Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: Αλήτες μηχανόβιοι????

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    Και επιμένω και ΘΑ επιμένω..Δεν ξέρω αν ήσουν εσύ η όχι αλλά όταν εγώ έκοψα αριστερά ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ υπήρχε μηχανή πίσω.Πολύ κοντά στο σημείο αυτό(το πρόσεξα χθες που ξαναπέρασα απο εκεί) έχει είσοδο).Ίσως ήρθε από εκεί.Ποσώς με ενδιαφέρει.Σημασία έχει ότι έτσι όπως οδηγεί μετράει μέρες και είναι προκλητικότατος.Ο τύπος φάνηκε ότι δεν ήθελε να προσπεράσει αλλα να μου "την πει". Μερικές φορές τα πράγματα δεν παίρνουν δεύτερη κουβέντα.

ΥΓ:Και μόνο που λές ότι τα πλαστικά δεν υπάρχουν μάλλον μιλάμε για άλλο περιστατικό.Εγώ σου μιλάω για μια R1 η οποία δεν είχε πλαστικά όχι κάποιο πιθανό γυμνό.Καλή καρδιά

το μεγαλυτερο λαθος ανθρωπων ΠΟΥ ΔΕΝ εχουν οδηγησει μηχανη (δεν ξερω εαν εσυ οδηγας ή οχι, απλα σε αυτους συμβαινει πιο συχνα) ειναι να μην μπορουν να αντιληφθουν τις ταχυτητες που ανεβαζει η μηχανη. Βλεπεις κατι στο βαθος και λες μακρυα ειναι. Με +120 χλμ απο τα δικα σου ομως δεν ειναι καθολου μακρυα.

Δεν ξερω ποιος εχει δικιο-αδικο προσωπικα δνε με αφορα τετοια γινονται 1000δες καθε μερα. μακαρι ολες οι στραβες να ηταν απλα καθυστερηση στην εθνικη.
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    το μεγαλυτερο λαθος ανθρωπων ΠΟΥ ΔΕΝ εχουν οδηγησει μηχανη (δεν ξερω εαν εσυ οδηγας ή οχι, απλα σε αυτους συμβαινει πιο συχνα) ειναι να μην μπορουν να αντιληφθουν τις ταχυτητες που ανεβαζει η μηχανη. Βλεπεις κατι στο βαθος και λες μακρυα ειναι. Με +120 χλμ απο τα δικα σου ομως δεν ειναι καθολου μακρυα.

Δεν ξερω ποιος εχει δικιο-αδικο προσωπικα δνε με αφορα τετοια γινονται 1000δες καθε μερα. μακαρι ολες οι στραβες να ηταν απλα καθυστερηση στην εθνικη.
    Είμαι 27 και οδηγώ από τα 15 μηχανή.Και για 4 χρόνια έτρεχα και σε αγώνες.Έχω πάρει μέρος στο aprillia challenge καθώς και σε enduro με 250.Ερασιτεχνικά πάντα..
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Είμαι 27 και οδηγώ από τα 15 μηχανή.Και για 4 χρόνια έτρεχα και σε αγώνες.Έχω πάρει μέρος στο aprillia challenge καθώς και σε enduro με 250.Ερασιτεχνικά πάντα..

δεν μου λεει κατι.

εγραψα οτι δεν ξερω εαν και τι οδηγας. γενικα μιλησα.
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    (δεν ξερω εαν εσυ οδηγας ή οχι, απλα σε αυτους συμβαινει πιο συχνα)
    Ναι οδηγάω.Τέλος πάντων παρακουράστηκε το θέμα νομίζω.Ο καθείς κρίνει ποιός πήγε να φάει το κεφάλι του.
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ...ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ,ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
    Ομως τυχαινει καμμια φορα να κανουμε και μαλακιες...οσο λιγοτερες τοσο καλυτερα...για ολους.

Το κωλοδάκτυλο με το δεξί ή το αριστερό το έκανες? :rotflmao: :rotflmao:
    it's the Nexus of the crisis...and the origin of storms

Τί πίνετε ρε;

Πάντα φταίει ο από πίσω λέει ο κοκ. Οι μοτοσυκλετιστές δεν εξαιρούνται.

Είσαι αναβάτης; Βλέπεις ότι πάει να προσπεράσει κουτί άλλο κουτί μπροστά σου (το άν βγάζει φλας ή όχι είναι άσχετο);

Κόβεις.

Γιατί;

Θα ζήσεις λίγο παραπάνω.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μή σε δει ο οδηγός ενός αυτοκινήτου όταν πηγαίνεις με 200+, πάρτε το χαμπάρι.

200 χλμ/ώρα = 55.5 μέτρα το δευτερόλεπτο

Που σημαίνει πχ όταν τσεκάρει ένας "κουτάκιας" το καθρέφτη (άν τσεκάρει), μετά από κάνα δευτερόλεπτο αρχίζει να βγαίνει, άντε άλλο ένα μετά και έχει βγει τελείως, έχουν περάσει 2-3 δεύτερα και κάτι που ήταν 100-150 μέτρα πίσω του τώρα πασχίζει να φρενάρει...

Πιο πιθανό είναι να μη σε δουν λοιπόν.

Άρα τί κάνεις για να επιβιώσεις στις εθνικές και λοιπές οδούς ταχείας κυκλοφορίας;

Όταν δεις κουτί, κόβεις.

Κόβεις τόσο ώστε άν γίνει στραβή να μπορείς τουλάχιστον να στρίψεις αρκετά γρήγορα...

Κράνος (και τα υπόλοιπα), πάντα.

ΥΓ Ο Ghostrider οδηγά σε αδερφίστικο περιβάλλον. Άν ήταν στην Ελλάδα θα είχε πεθάνει 300 φορές στην ελληνική άσφαλτο -ούτε ένα βίντεο δε θα πρόφταινε να βγάλει, όχι σειρά...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous

ΥΓ Ο Ghostrider οδηγά σε αδερφίστικο περιβάλλον. Άν ήταν στην Ελλάδα θα είχε πεθάνει 300 φορές στην ελληνική άσφαλτο -ούτε ένα βίντεο δε θα πρόφταινε να βγάλει, όχι σειρά...
    Και ομως...ειμαι ζωντανος.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: Re: Αλήτες μηχανόβιοι????

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS

και αν τον ειδες αφου εχεις ηδη αρχισει την προσπεραση ............γιατι δεν εβγαλες κατευθειαν δεξι φλας κατα την προσπεραση...και να πατησεις και λιγο παραπανω γκαζι ωστε με ολα αυτα να του δειξεις οτι τον εχεις δει και οτι κανεις οτι μπορεις καλυτερο για να βγεις απο μπροστα του και να του ελευθερωσεις το δρομο...??
    Respect φιλε μου.......
    Χαρηκα που υπάρχει και κάποιος άλλος που το κανει αυτο....

Τί πίνετε ρε;

Πάντα φταίει ο από πίσω λέει ο κοκ. Οι μοτοσυκλετιστές δεν εξαιρούνται.

Είσαι αναβάτης; Βλέπεις ότι πάει να προσπεράσει κουτί άλλο κουτί μπροστά σου (το άν βγάζει φλας ή όχι είναι άσχετο);

Κόβεις.

Γιατί;

Θα ζήσεις λίγο παραπάνω.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μή σε δει ο οδηγός ενός αυτοκινήτου όταν πηγαίνεις με 200+, πάρτε το χαμπάρι.

200 χλμ/ώρα = 55.5 μέτρα το δευτερόλεπτο

Που σημαίνει πχ όταν τσεκάρει ένας "κουτάκιας" το καθρέφτη (άν τσεκάρει), μετά από κάνα δευτερόλεπτο αρχίζει να βγαίνει, άντε άλλο ένα μετά και έχει βγει τελείως, έχουν περάσει 2-3 δεύτερα και κάτι που ήταν 100-150 μέτρα πίσω του τώρα πασχίζει να φρενάρει...

Πιο πιθανό είναι να μη σε δουν λοιπόν.

Άρα τί κάνεις για να επιβιώσεις στις εθνικές και λοιπές οδούς ταχείας κυκλοφορίας;

Όταν δεις κουτί, κόβεις.

Κόβεις τόσο ώστε άν γίνει στραβή να μπορείς τουλάχιστον να στρίψεις αρκετά γρήγορα...

Κράνος (και τα υπόλοιπα), πάντα.

+15000000000!!!!

Τι καθομαστε και το συζηταμε ρε παιδια;
    Oποιος και να ηταν με την μηχανη, ηταν απο την αρχη μεχρι το τελος ΛΑΘΟΣ.

- Με 210% ΑΝΩ του επιτρεπτου οριου (230 χαω)
    - ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ οτι ο δρομος γενικοτερα ΕΧΕΙ κινηση και ΔΥΝΗΤΙΚΑ καποιο "κουτι" μπορει να βγει στην αριστερη λωριδα και να τον κλεισει
    - ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ το παραπανω γεγονος
    - Χωρις κρανος

και με ολα αυτα να περιμενει και να εχει την απαιτηση να ΜΗΝ βγει κανεις στο αριστερο για να περασει;;;

Ε συγνωμη αλλα το λαθος ειναι λαθος!
    Παραπεμπω και σε παλιοτερο thread του πολυαγαπητου μας FZR600 οπου οδηγοντας επισης ξεκρανωτος ειχε "στολισει" ηλικιωμενο διοτι τον ειχε αναγκασει να κοψει απο τα 200 στην Ε.Ο. Τοτε τον ειχαμε ολοι βαλει στη θεση του ορθως. Εδω γιατι δεν συμβαινει το ιδιο και ψαχνουμε το σφαλμα στον "κουτακια";

Ακομα και ΛΑΘΟΣ του αυτοκινητου να ηταν να βγει στην αριστερη λωριδα χωρις ελεγχο, ο νομος σωστα οριζει οτι φταιει αυτος που ερχεται απο πισω.
    Αν εγω ειμαι με αυτοκινητο και 120 και κανω μια προσπεραση κανονικα, ενω εκεινη την ωρα ερχεται η Porsche με 200+ και σκασει επανω μου φταιω εγω που ΤΟΛΜΗΣΑ να τον κοψω τον γρηγοροπουλο η ο καγκουρας που παει με αλλα 100 χλμ ανω του οριου;

Συγνωμη φιλε Xrider και γενικα μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης, αλλα αν ησουν εσυ ολο αυτο ηταν εντελως λαθος απο την αρχη μεχρι το τελος. Και ειδικα το να μην φορας κρανος/εξοπλισμο!

Οσους ξεκρανωτους βλεπω στο δρομο να πηγαινουν κομματια, αν τυχει κ μετα απο 10 χλμ τους δω με τα μυαλα στην ασφαλτο δεν θα κανω καν τον κοπο να σταματησω! Ενας λαλακας λιγοτερος στους δρομους!
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    +15000000000!!!!

Τι καθομαστε και το συζηταμε ρε παιδια;
    Oποιος και να ηταν με την μηχανη, ηταν απο την αρχη μεχρι το τελος ΛΑΘΟΣ.

- Με 210% ΑΝΩ του επιτρεπτου οριου (230 χαω)
    - ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ οτι ο δρομος γενικοτερα ΕΧΕΙ κινηση και ΔΥΝΗΤΙΚΑ καποιο "κουτι" μπορει να βγει στην αριστερη λωριδα και να τον κλεισει
    - ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ το παραπανω γεγονος
    - Χωρις κρανος

και με ολα αυτα να περιμενει και να εχει την απαιτηση να ΜΗΝ βγει κανεις στο αριστερο για να περασει;;;

Ε συγνωμη αλλα το λαθος ειναι λαθος!
    Παραπεμπω και σε παλιοτερο thread του πολυαγαπητου μας FZR600 οπου οδηγοντας επισης ξεκρανωτος ειχε "στολισει" ηλικιωμενο διοτι τον ειχε αναγκασει να κοψει απο τα 200 στην Ε.Ο. Τοτε τον ειχαμε ολοι βαλει στη θεση του ορθως. Εδω γιατι δεν συμβαινει το ιδιο και ψαχνουμε το σφαλμα στον "κουτακια";

Ακομα και ΛΑΘΟΣ του αυτοκινητου να ηταν να βγει στην αριστερη λωριδα χωρις ελεγχο, ο νομος σωστα οριζει οτι φταιει αυτος που ερχεται απο πισω.
    Αν εγω ειμαι με αυτοκινητο και 120 και κανω μια προσπεραση κανονικα, ενω εκεινη την ωρα ερχεται η Porsche με 200+ και σκασει επανω μου φταιω εγω που ΤΟΛΜΗΣΑ να τον κοψω τον γρηγοροπουλο η ο καγκουρας που παει με αλλα 100 χλμ ανω του οριου;

Συγνωμη φιλε Xrider και γενικα μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης, αλλα αν ησουν εσυ ολο αυτο ηταν εντελως λαθος απο την αρχη μεχρι το τελος. Και ειδικα το να μην φορας κρανος/εξοπλισμο!

Οσους ξεκρανωτους βλεπω στο δρομο να πηγαινουν κομματια, αν τυχει κ μετα απο 10 χλμ τους δω με τα μυαλα στην ασφαλτο δεν θα κανω καν τον κοπο να σταματησω! Ενας λαλακας λιγοτερος στους δρομους!
    +10000..Κόντευα να τρελαθώ με αυτά που άκουγα..Μην ξεχνάμε και το γεγονός του ευγενικότατου κωλοδάχτυλου ε?Τέλος πάντων..Καλη καρδιά και πάντα κράνος

Το λαθος ειναι και των δυο...Ναι μεν γιατι ετρεχα αλλα και η αντιδραση του γκλουμ ηταν αργη και λαθος.
    Θα πρεπει να γνωριζετε ομως οτι ανα πασα στιγμη μπορει να γινει κατι παρομοιο λογω του οτι και απο καποια περιοδικα (ονοματα δεν λεμε) τα τεστ μηχανων γινονται σε αυτο τον δρομο..
    Η αριστερη λωριδα στην Α.Ο ειναι αποκλειστηκα για προσπερασμα σε διαφορες περιπτωσεις...το οριο ειναι 120χλμ.οι ακομα πιο αργοι θεωρητικα οδηγουν δεξια/δεξια.
    Για το κρανος τα ειπαμε..λαθος κινηση σε τοσα χλμ. Δεκτον!

+10000..Κόντευα να τρελαθώ με αυτά που άκουγα..Μην ξεχνάμε και το γεγονός του ευγενικότατου κωλοδάχτυλου ε?Τέλος πάντων..Καλη καρδιά και πάντα κράνος
    Γκλουμ εσυ πιστευεις οτι θα σταματαγα να το συζητησουμε?
    Ακομα και τωρα ,φατσα κλπ δεν θυμαμαι πολλα ,γιατι αλλα σκεφτομουν εκεινη την ωρα.
    Εσυ μπινελικια δεν ρηχνεις στον δρομο?Εγω κανω την κινηση που τα λεει ολα.
    Σορρυ ρε φιλε παντως.

Mα βρε Σπυρο μου, επειδη βλεπω οτι αναγνωριζεις το λαθος σου και δειχνεις εξυπνος ανθρωπος, το οτι ο Gloum πιθανον εκανε λαθος κινουμενος αργα, ειναι ΑΚΟΜΑ ενας λογος να προσεχεις εσυ περισσοτερο!

Ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι το 99% των αυτοκινητιστων δεν εχουν οδηγικη παιδεια, αντιδρουν αργα και βαριεστημενα, χωρις προειδοποιηση κλπ! Εσυ λοιπον ΤΙ διαολο πας με τοσα χιλιομετρα παραπανω; Δεν γνωριζεις οτι προκαλεις την τυχη σου ετσι; Ακομα περισσοτερο οταν δεν φορας και κρανος;;;
    Για εμενα το φταιξιμο ειναι 101% δικο σου, μιας και οδηγοντας μια μηχανη (που μπορει να κινηθει σε ασυληπτους ρυθμους για τα αλλα οχηματα) οφειλεις να εισαι ακομα πιο προσεκτικος μιας και ΟΛΟΙ θα κινουνται αργα σε σχεση με εσενα!

Κοιταξε. Σε καμια περιπτωση δεν θα πω οτι δεν εχω παει και εγω με τετοιες ταχυτητες στην Ε.Ο. Σαφως το εχω κανει. ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΑ οτι αυτο που κανω εκεινη τη στιγμη ειναι ΑΚΡΩΣ επικινδυνο, παρανομο και ΑΝ καποιος "πεταγοταν" στην αριστερη λωριδα θα εφταιγα εγω που πηγαινα με αλλα τοσα απο εκεινον. Οοοοτι και να εκανε ο αυτοκινητιστης, παλι εγω θαα εφταιγα μιας που πηγαινα με τετοιες ταχυτητες που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ενα αυτοκινητο να αντιδρουσε αρκετα γρηγορα για να τη γλυτωσω.

Ελπιζω να καταλαβαινεις που το παω φιλε... Καμια φορα ειναι καλο να δεχομαστε το λαθος μας γιατι ετσι δεν θα το ξανακανουμε και ισως αυτο αποδειχτει σωτηριο.
    Νίκος
    Open Horizons

ΥΓ ........ Άν ήταν στην Ελλάδα θα είχε πεθάνει 300 φορές στην ελληνική άσφαλτο -ούτε ένα βίντεο δε θα πρόφταινε να βγάλει, όχι σειρά...
    Ασχετο με το θεμα αλλα εν μερη εχεις δικιο γιατι με τα λαστιχα που εχω στην μηχανη μου στην Ιταλια δεν εχω απροβλεπτα παιχνιδια της ουρας...μολις πατησω Ελλαδα ειναι σαν να κανω πατιναζ...τα ιδια λαστιχα σε αλλη μοτο αλλα αγορασμενα στην Ελλαδα...καμμια σχεση!!
    Ειμαι περιεργος ενας τυπος απο το φορουμ αυτο που γυρησε απο Ολλανδια με την Σουζουκα πως θα τα βγαλει περα...

Ταξιδευτής
    Πρωην Nikos_zr
    Εχεις δικιο...το ειπα και πριν οτι ανθρωποι ειμαστε και κανουμε και λαθη...οντως απο την στιγμη που ειμαι παραβατης δεν μπορω να πω οτι ειμαι και σωστος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Mα βρε Σπυρο μου, επειδη βλεπω οτι αναγνωριζεις το λαθος σου και δειχνεις εξυπνος ανθρωπος, το οτι ο Gloum πιθανον εκανε λαθος κινουμενος αργα, ειναι ΑΚΟΜΑ ενας λογος να προσεχεις εσυ περισσοτερο!

Xμμ..σβήσε το πίθανον..γιατι ΔΕΝ πήγαινα αργά..Σε εκείνο το σημείο η αττική οδός έχει όριο 80..και πήγαινα στην προσπέραση με 120..ΟΠΟΥ ΔΕΝ υπηρχε οταν μπήκα άλλος...Σας είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι μερικές φορές φταίει ΜΟΝΟ ένας?Έλεος πια..

Φίλε xrider αν νομίζεις ότι οι δρόμοι είναι χάλια που να δείς τι γίνεται στις εθνικές...Χθες που ψίλοέβρεχε κιόλας στον σκαραμαγκά το οδόστρωμα γυαλί..Μιλάμε ανάβεις τα φώτα της μηχανής και δεν έχει κάν διαφορά από την διάχυση του φωτός...και δεν μιλάμε για φρένα..Τα πατάς στον σκαραμαγκά και φρενάρεις στο χαιδάρι(μόνο και μόνο επειδή έχει ανηφόρα και βοηθάει)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 22:45
  2. είστε όλοι αλήτες μηχανόβιοι
    από la_villa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 10:01
  3. αλητες μηχανοβιοι
    από sotpag στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16