Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 87

Θέμα: 2 Euro / Km

Τα παρακάτω για να σε στεναχωρήσω ακόμα λίγο που το έδωσες

http://www.youtube.com/watch?v=tqvkNDx6JwM

http://www.youtube.com/watch?v=JTCpwWdMmmU (Αυτό είναι απο παιχνίδι όμως)

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bmwK1200R
    Το παράξενο είναι ότι εδώ μέσα άλλοι στενοχωριούνται περισσότερο από εμένα. Πως το βλέπεις εσύ αυτό;
    Αντί να κάνουν κουβέντα, σε αρχίζουν και να το ένα και να το άλλο. Μιλάμε ότι τέτοιο ζόρι, σα να μπήκα στο οικόπεδό τους ρε παιδί μου.
    Φίλε μου, δεν είπα ότι θα πάρω άμεσα μηχανή. Άσε το χρήμα στην άκρη, να πάμε σε καμιά εκθεσούλα στο μέλλον, να κάνω τα test drive μου και βλέπουμε. Οι τεχνολογίες προχωράνε συνέχεια. Για φαντάσου ένα BMW GS γύρω στα 1000 κυβικά με κινητήρες σε σειρά, ESA, κι άλλα μπιχλιμπίδια (υπολογιστής να δείχνει μέση ταχύτητα, κατανάλωση, πίεση αέρα,κλπ). Και ξέρεις κάτι, επειδή το GS έχει τα χρονάκια του στο ίδιο μοτίβο, πως θα σκάσει μια μέρα το μοντέλο που θα τρίβουμε τα μάτια μας. Αναμονή, καλά δεν περνάμε εδώ;
    Ναι ρε φίλε παίζει πολύ το spamarisma εδώ αλλά εγώ ποτέ δεν πειράζομαι, και είναι γιατί

είμαι 45 ετών και βλέπω σε φωτό εδώ μέσα ότι είναι νεαρόκοσμος, το οποίον βράζουν τα αίματα

οπότε μην ταράζεσαι. Εγώ στεναχωρήθηκα πολύ όταν είδα την αρχική αγγελία που είχες βάλει

ότι το πουλάς το 1200 αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν ξέρω ότι ξέρεις.

Με άλλα λόγια όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!!

Οπότε μην "κωλώνεις" και σκέψου θετικά και πρπάντων μην ξαναβιαστεις

Εγώ το GS1150 το πήρα 2001 ο πρώτος λόγος που θα το δώσω αν κάποτε το δώσω είναι γιατι

δεν πάει 250+κμ :rotflmao: :rotflmao: και γιατί τόσα χρόνια με το ίδιο μηχανάκι έχω πιά

βαρεθεί. Ένας βασικός λόγος που δεν το αλλάζω είναι ότι δεν ξέρω τι να πάρω!!!!!!!!
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW
    Τα παρακάτω για να σε στεναχωρήσω ακόμα λίγο που το έδωσες

http://www.youtube.com/watch?v=tqvkNDx6JwM

http://www.youtube.com/watch?v=JTCpwWdMmmU

Το R ο μαν όχι το S, αλλά και το R πάει μαλλιοκούβαρα!!

Μπαιδεγουεϊ ορήγησα σημερα ένα S και έμεινα πολύ καλό και δεν καταλαβαίνεις με τπτ

ότι πάει 280 ....βράχος μιλάμε, επιτυχία το μπροστινό και τα άλογα με πολύ τακτ καλπάζουν

Siraxanz θεωρώ ότι η σειρά Κ σε περιμένει.

Υπάρχει πλέον και το Κ1200RS για τους απαιτητικούς

[IMG=http://img245.imageshack.us/my.php?image=down0yk.jpg]http://img245.imageshack.us/img245/6928/down0yk.th.jpg

Re: Re: Re: 2 Euro / Km

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από bmwK1200R
    [B]Αναμένω το BMW 800GS που θα ρθει με δικύλινδρο κινητήρα σε σειρά και θα σβήσει από το χάρτη πολλά μηχανάκια της κατηγορίας του.
    Περι ορεξεως....κολοκυθοπιτα!

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Κοιταξτε παιδες επειδη μαλλον δεν ειχατε δει τι εγραφε ο τυπος το καλοκαιρι, οταν του διεγραφαν ολοκληρα θεματα και στο τελος τον εκαναν και BAN

το θεμα φυσικα δεν ειναι τι εκανε με τα λεφτα του αλλα το πως απαξιωνε (οπως και εδω δειλα δειλα) ολες τις υπολοιπες μηχανες χωρις να εχει ιδεα

δειτε λιγο τα λεγομενα του που ειναι για γελια (κατι για κλισεις κυλινδρων για να μην ζεσταινονται, κατι για τεχνολογικη υπεροχη της BMW)

μην προτρεχετε λοιπον

Siraxanz θεωρώ ότι η σειρά Κ σε περιμένει.
    Ψήνομε φίλε μου αλλά μόνο με καρατιμόνα τύπου GS, δεν μπορώ να πάω γρήγορα με τα

σκυφτά μηχανακια αλλά και πρκτικά δεν γίνεται λόγω προβλημάτων στη μέση.

Είχαμε πάει σήμερα Αγία Θεοδώρα-Καρύταινα 5 μηχανάκια, ε τι να σου πω οδήγησα το 1200

το S και το Hayabusa δεν μπορώ να πω είναι πολύ καλές μηχανές και τα 2 αλλά δεν μου

έκαναν κλικ γμτ, ξέρεις αυτό το συναίσθημα πού θέλουμε κάτι πολύ:smilea:

Δε πειράζει όλοι κάπου προτρέχουμε και μαλώνουμε και ίσως μιλάμε λίγο άσχημα όταν κάποιον δεν ξέρουμε.

Το θέμα είναι να υπάρχει αλληλοκατανόηση μεταξύ μας και να μην γίνουμε σαν άλλους.

Θεωρώ ότι οι μοτοσυκλετιστές είναι απο τους λίγους όπου έχουν ακόμα ομόνοια μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν λόγοι αντιπαράθεσης......και εάν βρεθώ πεσμένος στη Ρόδο πρώτα ο paragogos θα σταματήσει με το νέο του μοτο και μετά οι αυτ/στές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Κοιταξτε παιδες επειδη μαλλον δεν ειχατε δει τι εγραφε ο τυπος το καλοκαιρι, οταν του διεγραφαν ολοκληρα θεματα και στο τελος τον εκαναν και BAN

το θεμα φυσικα δεν ειναι τι εκανε με τα λεφτα του αλλα το πως απαξιωνε (οπως και εδω δειλα δειλα) ολες τις υπολοιπες μηχανες χωρις να εχει ιδεα

δειτε λιγο τα λεγομενα του που ειναι για γελια (κατι για κλισεις κυλινδρων για να μην ζεσταινονται, κατι για τεχνολογικη υπεροχη της BMW)

μην προτρεχετε λοιπον
    Φίλε X_NR750 καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά και τι να κάνουμε, διαβάζουμε τι γράφει ο καθένας

και αναλόγως απαντάμαι σύμφωνα με τις εμπειρίες μας.

Εγώ έχω 6 χρόνια BMW αλλά καταθέτω ότι ποτέ δεν ένιωσα ότι είμαι με κάτι ξεχωριστό, σε

σχέση με άλλες μηχανές, πιστεύω ότι κάθε μηχανή αξίζει σεβασμού και ότι δεν ξέρουμε μην το

κατηγορούμε.

Μιλάω γιά πολλούς εδώ μέσα που μιλάνε υποτιμητικά για τα BMW , όχι δεν είναι σωστό, κάθε

μηχανή έχει την αξία της και το κοινό της!

Δε πειράζει όλοι κάπου προτρέχουμε και μαλώνουμε και ίσως μιλάμε λίγο άσχημα όταν κάποιον δεν ξέρουμε.

Το θέμα είναι να υπάρχει αλληλοκατανόηση μεταξύ μας και να μην γίνουμε σαν άλλους.

Θεωρώ ότι οι μοτοσυκλετιστές είναι απο τους λίγους όπου έχουν ακόμα ομόνοια μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν λόγοι αντιπαράθεσης......και εάν βρεθώ πεσμένος στη Ρόδο πρώτα ο paragogos θα σταματήσει με το νέο του μοτο και μετά οι αυτ/στές.

:a19:

Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
    Φίλε X_NR750 καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά και τι να κάνουμε, διαβάζουμε τι γράφει ο καθένας

και αναλόγως απαντάμαι σύμφωνα με τις εμπειρίες μας.

Εγώ έχω 6 χρόνια BMW αλλά καταθέτω ότι ποτέ δεν ένιωσα ότι είμαι με κάτι ξεχωριστό, σε

σχέση με άλλες μηχανές, πιστεύω ότι κάθε μηχανή αξίζει σεβασμού και ότι δεν ξέρουμε μην το

κατηγορούμε.

Μιλάω γιά πολλούς εδώ μέσα που μιλάνε υποτιμητικά για τα BMW , όχι δεν είναι σωστό, κάθε

μηχανή έχει την αξία της και το κοινό της!
    Δεν μιλανε υποτιμητικα για τα BMW (τουλαχιστον οι μεγαλοι σε ηλικια)

μιλανε υποτιμητικα για την συνομοταξια των ΝΕΟΛΟΥΤΩΝ που αγοραζουν BMW οχι για τις ταξιδιωτικες και αλλες αρετες τους αλλα για την μαχη της καφετεριας και για την επιδειξη

τεσπα στην τελικη οτι γουσταρει ο καθενας ειναι σεβαστο αρκει να μην καβαλαει καλαμι
    και ο μυαλωμενος ανθρωπος δεν καβαλαει γιατι πολυ απλα ξερει οτι παντα υπαρχει κατι καλυτερο

Φιλε Uriah Heep το link σου δεν δουλευει

τεσπα μην κουραζεσαι ολοι εχουν καταλαβει

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Φιλε Uriah Heep το link σου δεν δουλευει

τεσπα μην κουραζεσαι ολοι εχουν καταλαβει
    ποιος ειναι αυτος ρε παιδια?

