κατι τετοιες στιγμες δε ξερω τι να πω... εχω μεσα μου μεγαλο μισος για τα μου.......πανα.
ευχομαι στη φυλακη (που αργα η γρηγορα θα πανε) να γινουν "τα πουτανακια" ολοκληρου του θαλαμου τους....
κουραγιο ρε φιλε ευχομαι να τη βρεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κατι τετοιες στιγμες δε ξερω τι να πω... εχω μεσα μου μεγαλο μισος για τα μου.......πανα.
ευχομαι στη φυλακη (που αργα η γρηγορα θα πανε) να γινουν "τα πουτανακια" ολοκληρου του θαλαμου τους....
κουραγιο ρε φιλε ευχομαι να τη βρεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δυστυχως το σημειο που ηταν παρκαρισμενη η μοτοσυκλετα, πανω στο πεζοδρομιο, και μαλιστα σε εσοχη (πεστε το κατι σαν πυλωτη πολυκατοικιας ) δεν επετρεπε σε γερανο της τροχαιας, οοοοοοοση ορεξη για εντατικη δουλεια-συλλογη και αν ειχε να το εκανε. κατ΄εμε, αποκλειεται 99,99% μιας και υπηρχε και αλλη μηχανη διπλα ενω στο απεναντι πεζοδρομιο υπηρχαν τουλαχιστον αλλες 5 μηχανες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Έλεγξε πάντως μήπως την μάζεψε και κάνας γερανός της αστυνομίας...
εμάς μας πήραν προχθές το παπί απο το πεζοδρόμιο και ήταν η αστυνομία...
Αλλιώς...![]()
η δουλεια εγινε σηκωτα. το πως το καταφεραν (για τα 200 κιλα) δεν ξερω, αλλα γρεζια απο σπασμενα λουκετα ή κομματια απο σπασμενα λουκετα (2 στον αριθμο: 1 μπρος και 1 πισω) δεν υπηρχαν επισης...
πραγματικος κεραυνος εν αιθρία η ανακοινωση του Νικου για την κλοπη, με συναισθηματα των αρνητικοτερων...
Νικολα, μακαρι να βρεθει το συντομοτερο για να ληξουν αυτα που νιωθεις...
![]()
Λυπάμαι, ελπίζω να την βρείς γρήγορα. Θα έχω τον νου μου.
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
Ευχομαι να την βρεις
και εχω και μια προταση
Να γινει κεντρικα στο forum sticky ενα θεμα με τιτλο κλεμμενες μοτοσυκλετες μελων οπου θα ποσταρονται αποκλειστικα και μονο φωτογραφιες κλπ στοιχεια που μπορουν να βοηθησουν στην ευρεση
γιατι αμα ηταν αλλου δεν θα πειραζε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Στην αρχή ήθελα να πιστέψω πως είναι άλλου η μηχανή και όχι η δικιά σου!!!!!!!
εγω ποναω με οποιοδηποτε μηχανη και να κλαπη γιατι αισθανομαι τον πονο για την αγαπη του αλλου...
κριμα ρε γαμωτο, μενω πολυ κοντα στο παλικαρι, αν δω κατι θα ειδοποιησω...
μηπως να βαζατε και καποιο τηλεφωνο σε περιπτωση που καποιος το δει καπου?
πολλα μελη απο δω μεσα δεν εχουν τηλεφωνα κλπ, οποτε θα προτεινα να μπει το τηλεφωνο του παιδιου ή καποιου αλλου που μπορει να τον ειδοποιησει σε περιπτωση που το δει καποιος...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
πολλα μελη απο δω μεσα δεν εχουν τηλεφωνα κλπ, οποτε θα προτεινα να μπει το τηλεφωνο του παιδιου ή καποιου αλλου που μπορει να τον ειδοποιησει σε περιπτωση που το δει καποιος...
![]()
βρε συ, αμα δεις κάτι ακολούθα τη μηχανή και πάρε και την πολυ-βρισμένη αστυνομία μας και όλα τα άλλα θα γίνουν....
![]()
![]()
ναι ιδιως αυτοι θα τρεξουν αμεσωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
πάρε και την πολυ-βρισμένη αστυνομία![]()
τελοσπαντων...
οσο για το να ακολουθησω την μηχανη χλωμο το βλεπω γιατι ειμαι με scooter και το στρωνω κιολας...
αλλη γκαντεμια απο κει...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ναι ιδιως αυτοι θα τρεξουν αμεσως![]()
τελοσπαντων...
θα τρέξουν....![]()
![]()
Euxome na vrethei i mixani sou kai grigora malista kai mazi me t mixani sou na vrethoun kai ta mou...na pou ti piran.![]()
Οχι ρε Νίκο, τι είπες τώρα....
![]()
![]()
Μακάρι να την βρείς ρε μαζί με τα αρχίδια που το έκαναν ρε.
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
πωω κ δεν την ειχες κ πολυ καιρο ε...το δα κ διπλα το ποστ κ δν το πιστευα πως ηταν η δικια σου..κριμα κ μακαρι να τη βρεις..![]()
Ευχαριστώ πολύ παίδες για τις απαντήσεις....
Η τροχαία δεν την πήρε...
Το "γέλιο" είναι ότι πριν το ανακαλύψω ήμουν έξω και την τσέκαρα 10 λεπτά πριν.... Το "καλό" είναι οτι δεν την σήκωναν όταν ήμουν έξω να γίνει της κολάσεως και να είμαι σήμερα ή στο χώμα ή στη φυλακή....
Τέσπα... μάλλον παραγγελία είναι το μοτέρ γιατί..... δεν κουνιέται διαφορετικά....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τέσπα... μάλλον παραγγελία είναι το μοτέρ γιατί..... δεν κουνιέται διαφορετικά....![]()
αν είναι ελληνική παραγγελία το μοτέρ σε αυτό το μη εμπορικό μηχανάκι... κάποιο συνεργείο θα τοποθετήσει τις προσεχείς μέρες ένα μοτέρ 954 και κάποιος το έχει παραγγείλει και θα το πληρώσει...
Ρε π$@#στη μου, όσο το σκέφτομαι, τόσο με τρελαίνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ευχαριστώ πολύ παίδες για τις απαντήσεις....
Η τροχαία δεν την πήρε...
Το "γέλιο" είναι ότι πριν το ανακαλύψω ήμουν έξω και την τσέκαρα 10 λεπτά πριν.... Το "καλό" είναι οτι δεν την σήκωναν όταν ήμουν έξω να γίνει της κολάσεως και να είμαι σήμερα ή στο χώμα ή στη φυλακή....
Τέσπα... μάλλον παραγγελία είναι το μοτέρ γιατί..... δεν κουνιέται διαφορετικά....
![]()
Μιλάμε για ΑΠΥΘΜΕΝΟ θράσος, η μηχανή πίσω απο παρκαρισμένα τουτού, το πεζοδρόμιο με κάγκελα, φωτισμένος δρόμος και με αρκετή κίνηση
και ήμασταν 5 μέτρα πιο πέρα!!![]()
τρελά πράγματα...
Υπομονή αδερφέ...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais