Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: Υπάρχουν στιγμες που η μηχανή δεν φτάνει

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ειχα αποφασισει τι θα σου απαντησω πριν διαβασω το ποστα κι με τα νεοτερα απο λαρισα...

αυτο λοιπον που θα σου ελεγα λοιπον ειναι το εξης:

η τετραγωνη και ισως ψυχρη λογικη μου λεει μην πας.μην εισαι αδυναμη.και αν εισαι μην το δειχνεις πουθενα! Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α !!!!!!!!

πλεον δεν εχει σημασια τελικα.......τα συμπερασματα μονη σου.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

οι γονεις πιστευω ειναι το "α" και το "ω"...
    ...appetite for destruction...

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis

Είναι όταν σου συμπεριφέρονται σαν άνθρωπο στον οποίο:

σε μικρή ηλικία παρέχουν όσο το δυνατο περισσότερα έφοδια αγάπης και γνώσεων και...

σε μεγάλη ηλικία αναγνωρίζουν το γεγονός ότι είναι ξεχωριστός άνθρωπος, αυτόνομη προσωπικότητα, έχει δικαίωμα να πάρει τις δικές του αποφάσεις κι ας διαφωνουν...κλπ...κλπ...
    .
    .
    .
    .
    .

Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Τελικά ο χρόνος είναι προστάτης!!!!

Είχα πάρει την απόφαση να πάω (Λάρισα, εκεί βρίσκεται), την Τετάρτη, αλλά λόγω δουλειάς το κανόνισα για Παρασκευή.

Ήμουν αποφασισμένη να πάω κι ότι γίνει!!!!

Πριν λίγο είχα ένα τηλ. από την μητέρα μου. Ο πατέρας μου έμαθε πως το ξέρουμε και πως το μάθαμε από τον μόνο άνθρωπο που θα μπορούσε να μας το πει, την γυναίκα του αδερφού του, (ούτε καν από την αδερφή μου που είναι εκεί εδώ και πολλές μέρες), και απαγόρευσε στους πάντες να πατήσουν το πόδι τους εκεί. Τσακώθηκε με τον αδερφό του (που πραγματικά τον πονάει τόσα χρόνια!) μόνο και μόνο επειδή μας το είπανε. Δε θέλει λέει να τον ξαναδεί στα μάτια του.

Τελικά αυτή η καθυστέρηση ίσως να ήταν για καλό. Ο άνθρωπος είναι πολύ "άρρωστος" στην ψυχή και το μυαλό τελικά!

Βέβαια έμαθα ότι όλα πήγαν καλά και δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία.

Σας ευχαριστώ όλους!

Και πλέον θα τηρήσω αυτό που χρόνια τώρα (11 για την ακρίβια) λέω, ένα χαμόγελο πριν το θάνατο και δάκρια για το τελευταίο αντίο! Δυστυχώς απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο μικρόψυχος μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος!

Μπήκα και διάβασα και μου ήρθαν τόσες σκέψεις στο μυαλό που με έπιασε απίστευτος πονοκέφαλος. Και όλα αυτά αν κάτσω και στα εξηγήσω μπορεί να σου φανούν τρελά, παράλογα, ακατανόητα έτσι θα σου πω μόνο αυτό.

Τίποτα δεν είναι τόσο απλό, πίσω από καθετί κρύβονται πολλά περισσότερα, πόσο μάλλον στις σχέσεις μας με τους γεννήτορες μας. Ο πατέρας σου είναι σε μια ηλικία χ την γλίτωσε τώρα…. δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε μια βδομάδα ένα μήνα ένα χρόνο.
    Αν φύγει από τον κόσμο θα ησυχάσει από τον εαυτό του από όλα και από όλους.
    Εσύ όμως να είσαι σίγουρη ότι ούτε από τον εαυτό σου θα έχεις ησυχάσει αλλά και ούτε από εκείνον για αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις την βοήθεια ενός ειδικού.

Για ότι σου γράφω μπορεί να κάνω και λάθος συγνώμη.

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ειχα αποφασισει τι θα σου απαντησω πριν διαβασω το ποστα κι με τα νεοτερα απο λαρισα...

αυτο λοιπον που θα σου ελεγα λοιπον ειναι το εξης:

η τετραγωνη και ισως ψυχρη λογικη μου λεει μην πας.μην εισαι αδυναμη.και αν εισαι μην το δειχνεις πουθενα! Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α !!!!!!!!

πλεον δεν εχει σημασια τελικα.......τα συμπερασματα μονη σου.

διαφωνω ...

αδυναμια ειναι οταν δεν μπορουμε να αντιμετωπισουμε καταστασεις...

κ στην τελικη ...ολοι εχουμε τις αδυναμιες μας...ανθρωπινο ειναι ...

κ τα καλα κ τα ασχημα ειναι για τους ανθρωπους ...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Τι να πείς...

ΕΣΥ είσαι καλά? :smilea:

Καλά είμαι!

Ίσως το όλο ξέσπασμα να μου έκανε καλό!

Τώρα μπορώ να πω πως έκλαψα κιόλας γι' αυτόν τον άνρθωπο που έχασα τότε. Ίσως να ήταν αυτό που έλειπε τα τελευταία χρόνια! Για λίγο τον αγάπησα ξανά σαν πατέρα μου, για λίγα λεπτά, για μερικές ώρες, για κάποιες μέρες. Τώρα δεν έχει μείνει κάτι άλλο!!!

Απλά όπως είπα, ένα τελευταίο αντίο όταν έρθει εκείνη η ώρα!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
    Η ερώτηση όμως είναι πότε μαθένουμε την αλφαβήτα και ξεκινάμε τις λέξεις! Πάντα θα χρησιμοποιούμε τα γράμματα αλλά απλά κάποια θα τα χρησιμοποιούμε όπως τα μάθαμε παλιά και κάποια θα τα ανανεώνουμε συνέχεια!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    διαφωνω ...

αδυναμια ειναι οταν δεν μπορουμε να αντιμετωπισουμε καταστασεις...

κ στην τελικη ...ολοι εχουμε τις αδυναμιες μας...ανθρωπινο ειναι ...

κ τα καλα κ τα ασχημα ειναι για τους ανθρωπους ...
    1. εχεις καθε δικαιωμα να διαφωνεις.
    2. το να εχεις αδυναμιες ειναι ανθρωπινο.το να τις δειχνεις σε κανει ευαλωτο.
    3. το ξεραμε.ασε που δε βοηθαει και σε τπτ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    ''MAIRA'' κανεις δεν μπορει να σου πει τι να κανεις.ορισμενα πραγματα ειναι καλο να μενουν στην οικογενεια και να μην βγαινουν παρα εξω.
    την λυση εδω την εδωσε ο χρονος ομως ''αυριο'' θα χρειαστει να την παρεις εσυ και μονο εσυ.εξω απο τον χορο ολοι ειμαστε οι καλυτεροι συμβουλατορες.

να εισαι παντα καλα.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR
    Καλά είμαι!

Ίσως το όλο ξέσπασμα να μου έκανε καλό!

Τώρα μπορώ να πω πως έκλαψα κιόλας γι' αυτόν τον άνρθωπο που έχασα τότε. Ίσως να ήταν αυτό που έλειπε τα τελευταία χρόνια! Για λίγο τον αγάπησα ξανά σαν πατέρα μου, για λίγα λεπτά, για μερικές ώρες, για κάποιες μέρες. Τώρα δεν έχει μείνει κάτι άλλο!!!

Απλά όπως είπα, ένα τελευταίο αντίο όταν έρθει εκείνη η ώρα!
    ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ!ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ (ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ)ΕΝΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΤΑΝΕΙ...ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...ΝΑ "ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.......!
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Υπάρχουν στιγμες που η μηχανή δεν φτάνει

[B]Δεν μπορώ να το περάσω μόνη μου αυτο! Όσο δυνατή κι αν φαίνομαι! Όσο κι αν χαμογελάω!!!

Ζητώ συγνώμη που τρώω χρόνο ίσως από μερικούς,και χώρο!

11 χρόνια πέρασαν με μια ιδέα, με μια συνήθεια. Πως ο πατέρας μου δεν υπάρχει. Τσακωμένοι τόσο καιρό συνήθησα να λέω πως δε ζει.

otan mpeni i velona tis sirigkas stin flevasou gia proti fora ke ksexinete eki to igra pou 8a se litrosi apo ton pono tou na iparxis
    i zoi i enilikiosi stamatai ekini tin stigmi
    den megalonis pote
    exis apla mia tripa stin psixi sou ke tin gemizis me drugs oxi me afto pou tis xriazotan gia na gemisi
    mexri pou pe8enis esi ke pe8eni ke i tripa den ginete alios

apo idia empiria sou leo oti den iparxoun ipokatastata gia aftes tis katastasis
    oti prepi na gini prepi na gini
    min fevgis
    min pas makria
    katse eki ponese ipofere ke klepse osa komatakia mporis gia na epoulosis tin tripa stin psixi sou
    den exi tipota alo i zoi gia sena se afto to simio
    ke sigoura tipota den ine tixeo ola oso sou simvenoun ine gia sena ke mono gia sena
    an ta apofevgis apla pernis pistosi xronou
    8a ksana er8oun me polous tropous
    ala tora pou ine aftos eki ine kalitera pio efkola apo oti na to perasis moni sou
    kseris poli kala oti 11 xronia to skepazes

ala kseris oti an skepasis tis aka8arsies sou me ena omorfo kapelo
    8a fenete ena omorfo kapelo pou mirizi aka8arsies

min distazis min ponas alou min milas alou min kitas alou
    pigene eki ke kerdise oti mporis gia afti tin gamimeni tripa pou 8a sou fai tin ipolipi zoi
    ke an den ftasis sto epi8imito simio 8a kseris toulaxiston oti den ftes esi
    8a elafrosis tin psixi sou mpori na min klisi i tripa ala 8a gini rixoteri
    fantasou oti 8a mporis na stekese mesa tis ke na kitas ap ekso pou ine kalitera apo to na ine ena va8os api8meno
    Έμαθα να ζω έτσι για να μπορώ να ζω.
    to kseris oti den ine ali8ia ke oti poles stigmes po8ouses tis idanikes stigmes tis zisis mazi...
    koroidevoume ton eafto mas
    Και έφτασε η ώρα που όλα αλλάζουν. Μια αρρώστια, ένα κρεβάτι νοσοκομείου, άγνωστη συνέχεια.
    den ine agnosti kseris poli kala ke afto se tromazi
    an xa8i i dinatotita?....
    Εγκλωβισμένη στα 11 χρόνια που δε ζούσε για μένα, όλα μου ζητούν να ξυπνήσω τη θύμησή του. Μου ζητούν να πάω να τον δω, να λυπηθώ και πάλι. Μου ζητούν να τα σβήσω. Να τον ξεθάψω από τα βάθυ της ψυχής μου που τον έκρυβα τόσα χρόνια. Ανάμεσα στον πόνο του πριν και του μετά, μου ζητούν να τον δω με τα μάτια του 16χρονου, που τότε τον λάτρευε!
    8imisou posa pragmata stamatisan se aftin tin ilikia pigene na ta ksekinisis apo eki den ine arga
    Όχι δεν κλαίω που είναι άρρωστος. Ίσως να γίνει καλά. Μα αυτό που με πονάει είναι οι τοίχοι που έχτιζα τόσα χρόνια και πρέπει να τους γκρεμίσω έναν έναν.
    ela an ikseres ke katalavenes poso kalo ine na tous gkremisis 8a ekanes ke party gia afto to 8ema
    Η μηχανή δεν είναι είναι αρκετή, δεν μπορεί να με ταξιδέψει τώρα. Δεν μπορεί να με κάνει να ξεφύγω από τον ίδιο μου τον εαυτό.
    ma opou pas ise eki opou ke na pas ise eki
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Δεν μπορεί να κρατήσει κοντά μου τα τελευταία 11 χρόνια λησμονιάς. Δεν είναι ικανή να μου σταθει! Όλα γκρεμίζονται. Όλες οι άμυνές μου καταρέουν.
    i amines sou katareoun gia na kanis to alma pou ise dia8etimeni na kanis apla 8a i8eles na ine ola progegramena
    exis osa xriazese gia teliosis tous po8ous sou na ksekinisis oxi apo tin arxi ala apo eki pou stamatises

min fovase
    Και πρέπει να ζήσω απ' την αρχή, από τότε που τον άφησα και με άφησε. Από τότε που με ωρίμασε απότομα.
    kseris afti i orimotita ine pou mas kani diaforetikous kaliterous dioratikoterous ikanoterous
    8a po8ouses simera na ise ena anoito koritsaki
    xoris prosopikes epanastasis-epiloges ousia pera tou sinolou?
    Πρέπει να πάω να τον δω και να τον αγαπήσω και πάλι σαν πατέρα. Κι αυτό πονάει, πονάει όταν πρέπει να σβήσω όσα μου έκανε και όσα μου είπε, με σκοτώνει που πρέπει να τον αγκαλιάσω όπως τότε. Μα δε γίνεται αλλιώς πια!
    kseris apo posa la8i-sfalmata apotelite enas an8ropos?
    lipon ta dika sou ine pio rafinarismena ke eksigisima
    pigene eki na ginis enas tritos gia na katalavis pos ginete
    Όσες αντιστάσεις είχα σπάνε η μια μετά την άλλη! Ίσως να μην προλάβω να τον δω πάλι. Το έχω ανάγκη να τον αγκαλιάσω για τελευταία φορά! Κι ας μην είναι αυτή η τελευταία, δεν μπορώ να το διακυνδινεύσω. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει άλλη ευκαιρία για να συμφιλιοθούμε, για να τον συγχωρέσω!
    exis dikio ke adiko mipos na tou edines tin efkeria na sixoresi ke ton eafto tou gia ta la8i tou isos na kanis ke esi to idio
    isos na mirastite ligo apo tin agnia pou mas edose i zoi mazi me tin genisi mas
    agapi mou to soma ponai etsi ke alios
    i idia i zoi ine ponos min mperdevese
    i efkeria pou 8elis ine eki ke se perimeni kinigise tin epi8imia sou ase tin tripa na er8i konta se afto pou tin dimiourgise 8a vri tropo afti na simplirosi ta kena
    Χρόνος άχρονος. Μέσα σε μια μέρα γκρεμίστικαν 11 χρόνια για να πώ πάλι στην αρχή! Στην στιγμή που ακόμα τον αγαπούσα!!!!
    exis girisi apires fores se apires arxes min zis ena drama gia tin praksi afou exis tin dinatotita
    fanta sou na itan mia pa8isi i orasi pou 8a exanes gia panta anepistrepti kapio melos kati pou na exi telma

tora exis politelia mazi sou ke epilogi
    se perimenoun ta komatia pou lipoun ke se travane san magnitis min xasis aftin tin efkeria

Κι η μηχανή απλά στιγμές που δε σου επιτρέπουν να σκέφτεσαι! Μόνο να προσέχεις για τη ζωή σου!
    alo8i ke mono.....

ego se afta ta matia pou ka8reptizoun tin psixi sou exo na po trexa
    trexate ine eki iparxi efkeria

des ta ola nioseta ine eki
    ase tin psixi sou na milisi
    ase ta matia sou na dakrisoun
    pigene eki pare oti sou aniki ke dose afta pou exi
    pigene na litro8is

ise dinati min fovase
    exis apoktisi afta ta 11 xronia oti xriazete gia na kerdisis tin stigmi
    toses skepsis tosi lipi tosos ponos se exoun morfosi

den 8a po tipota alo

para mono

trexa

trexa kali mou

fige tora

elpizo na min ine arga

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    1. εχεις καθε δικαιωμα να διαφωνεις.
    2. το να εχεις αδυναμιες ειναι ανθρωπινο.το να τις δειχνεις σε κανει ευαλωτο. σαυτο εχεις δικιο...
    3. το ξεραμε.ασε που δε βοηθαει και σε τπτ.
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία να το κάνεις ή όχι, και που αυτό το δίλημμα σε πονάει τόσο, ΚΑΜΕ ΤΟ, χωρίς να χάνεις χρόνο!!!
    LIBYKOS

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Υπαρχουν Ss που δεν τα κλεβουν?
    από Panos1313 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2010, 17:12
  2. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2007, 18:47
  3. Καινουργια μηχανη δεν πηρα??????
    από astaroth2 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 30