Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 108

Θέμα: ΟΣΦΠ - ΑΙΓΑΛΕΩ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Εχεις αποδειξεις για αυτο που λες ???

Η κανεις μονο πολυ αναλυτικες υποθεσεις.....
    έχεις αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας???

σιγά μην θέλω αποδείξεις για ένα παιχνίδι όπου παίζει η ομάδα του Μπέου, που είναι 0-3 στο ημίχρονο
    λίγει 6-3 ούτε κ εγώ δεν θυμάμαι πόσο έληξε...έχει βουήξει η Ευρώπη...και εγώ να περιμένω να μου δώσει τις αποδείξεις ο Ευαγγελάτος...έχω μυαλό και κρίνω...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    έχεις αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας???

σιγά μην θέλω αποδείξεις για ένα παιχνίδι όπου παίζει η ομάδα του Μπέου, που είναι 0-3 στο ημίχρονο
    λίγει 6-3 ούτε κ εγώ δεν θυμάμαι πόσο έληξε...έχει βουήξει η Ευρώπη...και εγώ να περιμένω να μου δώσει τις αποδείξεις ο Ευαγγελάτος...έχω μυαλό και κρίνω...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλο -- Καλο !!!

Για το Αιγαλεω- Ολυμπιακος μιλαω ....

Ναι-Ναι !! Μεχρι και το ψυχογραφημα του Χαντζαρα εκανες το ξεχασες ?????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλο -- Καλο !!!

Για το Αιγαλεω- Ολυμπιακος μιλαω ....

Ναι-Ναι !! Μεχρι και το ψυχογραφημα του Χαντζαρα εκανες το ξεχασες ?????

για το Αιγάλεω είδα πράγματα που δεν γίνονται στο ποδόσφαιρο....εκεί που ο Ολυμπιακός είναι ακίνδυνος κ δεν κάνει ούτε φάση ...μετά το 60...παρά το ότι έχει βάλει αμυντικογενείς παίχτες δεν μαρκάρουν κανέναν...δεν τρέχουν...δεν πέφτουν πάνω στην μπάλα....

όταν βγαίνουν αντεπίθεση αντί έστω να πάνε προς το κόρνερ να κερδίσουν χρόνο, σταματάνε στο κέντρο και κάνουν λάθος πάσα σε παίχτη του Ολυμπιακού ενώ είναι 3 με 2 ή 4 με 3.....

και στην τελευταία φάση 4 παίχτες του ΟΣΦΠ στην μικρή περιοχή του Αιγάλεω χωρίς ούτε ένα παίχτη του Αιγάλεω....

αυτά εμένα με ξενίζουν...άμα σου φαίνονται λογικά ...οκ πάω πάσο...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

για το Αιγάλεω είδα πράγματα που δεν γίνονται στο ποδόσφαιρο....εκεί που ο Ολυμπιακός είναι ακίνδυνος κ δεν κάνει ούτε φάση ...μετά το 60...παρά το ότι έχει βάλει αμυντικογενείς παίχτες δεν μαρκάρουν κανέναν...δεν τρέχουν...δεν πέφτουν πάνω στην μπάλα....

όταν βγαίνουν αντεπίθεση αντί έστω να πάνε προς το κόρνερ να κερδίσουν χρόνο, σταματάνε στο κέντρο και κάνουν λάθος πάσα σε παίχτη του Ολυμπιακού ενώ είναι 3 με 2 ή 4 με 3.....

και στην τελευταία φάση 4 παίχτες του ΟΣΦΠ στην μικρή περιοχή του Αιγάλεω χωρίς ούτε ένα παίχτη του Αιγάλεω....

αυτά εμένα με ξενίζουν...άμα σου φαίνονται λογικά ...οκ πάω πάσο...
    Εχεις ακουσει για... φυσικη κατασταση---ξερασαν τα σωθικα τους.. Απαξ και σωθεις απο πνευμονια φιλε .... Και το λαθος θα ερθει ευκολα και θα μεινης στην σεντρα να κοιτας σαν τον βλακα μιας και τα ποδια δεν μπορουν ! Δεν εχεις παιξει ποτε σου λιγο μπαλα να δεις πως ειναι ?? Και σε ρωταω εγω τωρα... Αν ηταν στημενο , ενα 1-0 δεν εφτανε??

Παντως αποδειξεις δεν μας εδωσες !! Μονο υποθεσεις....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Φυσική κατάσταση;

Συγνώμη ............το αναφέρεις αυτό για την ομάδα του ΟΣΦΠ που πεθαινε απο το 60 έξω στην Ευρώπη;.

Πλάκα μας κάνεις φίλε μου;.

Γμτ... δες φίλε μου το video, με τις αντιδράσεις του Αιγάλεω , μετά το πρώτο goal, και αν σου φανούν λογικές , τότε πάσο ...

Σου επαναλαμβάνω, κερδίζεις με 1-0 , στο Καραϊσκάκη , την "μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος" και δεν πανυγηρίζεις στο σκοράρισμα; Μην ξεχνάς πως το Αιγάλεω, είναι ομάδα , μέσης ταχύτητας και μια νίκη εκτός με ΟΣΦΠ, είναι αναπάντεχοι 3 βαθμοί σε κυνήγι κατηγορίας.

Ελα μην μας κουράζεις με το να εξηγούμε τα αυτονόητα τώρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    για το Αιγάλεω είδα πράγματα που δεν γίνονται στο ποδόσφαιρο....εκεί που ο Ολυμπιακός είναι ακίνδυνος κ δεν κάνει ούτε φάση ...μετά το 60...
    οχι ρε αγορινα δεν εκανε φασεις....

μεχρι και στο πρωτο ημιχρονο εχασε 3-4 κλασσικες ευκαιριες για γκολ..... ....ας ειναι καλα ο τερματοφυλακας του αιγαλεω....

αυτο και μονο δεν μου κανει οτι το ειχαν στημενο....

μονο και μονο να εμπαιναν τα 2 φτανει....δεν υπηρχε περιπτωση το αιγαλεω να νικαει και απο το πρωτο ημιχρονο...

Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Φυσική κατάσταση;

Συγνώμη ............το αναφέρεις αυτό για την ομάδα του ΟΣΦΠ που πεθαινε απο το 60 έξω στην Ευρώπη;.

Πλάκα μας κάνεις φίλε μου;.

Γμτ... δες φίλε μου το video, με τις αντιδράσεις του Αιγάλεω , μετά το πρώτο goal, και αν σου φανούν λογικές , τότε πάσο ...

Σου επαναλαμβάνω, κερδίζεις με 1-0 , στο Καραϊσκάκη , την "μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος" και δεν πανυγηρίζεις στο σκοράρισμα; Μην ξεχνάς πως το Αιγάλεω, είναι ομάδα , μέσης ταχύτητας και μια νίκη εκτός με ΟΣΦΠ, είναι αναπάντεχοι 3 βαθμοί σε κυνήγι κατηγορίας.

Ελα μην μας κουράζεις με το να εξηγούμε τα αυτονόητα τώρα.

Gandalf
    ΟΧΙ !! ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΩΡΑ ΜΑς ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90ο ΛΕΠΤΟ !!!!

Τωρα για τα υπολοιπα εχεις δικιο....

Ναι τα ειχαν πιασει !! Αλλα στεναχωριοντουσαν που θα τα ετρωγαν μετα και δεν πανηγυριζαν !!!
    Κριμα Gandalf dr685sm !! Μονο αυτο εχω να πω !!!!!

Εχεις ακουσει για... φυσικη κατασταση---ξερασαν τα σωθικα τους.. Απαξ και σωθεις απο πνευμονια φιλε .... Και το λαθος θα ερθει ευκολα και θα μεινης στην σεντρα να κοιτας σαν τον βλακα μιας και τα ποδια δεν μπορουν ! Δεν εχεις παιξει ποτε σου λιγο μπαλα να δεις πως ειναι ?? Και σε ρωταω εγω τωρα... Αν ηταν στημενο , ενα 1-0 δεν εφτανε??

Παντως αποδειξεις δεν μας εδωσες !! Μονο υποθεσεις....
    έχω παίξει μπάλα και ξέρω πως είναι να μενεις απο πνευμόνια....το βλέπω στις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών....
    αν κάποιοι δεν είχαν δυνάμεις αυτοί θα ηταν οι παππούδες του Ολυμπιακού...και όχι οι 25 αρηδες του Αιγάλεω....και μάλιστα οι ομάδες του Χατζάρα φημίζονται για το τρέξιμό τους....

επίσης το να αμύνεσαι θέλει πολύ λιγότερες δυνάμεις από το να επιτίθεσαι....όποιος έχει παίξει μπάλα το ξέρει αυτό....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    STOYBI,

τον οίκτο στον ανταποδίσω ισάξια, μιας και ακόμα και τώρα , δεν μπορείτε να δείτε πέρα απο την κόκκινη μύτη σας.

Πάσο λοιπόν , μιας και σαφώς δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

έχω παίξει μπάλα και ξέρω πως είναι να μενεις απο πνευμόνια....το βλέπω στις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών....
    αν κάποιοι δεν είχαν δυνάμεις αυτοί θα ηταν οι παππούδες του Ολυμπιακού...και όχι οι 25 αρηδες του Αιγάλεω....και μάλιστα οι ομάδες του Χατζάρα φημίζονται για το τρέξιμό τους....

επίσης το να αμύνεσαι θέλει πολύ λιγότερες δυνάμεις από το να επιτίθεσαι....όποιος έχει παίξει μπάλα το ξέρει αυτό....
    Σου ειπα κατι για το καπετανιο προυγουμενος και με ρωτησες ??

Και κανω εγω την ιδια ερωτηση !!

Αποδειξεις εχεις ????

Πσα παιχνιδια - νικες του ΠΑΟ στο 90 θελεις να σου βγαλω ??? Ετσι για να μαθεις πως δινονται τα παιχνιδια !!!

Σου ειπα κατι για το καπετανιο προυγουμενος και με ρωτησες ??

Και κανω εγω την ιδια ερωτηση !!

Αποδειξεις εχεις ????

Πσα παιχνιδια - νικες του ΠΑΟ στο 90 θελεις να σου βγαλω ??? Ετσι για να μαθεις πως δινονται τα παιχνιδια !!!
    το συμπέρασμα δεν το έβγαλα για το γεγονός ότι νίκησε στο 90....αυτό δεν είναι κατι περίεργο ειδικά για μεγάλη ομάδα...προφανώς δεν πρόσεξες τι έλεγα.,...
    το συμπέρασμα το έβγαλα και εγώ και ένας φίλος γάυρος και άλλη εδώ μέσα από ό,τι βλέπω από αυτά που είδα στον αγώνα...
    για τον Βαρδινογιάννη δεν αμφισβήτησα ότι μπορεί να έστησε κάποιο παιχνίδι...απλά σου είπα να μου υπενθυμίσεις πιο εννοούσες....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    STOYBI,

τον οίκτο στον ανταποδίσω ισάξια, μιας και ακόμα και τώρα , δεν μπορείτε να δείτε πέρα απο την κόκκινη μύτη σας.

Πάσο λοιπόν , μιας και σαφώς δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Gandalf
    Πασο λοιπον γιατι στην πολυ αντικειμενικοτητα σου ξεχασες ποσα παιχνιδια εχασε ο γαυρος στο 85-90 στο τσου-λου!! Οσο για την κοκκινη μυτη μου τουλαχιστον δεν ειμαι πινοκιο να αυξομειωνετε αναλογα με την πορεια της ομαδας μου την καθε χρονια !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Hmarton me tous Ellinares kai ta senaria diaplokhs...

Oloi magkia kai "...ts ts ts afou sou leo ego sthmeno htane to matsaki... den to vlepeis re ..."

Mono gia thn dolofonia toy Kennedy den exoun katigorisei ton Kokali re pousti mou...

Kai gia na min pareksigitho (poly), sta arxidia mou gia ton kokali ton kapetanio ton ntemi kai to kathe proedra kai paragonta, oloi lamogia einai, alla allo afto kai allo na tous katigoreis xoris apodeikseis kai na ta isopedoneis ola me mia apistefth efkolia... frapedomagkas nomizo legetai afto...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

το συμπέρασμα δεν το έβγαλα για το γεγονός ότι νίκησε στο 90....αυτό δεν είναι κατι περίεργο ειδικά για μεγάλη ομάδα...προφανώς δεν πρόσεξες τι έλεγα.,...
    το συμπέρασμα το έβγαλα και εγώ και ένας φίλος γάυρος και άλλη εδώ μέσα από ό,τι βλέπω από αυτά που είδα στον αγώνα...
    για τον Βαρδινογιάννη δεν αμφισβήτησα ότι μπορεί να έστησε κάποιο παιχνίδι...απλά σου είπα να μου υπενθυμίσεις πιο εννοούσες....
    Μιλησα για ολα σχεδον τα παιχνιδια του Παο ληγμενα στο 90 ( αληθεια πως δεν εχει μπει στο γκινες ακομα ) Μιλαω για την περιοδο που ειχαμε βαρεθει να βλεπουμε τον ΠΑΟ σε σερι να παιρνει του 3 βαθμους 1 λεπτο πριν το σφυριγμα της ληξης !! Και παντα... υποθετω οπως καταλαβαινεις !!!

Οσο για του τα καπετανιου αστα καλλυτερα !! Και εκει υποθετω ....

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    ναι αλλα η συζητηση δεν γινεται για τον ΠΑΟ αλλα για την ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΑ!!!

ειδα το παιχνιδι, δεν ξερω αν ηταν στημενο αλλα σιγουρα ηταν πολυ περιεργο...

το μονο που ξερω, μιας και το ειδα με τα ματια μου ειναι ενα Αιγαλεω να νικαει 0-2 και να παιζει μονοτερμα το γαυρο και ξαφνικα στο 60' πριν φαει το γκολ να κλεινεται ανεξηγητα στην περιοχη του και να τρωει 2! το οτι εκλασε απο φυσικη κατασταση δεν ισχυει...δεν τιθεται θεμα αναμεσα σ'αυτες τις 2 ομαδες...οσον αφορα το 3-2 ενας μονο αμυντικος βρισκοταν στη φαση πανω στον Καστιγιο και στο κεντρο της αμυνας μετρησα στο ριπλευ 5 γαυρους!!! τη στιγμη μαλιστα που ολο το Αιγαλεω ηταν οπισθοχωρημενο!!! ...δλδ τι πιο περιεργο???????
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΣΦΠ - Λαρισα...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2005, 18:09
  2. ΟΣΦΠ-ΛΥΟΝ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 23:52
  3. ξεκινάει και πάλι.. και νωρίς-νωρίς 28/8...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 11:58
  4. Αεκ-οσφπ
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2005, 20:47
  5. Kύπελο και ΑΕΚ-ΟΣΦΠ (μάλλον) δεύτερος γύρος...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF