πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
    εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αυτό που θέλω να πω ρε todi είναι οτι δε χρειάζεται κάτι να είναι super-duper hightech για να είναι καινοτόμο ή χρήσιμο.

Αν θες, αυτό που κάνει το project ακομα ποιο καλο, ειναι οτι ΑΚΡΙΒΩΣ χρησιμοποιεί (κατα τα λεγόμενα όσω ξέρουν μια και εγώ δεν γνωρίζω απο σοφτγουερικα) υπάρχουσα τεχνολογία.

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ και χρήσιμο τρόπο.

Εκεί φάινονται τα μυαλά της "εφαρμοσμένης επιστήμης" και όχι στο μπλα-μπλα (στο οποιο ειδικευόμαστε εδώ...)
    δεν ειναι ακριβως θεμα "τεχνολογιας που εφαρμοζεται με καινοτομο τροπο". Η ολη δυσκολια του εγχειρηματος...

Μαλλον, ας το παρουμε αλιλως: το συγκεκριμενο project δεν ειναι χτεσινο, υπαρχει πανω απο 6 χρονια. Αναλογες προσπαθειες εχουν γινει και πριν απ αυτο. Για να αντιληφθουμε το μεγεθος του project, αρκει να σας πω οτι τετοια projects αποτελουν MSc (ισως και Phd) thesis. Αυτο σημαινει οτι δεν ειναι project δισεκατομυριων, ειναι απλα project ερευνητικο, σαν αυτα που γινονται σ ολα τα πανεπιστημια που σεβονται τον εαυτο τους και κανουν πραγματικη ερευνα.

Για να επανελθω στην αρχικη μου προταση, η ολη δυσκολια του εγχειρηματος ειναι το πως θα καταλαβει το συστημα τι ειναι αυτο που ζωγραφιζει ο χρηστης, το οποιο επιτυγχανεται απο πραγματικα advanced pattern recognition (sketch recognition στην προκειμενη περιπτωση) techniques. Επισης, ειναι εντυπωσιακο οτι ολο αυτο γινεται σε πραγματικο χρονο. Το συστημα "καταλαβαινει" διαφορετικα στυλ σχεδιασματος και ειναι ικανο να διαλεξει μεταξυ διφορουμενων σχεδιων. Τελοσπαντων, προφανως δεν ειναι το καταλληλο forum για περαιτερω αναπτυξη

παντως, το συστημα δεν εχει σχεδιαστει για σχολεια... περισσοτερο σε μηχανικους (θα) απευθυνεται

κατα τ αλλα, να συμφωνησω στο οτι καθε συζητηση εδωμεσα λιγο θελει να γινει οπως ακριβως τα δελτια ειδησεων: οι τραγκαουνακηδες σημερα θα δωσουν το expert opinion τους για την προληψη του καρκινου κι αυριο για τα συστηματα αιμοληψιας στα νοσοκομεια (δεν εγινε ετσι η συγκεκριμενη συζητηση, αλλα λιγο ηθελε )

Το πρόγραμμα που τρέχουν δε μου κάνει εντύπωση. Σε interaction και simulation έχω δει και παλιότερα παραδείγματα, πιό εντυπωσιακά. Για τη χρησιμότητά του, μάλιστα, θα πω ότι... καλύτερα χαρτί και μολύβι. Και πολλή μελέτη.

έρευνα, ξε-έρευνα, τί πρόοδο να δει η ελλάδα ρε όταν ακόμα νομίζουν ότι υπάρχουν αεικίνητα και ότι όταν τους λες "ανοίξτε κανά βιβλίο να ξεστραβωθείτε" σου απαντάνε "μας θίγεις"

Εδώ, παρατηρήστε το ακόμα και στο φόρουμ, το να ανοίξεις βιβλίο θεωρείται κατά κάποιο μυστήριο τρόπο αποδοχή άγνοιας ("εγώ τα ξέρω!"), κάτι που προσπαθούν να αποφύγουν... Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι οι μπαρούφες που λένε, για κάποιον που ξέρει έστω και τα βασικά, είναι πασιφανές πως ούτε για κόμικ δεν αξίζουν.

και ο χορός καλά κρατεί.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
    γιατι ωχ?
    .....θα καταλάβεις σύντομα φίλε μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    καποιο υποσυστημα λοιπον, υπολογιζει την ταλαντωση που δημιουργειται απο τους ανισομεγεθεις τροχους κ η ταλαντωση δειχνει να μεγαλωνει προς το τελος της ραμπας..
    αραγε αυτο μπορει να μας δειξει αν υπαρχει τελικα η οχι φυγοκεντρος;
    Όλο αυτό είναι επίδειξη αναλυτικής μηχανικής. Ένα σύνολο (μερικών διαφορικών) εξισώσεων είναι, δεν είναι δα κάτι συνταρακτικό. Όλα υπολογίζονται ταυτόχρονα, δεν έχει "υποσυστήματα".

Φυγόκεντρος θα έλεγα ότι υπάρχει... τί εννοείς όμως με το "υπάρχει";

πάει το θρεντ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear

πάει το θρεντ...
    :a12: λεμε τωρα...
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Γιατί; είχες καμία ελπίδα ότι θα έμενε εκεί που το έβαλες;

χα

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum

πάει το θρεντ...
    Μερικά πράγματα φαίνονται από την αρχή
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    Μερικά πράγματα φαίνονται από την αρχή
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Αμα μιλας για το Incredible Machine εχεις πεσει πολυ εξω.
    Εκει τα σχηματα και η συμπεριφορα τους στον χωρο ηταν προσχεδιασμενα και μαλιστα οχι και τοσο αληθοφανη.
    Εδω υπαρχουν απειρες μεταβλητες.
    Δες οχημα μη προκαθορισμενου σχηματος με ανοσομεγεθεις τροχους πως συμπεριφερθηκε.
    Και αναλογα με το μεγεθος του εκανε και διαφορετικη βουτια.
    Και το βιντεακι που ειδαμε μαλλον δεν εδειχνε και πολλα.
    Λοιπον, οντως φοβερα εντυπωσιακο για εμενα, αλλα πριν λιγο που το εδειξα στον αδερφο μου που ειναι μηχανολογος μηχανικος δεν εντυπωσιαστηκε ιδιαιτερα και αρχισε να μου λεει και αυτος για MATLAB κλπ!
    Μαλλον κασετα τρωνε ολοι αυτοι!!! :rotflmao:

Παντως, το πιο ωραιο ειναι οτι ΥΠΑΡΧΕΙ στην αγορα ενα τετοιο προγραμμα που ζωγραφιζεις διαφορα και τα κανεις να "λειτουργουν" υπακουοντας σε βαρυτητες κλπ. Δεν ειναι τοσο εφφετζιδικιο οσο του ΜΙΤ αλλα ειναι τρομερα πορωτικο!

Λεγεται Pintar Interactive Virtual Lab (http://www.pintarmedia.com/pdload/)

Το κατεβασα και εδω και μερικες ωρες εχω σκαλωσει! Ουτε δουλεια ουτε τιποτα λεμε!

Δειτε τι εφτιαξα!! :rotflmao:
    http://www.sharebigfile.com/file/278...A0012.mp4.html
    (Θελει quicktime για να παιξει)

Εδω μπορειτε να δειτε τι μπορει να κανει το προγραμμα: http://www.youtube.com/watch?v=7PHpRKr_tnE&NR
    Νίκος
    Open Horizons

Aαααα ναι! Ξεχασα! Στο site της εταιριας που σας εδωσα, διαλεξτε το MECHANICS προγραμμα!

Τωρα να με συγχωρειτε, παω να φτιαξω μπιλιτσες 100 κιλων να κατρακυλανε στα λουκια, και μετα να σκανε πανω στο ανθρωπακι που θα ειναι ξαπλωμενο απο κατω!!! :rotflmao: :rotflmao:

(Ναι ειμαι βλαμμενος το ξερω!)
    Νίκος
    Open Horizons

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Δειτε τι εφτιαξα!! :rotflmao:
    http://www.yourfilehost.com/media.ph...e=SV_A0012.mp4

Error file not found βγάζει ωρέ ταξιδευτή...

Ουπς, συγνωμη παιδια. Το εφτιαξα τωρα!
    http://www.sharebigfile.com/file/278...A0012.mp4.html
    Νίκος
    Open Horizons

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το ψαλίδι από το V-strom 1000..
    από Respect στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2008, 12:22
  2. .....το εξιτήριο....από το τρελάδικο...
    από nktR στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2008, 09:56
  3. Μολις το πηρα απο το μαστορα γ@μω την τυχη μου..
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 17:02
  4. το μοτερ απο το παπι μου
    από karelis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2005, 23:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας