Εεεε τι μΕ δείχνεις τα δόντια σου...???Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
![]()
![]()
(άμα δεν πεις, πως θα ξέρουμε ..???)![]()
Εεεε τι μΕ δείχνεις τα δόντια σου...???Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
![]()
![]()
(άμα δεν πεις, πως θα ξέρουμε ..???)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Άμα συνεχίσεις έτσι, ούτε το 525 δεν θα σου φτάνει !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Distixos file mou mia xara idea eixa gia ayta pou egrafa...An den simfoneis provlima souΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Προφανώς δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για αυτά που γράφετε και ως συνήθως το πληκτρολόγιο αποδεικνύεται πιο γρήγορο από την σκέψη …![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άμα συνεχίσεις έτσι, ούτε το 525 δεν θα σου φτάνει !!!![]()
Αλλαξα ελατηριο απο 80 σε 88αρι !!!!!Ετσι μπορω να τρωγω αφοβα !!!!
![]()
Το moto.gr είναι forum για μηχανές και έτσι πρέπει να είναι λίγο αλήτικο...![]()
Σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν γράφει/διαβάζει.
Μιας και είμαι μέλος και σε άλλα forum να σας μεταφέρω τι παίζει αλλού.
Θα πάρω για παράδειγμα το adslgr.com (έχω 1000+ posts - καμένος Η/Υ είμαι σαν τον lampro_fazer).
- Σε αρκετές κατηγορίες τα post δεν μετράνε στο σύνολό σου (στην ουσία μετράνε μόνο τα post που αφορούν υπολογιστές/ internet)
- Σε σχέση με το moto.gr το forum μπορεί να θεωρηθεί heavy moderated! Trolling, spamming κλπ δεν περνάνε εκεί!
- Το λουκέτο πάει σύννεφο (σε σχέση με εδώ)!
- Αν νομίζετε ότι κάπως ξεφεύγουμε εδώ στις διαμάχες, μπείτε να δείτε κανένα post Linux VS Windows, Θρησκεία και Εκκλησία και άλλα τέτοια και θα δείτε το πολιτισμένο κλίμαΗ διαφορά είναι πως εκεί θα υπάρξει άμεσα επέμβαση mod. Αντίθετα εδώ o mod μπαίνει για spam ή να ρίξει λάδι στη φωτιά!
Αλλά γι' αυτό το γουστάρω το moto.gr!![]()
Τραγουδάρα των STYX είναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ντεν ξέρει ξένες γκλώσσες καρντιά μου... :rotflmao:
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Το moto.gr είναι forum για μηχανές και έτσι πρέπει να είναι λίγο αλήτικο...![]()
Σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν γράφει/διαβάζει.
....... Η διαφορά είναι πως εκεί θα υπάρξει άμεσα επέμβαση mod. Αντίθετα εδώ o mod μπαίνει για spam ή να ρίξει λάδι στη φωτιά!
Αλλά γι' αυτό το γουστάρω το moto.gr!![]()
Άμα Αρχίσω τίποτα καντήλια για το κλίμα του moto.gr θα σας πω εγώ... Τι έχει το κλίμα..... Τόσο κόπο κάναμε να βγάλουμε Ξινόμαυρο Ναούσης από ρίζα Ροδίτη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τι έχει το κλίμα.....
Κάνει λίγο ζέστη ρε συ , ανοίξτε κανένα παράθυρο ή κάντε μια εγκατάσταση ενός κλιματιστικού , να δεις τι ωραία που θα είναι μετά !!!!!![]()
![]()
Επειδη εχω συμμετασχει σε πολλα ''και καλα... σοβαρα'' φορουμ, να σου πω εγω τι μαχαιριες παιζονται πισωπλατα
Σοβαροφανειες μεχρι εκει που δεν παει, την στιγμη που ο admin εχει φτιαξει το φορουμ για να βρισκει γκομενες
Τουλαχιστον οτι συμβαινει εδω, ειναι αληθινο, αν και τις περισσοτερες φορες οτι διαμαχη γινεται ειναι για χαβαλε
Επειδη το εχω δει και το ''σοβαρο'', ασε....δεν θα παρω
Ετσι ετσιΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Επειδη εχω συμμετασχει σε πολλα ''και καλα... σοβαρα'' φορουμ, να σου πω εγω τι μαχαιριες παιζονται πισωπλατα
Σοβαροφανειες μεχρι εκει που δεν παει, την στιγμη που ο admin εχει φτιαξει το φορουμ για να βρισκει γκομενες
Τουλαχιστον οτι συμβαινει εδω, ειναι αληθινο, αν και τις περισσοτερες φορες οτι διαμαχη γινεται ειναι για χαβαλε
Επειδη το εχω δει και το ''σοβαρο'', ασε....δεν θα παρω![]()
![]()
Βρε THEOD δηλ εγω που ειμαι τεχνικος υπολογιστων δεν εχω ιδεα για αυτα που εγραψα?Πιστεψε με ξερω πολυ καλα τι γραφω,σε τετοιο σαιτ(παρεμφερει) ολο παπαριες ελεγαν και δεν εβγαιναν για καφε και βολτες οπως εμεις!κΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ?Αφου τα pc τους εχουν παρει φωτια απο την 24ωρη βαρδια,δεν ξεκολλανε απο κε και καλα τα ειπε ενας φιλος οτι η καναπεδινη ειναι αφθονη στον οργανισμο τους!
σορυ για τα κεφαλαια βαριομουν να τα σβησω και να τα ξαναγραψω:ZZZ: :ZZZ:
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Επειδη το εχω δει και το ''σοβαρο'', ασε....δεν θα παρω
Εδω δηλαδή δεν βρίσκουμε γκόμενες????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις παρακολουθήσει κόντρα geeks για το ποιός είναι καλύτερος... ένας amd ή ένας intel...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Αυτοι γιατι να τσακωθουν?Πιοις εχει την μεγαλυτερη μνημη και αμναλυση στην τηλεοραση η τον καλυτερο ηχο στο στερεοφωνικο-home cinema?:rotflmao:
amd φυσικά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εεεε τι μΕ δείχνεις τα δόντια σου...???
(άμα δεν πεις, πως θα ξέρουμε ..???)
και έμεινα ΟΛΟ το καλοκαίρι με ανοιχτό κινητήρα να περιμένω ανταλακτικά (και ΔΕΝ άλλαξα και το σφαιρικό ρουλεμάν στην κάτω έδραση του αμορτισέρ)
ok now?![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Καλά μη λέμε και ότι να' ναι... Και στο adslgr οργανώνοτναι συναντήσεις και μάλιστα πολύ επιτυχημένεςΑρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Βρε THEOD δηλ εγω που ειμαι τεχνικος υπολογιστων δεν εχω ιδεα για αυτα που εγραψα?Πιστεψε με ξερω πολυ καλα τι γραφω,σε τετοιο σαιτ(παρεμφερει) ολο παπαριες ελεγαν και δεν εβγαιναν για καφε και βολτες οπως εμεις!κΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ?Αφου τα pc τους εχουν παρει φωτια απο την 24ωρη βαρδια,δεν ξεκολλανε απο κε και καλα τα ειπε ενας φιλος οτι η καναπεδινη ειναι αφθονη στον οργανισμο τους!![]()