δεν θυμαμαι τιποτα...

κοιτα ρε γμτ τι χανω, τουλαχιστον εχω προλαβει τον FZR600R :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αν ειναι τοσο προσφατος δεν μπορει, θα ειχα διαβασει κατι αλλα μαλλον δεν ειχα δωσει και ιδιαιτερη σημασια...

Ρε σεις μην κουράζεστε άδικα γιατί δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί σας. Κι όσο χτυπιέστε να αποδείξετε κι εγώ δεν ξέρω τι, σας παίρνουν χαμπάρι κι άλλοι που δε σας μοιάζουν και σας κακοχαρακτηρίζουν.
    Τι πρόβλημα υπάρχει με μένα δεν κατάλαβα. Κι αυτά που έλεγα τότε σαν παράγωγος τα λέω και σήμερα. Απλά σας είχα βαρεθεί τότε και σταμάτησα να ασχολούμαι με κάποιους σαν κι εσάς. Είχα γράψει αν θυμάστε πως μου είχατε σπάσει τα νεύρα και ότι αποχωρώ και μόνος μου είχα σβήσει όλα τα μηνύματα που είχα γράψει. Ρωτήστε και τον Cpt Haddock. Όταν λοιπόν οικειοθελώς αποχώρησα οι άνθρωποι έσβησαν και το nick μου. Δεν έκανα καν παράπονο για αυτό, αφού ουσιαστικά εγώ το είχα ζητήσει.
    Γυρίζω μετά από κάνα τρίμηνο να μιλήσω με κάναν νορμάλ άνθρωπο και βλέπω πως κάποιοι εδώ μέσα θέλουν να κινούν τα πάντα, να αποστομώνουν οτιδήποτε δεν τους πάει και δεν τους αρέσει, να επιτίθενται κλπ. Μιλαώ για άτομα όπως ο ronin1, X_NR750, Uriah Heep και ίσως και κάποιους που δεν έχω ακόμα επισημάνει.
    Παρακαλώ τους διαχειριστές εδώ να μου πουν αν μπορώ να ανοίξω ένα θέμα και να μιλάω με άλλο κόσμο ή θα πρέπει κάθε φορά που λέω κάτι να βλέπω 2 με 3 άτομα να αρχίζουν να βρίζουν και να σχολιάζουν χωρίς λόγο, χωρίς θέμα και χωρίς να βγάζω νόημα στο γιατί τα λένε αυτά.
    Κι εγώ δε λέω ότι δε θέλω να ακούω άλλες απόψεις που διαφωνούν μαζί μου, αλλά δε μπορώ να ανέχομαι τον X_NR750 να λέει ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι μέσα σε θέμα που έχω ανοίξει εγώ.
    Αν μπορώ να μιλήσω με κάποιους ανθρώπους και να πούμε 5 πράματα έχει καλώς, αλλιώς να φεύγω πάλι και να μείνετε με αυτά τα αγαπητά μέλη που θέλουν να έχουν τον πρώτο λόγο και να το παίζουν εδώ μέσα αρχηγοί.

X_NR750, Uriah Heep, κάντε μου τη χάρη κι ανοίξτε κάνα δικό σας θεματάκι κι άντε εκεί να μαλιοτραβιέστε μεταξύ σας. Αφού σπάζεστε και δήθεν με τη συμπεριφορά και τα λόγια μου τι κωλοτρίβεστε συνέχεια εδώ πέρα. Και να πω ότι έχετε κάτι να πείτε, μαλακίες λέτε.
    Ξαναδιαβάστε όλα όσα γράψατε, ότι λέτε δεν έχει ούτε στόχο, ούτε πληροφορία, ούτε κάτι να πει, γράφετε και δε λέτε τίποτα. Σταματήστε επιτέλους να γράψει και κάνας νορμάλ άνθρωπος. Άντε ανοίξτε δικά σας θέματα να γράψετε και να απαντάτε και μόνοι σας, γιατί δε βλέπω και κάνα σοβαρό να έρθει να γράψει εκεί. Ρε κόλλημα ορισμένοι τυπάδες εδώ μέσα που το παίζουν μηχανόβιοι επαγγελματίες. Άντε ξεκολλάτε και μην ασχολείστε ρε λεβέντες. Οι διαχειριστές του Forum δε βλέπουν ότι ορισμένοι εδώ μέσα χαλάνε το ύφος του Forum και δεν αφήνουν άλλους να αλλάξουν απόψεις με νορμάλ τρόπο;;; Ορισμένοι που είναι προσβλητικοί και βρίζουν στα σοβαρά, δεν έχουν καν ιδέα από χιούμορ και είναι κολλημένοι με τις μηχανές τους ή απλά κολλημένοι στον εγκέφαλο ας φεύγουν από δω, δεν προσφέρουν και τίποτε εξάλλου, κερδισμένο μόνο θα είναι το Forum.

Σε εβρισα καπου?

θελεις face control στα θεματα που ανοιγεις δηλαδη

οκ

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. EURO ευχές!!!
    από ruyjin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 15:48
  2. Cnn Ψηφοφορια Για Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic