![]()
Τελικά από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν μετά την διατύπωση της απορίας μου και επείδή τρόμαξε το μάτι μου με όλα αυτά που ειπώθηκαν κατέληξα στο συμπέρασμα να αφήσω τις ρυθμίσεις ως έχουν ... :ZZZ:
![]()
Τελικά από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν μετά την διατύπωση της απορίας μου και επείδή τρόμαξε το μάτι μου με όλα αυτά που ειπώθηκαν κατέληξα στο συμπέρασμα να αφήσω τις ρυθμίσεις ως έχουν ... :ZZZ:
Υπάρχει σχετικό thread μέσα στα τεχνικά για τις αναρτήσεις.
Αν το διαβάσεις θα καταλάβεις κάποια πράγματα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
σωστος!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Υπάρχει σχετικό thread μέσα στα τεχνικά για τις αναρτήσεις.
Αν το διαβάσεις θα καταλάβεις κάποια πράγματα.![]()
:a029: :a029: :a029: :a029: :a029: :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
![]()
Αν δεν έχεις όρεξη να κάνεις σωστή δουλειά μετρώντας σαγκ κλπ...και τα καλάμια σου φαίνονται πολύ μαλακά...βίδωσε ελάχιστα αυτές τις "σαν βίδες" που έχει πάνω στα καλάμια και δοκίμασε τη μοτο να δεις πως πάει.
Προσοχή! Ελάχιστο και μετρημένο βίδωμα και δοκιμή γιατί αλλάζει η συμπεριφορά της μοτο.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...