Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 181

Θέμα: FZR600R vs 636 Ninja

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Νομιζω ο,τι το sig σου λεει πολλα>>>
    "Δεν αρκεί να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης, πρέπει να τη ψάξεις για να επιβιώσεις."

Εχεις βιωματικες επιπλοκες ακομη πριν απο την ωρα που εβγαλες διπλωμα, τιποτα παραπανω.

Οσο για το video, το τραβηξα για πλακα στη γειτονια, τιποτα επιληψιμο - θαρρώ.
    Το sig μου αφορά αυτούς που θέλουνε να ασχοληθούν με τη σωστή οδήγηση -ακόμα και τη γρήγορη. Άν κάνεις κλικ θα δεις λίγα σχετικά πράγματα...

Επίσης, παίρνω σαν δεδομένο το ότι κανείς δεν σου μαθαίνει να οδηγάς σωστά, ούτε φυσικά όταν βγάζεις δίπλωμα -εκτός αν ασχοληθείς ο ίδιος και πας σε καμιά σχετική σχολή, και εκεί κολλάει το sig μου, είναι ξεκάθαρο το νόημά του. Εσύ φυσικά, τα ξέρεις όλα, οπότε μην ασχολείσαι.

Προτείνω πρόσφατο ενδιαφέρον DVDάκι του περιοδικού Μοτο αφιερωμένο στις τούμπες (δεν δείχνει πτώματα όμως), για να έχεις και κάνα ρεαλιστικό παράδειγμα του τί παθαίνεις όταν το παρακάνεις.

Καλοκαιράκι που θα περάσω για χαλαρές βόλτες προς τα βόρεια, όποτε θες μου δείχνεις την αγαπημένη σου διαδρομή, και συγκρίνουμε χρόνους (μόνο), κόντρες δεν κάνω. Άν και δεν έχει κανένα νόημα -άν είχαμε ίδιες μηχανές, με τα ίδια εξτρά επάνω, ίσως, αλλιώς συγκρίνεις πιθήκια με βόδια -no offense.

Μιας και είναι δίπλα οι Σέρρες, θα είχε ακαδημαϊκό ενδιαφέρον μια αναμέτρηση αλλά 1) δεν έφαγα κάποια χρόνια στη δουλειά για να σακατέψω μια μηχανή που ήθελα 15 χρόνια (και που κάνει γύρω στα 13.000 ευρά) για μια μαλακία της στιγμής (που μπορεί να την κάνω και εγώ δεν βάζω μόνο εσένα στη μπρίζα) και 2) δεν οδηγάω επειδή γουστάρω να είμαι πρώτος, απλά γουστάρω να οδηγάω άρα δεν μου λέει τίποτα μια κόντρα -κάτι ελάχιστα γρήγορες φιλικές βόλτες μόνο, και με ανθρώπους που είμαι 1000% σίγουρος ότι δεν θα παρασυρθούν και θα στολίζουν μπαριέρες προσπαθώντας να κάνουν τη διαφορά, που σημαίνει βόλτα για τη βόλτα.

Με ανησυχεί ότι στο quote αναφέρεσαι μόνο στο sig μου και λίγο στο βιντεάκι σου, δηλαδή στα υπόλοιπα που σου λέω συμφωνείς;

Επιμένω: :a41:

ΟΚ, Καλοκαιρακι ελα να συγκρινουμε χρονους.

Στειλε μυνημα μεσω forum.

Συμφωνω 100% (το μονο σημειο) με την λογικη σου στο>>>
    1) δεν έφαγα κάποια χρόνια στη δουλειά για να σακατέψω μια μηχανή που ήθελα 15 χρόνια (και που κάνει γύρω στα 13.000 ευρά) για μια μαλακία της στιγμής (που μπορεί να την κάνω και εγώ δεν βάζω μόνο εσένα στη μπρίζα)
    Φιλικα οποτε θες παμε για χρονους.

δηλαδή στα υπόλοιπα που σου λέω συμφωνείς;
    Οχι.

Βρε zireous πολυ δεν αχοληθηκες-ασχοληθηκαμε................???????????
    Never ride faster than your angel can fly!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Με ανησυχεί ότι στο quote αναφέρεσαι μόνο στο sig μου και λίγο στο βιντεάκι σου, δηλαδή στα υπόλοιπα που σου λέω συμφωνείς;
    Μ΄αρέσει που επιμένεις ρε zireous.....

Αφήστε το να πάει να γ@μηθεί το κωλοthread, που έχουμε γεμίσει 700 σελίδες με τις παπαριές του.

+99999999999999000000000000

Κακως ασχοληθηκαμε τοσο πολυ με το φυτο!

Λες και εχουμε να αποδειξουμε κατι με το να κανουμε ..."κοντρα" με τον κυριο Καγκουριδη Κουλομαροπουλο...
    Νίκος
    Open Horizons

Απο δω και περα θα μιλαμε με video, δειξτε video με τις ικανοτητες σας.

Εγω θα μιλαω με videos και σε καλους δρομους που ειναι σχεδον σαν πιστα.

Αντε γεια και πολυ το τραβηξαμε με το μπλαμπλα.

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Συγνώμη κιόλας που μπαίνω στην κουβέντα..Αλλά επειδή είπες ότι θα μιλάς με βίντεο...Και κρίνοντας το υπερσουπερντουπεργαμαουα βίντεο που έχει στείλει σε άλλο ποστ ούτε καν μαμά και μπαμπά δεν έχεις μάθει να λές οπώς τα μωρά...

Πάντως πιστεύω την λέξη κάγκουρας την ξέρεις καλά....Αυτό δείχνεις συνεχώς..Φιλική συμβουλή..ΜΑΘΕ να στρίβεις και ΜΑΘΕ να ντύνεσαι...Και σε παρακαλώ..επειδή εδώ μέσα γράφουν και ανρθωποι που ΞΕΡΟΥΝ να οδηγούν ψευτοεντυπωσιασμούς κλπ μπορείς να κάνεις ελεύθερα σε άλλα φόρουμ..Αλλά εδώ δεν σε παίρνει..Σε παίρνουν είδηση...Πρόσεχε γιατί έτσι όπως οδηγάς θα φας τα μούτρα σου και είναι κρίμα..ΠΡΟΣΕΧΕ!!!
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum

Πως φαίνεται ότι δεν έχεις περάσει ούτε έξω από πίστα ποτέ.....αχ..
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Βάλε πρώτα κανένα σωστό εξοπλισμό πάνω σου, μπες και σε καμιά πίστα να μάθεις να τσουλάς και μετά βάλε τα video σου...

Γιατί το μοναδικό video που σε βλέπω τώρα, θα είναι με καμιά γριά να σε κοπανάει στο κεφάλι με κανένα μπαστούνι, επειδή την πήρες παραμάζωμα...
    vrooommmmm!!!

Tο δικο μου ειναι μεγαλο να το ανεβασω εδω,αλλα αν ψαξεις λιγο θα το βρεις καπου στο ιντερνε.

κανε search gia nitrus circus,δεν ειναι τπτ σπουδεω κατι μλκιστες που εκανα με κατι φιλους!

στους πιο πανω σοβαροφανεις κυριους θα ηθελα να παρακαλεσω να μην μου στεναχωρουν αυτο το παληκαρι για ειναι απο τα λιγα!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Όλοι προτείνουν κόντρες... σειρά μου! Εγώ με το lancia και αυτός με το fzr του, σε διαδρομή σε πάρκινγκ πανεπιστημίου (φυσικά δεν θα υπάρχει ψυχή τριγύρω κ το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου είναι δίπλα). Για έξτρα handicap θα δουλεύω μόνο 1η 2α.

autocross, αν σου λέει κάτι.

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ

θελω εγω κοντρα σε δρομο αλλα ρε γαμωτο εχω 636.
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    θελω εγω κοντρα σε δρομο αλλα ρε γαμωτο εχω 636.

ε και;;;; θα του αφήσεις 20 μετρα προβάδισμα!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Με φωναξε κανεις?
    με R1 ειναι ανιση η μαχη οποτε ξεχνα το.......αλλος ?????

λοιπον FZR600R θα μου δωσεις την καμερα να σε βγαλω βιντεακι ,αν και μου φανηκε περιεργο που εισαι απο καλαμαρια (αρα εισαι νεοπλουτος ),δλδ νομιζα εισαι απο δυτικες συνοικιες ,την αγαπημενη μου περιοχη στην οποια τα μηχανακια πινουν πιο πολυ καφε και απο τους ιδιοκτητες τους

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    to post einai mamakia

an htan cbr vs 636 tha eixe pio endoiaferon

kanas patriotis me cbr kai vindeocamera?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. FZR600R vs Z750
    από FZR600R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 407
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2010, 19:20
  2. Bandit 1250 vs Kawasaki ninja 636 = 1
    από Ληστης στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2009, 21:52
  3. cbr vs ninja
    από tassosrr στο forum Αντιπαραθέσεις