Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 75

Θέμα: Αυτοί οι Ιταλοί...

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Όπως και να έχει, δηλώνει, -θεωρώ- πως υπάρχει άνετα η δυνατότητα από τους Ιάπωνες να φτιάξουν "παπάδες"..
    Άντε να το τολμίσουν τότε γιατί απο projects και prototypes βρωμάει ο τόπος. Απο Japan μόνο η μπόχα έρχετε, άντε να βγάλουν και τίποτα παραέξω.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    ποτε ειχαν ντιζαινατα αυτοκινητα η μηχανες για να φτιαξουν τωρα?
    οι ιταλοι ειναι μεσογειος ρε παιδια,εχουν μια καλλιτεχνικη να το πω παραδοση γενικοτερα.
    κ οι αλλοι ευρωπαιοι(πχ αγγλοι) εχουν ξεχωριστα σχηματα.αλλα μονο ευρωπαιοι.
    η αμερικη κ η ιαπωνια τι εχει να δειξει απο σχεδιαση?
    οι ιαπωνες τι εχουν ,τους σαμουραι,που κ αυτοι ρομποτακια ητανε κανανε οτι τους λεγανε τα ιδια κ τωρα.μαζα.ολοι το ιδιο.φαντασια 0.
    τουλαχιστον στον σχεδιασμο.
    μονο η μηχανη του ακιρα αξιζει!

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ποτε ειχαν ντιζαινατα αυτοκινητα η μηχανες για να φτιαξουν τωρα?
    ......
    οι ιαπωνες τι εχουν ,τους σαμουραι,που κ αυτοι ρομποτακια ητανε κανανε οτι τους λεγανε τα ιδια κ τωρα.μαζα.ολοι το ιδιο.φαντασια 0.
    τουλαχιστον στον σχεδιασμο.
    μονο η μηχανη του ακιρα αξιζει!
    Εδω διαφωνω καθετα και οριζοντια....
    Οι Ιαπωνες εχουν φοβερο γουστο για την Ανατολη οπου και ανηκουν..για εμας τους Ευρω/πεους ειναι διαφορετικα...
    Δυο χωρες υπαρχουν στον κοσμο πρωτες στην τεχνολογια,Γερμανια και Ιαπωνια..ολοι οι αλλοι απλα τους "δανειζοναται".
    Τα αυτοκινητα που βλεπεις στην Ελλαδα δεν σημαινει οτι και μονο αυτα εχουν στην Ιαπωνια!!
    Τν,επιπλα χωρου,σπιτιου,κοτερα,πλοια και πολλα αλλα ειναι Ιαπωνεζικες ιδεες και πρωτειες που απλα ειναι και πανακριβα...
    Οι Ιταλοι δημιουργουν τεχνιτα ενα status symbol που στην τελικη μπορει να ειναι και παπαρια..απλα εχουν στυλ στο να το πλασαρουν.
    Αν η Ελλαδα ανηκε στην Ιταλια,κατι μιζερα χωρια που εχουμε και δεν περνανε ουτε τα πουλια απο πανω..θα εβρησκαν τροπο να τα πλασαρουν σαν κατι το σπανιο και ιδιαιτερο...
    Για τις μηχανες τους εδω και 30 χρονια ειναι ακομα στα ιδια...η εμφανιση αλλαζει..τι να το κανω οταν πρεπει να σκαω ενα τσουβαλι "μαρουλια" και μονο για ενα ανταλλακτικο,οταν ο Ιαπωνας μου δινει πολλα παραπανω...Εγω εχω κολλημα με την Ducati λογω,ηχου,στυλ 916 και Mostro.
    Αλλη μοτο ιταλιδα δεν με βλεπω να παιρνω...Αγγλις η Τζαπαν θα ειναι οι επομενες...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Banned

Re: Re: Αυτοί οι Ιταλοί...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Εννοειται οτι μιλαμε για το Bimota DB6 Delirio!
    Πραγματικα πανεμορφη μοτοσυκλετα(και οπως συνηθως μια πανεμορφη μοτοσυκλετα εχει μηδεν πρακτικοτητα!)
    Γιατί εσύ θες η Pamela να σου μαγειρεύει κιόλα;;;
    'Η μήπως να σου φέρνει τις παντόφλες όταν μπαίνεις σπίτι;;;

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Καλά μην λέμε κι ότι θέλουμε.

Αν δεν ήταν οι Ιάπωνες να θέσουν αυτά τα επίπεδα ποιότητας, αξιοπιστίας, και επιδόσεων στις μοτοσυκλέττες τους (και όχι μόνο), ακόμα με λεκάνες κάτω απ΄τα κάρτερ να μαζεύουμε τα λάδια θα ήταν τα ευρωπαϊκά.

Έχω την εντύπωση οτι αν δεν υπήρχαν κάποιες εταιρίες να θέσουν τα standards στους κινητήρες -βλέπε BMW πχ- οι Ιάπωνες θα πουλούσαν μαζί με το λεκανάκι μηχανάκια...

Και θα πουλούσαν τρελά επιδεί το λεκανάκι θα ήταν φτηνό...

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Έχω την εντύπωση οτι αν δεν υπήρχαν κάποιες εταιρίες να θέσουν τα standards στους κινητήρες -βλέπε BMW πχ- οι Ιάπωνες θα πουλούσαν μαζί με το λεκανάκι μηχανάκια...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a19:
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Solomostrongos Το avatar του/της byron

:rotflmao: :rotflmao: Ωραίο αστείο.

Δλδ η BMW μοίρασε τεχνολογία και επιδόσεις με τους κινητήρες της στον φτωχό πλανήτη;;

Τι είπες τωρα ρε φίλε. Τα αρχικά σχέδια κατασκευής των boxer είναι γραμμένα σε πάπυρο.

Νταξ να πούμε ότι δεν ήξεραν να φτιάχνουν πλαίσια και αναρτήσεις παλαιότερα να το πούμε. Αλλά να λέμε ότι διδάχθηκαν από την BMW :rotflmao: :rotflmao:

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    :rotflmao: :rotflmao: Ωραίο αστείο.

Δλδ η BMW μοίρασε τεχνολογία και επιδόσεις με τους κινητήρες της στον φτωχό πλανήτη;;

Τι είπες τωρα ρε φίλε. Τα αρχικά σχέδια κατασκευής των boxer είναι γραμμένα σε πάπυρο.

Νταξ να πούμε ότι δεν ήξεραν να φτιάχνουν πλαίσια και αναρτήσεις παλαιότερα να το πούμε. Αλλά να λέμε ότι διδάχθηκαν από την BMW :rotflmao: :rotflmao:
    Για πες μας Βυρωνα τι μηχανες ειναι οι παρακάτω??

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ml48-370.gif 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	46,1 KB 
ID:	72756
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Moderator
    Αλλη μια....

Τελικα το αστείο δεν απέχει και πολύ από τη αλήθεια ε?
    Σημειωτεον οτι αυτες οι μοτοσυκλέτες ηταν οτι καλύτερο τότε.

Όνομα:	ml65-370.gif 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	23,6 KB 
ID:	72757
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Banned
    Χωρίς να θέλω να γίνομαι εξυπνάκιας...

Υπάρχουν εταιρίες μέσα σ'αυτές και η BMW που κατασκευάζουν μοτοσυκλέτες απο τα τέλη τις δεκαετίας του '20.

Άν μεσα σ'αυτές μου βρείς ΜΙΑ Ιαπωνική....

.

..

...

ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ

ΛΑΘΟΣ

Πιαστήκατε χριστουγεννιάτικα παλι απο ενα θεμα που μου θυμίζει την αντιπαλότητα της ερωτικής Θεσσαλονίκης με το Αθηναϊκό κατεστημένο ! :rotflmao: :

όπως είπε και ενας φίλος παραπάνω οι ιταλοι -θεμα κουλτουρας -δινουν περισσότερο βαρος στην εμφάνιση και στην αίσθηση ,και οι γιαπωνέζοι στην αξιοπιστία και λειτουργικότητα ....

Οσο και προσπάθησαν οι μεν να αντιγράψουν τους δε ,γεννήθηκαν αηδίες και εκτρώματα !!!

Παρόλα αυτά ο αγοραστής πρέπει να αποφασίσει με ποια κριτήρια θα αγοράσει αυτό που θελει ..
    Προσωπικά δεν θα έπαιρνα μια μηχανή ,ενα αυτοκινητο,μια γυναίκα με την προοπτική,και ερωτηματικά πως θα είναι μετά 20 χρόνια...

Τα παίρνω όλα για την απόλαυση της στιγμής !!!:a13:

Και όσο και αν θέλετε να λέτε και να λέμε τα ιταλικά ειναι κούκλες !!!!
    Και αν θέλετε να τα λέμε όλα ….δεν είναι οι γρηγορότερες .....

Όνομα:	ducatititle.gif 
Προβολές:	103 
Μέγεθος:	10,0 KB 
ID:	72759
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Για πες μας Βυρωνα τι μηχανες ειναι οι παρακάτω??
    Ρε Άρη μην μπλέκουμε τα αυτονόητα. Μου πετάς φωτό 50ετίας και βάλε για να πεις τι ακριβώς; Ότι οι Ιαπωνες αντέγραφαν τις BMW; Οκ αυτό είναι γνωστό και το έκαναν παντού. Και στα αεροπλάνα του Β΄ΠΠ χρησιμοποιούσαν το know how των Γερμανών. Το θέμα είναι ότι από ένα σημείο και μετα άλλαξε δραματικά η φιλοσοφία κατασκευής των προϊόντων τους και προσφεραν επαναστατικές λύσεις για την εποχή τους.
    Οι Ευρωπαίοι δεν μπορεσαν να το κάνουν με εξαίρεση την BMW που έφτιαχνε τα μονο αξιοπιστα μοτό της Ευρώπης. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είτε εξαφανίστηκαν είτε επιβίωσαν κάτω από πολυεθνικά σχήματα και κεφάλαια.

Ποιός μπορεί να ανταγωνιστεί τους Ιαπωνικούς κινητήρες σε επιδόσεις και αξιοπιστία από τις αρχές του 70 και ένθεν. Ποια ευρωπαική εταιρεία μπόρεσε να βάλει κατι αντίστοιχο του Ζ900 ή του CB750K όταν βγήκαν;

Είναι ψέματα ότι πχ τα Ducati έσπαγαν για πλάκα; Είναι ψέματα ότι η Αγλλική μοτοβιομηχανία πήγε για χόρτα για παρόμοιους λόγους;

Ή είναι ψέματτα ότι τα Ιαπωνικά τετρακύλινδρα έχουν απίστευτη αξιοπιστία σε σχέση hp/lt ; Δλδ το ότι υπάρχουν μοτό με 160+ άλογα τροχό που δεν σπάνε δεν λέει τίποτα;

Η πρώτη (1 !) προσπάθεια της BMW να φτιάξει κινητήρα πλήν boxer (σειρά Κ) είχε ή δεν είχε προβλήματα αξιοπιστίας. Για να μην μιλήσουμε για την αστειότητα της εισόδου λαδιού στον θάλαμο καύσης όταν η μηχανή ήταν στο πλαϊνο σταντ. Η λύση που προτεινε η BMW ήταν να χρησιμοποιείται μόνο το κεντρικό

Νταξ καλά χρυσά τα Ευρωπαϊκά αλλά μην ρίχνουμε και στον Καιάδα τους Ιάπωνες.

Αντε μην φωνάξω τον oldman να σου πει για τα BMW !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Moderator
    Χωρίς να θέλω να γίνομαι εξυπνάκιας...

Υπάρχουν εταιρίες μέσα σ'αυτές και η BMW που κατασκευάζουν μοτοσυκλέτες απο τα τέλη τις δεκαετίας του '20.

Άν μεσα σ'αυτές μου βρείς ΜΙΑ Ιαπωνική....

.

..

...

ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ

ΛΑΘΟΣ
    Στην ουσία αυτες που παραγουν ακόμα μοτοσυκλέτες από το 1920 μετριούνται στα δαχτυλα του ενός χεριού.

Ιαπωνική δεν υπάρχει, ούτε και Αγγλική όμως......

Η 'νεα' Triumph δεν μετράει.
    Από Ιταλικές νομίζω μόνο η Guzzi υπάρχει ακόμα.

Η Ducati εφτιαχνε από τότε ηλεκτρικά εξαρτήματα, που φυσικα χαλούσαν αμέσως!!
    :rotflmao:
    Μοτοσυκλέτες απο το 46 και μετά...

Εντάξει πλάκα κάνουμε μην παρεξηγηθεί κανείς!

Σς εχω πει για το πλυντήριο Bauknecht (Γερμανικό υποτίθεται) που ειχα και χάλασε? Οποιος βρει από τι χάλασε τον κερναω
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Σς εχω πει για το πλυντήριο Bauknecht (Γερμανικό υποτίθεται) που ειχα και χάλασε? Οποιος βρει από τι χάλασε τον κερναω
    Αυτοκτόνησε απο γεροντική άνοια ;

Moderator
    Ρε Άρη μην μπλέκουμε τα αυτονόητα. Μου πετάς φωτό 50ετίας και βάλε για να πεις τι ακριβώς; Ότι οι Ιαπωνες αντέγραφαν τις BMW; Οκ αυτό είναι γνωστό και το έκαναν παντού. Και στα αεροπλάνα του Β΄ΠΠ χρησιμοποιούσαν το know how των Γερμανών. Το θέμα είναι ότι από ένα σημείο και μετα άλλαξε δραματικά η φιλοσοφία κατασκευής των προϊόντων τους και προσφεραν επαναστατικές λύσεις για την εποχή τους.
    Οι Ευρωπαίοι δεν μπορεσαν να το κάνουν με εξαίρεση την BMW που έφτιαχνε τα μονο αξιοπιστα μοτό της Ευρώπης. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είτε εξαφανίστηκαν είτε επιβίωσαν κάτω από πολυεθνικά σχήματα και κεφάλαια.

Ποιός μπορεί να ανταγωνιστεί τους Ιαπωνικούς κινητήρες σε επιδόσεις και αξιοπιστία από τις αρχές του 70 και ένθεν. Ποια ευρωπαική εταιρεία μπόρεσε να βάλει κατι αντίστοιχο του Ζ900 ή του CB750K όταν βγήκαν;

Είναι ψέματα ότι πχ τα Ducati έσπαγαν για πλάκα; Είναι ψέματα ότι η Αγλλική μοτοβιομηχανία πήγε για χόρτα για παρόμοιους λόγους;

Ή είναι ψέματτα ότι τα Ιαπωνικά τετρακύλινδρα έχουν απίστευτη αξιοπιστία σε σχέση hp/lt ; Δλδ το ότι υπάρχουν μοτό με 160+ άλογα τροχό που δεν σπάνε δεν λέει τίποτα;

Η πρώτη (1 !) προσπάθεια της BMW να φτιάξει κινητήρα πλήν boxer (σειρά Κ) είχε ή δεν είχε προβλήματα αξιοπιστίας. Για να μην μιλήσουμε για την αστειότητα της εισόδου λαδιού στον θάλαμο καύσης όταν η μηχανή ήταν στο πλαϊνο σταντ. Η λύση που προτεινε η BMW ήταν να χρησιμοποιείται μόνο το κεντρικό

Νταξ καλά χρυσά τα Ευρωπαϊκά αλλά μην ρίχνουμε και στον Καιάδα τους Ιάπωνες.

Αντε μην φωνάξω τον oldman να σου πει για τα BMW !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αντε κι ελεγα γιατί αργείς!!

Μέχρι να γράψεις όλο αυτό το κατεβατό :rotflmao:
    Στις Κ τρεχει λάδι ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΥΣΗΣ, 3-4 οσους εχει αναλογα, ενω στον Boxer τρεχει μόνο στον αριστερό!
    Αυτο δεν ειναι βελτίωση?? Χαριν συμμετρίας
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ειναι τρελοι αυτοι οι Ρωμιοι!!
    από devil's animal στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1