Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Δε παθαινει τπτ....![]()
kai sy που το ξερεις?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Δε παθαινει τπτ....![]()
kai sy που το ξερεις?
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Min anakateveseeeeeeee ....Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
kai sy που το ξερεις?![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Μέσα από τα δέρματα και τις κορντούρες, πάντα καταφέρνει να βγει στην επιφάνεια η θηλυκότητα...Άρα no problem
![]()
![]()
![]()
![]()
:a32: :a32: :a07: :a07:
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
....και να σε ρωτήσω εγω με τη σειρα μου....οταν κοιτάξεις γύρω σου στο δρομο...και δεις μηχανόβια....τέτοιες βλέπεις συνήθως ??? Δε νομίζω....Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Μέσα από τα δέρματα και τις κορντούρες, πάντα καταφέρνει να βγει στην επιφάνεια η θηλυκότητα...Άρα no problem![]()
Ενω το 80% των κοριτσιών σε αμάξια ειναι κουκλίτσες !
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Μέσα από τα δέρματα και τις κορντούρες, πάντα καταφέρνει να βγει στην επιφάνεια η θηλυκότητα...Άρα no problem
τι ματια ειναι αυτα!!!!!
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
χαλια ειναι οι γυναικες πανω στη μηχανη ....δε βλεποντε σαν νταλικιεριδες ειναι αστα να πανε
![]()
(που να δεις να εχει ο γκομενος σου παπι και εσυ ζ750 τυχαιο παραδειγμα γαμισετα αφριζει και αμα εχει πχ λεμε τωρα τυχαιο παραδειγμα ζ1000 σε πρηζει οτι πας πολυ γρηγορα πολυ αργα δε στριβεις ετσι γιουβετσι κλπκλπκλπ)
χαλια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
χαλια ειναι οι γυναικες πανω στη μηχανη ....δε βλεποντε σαν νταλικιεριδες ειναι αστα να πανε
![]()
(που να δεις να εχει ο γκομενος σου παπι και εσυ ζ750 τυχαιο παραδειγμα γαμισετα αφριζει και αμα εχει πχ λεμε τωρα τυχαιο παραδειγμα ζ1000 σε πρηζει οτι πας πολυ γρηγορα πολυ αργα δε στριβεις ετσι γιουβετσι κλπκλπκλπ)
χαλια
και εγω για το τυχαιο παραδειγμα γελαω!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...που να δεις να εχει ο γκομενος σου παπι και εσυ ζ750 τυχαιο παραδειγμα γαμισετα αφριζει και αμα εχει πχ λεμε τωρα τυχαιο παραδειγμα ζ1000 σε πρηζει οτι πας πολυ γρηγορα πολυ αργα δε στριβεις ετσι γιουβετσι κλπ...
μΗλα καλά μΗλα ωραία....
επαίχθην προαγωγή, n'est-ce pas?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μΗλα καλά μΗλα ωραία....
επαίχθην προαγωγή, n'est-ce pas?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ουπς ναι εχεις δικιο αλλα δεν μιλαγα για την πρωαγογη αλλα για παλιοτερα ασε και δε με παιρνει 4 εξατμισεις εχει στο παταρι πολυ βαρος ρε παιδι μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ουπς ναι εχεις δικιο αλλα δεν μιλαγα για την πρωαγογη αλλα για παλιοτερα ασε και δε με παιρνει 4 εξατμισεις εχει στο παταρι πολυ βαρος ρε παιδι μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evi τωρα το ειδα πηρες Ζ?
Αν και απανταω λιγο αργα.... Αμα ηταν να παθει κατι θα το ειχε παθει προ-καιρου!!! :oΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
kai sy που το ξερεις?
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
καλα εχεις μεινει πολυ πισω εσυ τωρα ετοιμαζωμε για το 1000Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
evi τωρα το ειδα πηρες Ζ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα χαλια παιδια πολυ χαλια η γυναικα πανω στη μηχανη
να δειτε φαση κλασσικη που ειμαι στα φαναρια σταματα τυπος και αρχιζει τις μαλακιουλες μπραβο ρε κουκλα(που το ειδε με το κρανος και φιμε ζελατινα αγνωστε αι βουλες...) που εχεις μεγαλη μηχανη τα παμε και τετοια και ειναι ο δικος μου πισω και φωναζει
τι θε ρε?παρε το μπουλο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αλλα κατα ταλλα ειπαμε
χαλι μαυρο
παιδια η αληθεια ειναι οτι ποσος ενδοιαφερει τους αντρες αν εχουμε μηχανη και τετοια δεν εντυπωσιαζοντε απο αυτα ειναι λαθος των γυναικων αυτο και φυσικα δεν εισαι τοσο ωραια με οχταρ μποτες αντι για ψηλοτακουνα ......αλλα .... τι να κανουμε?
Ελα ,ελα...θιχτηκες κιεσυ αμέσως.....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
παιδια η αληθεια ειναι οτι ποσος ενδοιαφερει τους αντρες αν εχουμε μηχανη και τετοια δεν εντυπωσιαζοντε απο αυτα ειναι λαθος των γυναικων αυτο και φυσικα δεν εισαι τοσο ωραια με οχταρ μποτες αντι για ψηλοτακουνα ......αλλα .... τι να κανουμε?![]()
Για τις "αλλες" λέμε....![]()
Εσυ αποτελεις εξαίρεση......
(Το μπάλωσα ???)
![]()
![]()
Ποτέ ποτέ ποτέ γυναίκα πάνω σε μηχανή.... χάρος βγηκε αγκαλιά με ....(βάλτε ότι μηχανή έχει).
Έλα τώρα που θέλουμε και μηχανές, σαν πολύ θάρρος δεν πήραμε??![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!