το ό,το ορίζουν άλλοι το μέλλον μας δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να περισώσουμε ότι μας έχει απομείνει....και η δημόσια εκπαίδευση είναι το τελευταίο που μας έχει απομείνει....Αρχικά δημιουργήθηκε από a$wto$
Εν μερη εχεις δικιο εν μερη εχεις αδικο.Οπως προανεφερα υπαρχουν πανεπιστημια και "πανεπιστημια".Υπαρχουν εκεινα που εχουν διδακτρα 40.000$ το χρονο και αλλα με 3.000$.Πρωην συμμαθητες μου που στο σχολειο με το ζορι περνουσαν στην επομενη ταξη βολευτηκαν σε καποιο πανεπιστημιο της Βρεττανιας και αν και σε 6-7χρονια τελικα τελειωσαν τις σπουδες τους.Τωρα ειναι ανεργοι γιατι οι περισσοτεροι εργοδοτες γνωριζουν...
Εδω φιλε εκεινοι που λες οριζουν το μελλον σου και το μελλον μου,στην κριση των ΑΕΙ εμεινες?
Τυχαιο ειναι οτι ολοι σχεδον οι βολευτες σπουδαζουν τα παιδια τους στο εξωτερικο? Μιλαμε απαξιουν ακομα και να συμμετασχουν στις πανελλαδικες...
Αυτο ειναι που μας εφαγε στην Ελλαδιτσα μας.Βλεπουμε ολους τους αλλους αφ'υψηλου και μας εχει ξεπερασει μεχρι και η Ρουμανια.Που ειναι η κριτικη σκεψη των Ελληναραδων σε καθε εκλογικο κυκλο,αναρωτιεμαι.
το αν μας έχει ξεπεράσει η Ρουμανία δεν ξέρω...εγώ ξέρω ότι φίλοι μου που σπουδάζανε Ρουμανία περνούσανε μαθήματα με 5λιτρο λάδι...![]()
όσο για το τι ψηφίζουν οι έλληνες είναι τεράστια συζήτηση κ θα βγούμε εκτός θέματος....εδώ μιλάμε για το εκπαιδευτικόπ σύστημα που με τους λιγότερους πόρους σε όλη την ΕΕ προσφέρει ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ την καλύτερη παιδεία......ας δώσει το κράτος τους πόρους να βελτιωθεί το εκπαιδευτικό σύστημα και μετά ας έρθουν να μας αξιολογήσει ο κάθε γερμανοτσιολιάς......
Υ.Γ. έχει αναρωτηθεί κανείς ποιες θα είναι αυτές οι επιτροπές που θα αξιολογούν στα πλαίσια της ΕΕ???με τι κριτήρια???
δεν θα προωθούν τα συμφέροντα των μεγαλοδυνάμενων της ΕΕ (Αγγλία κτλ) ???
όταν το Πανεπιστήμιο γίνει επιχείρηση ποιος μου εγγυάται ότι μια ανερξάρτητη αρχή θα αξιολογεί αξοικρατικά το πτυχίο μου?????