Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 47 από 47

Θέμα: γκαντεμιά απροσεξία και ανικανότητα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Νικηφορε, σε καταλαβαινω γιατι και εγω ειχα αυτο το αγχος οταν πρωτοπηρα το Ζ.
    Ηθελα να βρω ενα συνεργειο που να εμπιστευομαι, να ξερω οτι θα κανουν ΣΩΣΤΗ δουλεια, οτι δεν θα με κοροιδεψουν, κλπ κλπ...

Η αντιπροσωπεια αποκλειοταν δια ροπαλου (ειμαι αρκετα γερος πλεον για να καθομαι να τρωω την καραμελα της εγγυησης), οποτε τι κανουμε; Ευτυχως ειμαι τυχερος διοτι καποια παιδια απο εδω μου προτειναν ενα συνεργειο στο Ν. Ηρακλειο.
    Πηγα, γνωριστηκα με τα δυο παιδια που το εχουν και απο τοτε δεν παω ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου!

Καταρχας, τα δυο παιδια που το εχουν ειναι πολυ νεαροι και εχουν μεγαλο παθος για τις μηχανες. Ειναι γνωστες και το πιο σημαντικο ειναι μερακληδες στη δουλεια τους!
    Εδω πηγα για ενα απλο σερβις για λαδακια/φιλτρο, και κατσανε και λυσανε ολη την μηχανη για να την ελεγξουν (παροτι η μηχανη ειναι καινουργια..) και σφιξανε οτι βιδα υπαρχει στην μηχανη και λαδωσανε οτιδηποτε κινειται!

Δευτερον, το συνεργειο τους ειναι πιο καθαρο και απο χειρουργειο. Εχεις δει πολλους να καθονται να ριχνουν σφουγγαρισμα σε ολο το συνεργειο τους 2 φορες τη μερα;;

Τριτον, το συνεργειο τους ειναι ολοκαινουργιο και οτι εχουν μεσα ειναι μερικων χρονων! Αυτο ειναι πολυ σημαντικο για εμενα, διοτι εχω βαρεθει τα συνεργεια/τρυπες που η μουχλα και η σαπιλα στα εργαλεια βαραει κοκκινο...

Τεταρτον, επειδη γουσταρουν αυτο που κανουν, εχουν αγορασει και εγκαταστησει και ενα ολοκαινουργιο δυναμομετρο για οσους πελατες θελουν να δουν τι βγαζει η μηχανη τους (και ακομα πιο πολυ αν θελουν να την "ανεβασουν".)

Τελος, επι προσωπικου επιπεδου εχω να πω μονο τα καλυτερα και οτι τους θεωρω πλεον καλους φιλους!

Οταν ειχα ενα σοβαρο ατυχημα στην Α.Ο. και η μηχανη ηταν στο σπιτι μου και εγω δεν ημουν σε καμια θεση να την οδηγησω, ο ενας απο τους δυο ηρθε απο το σπιτι να δει την μηχανη (δεν με ηξερε τοτε καν το παιδι), εκανε μια εκτιμηση της ζημιας (επεσε 99% μεσα) και μου εφερε και φωτογραφιες του συνεργειου για να το δω αν μου αρεσει!

Μαλιστα προσφερθηκε να κανονισει να φερει γερανο να βαλουμε επανω την μηχανη να την παμε στο συνεργειο.

Οταν δε την φτιαξανε (ημερα Παρασκευη), εγω ετυχε να μην ειχα πληρωθει για τον μηνα και ετσι δεν ειχα να τους πληρωσω (περιπου 550 ευρω). Παρολα αυτα μου ειπανε: "ελα παρε την μηχανη, να μην μεινεις χωρις την μηχανη σου Σαββατοκυριακο και ερχεσαι απο βδομαδα οταν πληρωθεις με το καλο και τα λεμε!"

Τι να πει κανεις μετα απο αυτο;
    Κανω διαφημιση ισως με ολο αυτο, αλλα πιστευω οτι η ΚΑΛΗ δουλεια ΑΞΙΖΕΙ διαφημισης!

Η διευθυνση ειναι
    Λεωφ. Πλαπουτα 48 (στο πισω μερος του κτηριου)
    Τηλ. 210 2832.104 (Βασιλης και Πανος)

Αν λοιπον σε ενδιαφερει να πας κι απο εκει μια βολτα, καντο και νομιζω οτι θα εκπλαγεις!

Aπο τιμούλες τι λέει?:smilea:

τεσπα

χωρις να δώσω το συνεργείο (αν και μερικοί ξέρουν σχεδον για ποιό μιλάω βλ zephyr1)
    την άλλη μέρα που πήγα να του το πώ υπήρξε η κλασικη αντιμετώπιση του τύπου "φταίνε όλοι εκτός απο μένα" αφου ναι μεν τίποτα δεν ετρεχε χαμέ όταν έφυγα απο το συνεργέιο,

αλλά

το γεγονός οτι τα μόνα σωληνάκια που χάνανε ήταν αυτά που είχε ξεσφίξει θεωρήθηκε ασήμαντο και αποδόθηκε στην θεά τύχη και στα ελατωματικά σωληνάκια μου.

το ποσό που μου πήρε είναι ασήμαντο μπροστά στην ταλαιπωρία του να μείνεις χωρίς μέσο μια μέρα που απεργούν τα ΜΜΜ και η κίνηση στους δρόμους ξεπερνά κάθε προηγούμενο 10 χλμ μακριά απο το σπίτι σου.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Γκαντεμιά και έρωτας...
    από matmat στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2005, 11:35
  2. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ (Και τα καρφάκια...)
    από RapidShade στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2005, 08:49
  3. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF