Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 61

Θέμα: ΜΥΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ

Επειδή η δικιά σου επέμβαση πέτυχε δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα συμβεί και στους άλλους, εγώ την έκανα πριν 5 1/2 μήνες και ταλαιπωρούμαι ακόμη. Το βράδυ με δυσκολία οδηγώ, έχω σοβαρό πρόβλημα με τα φώτα και επίσης από την επόμενη μέρα της επέμβασης βλέπω κάποια στίγματα όταν κοιτάζω σε ανοιχτόχρωμο φόντο. 1000 φορές να φορούσα τα γυαλιά.

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Φιλε δεν ξερω τι ειχες, τι ειδους επεμβαση εκανες, ποιος και που και πως την εκανε και τι πηγε στραβα, κανοντας ομως γενικολογους αφορισμους δεν βοηθας κανεναν εδω μεσα...

Ευχομαι παντως να πανε ολα καλα

Ευχαριστώ για τις ευχές.. Έκανα επέμβαση LASIK και μου κατέβασε τη μυωπία από το 3,75 στο 0,25 αλλά κατά τα άλλα ταλαιπωρούμαι άσχημα από τότε. Καλό είναι να ξέρουν όσοι σκέφτονται να την κάνουν ότι μπορούν να την πατήσουν όπως εγώ...

Βόριο Μέλος Το avatar του/της symvoulos
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΛΕΠΩ
    την παρασκευη εκανα την επεμβαση και ολα βαινουν αριστα
    βλεπω τελεια!!!!!
    την εκανα στην θεσσαλονικη.Για λεπτομεριεσ οποιος θελει ρωταει
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    γυρω στα 4 και στα 2 ματια..παλια φοραγα γυαλια..τα κατηργησα για αισθητικους λογους και για να μπορω να φοραω γυαλια ηλιου.. ζελατινα παντα κλειστη (αντε ενα δαχτυλο ανοιχτη) καλη περιποιηση των φακων που φοραω τωρα και κανενα προβλημα..εχω κοιμηθει κ μ αυτους κ μου βγηκαν στον υπνο και τους βρηκα αποξηραμενους στο μαξιλαρι μου
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος
    Εχω ξαδερφη η οποια επρεπε να κανει επεμβαση για να την δεχτουν οταν εδωσε εξετασεις για ελεγκτης εναεριας κυκλοφοριας. Εκανε μονο στο 1 ματι και μου ειπε πως μετα τις οφθαλμολογικες εξετασεις που της εκαναν της ειπαν πως η οραση απο το ματι το 'λεηζεριασμενο' ηταν ΠΟΛΥ καλυτερη απο το αλλο.

Προσωπικα θα εκανα...αν δεν ειχα το κολλημα που εχω με την διαδικασια. Οταν μου ειπαν οτι κανω αρχες καταρακτη λογω της κορτιζονης που παιρνω και μαλλον θα πρεπει να κανω επεμβαση σε 2-3 χρονια..εκλαιγα 2 μερονυχτα. Οποτε..... μαλλον θα παραμεινω στα γυαλια και τους εκαστοτε φακους επαφης ( τους οποιους αποφευγω λογω του οτι εχω και προβλημα με την πιεση στα ματια (λογω της κωλοκορτιζονης) και δεν συνδιαζονται τα κολλυρια με τους φακους).

εγω ειχα φοβερο προβλημα με τους φακους.
    ηταν αδυνατο να τους δεχτει το ματι μου και ετσι το αποφασισα...
    τελος καλο ολα καλα
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από symvoulos
    Για λεπτομεριεσ οποιος θελει ρωταει

φιλε μου μιας και ενδιαφερομαι αμεσα κι εγω μηπως ξερεις τι παιζει απο θεμα "κραδασμων"; υπαρχει δηλαδη περιπτωση απο καποιο ισχυρο κραδασμο ή χτυπημα στο κεφαλι να παθεις πχ. αποκωλληση κερατοειδους;

"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
    φιλε μου μιας και ενδιαφερομαι αμεσα κι εγω μηπως ξερεις τι παιζει απο θεμα "κραδασμων"; υπαρχει δηλαδη περιπτωση απο καποιο ισχυρο κραδασμο ή χτυπημα στο κεφαλι να παθεις πχ. αποκωλληση κερατοειδους;

απο οτι ξερω τετοια περιπτωση δεν υπαρχει..
    για σιγουρα παντος θα σου απαντησω την παρασκευη το πρωι μετα απο συναντιση με τον
    γιατρο μου .Η επισημη απαντηση θα ειναι και τι πιο σωστο.
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ

εχεις απολυτο δικιο! ειναι το μονο που με απασχολει με το θεμα...οποτε περιμενω την παρασκευη!

thankz εκ των προτερων
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk

ολοι οι μυωπες εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες αποκόλλησης λογω του σχηματος του ματιου τους (που προκαλει και το προβλημα ορασης)
    Οποτε την κανεις δεν την κανεις την εγχειρηση δεν εχει διαφορα σε αυτο το θεμα

Εγω εκανα LASIK στο Ηρακλειο (πανεπιστημιακό νοσοκομειο) το 2001 και απο τοτε ολα μια χαρα - απο 8 - 8.5 βαθμους στο 0.25
    Τρομερη αλλαγη στην ποιοτητα ζωης μου - δεν το μετανοιωσα ουτε στιγμη!
    ασχετος...

την αποκωληση την ανεφερα σαν παραδειγμα. αυτο που με απασχολει ειναι το αν ενας ισχυρος κραδασμος μπορει να δημιουργησει το οποιοδηποτε προβλημα και πιο ειναι αυτο.

παντως οποιαδηποτε πληροφορια ειναι χρησιμη!

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    την αποκωληση την ανεφερα σαν παραδειγμα. αυτο που με απασχολει ειναι το αν ενας ισχυρος κραδασμος μπορει να δημιουργησει το οποιοδηποτε προβλημα και πιο ειναι αυτο.

παντως οποιαδηποτε πληροφορια ειναι χρησιμη!
    αυτο σου λεω, απο την εγχειρηση - οχι, δεν μπορει δημιουργηθει καποια ευαισθησια στους κραδασμους η σε κατι αλλο.

αλλα, ως μυωπας, εχεις περισσοτερες πιθανοτητες αποκολησης αμφιβληστοειδους

ωπα - τωρα το ειδα - μιλας για αποκολληση κερατοειδους - αυτο αποκλειεται, ο κερατοειδης (δηλαδη ο εξωτερικος φακος (η εμπρος επιφανεια του οφθαλμου) δεν αποκολλάται

Ο αμφιβληστροειδής - δηλαδη το πισω μερος του οφθαλμου που δεχεται το φως - μπορει να αποκολληθει σε μυωπες...
    ασχετος...

εχεις απολυτο δικιο! ειναι το μονο που με απασχολει με το θεμα...οποτε περιμενω την παρασκευη!

thankz εκ των προτερων
    η επισημη απαντηση ειναι οτι οση πιθανοτητα εχει ο οποιοσδηποτε υγειης
    ανθρωπος να παθει οτιδιποτε απο κραδασμους τοση εχει και οποιος
    εκανε επεμβαση
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από symvoulos
    η επισημη απαντηση ειναι οτι οση πιθανοτητα εχει ο οποιοσδηποτε υγειης
    ανθρωπος να παθει οτιδιποτε απο κραδασμους τοση εχει και οποιος
    εκανε επεμβαση

thanx φιλε! με εσενα ολα ok ετσι?

βουρ κι εγω!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θερμοκρασια και μηχανη...
    από Ταξιδευτής στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 320
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 07:52
  2. Για όσους έχουν το Destinator σε PPC και μηχανή Yamaha
    από billy_BMW στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2007, 23:37
  3. Προφίλ και μηχανή
    από latris mixanis στο forum Προτάσεις & σχόλια