![]()
![]()
αυτο το βαψιμο θα κανει οσο κανει 3 φορες το μηχανακι ολο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εκανες τιποτα ρυθμισεις στα καρμπυρατερ?
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
γες μαστερΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εκανες τιποτα ρυθμισεις στα καρμπυρατερ?![]()
ρυθμηση καθαρισμο
κολιμα το καπακι που ραγισε απ το πεσιμο κολιμα την βαση μαρσπιε που ραγισε
ισιωμα την αλλη βασει μαρσπιε
μανετα συμπλεκτη φρενου
γκαζιερα
πισω αναρτηση καινουργια (η παλια ειχε χασει ολα τα λαδια και ητανε για τον πεο :hypnotize )
επισης λογω του οτι εβαλα ποιο ελευθερη εξατμιση και δεν εβαλα φιλτρα αερος (μαλακια μου αλλα τα φραγκα ητανε ηδη πολλα) εχασα αρκετη δυναμη στα χαμηλα . δηλαδη την κλοτσια που εκανε στις 5000- 6000 και το μηχανακι εφευγε τωρα δεν την κανει
θα ηθελα γνωμες απο κατοχους μπαντιτ πως θα βελτιωσω την κατασταση
μαλλον θα δωσει ξανα δυναμη με φιλτρα ΚΝ αλλα ρωτισα και κανουν 80 ευρω + τοποθετηση εργατικα
περαστικα φιλε μου για την πτωση ελπιζω να ηταν τελειως ανωδυνη (για την τσεπη παντως αποτι καταλαβα δεν ηταν)
Μεγεια το καινουργιο τελικο και ευχομαι συντομα να το ρυθμισεις να πηγαινει παλι τεζα
απο ηχο τι λεει??
http://www.eve-online.com
AlitisKodrakias aka Papabiris
διαπιστευμενος ψυχανωμαλος οδηγος
ευχαριστω
απο ηχο ειναι κα#λα![]()
ποιο αθορυβη απ την αλλη αλλα με ποιο μπασο ηχο ( καλα η προηγουμενη εκανε τεζα θορυβο μιας και ητανε και τρυπημενη :rotflmao: )
μολις πριν λιγο τελειωσα το πρωτο σταδιο του project moy gia tin ananeosi toy bandit
εβαψα με τα χερακια μου μονος μου (καθως εφυγα απ τη δουλεια εχθες και βαριεμαιιιιιιι)
ζαντες![]()
τιμονι νικελ
βασεις μαρπιε, μαρσπιε οδιγου συνοδιγου νικελ![]()
πλαισιο μαυρο για να φυγουν οι γρατζουνιες
καπακια αριστερο δεξι κινητηρα
επισης στις επομενες μερες θα βαφτει ρεζερβουαρ
![]()
βαψτο μπλε κ στειλτο στη Χαλκιδικη να κανει τα μπανια του![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
βαψτο μπλε κ στειλτο στη Χαλκιδικη να κανει τα μπανια του![]()
![]()
![]()
![]()
το μλκα μερικες φορες λες πετυχημενες
μ@λακιες:rotflmao: :rotflmao:
εεετσι εεεεεεετσι βγαλτε τις κουκλαρες σας στη φορα
μπραβο παιδια ειναι κουκλες και οι δυο![]()
ξερει κανεις πουστην αθηνα μπορω να βρω κανα ανταλλακτικο του στυλ καθρεπτες βασεις τους κλπ κλπ
δισκοφρενα αφτερμαρκετ ποια προτεινετε???? γιατι τα μαμα που φοραω ειναι λιγο ραφλες
παιδια το εργαλειο παει κομματια για χρεπακι 400αρι ειδα και γω πανω απο 200 κοντερι![]()
εγω σε κανα μηνα που 8α ειμαι ετοιμος με τα μηχανικα συμμαζεματα ειμαι μεσα σε οποιαδηποτε ειδους μπαντιτοσυναντηση. θα συναντηθουμε καποτε ετσι????
να συναντηθουμε καπου στο ενδιαμεσο (κανα βολο)
παντως βασεις για καθρεπτες δεν εχεις? :hypnotize ειναι μαζι με τιςς μανετες φρενου συμπλεκτη ενα κοματι οποτε πως θα βριε ξεχωρα
![]()
δυστυχως στον δεξιο καθρεπτη ειναι σπασμενη η βαση εκει στη μανετα του φρενου (εκει που βιδωνει λειπουν οι μισες βολτες) και πρεπει να αλλαχτει![]()
βολο χαλαρα το βλεπουμε στο κοντινο μελλον