Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αυτες οι Κυριακες του Δεκεμβριου ειδικα αν ειναι ηλιολουστες ειναι οι πιο επικινδυνες μερες του χρονου.
Εχει και πολυ κινηση στην επιστροφη που οι ρυθμοι ειναι ανεβασμενοι....![]()
Δεν έχεις άδικο γμτ μου....Αλλά....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αυτες οι Κυριακες του Δεκεμβριου ειδικα αν ειναι ηλιολουστες ειναι οι πιο επικινδυνες μερες του χρονου.
Εχει και πολυ κινηση στην επιστροφη που οι ρυθμοι ειναι ανεβασμενοι....![]()
![]()
Εγώ και να ήθελα (που δεν θέλω - σε 1 μήνα το έκανα 2 φορές ήδη το ιδιο σχεδόν δρομολόγιο) δεν μπορώ, λόγω αγώνα την Κυριακή.... (και προπόνηση-νιρβάνα το Σάββατο)
Καλή σας βόλτα/διασκέδαση όσοι πάτε όμως.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Φιλαράκι μου καλό Dim-Samothraki σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά εκτός αυτού που λέει ο τζικρούκης, για κυριακή έχω μία πολύ σημαντική δουλειά να κάνω...
προς... Triumph μεριά...
Όσο για τον κύριο και καλά είμαι φαντάρος και καλά υπητρετώ, τι θε ρε χαμένε;;;
Γιατί γίναμε πουτάνα;
Ξεκάθαρα είναι όλα. Μπορεί να μην τέθηκαν από την αρχή αλλά έχουν διευκρινιστεί.
Άντε λοιπόν "κλείστε" να τελειώνουμε...
Κανει "παρτυ" ο φιλος μου ο Στελιος και εγω θα λειπω;;;![]()
Μεσα λοιπον και εγω!![]()
Νίκος
Open Horizons
Αν κανονιστεί για Σάββατο, τότε μέσα κι εγώ με μόνη διαφορά ότι θα ξεκινήσω από Καλαμάτα, και θα συνεχίσω μαζί σας all the way back to Athens..![]()
Θα φερω και καμερα....μαλλον.Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Αν κανονιστεί για Σάββατο, τότε μέσα κι εγώ με μόνη διαφορά ότι θα ξεκινήσω από Καλαμάτα, και θα συνεχίσω μαζί σας all the way back to Athens..![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ απο τα πρωτα διοδια στο Σπαθοβούνι (επι της Κορινθου-Τριπολεως), στριβουμε σε ενα μικρο δρομακι ΔΕΞΙΑ και παμε προς Σπαθοβούνι (#1 στο χαρτη).
Μεσα απ' το χωριο (λιγο μετα) κανουμε ΑΡΙΣΤΕΡΑ προς Αρχαίες Κλεωνές (και Νεμέα).
Περναμε διπλα απ' τα αρχαια στις Κλεωνές, απ' την Αρχαια και Νεα Νεμέα κατα σειρα, πηγαινοντας προς το Πετρί.
Το περναμε απ' εξω, οπως και τ' Αηδόνια λιγο πιο κατω και ΜΕΣΑ στον Γαλατά στριβουμε ΔΕΞΙΑ κι ανεβαινουμε την "Φούρκα" πηγαινοντας για το (ορεινο :hypnotize ) Ψάρι (#2 στο χαρτη)!!!
Εδω αξιζει μια σταση για καφεδακι ...![]()
Πιανουμε τον δρομο (ΑΡΙΣΤΕΡΑ) προς Σκοτεινή (οχι οπως παει ευθεια προς Καλιάνους) κι αφου την περασουμε ανεβοκατεβαινουμε τον Ολίγυρτο (1935μ) κι αφου περασουμε την Κανδήλα και το οροπεδιο του Λεβιδίου φτανουε στο Λεβίδι(#3 στο χαρτη).
ΔΕΞΙΑ τον κεντρικο δρομο που περνωντας απο Βλαχέρνα και κανοντας ΑΡΙΣΤΕΡΑ λιγο μετα φτανουμε στην Βυτίνα(#4 στο χαρτη)!
Η Βυτίνα εχει γινει ΠΟΛΥ κοσμοπολιτικο μερος και προσωπικα ΔΕΝ θα σταματαγα εκει για φαγητο ...![]()
Θα προτιμουσα ειτε το Λεβίδι, ειτε (ακομα καλυτερα) το Χρυσοβίτσι (που προτεινεται) λιγο πιο κατω ...![]()
Φευγουμε απο την Βυτίνα με κατευθυνση προς Δημητσάνα και Στεμνίτσα, αλλα λιγο μετα στριβουμε ΑΡΙΣΤΕΡΑ προς Πυργάκι και Ελάτη (πανω στο Μαίναλο), τα οποια αφου περασουμε (με αυτην την σειρα) και διασχισουμε το Μαίναλο, συνανταμε τον δρομο που ερχεται απο Στεμνίτσα και παει για Τρίπολη στα Μαινάλια και στριβουμε ΑΡΙΣΤΕΡΑ (προς Τρίπολη).
3-4 χλμ πιο κατω περναμε απο το Χρυσοβίτσι (#5 στο χαρτη) το οποιο και προτεινεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ για φαϊ και ξεκουραση κι αν ειναι δυνατον ΕΞΩ κατω απ' τα (χωρις φυλλα τωρα) πλατανια ...![]()
Συνεχιζουμε τον δρομο κατεβαινοντας για Τρίπολη κι απο 'κει πιανουμε την Εθνικη (Τριπολεως-Κορινθου) για την (βαρετη) επιστροφη.![]()
Καλα να περασετε!
![]()
![]()
![]()
Το 10:00 ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ δεν ειναι ρε γαμωτ' ?![]()
![]()
![]()
.
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
[B]ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ απο τα πρωτα διοδια στο Σπαθοβούνι (επι της Κορινθου-Τριπολεως), στριβουμε σε ενα μικρο δρομακι ΔΕΞΙΑ ....
Διευκρίνηση γιατί δε μπορώ να θυμηθώ καλά.
η επιστροφή όπως την έχεις σχεδιάσει από το Μαίναλο είναι με τις πολλές στροφές που γίνεται πάντα της π.......ς???
MT03ANGEL
ΝΑΙ!Αρχικά δημιουργήθηκε από MT03ANGEL
η επιστροφή όπως την έχεις σχεδιάσει από το Μαίναλο είναι με τις πολλές στροφές που γίνεται πάντα της π.......ς???![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MT03ANGEL
η επιστροφή όπως την έχεις σχεδιάσει από το Μαίναλο είναι με τις πολλές στροφές που γίνεται πάντα της π.......ς???Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΝΑΙ!![]()
![]()
ΟΧΙ πολλες ...![]()
Το κατεβασμα απο το Χρυσοβίτσι μεχρι την Τρίπολη ΔΕΝ ειναι κατι το "φοβερο", ΟΥΤΕ απο αριθμο στροφων, αλλα ΟΥΤΕ απο κινηση !!!![]()
Απο 'κει και μετα Εθνικη και τιποτ' αλλο ... :smilea:
Ομορφιά...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΝΑΙ!![]()
![]()
![]()
Αναλογα τον καιρό κ την σωματική μου κατάσταση μάλλον θα σας τιμήσω με την παρουσία μου![]()
![]()
MT03ANGEL
Εχεις πάθει παράκρουση ή του γκούντα χάλασε....Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΟΧΙ πολλες ...![]()
Το κατεβασμα απο το Χρυσοβίτσι μεχρι την Τρίπολη ΔΕΝ ειναι κατι το "φοβερο", ΟΥΤΕ απο αριθμο στροφων, αλλα ΟΥΤΕ απο κινηση !!!![]()
Απο 'κει και μετα Εθνικη και τιποτ' αλλο ... :smilea:
Αυτή την εποχη του χρόνου εκεί πάνω οι στροφές γίνονται εξωφρενικά επικίνδυνες με πιθανότητα παγοποίησης σε ΠΑΡΑ πολλά σημεία....
Δεν σε καταλαβαίνω κάποιες φορές.....![]()
Ανακοίνωση: η συγκεκριμένη διαδρομή δεν ειναι για άπειρους αναβάτες. Proceed with caution!
![]()
γιατί ξαφνικά έχω την εντύπωση οτι οι συμμετοχές θα αυξηθούν κατακόρυφα;
:a13: :a13:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais