camel-test
tunisia1.jpg
camel-test
tunisia1.jpg
ΡΕ επίτηδες το κάνει ....Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Try again...![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Try again...![]()
Και εκεί που προβληματιζόμουν για το τερατούργημα που "βγήκε" αντί για φωτογραφία...
...μου έρχεται e-mail από διοργανωτές της "biennale of contemporary art" που γίνεται στη Θεσσαλονίκη...
...ζητώντας μου να παρουσιάσω σε ...σεμινάριο με θέμα την... "ανίχνευση των βημάτων μιάς εικαστικής φωτογραφίας προς τον πυρήνα της τέχνης"...τα μυστικά επεξεργασίας της παραπάνω φωτογραφίας, η οποία φωτογραφία, εντυπωσίασε ομάδα Αρμενίων και Ιρανών εικαστικών...
.
.
...οι οποίοι πιστεύουν, όπως μου εκμυστηρεύτηκαν οι διοργανωτές, ότι πρόκειται για μία ετερότοπη έκφραση... του εγκλεισμού, της ελευθερίας, της φυγής και της απόδρασης των χρωμάτων ...πάνω σε μία απόπειρα μέτρησης της "υγρασίας του εικάζειν"...αλλά και της συνεχούς αναβάπτισης-ανατροφοδότησης από τις καλλιτεχνικές μου ρίζες!!!
.
.
.
...τώρα νομίζω ότι έχω πραγματικό πρόβλημα...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Και εκεί που προβληματιζόμουν για το τερατούργημα που "βγήκε" αντί για φωτογραφία...
...μου έρχεται e-mail από διοργανωτές της "biennale of contemporary art" που γίνεται στη Θεσσαλονίκη...
...ζητώντας μου να παρουσιάσω σε ...σεμινάριο με θέμα την... "ανίχνευση των βημάτων μιάς εικαστικής φωτογραφίας προς τον πυρήνα της τέχνης"...τα μυστικά επεξεργασίας της παραπάνω φωτογραφίας, η οποία φωτογραφία, εντυπωσίασε ομάδα Αρμενίων και Ιρανών εικαστικών...
.
.
...οι οποίοι πιστεύουν, όπως μου εκμυστηρεύτηκαν οι διοργανωτές, ότι πρόκειται για μία ετερότοπη έκφραση... του εγκλεισμού, της ελευθερίας, της φυγής και της απόδρασης των χρωμάτων ...πάνω σε μία απόπειρα μέτρησης της "υγρασίας του εικάζειν"...αλλά και της συνεχούς αναβάπτισης-ανατροφοδότησης από τις καλλιτεχνικές μου ρίζες!!!
.
.
.
...τώρα νομίζω ότι έχω πραγματικό πρόβλημα...
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ παιζεσαι !!!
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Τελικά, ο υπολογιστής είχε βαριά ίωση...
Μετά την επίσκεψη στο γιατρό...
...η φωτό "έφυγε" σαν να ήταν αλειμμένη με ...βαζελίνη...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καρφωνόμαστε Βασίληηηηη....![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Που την εσωσα που την εσωσα;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?