Παρατηρω ότι οι απόψεις διχάζονται...
-Τώρα που το σκέφτομαι πιστεύω πως έκανα το καλύτερο...
Καλές Γιορτές με την Ευκαιρία!
και να προσέχετε!
ΟΛΟΙ σας γιατί, αυτές τις ημέρες κυκλοφορούν πολλοί και πιωμένοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρατηρω ότι οι απόψεις διχάζονται...
-Τώρα που το σκέφτομαι πιστεύω πως έκανα το καλύτερο...
Καλές Γιορτές με την Ευκαιρία!
και να προσέχετε!
ΟΛΟΙ σας γιατί, αυτές τις ημέρες κυκλοφορούν πολλοί και πιωμένοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
+100059,3
...και επιπλεον τον ακολουθεις οσο πιο ηρεμα μπορεις και σε ααφαλη αποσταση οπου παει,σταμπαρεις το σπιτι του και σε περιπτωση που η αστυνομια δεν κανει τιποτα ...
Αληθεια τον καθρεπτη με τι τον εφαγες?Χερι ποδι ή με το τιμονι?Δεν το εχω επιχειρησει ποτε ( δεν εχω καταφερει να νευριασω τοσο πολυ ακομα ) αλλα για δωσε καμια δοκιμασμενη συμβουλη για οταν θα ερθει εκεινη η ωρα![]()
Πόδι...![]()
ε) ΑΥΤΟ μου αρεσεΑρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Φιλε Νικ μετα απο τοσα ποστ εμενα μου μενει η απορια τι θα κανεις αν σου ξανασυμβει παρομοια φαση.
α) θα τον πετυχεις σταματημενο σε φαναρι και θα τον πλακωσεις στο ξυλο;
β) θα σταματησεις μπροστα του αναγκαζοντας τον να σταματησει κι αυτος και θα τον πλακωσεις στο ξυλο;
γ) θα παρεις τον αριθμο του και 5 φιλαρακια σου και θα τον πλακωσετε στο ξυλο;
δ) θα του σπασεις τον καθρεφτη ή θα του κλωτσησεις την πορτα;
ε) θα τον πλαγιοκοπησεις με τη μηχανη βγαζοντας τον εκτος πορειας και πανω στην πιο χοντρη τσιμεντενια κολωνα που θα βρεις;
ζ) θα ακολουθησεις σε αποσταση ασφαλειας και θα καλεσεις το 100 (εχει και ευκολο νουμερο, ε-κα-το!) υποβαλλοντας μηνυση για αποπειρα κατα της ζωης σου;
Ειμαι πραγματικα περιεργος.....![]()
![]()
Επιμένω ότι τέτοιες πρόχειρες λύσεις δεν απομακρύνουν το πρόβλημα από τους δρόμους. Το μόνο που κάνουν είναι να επαληθεύουν τη γενικότερη μαλακία στους δρόμους και το γεγονός ότι είναι μεταδοτική. Το σκεπτικό του "Τί σου έκανε ο λιώμας ο κουτάκιας σε έκλεισε; Συνέχισε να τον προκαλείς και μετά σπάστου το καθρέφτη." απλά δείχνει ότι καί ο μοτοσυκλετιστής έχει αποδεχτεί τη θέση του στη ζούγκλα. Ποιά ζούγκλα όμως;
Ο λιώμας που σε έκλεινε ήταν η εξαίρεση, δεν σε κλείνουν όλοι όταν κυκλοφορείς.
Στη πραγματικότητα κυκλοφορώντας στην Αθήνα για αρκετά χρόνια βλέπω ότι τώρα πια το πολύ 1 στους δέκα κάνει ελαφριές παραβάσεις που είναι επικίνδυνες για μένα, και πάρα πολύ σπάνια (θα πω μία φορά το μήνα όπως μου τύχαινε παλιότερα, μιας και δεν πολυκυκλοφορώ πια Αθήνα) συναντώ κάποιον τόσο αξιόλογο όσο αυτόν που αναφέρεις. Δεν είναι ζούγκλα η Αθήνα όταν ένας κάνει τέτοιες μαλακίες στο δρόμο, ζούγκλα είναι όταν όλοι τις κάνουνε.
Παλιότερα που είχα ασχοληθεί, ήξερα αρκετούς τρόπους για να σπάσω τους καρπούς κάποιου (δεν θα ξαναοδηγούσε τουλάχιστον), αλλά η βία δεν είναι πια (τουλάχιστον για μένα) λύση. Και έχε κατά νου ότι όταν βαδίζεις σε τέτοια μονοπάτια, παίζει και να μη βγεις ζωντανός.
Δώστον λοιπόν στους μπάτσους, και δώστονα καλά, και παίχτο παλληκάρι εκεί που σε παίρνει.
Το θέμα είναι να βγάλεις τον κίνδυνο από το δρόμο, άν του κάψεις το αμάξι απλά θα πάρει άλλο και θα θερίζει κόσμο.
Και κάτι άλλο, εδώ που είμαι έχει μεν λιγότερη κίνηση αλλά το 70% αυτών που κυκλοφορούν είναι λιώμα, δεν ξέρουν να οδηγάνε, και έχουνε και δόντι στους μπάτσους... Δεν θα τους λυπηθώ καθόλου άμα χρειαστεί. Ασυνείδητα τομάρια είναι.
Καλές γιορτές.
![]()
ποιο μερος ειναι αυτο????Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Και κάτι άλλο, εδώ που είμαι έχει μεν λιγότερη κίνηση αλλά το 70% αυτών που κυκλοφορούν είναι λιώμα, δεν ξέρουν να οδηγάνε, και έχουνε και δόντι στους μπάτσους... Δεν θα τους λυπηθώ καθόλου άμα χρειαστεί. Ασυνείδητα τομάρια είναι.
Καλές γιορτές.
![]()
![]()
Παιδια και να τους δειρετε δεν προκειται να καταλαβουν....τα κοκκαλα κολανε μονα τους
Οταν ομως ξυπνησουν το πρωι και δουν το αμαξι τους κομματια, πιστεψτε με.....ποναει ΠΟΛΥ![]()
ρε παιδια εχετε σκεφτει αμα κατεβειτε κ αντι να δειρετε καποιον φατε ξυλο?ειδικα αν ο αλλος ειναι κανας βοσκος χωριατης μπορει να χει τπτ μαχαιρια κ ιστοριες μαζι του.
βεβαια αμα φτασει κανεις να κατεβει κατω δν θα σκεφτεται τετοια πραγματα....
δν ξερω πως θα αντιδρουσα σε παρομοια κατασταση.προσοχη κ μακαρι να μην ξανασυμβει σε κανενα τιποτα.
Εγω ειμαι της αποψης οτι αρκετα ασχοληθηκες με τον καραγκιοζη.
Αστον να παει στο διαολο και να σαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα το φαει το κεφαλι του.
Μαριος
Δεν θα του σπαγα τον καθρέπτη,
θα κράταγα την πινακίδα και θα έκανα ότι έκανε και ο DimChios ,
θα έπερνα αστυνομία και θα απαιτούσα να ερχούντουσαν, πέραν του ότι θα τον ακολούθαγα τον π@#$τη μέχρι το σπίτι του απλά και μόνο "να ξέρω" και να "ξέρει"...
χωρίς κανέναν υπαινιγμό βίας... απλά "σε ξέρω"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
....θα τον ακολούθαγα τον π@#$τη μέχρι το σπίτι του απλά και μόνο "να ξέρω" και να "ξέρει"...
χωρίς κανέναν υπαινιγμό βίας... απλά "σε ξέρω"...
ΣΟΦΟΝ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Άν είμουν αισιόδοξος θα σού 'λεγα, σε οποιοδήποτε επαρχιακό μέρος με λίγη κίνηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ποιο μερος ειναι αυτο????![]()
Οι μοντεράτορες, και ο νετόμπατσος μόνο ξέρουν (ή νομίζουν ότι ξέρουν) που είμαι. :a39:
Μ' αρέσουν οι ψευδαισθήσεις ανωνυμίαςΑρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Άν είμουν αισιόδοξος θα σού 'λεγα, σε οποιοδήποτε επαρχιακό μέρος με λίγη κίνηση...
Οι μοντεράτορες, και ο νετόμπατσος μόνο ξέρουν (ή νομίζουν ότι ξέρουν) που είμαι. :a39:![]()
Τα έχουμε πεί αρκετές φορές... και δυστυχώς και εγώ έχω προχωρήσει σε κινήσεις αυτοδικίας, μιας και πραγματικά έχω κουραστεί απο το "ορθώς πράττειν" όταν ο άλλος είναι απλά δολοφόνος σε υποψηφιότητα. Ειδικά στην περίπτωση του φίλου μας εδώ.
Πως θα αντιδρούσα εγώ;...
Δεν ξέρω.. είναι με την στιγμή και την διάθεση πραγματικά.
Μπορεί να μην έκανα τίποτα και στο πρώτο "κρούσμα μαλακίας" εκ μέρους του, να τρέναρα λίγο την ταχύτητα μου , μιας και μεθυσμένοι ουκ ολίγοι στο δρόμο.
Αν ήμουν στις κακές μου , εκεί που ο φίλος τον είχε πετύχει στο φανάρι, αρκούσε για να είχαμε γύρο Κ1 , με προσπάθεια για ΚΟ στα 10δεύτερα. Για αυτόν , το αυτοκίνητο του και την γκόμενα του που πιθανώς ηγρόν αγόραζε και αυτή.
Το χειρότερο όμως μάγκες , είναι να μπορεί κάποιος να κρατήσει την ψυχραιμία του. Να πάει με τον φίλο του ώς μάρτυρα, οτι το ΜΧ5, αυτό , τον χτύπησε , τον έριξε κάτω (και ας μην το έκανε ποτέ) και ο τύπος εξαφανίστηκε... έχοντας βέβαια την πινακίδα του.
Δεν έχετε πραγματικά ιδέα, για το τι επακολουθεί. Απο δικαστήρια, αφαίρεση διπλώματος (και αυτά αυταπάγγελτα έτσι; ) και μετά αν γουστάρεις ή το παίζεις γενναιόδωρος και δεν τον κυνηγάς, ή απλά τον τρέχεις και τον κάνεις να σου πάρει και εκείνο το νέο μηχανάκι που ήθελες ρε παιδί μου , με όλο τον εξοπλισμό.... Το θέμα είναι όμως ποιός έχει και την ψυχραιμία να το κάνει , έτσι;
Καλή χρονιά και προσοχή ακόμα και σήμερα παιδιά... Οι γιορτές δεν τελείωσαν και οι μαλάκες κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι... σαν τους Καλικάντζαρους ενα πράγμα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Συμφωνω με τον προλαλισαντα παιδια γιατι δεν ξερουμε τι κρυβει ο καθενας.!Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ρε παιδια εχετε σκεφτει αμα κατεβειτε κ αντι να δειρετε καποιον φατε ξυλο?ειδικα αν ο αλλος ειναι κανας βοσκος χωριατης μπορει να χει τπτ μαχαιρια κ ιστοριες μαζι του.
βεβαια αμα φτασει κανεις να κατεβει κατω δν θα σκεφτεται τετοια πραγματα....
δν ξερω πως θα αντιδρουσα σε παρομοια κατασταση.προσοχη κ μακαρι να μην ξανασυμβει σε κανενα τιποτα.
Αφου δεν σε εριξε κατω δινεις τοπο στην οργη και συνεχιζεις τον δρομο σου.!
Ωστε να μπορεσεις να ξανααντιμετωπισης εναν τετοιο μ@λ@κ@ αυριο μεθαυριο.!![]()
![]()
![]()