...δυο μηνες έχω να οδηγήσω την καλή μου...
...το μόνο που κυριαρχεί στο μυαλό μου μετά από αυτή την αποτοξίνωση από αυτήν, είναι να οδηγήσω πάλι...όχι ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την μηχανή μου...Δεν θέλω το να μην υπάρχει στην ζωή μου...
...δυο μηνες έχω να οδηγήσω την καλή μου...
...το μόνο που κυριαρχεί στο μυαλό μου μετά από αυτή την αποτοξίνωση από αυτήν, είναι να οδηγήσω πάλι...όχι ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την μηχανή μου...Δεν θέλω το να μην υπάρχει στην ζωή μου...
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Αρχικά δημιουργήθηκε από jen
:
Ζω αλλά χαμογελάω από το τζάμι του λεωφορείου κοιτώντας τα μηχανάκια...
![]()
μου άρεσε αυτό που είπες
και εγώ το κανω ασυναίσθητα![]()
Γιατι βρε, εκει που θα εισαι, και αν ειναι οπως θελουμε, χωρις κινηση, με ωραια ασφαλτο και ολα τα σχετικα, δεν θα ηθελες να εχεις και τη μηχανη σου να κανεις τα δικα σου???Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
aneta sth meta thanaton zoi
![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Πριν απο λιγο ειδα την μηχανη μου κατω απο το σπιτι σκονισμενη....
Περιμενει την μεταμοσχευση καρδιας για να ξανανιωσει και να με ταξιδεψει οπως εκανε τοσα χρονια.
Μια μεταμοσχευση η οποια μαλλον δεν θα γινει ποτε για πολλους διαφορους λογους.(για νεα μηχανη δεν υπαρχειουτε μια στο...)
Και συνειδητοποιω οτι δεν την παλευω ουτε λεπτο μαλακες χωρις αυτην.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εγω το μονο που μετραω ειναι τις μερες, ωστε να ξανακαβαλησω μηχανη
και ειναι πολλες γαμωτι μου...![]()
και εγω μετραω τις ωρες να ερθει το καλοκαιρι γιατι ενταξει καλα το επαιζα σκληροτραχηλη αλλα ειμαι τελικα μοτοσυκλετιστρια της λιακαδαςκαι θελω ζεστη λεμεεεεεεεεεεεεεε ειδικα τα βραδυα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Εγώ πάντως πέρυσι που μια γκαβή μου έριξε το ψωράλογό μου, περίμενα 3 μήνες τα πλαστικά...
Ναι καλά, το ονοφάκι έγινε naked και δε κάθισε μέρα, και κάτι μέρες που ήταν άρρωστο, χαλαρά έπαιρνα δανεικό ένα 250 -το παπί παραείναι κακό για να το πας χαλαρά. :hypnotize
Τώρα με το άλλο μοτόρι, άστα έχω παραχαλαρώσει, με τα ίδια χλμ πηγαίνω (που στο άλλο γλιστράγανε οι κάλτσες του) αλλά τόοοοσο χαλαρά.
Τί χωρίς μηχανή πόσο αντέχω; Τελειώνω το ποστ και πάω βόλτα, ρεμάλια κάντε το ίδιο ο καιρός είναι τζάμι.
:rotflmao:
Πως το ξαναείδα αυτό το πόστ και μου ήρθαν διάφορες φάσεις στο μυαλό......και είπα να ξαναποστάρω.
Πολύ δύσκολα ρε παίδες....πραγματικά πολύ δύσκολα εύχομαι κανένας να μην βρεθεί να το ζήσει.....ντάξει θα ζήσει.....αλλά.......μακάρι να μην βρεθεί κανείς και ποτέ σε αυτή τη φάση.......
Τι ευτυχία ΘΕΕ μου να καβαλάς μηχανή........ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ......πόσα χρόνια περίμενα να πάρω δικιά μου μεγάλη μηχανή και μετά από 2 σχεδόν χρόνια δεν σταματάω να γελάω σε άσχετες φάσεις και με βροχή και με κρύο και με κάψα μέσα στα δερμάτινα............χαχαχαχαχαχα.....πραγματικά ρε παίδες μακάρι ότι μοτόρι και να έχετε να το γουστάρετε όπως μόνον εσείς ξέρετε.
Πιστεύω μόνον οι πιλότοι μαχητικών μπορούν να μας καταλάβουν. Να ναι πάντα καλά εκεί ψηλά τα παλικάρια μας και όλοι μας.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
tati ευχομαι σύντομα να χαμογελάμε χαράζοντας διαδρομές!
![]()
Πάντως παιδιά δεν ξέρω... νομίζω ότι το επόμενο θα το αγαπήσω όσο κανένα... ίσως επειδή το περιμένω τόσο πολύ και κυρίως επειδή πιέζομαι πολύ για να το πάρω...
Αυτο που με παρηγορεί ειναι πως όσο περνάει ο καιρός κοντοζυγώνει η ώρα της!![]()
και σε καποια φαση της ζωης παιζει να μην υπαρχει μοτο ειτε απο ατυχια ειτε για οικονομικους λογους ειτε οικογενειας .........αλλα το μικροβιο θα υπαρχει παντα.
αυτα τα προκαταρκτικα (να κουμπωνεις το κρανος .......να βαζεις τα γαντια ,τραβηγμα φερμουαρ στο τζακετ ,2 ξερογκαζιες ).........ειμαι και ο πρωτος ρε πουστη μου ,θα σας παρω τα μυαλα .......ειναι ολα τα λεφτα .
Είσαι όμως ποιητής ρε τρελαμένε, είσαι, είσαι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
και σε καποια φαση της ζωης παιζει να μην υπαρχει μοτο ειτε απο ατυχια ειτε για οικονομικους λογους ειτε οικογενειας .........αλλα το μικροβιο θα υπαρχει παντα.
αυτα τα προκαταρκτικα (να κουμπωνεις το κρανος .......να βαζεις τα γαντια ,τραβηγμα φερμουαρ στο τζακετ ,2 ξερογκαζιες ).........ειμαι και ο πρωτος ρε πουστη μου ,θα σας παρω τα μυαλα .......ειναι ολα τα λεφτα .![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Τις πούλησα όλες και ησύχασα !!!!! πήρα και ένα Seat Ibiza να κυκλοφοράω !!!! αει σιχτίρ πια με τις μαλακίες...ούτε βροχές ούτε κρύα ούτε ζέστες.Α ναι και θα έχει μποτιλιάρισμα ε ? Στα παπάρια μου.
Σοβαρά μιλάω δεν κάνω πλάκα...τις πούλησα όλες και πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο![]()