Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Και επιμένω και ΘΑ επιμένω..Δεν ξέρω αν ήσουν εσύ η όχι αλλά όταν εγώ έκοψα αριστερά ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ υπήρχε μηχανή πίσω.Πολύ κοντά στο σημείο αυτό(το πρόσεξα χθες που ξαναπέρασα απο εκεί) έχει είσοδο).Ίσως ήρθε από εκεί.Ποσώς με ενδιαφέρει.Σημασία έχει ότι έτσι όπως οδηγεί μετράει μέρες και είναι προκλητικότατος.Ο τύπος φάνηκε ότι δεν ήθελε να προσπεράσει αλλα να μου "την πει".Μερικές φορές τα πράγματα δεν παίρνουν δεύτερη κουβέντα.
ΥΓ:Και μόνο που λές ότι τα πλαστικά δεν υπάρχουν μάλλον μιλάμε για άλλο περιστατικό.Εγώ σου μιλάω για μια R1 η οποία δεν είχε πλαστικά όχι κάποιο πιθανό γυμνό.Καλή καρδιά![]()
το μεγαλυτερο λαθος ανθρωπων ΠΟΥ ΔΕΝ εχουν οδηγησει μηχανη (δεν ξερω εαν εσυ οδηγας ή οχι, απλα σε αυτους συμβαινει πιο συχνα) ειναι να μην μπορουν να αντιληφθουν τις ταχυτητες που ανεβαζει η μηχανη. Βλεπεις κατι στο βαθος και λες μακρυα ειναι. Με +120 χλμ απο τα δικα σου ομως δεν ειναι καθολου μακρυα.
Δεν ξερω ποιος εχει δικιο-αδικο προσωπικα δνε με αφορα τετοια γινονται 1000δες καθε μερα. μακαρι ολες οι στραβες να ηταν απλα καθυστερηση στην εθνικη.