Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 70

Θέμα: Έλεος πιΑ ρε Pig!

σιγουρα, οι κλησεις για πινακιδα, δεν θα φερουν την παγκοσμια ειρηνη, αλλα, νομιζω οτι ειναι επιδεικτικα παρανομο, να κυκλοφορεισ με τιν πινακιδα στο φτερο απο μεσα, μες την λασπη και τα λοιπα. ειναι σα να κανεις σουζες διπλα στους ζηταδες.

παει στο διαολο η μια φορα. αλλα μετα επρεπε να το διορθωσεις το θεμα.

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Ρε συ Aleziel να σε ρωτήσω κάτι άσχετο.Αυτό το cartoon που έχει για avatar απο πού είναι?Το ξέρω σίγουρα και σπάω το κεφάλι μου να βρω...
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Talking

Να σου πω, πως δε με πειράζει τόσο η κλήση, αλλά η συχνότητα τους... δηλαδή τους δείχνω πως έχω ήδη να πληρώσω 2 κλήσεις, μη μου δίνεις και 3η ρε φιλαράκι. δώσε μου αφού τις πληρώσω...
    (λέω γω τώρα χαριτολογώντας... που ηρέμησα από τα απανωτά χτυπήματα...)

@gloum

Εγω ψηφίζω....

JUMARU !!!!

(competely off topic..)

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    Ε τοτε μην στραβωνεις,δεξου απλα οτι εισε γκαντεμης
    Ο πυργος της Βαβελ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αυτό που είπε ο arxaios...

Σε όποια άλλη χώρα, είναι ακινητοποιήση οχήματος και...

1) Πληρωμή προστίμου ΕΠΙΤΟΠΟΥ ή..... "φιλοξενούμενος" του τοπικού κρατητηρίου.
    2) Μετά την πληρωμή προστίμου, πληρωμή και του γερανού που το πήγε στο parking της αστυνομίας μιας και δεν παρατάνε εκεί οχήματα στον δρόμο!!!

Οχι 130 αλλα καμιά 500αρου είναι έξω. Και αν πείς και καμιά κουβέντα, σε στέλνουν και σε κανά τοπικό δικαστήριο να βγάλεις άκρη. Να μην σου πω πόσο κοστίζει τώρα η παράσταση δικηγόρου εκεί με το ενα (αλλά πανάκριβο) παράβολο δίκης.

Εν ολίγοις.

Σαφώς και με 1-2-3 κλήσεις για πινακίδες, ούτε κλέφτες θα πιάσουν , ούτε το πρόβλημα της τρομοκρατίας θα λυσουν. Αλλά απο την άλλη ακούγεται αστείο να το έχουμε και εμείς σαν δικαιολογία , όποτε δεν μας συμφέρει και παραβιάζουμε τον ΚΟΚ και απλά μας έπιασαν να το κάνουμε.

Με τον νέο ΚΟΚ, όντως είναι στα 130. Δικαίωμα και πάλι του καθενός να έχει η να μην έχει την πινακίδα σε ορατή θέση. Αλλά καλό είναι να απολαμβάνει και τους "καρπούς" των ευθυνών του , αν τον πιάσουν μετά.

Για την δική σου περίπτωση, πάντως μιας και είναι κρίμα να πληρώσεις 100? , επειδή δεν σου "έκοψε" να την έχεις σωστά την πινακίδα, δες αν μπορείς να την δηλώσεις κλεμμένη και να βγάλεις καινούρια. Αυτό βέβαια είναι ενα χαρτί που μπορείς να παίξεις μόνο μια φορά. Για αυτό φρόντισε να αξίζει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Πολύ καλά σου τα λένε όλοι! Don't do the crime, if you can't do the time..

οκ, εγω ξέρω το εξής...

φίλος ταξίδεψε Ιταλία με τη cbr του και τον σταμάτησαν εντός πόλεως ζητάδες (σαν τους δικούς μας) και τον ρώτησαν που είχε τη πινακίδα γιατί δε την είδαν απτο πλάϊ... Τους την έδειξε και αυτοί σκάσανε στα γέλια και φύγανε....
    Από'σο μου πε, πιο πολύ κοιτάνε τα περι προστασίας σώματος, κράνος, στολή κτλ....

Όλα είναι σχετικά.. και πολλοί μιλάμε μέσω "radio Arvila"... κι εγώ είχα μείνει ένα διάστημα Μαδρίτη και είδα τι έπαιζε... Όλοι rossi την είχαν δει με 2χρονα aprilia και όλο φασαρία....

Μην είστε όλοι τόσο απόλυτοι πάντως... δεν είναι ούτε μόνο παρανομία δική μου, ούτε τόσο γκαντεμιά.... Όταν σε σταματάει cop και του λες "φίλε κοίτα, χθεσινή κλήση για πινακίδα... Δείξε λίγο ανθρωπιά, και τιμώρησέ με άλλη φορά" και αυτός "αλλού βρέχει¨ και σε γράφει...
    ε.. τότε είναι και λίγο humanity φάση... λίγο savoir vivre... λίγο - πως να το πω - μηχανή εσύ, μηχανή εγω (όχι να η βρούμε) αλλά να τα βρούμε ρε αδελφέ!

Γενικότερα δεν έχω παραπονεθεί για κλήσεις, αλλα για στραβόξυλα.... και σίγουρα δεν είναι οι πρώτες μου κλήσεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AmIinside?
    οκ, εγω ξέρω το εξής...

φίλος ταξίδεψε Ιταλία με τη cbr του και τον σταμάτησαν εντός πόλεως ζητάδες (σαν τους δικούς μας) και τον ρώτησαν που είχε τη πινακίδα γιατί δε την είδαν απτο πλάϊ... Τους την έδειξε και αυτοί σκάσανε στα γέλια και φύγανε....
    Από'σο μου πε, πιο πολύ κοιτάνε τα περι προστασίας σώματος, κράνος, στολή κτλ....

Όλα είναι σχετικά.. και πολλοί μιλάμε μέσω "radio Arvila"... κι εγώ είχα μείνει ένα διάστημα Μαδρίτη και είδα τι έπαιζε... Όλοι rossi την είχαν δει με 2χρονα aprilia και όλο φασαρία....

Μην είστε όλοι τόσο απόλυτοι πάντως... δεν είναι ούτε μόνο παρανομία δική μου, ούτε τόσο γκαντεμιά.... Όταν σε σταματάει cop και του λες "φίλε κοίτα, χθεσινή κλήση για πινακίδα... Δείξε λίγο ανθρωπιά, και τιμώρησέ με άλλη φορά" και αυτός "αλλού βρέχει¨ και σε γράφει...
    ε.. τότε είναι και λίγο humanity φάση... λίγο savoir vivre... λίγο - πως να το πω - μηχανή εσύ, μηχανή εγω (όχι να η βρούμε) αλλά να τα βρούμε ρε αδελφέ!

Γενικότερα δεν έχω παραπονεθεί για κλήσεις, αλλα για στραβόξυλα.... και σίγουρα δεν είναι οι πρώτες μου κλήσεις...

ασε ρε φιλε εμενα με γραψανε για κρανος μεσα σε 5 μερες 2 φορες!
    καφριλικι?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

δεν χαριζουν τιποτα παιδια ,ξεχαστε το ........αν εχουν εντολη σιγα μη χαριστουν

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ιταλία , εξαρτάται που σε έπιασαν... Αν σε σταματήσουν , Βόρεια, δύσκολα ξεφεύγεις.
    Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία , είχα οδηγικές εμπειρίες , κυρίως όμως με Ι.Χ. για να είμαι ειλικρινής.

Στην Ισπανία , είναι ενα κλικ πιο κάτω σε αυστηρότητα. Αν σε πιάσουν πάντως Γερμανία, ...χαχαχαχαχα... θα καταλάβεις τι εννοώ.

Μας σταματήσαν εμάς για "υπεράριθμο επιβατών" επειδή είμασταν 6 σε station (η κοπέλα καθόταν στην αγκαλιά του φίλου της). Τάδε έφη πρόστιμο αν θυμάμαι καλά 55 Μάρκα (προ Ευρώ εποχή!)

Είναι στην χώρα και στο πως εφαρμόζει τον ΚΟΚ εκεί.

Σε ανάλογο περιστατικό , συγγενικού προσώπου... άκου ιστορία...

Είναι οδηγός νταλίκας.

Ξεκινάει και διανύει την Ελβετία. Στην διαδρομή πείνασε και έφαγε ενα μήλο , όπου το σκουπίδι το πέταξε έξω. Απο το σημείο εκείνο τον είδε "Ζ" ανάλογος εκεί....
    Τον ακολουθεί για 80χλμ!!!!.... λίγο πριν τα επόμενα διόδια τον σταματάει...

Το πρόστιμο ήταν 80 Ελβετικά φράγκα. Στα Αγγλικά του εξήγησε οτι πέρα απο την μόλυνση που προκαλεί , μπορεί το μήλο (απομεινάρι) να πάει σε κανά κράνος μοτοσυκλετιστή και να προκαλέσει ατύχημα. Το πρόστιμο πληρώθηκε επιτόπου.

Θέλετε να συγκρίνουμε εδώ καταστάσεις τώρα που πιάνουμε στην ζελατίνα μας, απο γόπες εώς και σακούλες νάϋλον;

Κάποια στιγμή, επειδή ποτέ δεν πρόκειται να αποχτήσουμε παιδεία με τον κλασσικό τρόπο, ώς ανεπίδεκτοι μαθήσεως σε μια ηλικία που έχουμε μάθει να οδηγούμε, πρέπει να μπεί και η δαμόκλειος σπάθη πάνω απο το κεφάλι μας. Αλλά με την πραγματική έννοια. Να γίνεται συνεχής έλεγχος και οχι κάθε γιορτές και αργίες.

Για όσους έχουν αντίρρηση τους προτρέπω να πάνε να δουν Έλληνες οδηγούς στο εξωτερικό , πως κινούνται με τον φόβο της αστυνόμευσης και μετά να μου πουν αν έχω άδικο ή οχι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Για όσους έχουν αντίρρηση τους προτρέπω να πάνε να δουν Έλληνες οδηγούς στο εξωτερικό , πως κινούνται με τον φόβο της αστυνόμευσης και μετά να μου πουν αν έχω άδικο ή οχι.

Gandalf [/B]
    νομιζω πως η συγκριση με το εξωτερικο ειναι λιγο ανουσια, εχο ζησει στην αγγλια για χρονια, και ναι, οι οδηγοι ειναι φρονιμοι, δε πετανε κουτακια κοκακολας απο το παραθυρο με 100χμ στην εθνικη, δεν χωνονται, δεν κορναρουν, κτλ κτλ κτλ.. αλλα δεν ειναι μονο ο φοβος της αστυνομευσης, ειναι διαφορα. χαρακτιριστικα για την αγγλια ας μην βλεπουμε μονο τα θετικα, στους δρομους της, τα ορια ταχυτητας τα τηρουν σχεδον ολοι, οι μηχανες καταλαμβανουν χωρο ΠΙΣΩ απο τα αυτοκινιτα και δεν χωνονται αναμεσα κτλ κτλ..

για πειτε μου, ποσοι μηχανοβιοι εδω ειναι διατεθημενοι να μην ξαναξεπερασουν οριο ταχυτιτας εντος κοινοχριστου δρομου?

-μηπως βγηκα εκτος θεματος????-

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ιταλία , εξαρτάται που σε έπιασαν... Αν σε σταματήσουν , Βόρεια, δύσκολα ξεφεύγεις.
    Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία , είχα οδηγικές εμπειρίες , κυρίως όμως με Ι.Χ. για να είμαι ειλικρινής.

Στην Ισπανία , είναι ενα κλικ πιο κάτω σε αυστηρότητα. Αν σε πιάσουν πάντως Γερμανία, ...χαχαχαχαχα... θα καταλάβεις τι εννοώ.

Μας σταματήσαν εμάς για "υπεράριθμο επιβατών" επειδή είμασταν 6 σε station (η κοπέλα καθόταν στην αγκαλιά του φίλου της). Τάδε έφη πρόστιμο αν θυμάμαι καλά 55 Μάρκα (προ Ευρώ εποχή!)

Είναι στην χώρα και στο πως εφαρμόζει τον ΚΟΚ εκεί.

Σε ανάλογο περιστατικό , συγγενικού προσώπου... άκου ιστορία...

Είναι οδηγός νταλίκας.

Ξεκινάει και διανύει την Ελβετία. Στην διαδρομή πείνασε και έφαγε ενα μήλο , όπου το σκουπίδι το πέταξε έξω. Απο το σημείο εκείνο τον είδε "Ζ" ανάλογος εκεί....
    Τον ακολουθεί για 80χλμ!!!!.... λίγο πριν τα επόμενα διόδια τον σταματάει...

Το πρόστιμο ήταν 80 Ελβετικά φράγκα. Στα Αγγλικά του εξήγησε οτι πέρα απο την μόλυνση που προκαλεί , μπορεί το μήλο (απομεινάρι) να πάει σε κανά κράνος μοτοσυκλετιστή και να προκαλέσει ατύχημα. Το πρόστιμο πληρώθηκε επιτόπου.

Θέλετε να συγκρίνουμε εδώ καταστάσεις τώρα που πιάνουμε στην ζελατίνα μας, απο γόπες εώς και σακούλες νάϋλον;

Κάποια στιγμή, επειδή ποτέ δεν πρόκειται να αποχτήσουμε παιδεία με τον κλασσικό τρόπο, ώς ανεπίδεκτοι μαθήσεως σε μια ηλικία που έχουμε μάθει να οδηγούμε, πρέπει να μπεί και η δαμόκλειος σπάθη πάνω απο το κεφάλι μας. Αλλά με την πραγματική έννοια. Να γίνεται συνεχής έλεγχος και οχι κάθε γιορτές και αργίες.

Gandalf

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ.........

Ή Έλβετία έχει πολύ μαλάκες μπάτσους.......:rotflmao:

Άκου άκολουθούσε άπό τή Θεσσαλονίκη μέχρι τόν Πλαταμώνα γιά νά τόν γράψει..

Νέο μέλος
    τώρα που είμαστε Ευρωπέη έχουμε και πιο αυστηρό ΚΟΚ
    Καβάλλα παν στην Εκκλησιά..

Βλαμένο Μέλος Το avatar του/της eNeRGy
    εγω θα ηθελα να ρωτησω...
    πως θα του φαινοταν του φιλου μας, αν τον εριχνε/χτυπουσε ενα καρο που δεν ειχε πισω πινακιδα και την ειχε πεσμενη αναποδα στην εταζερα, οποτε ουτε ο ιδιος αλλα και κανεις γυρο του δε την κρατησε...
    και εμενε με κανα δυο χιλιαρικα ευρω ζημια απο ενα πρασινο οπελ χωρις πινακιδα...
    Τοτε δε θα θεωρουσε απαραιτητη την ορατη πινακιδα?

Σιγουρα ναι!!!

Το οτι σε γραψανε 2-3 απανωτες ημερες, ειναι λιγο καφριλα... αλλα φανταζομαι οχι οτι αν σε ελεγχαν σε 10 μερες θα το εχεις διορθωσει... οποτε... τι απανωτα, τι σε 3 μηνες, μαλλον κλησεις θα μαζευεις και την πινακιδα δε θα την βαλεις σωστα...
    Forgive But Never Forget

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παντως στην Ιταλια σε σκηνικο με πινακιδα απο κατω ,ο τυπος εφαγε κοντα στα 500ευρω προστιμο και τον πηγαν επιτοπου σε συνεργειο να βαλει την πινακιδα κανονικα.

Μακαρι να το καναν και εδω αυτο.Εκτος απο το προστιμο να σε πηγαιναν σε συνεργειο και να την εβαζες κανονικα.Σιγα μετα μην καθοσουνα να την βγαλεις και να την ξαναβαλεις οπως ηταν.

Γιατι δεν περνεις μια βαση η οποια ανεβοκατεβαινει και μες στην πολη την εχεις οκ,και σε ταξιδια παλι οκ.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 'Ελεος πια με αυτά τα διόδια στο Κιάτο
    από sergiosm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2009, 11:56
  2. Τρομπα βενζινης σε Busa 99...Ελεος πια..
    από SAM46 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2009, 09:48
  3. Ελεος πια με το λευκο χρωμα...
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 14:22
  4. ελεος ρε παιδια!!
    από el_hymador στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 19:27
  5. Έλεος ρε παιδιά!