Υγεία πάνω απ όλα!
Κι άμα λάχει μ΄ένα στρητάδικο φέτος ή του χρόνου!
Υγεία πάνω απ όλα!
Κι άμα λάχει μ΄ένα στρητάδικο φέτος ή του χρόνου!
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
den ήμεθα άπληστοι...
απλά κάθε μοτοσυκλέτα είναι μελετημένη για μια συγκεκριμένη χρήση...
όποτε προσπάθησα να συγκεράσω τις χρήσεις της μοτο μου, κατέληξε να την φωνάζουν ratbike!:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Οκ!! Ενταξει τοτε μ' επεισες, εσυ ευχομαι να αποκτησεις οσες χρειαζεσαι.....![]()
τι στο καλο τζαμπα ειναι οι ευχες μηπως θα στις παρω εγω;:rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Οκ!! Ενταξει τοτε μ' επεισες, εσυ ευχομαι να αποκτησεις οσες χρειαζεσαι.....![]()
Νά'σαι καλά βρε Τούλα!![]()
![]()
![]()
![]()
εν το μεταξύ ένεκα σειράς στην τηλεόραση που παίζει τωρα (Μαρία η άσχημη)
πολύ της ταιριάζει η ονομασία Σούζι η άσχημη, και ΚαΤέΜο η άσχημη!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλή χρονιά.![]()
Εγώ θα ήθελα να βγει η μηχανή από το γκαράζ. Βρε η κακομοίρα σε λίγο δε θα βάζει μπρος από την απραξία. Που χρόνος για τέτοια σπορ;;; :ZZZ:
Την πουλάω παίδες και σε ξεφτίλα τιμή, μπας και την ξεμουδιάσει κάνας ειδικός στο άθλημα.![]()
θα ηθελα να βρεθει ενας καλος ανθρωπος να μου χαρισει μια BMW οτι μοντελο να ειναι ,δεν χαλιεμαι![]()
Θελω ενα superduke 07, ενα daytona 675 κι ενα 1098 S...Aυτα μονο!!!![]()
Αντε κι ενα Ariel Atom ή κατι παρομοιο![]()
Αλλα πανω απ ολα υγεια, το ευχομαι και σ ολους εσας!![]()
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Ελπιζω το καλοκαιρι να μπορεσω να ξαναπαρω το Ζ750 που μου κλεψανε.............................@@@@@@@@@@
Υγεια και ....
ενα DRZ400S
εαν δεν μου δωσει διαζυγιο η κυρα.![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
ααααααα θέλω και εγώ μια BMW 75Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
θα ηθελα να βρεθει ενας καλος ανθρωπος να μου χαρισει μια BMW οτι μοντελο να ειναι ,δεν χαλιεμαι![]()
ή και παλιότερη , μπόξερ να κάνω ταξιδάκια...![]()
Ένα καινούριο μηχανάκι!! Όταν αποφασίσω και πιο θέλω θα σας ενημερώσω(όχι ότι θέλετε να μάθετε αλλά λέμε)
Τρελοκοτσιδού..!!!!
υγεια, περισσοτερο ελευθερο χρονο, λεφτα για λαστιχα-βενζινες-σερβις, Track Days στα Μεγαρα και παρεα για βολτες
με αυτη τη σειρα![]()
![]()
![]()
![]()
Euxome ti nea xronia na pouliso to KLE mou oso to pira (kai ligo parapano) kai na vro me ta idia lefta ena KTM 950 Adventure 06 modelo se poly kali katastasi (ante sumvivazome kai me ena BMW adventure 06 )
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Euxome ti nea xronia na pouliso to KLE mou oso to pira (kai ligo parapano) kai na vro me ta idia lefta ena KTM 950 Adventure 06 modelo se poly kali katastasi (ante sumvivazome kai me ena BMW adventure 06 )
![]()
καλά έλα να το ανταλλάξεις με το δικό μου ΚΤΜ ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
καλά έλα να το ανταλλάξεις με το δικό μου ΚΤΜ ...
Dextes mono sovares protaseis...
:rotflmao:![]()