Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 91

Θέμα: Νέο Michelin Pilot Road 2

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsikpit
    ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ !!!
    Η ΒΑΣΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΟΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΑ ΜΠΑΣΙΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!!!!!!
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ROAD 2 ΜΟΥ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!
    Τοτε σιγουρα
    Το power θα σου γινει φυτιλια αν το πηγαινεις μονο εθνικη
    Μονο να αλλαξεις και τα 2, οχι μονο το πισω
    τα λαστιχα πρεπει να ειναι ζευγαρια, για λογους ευσταθειας και μη υδρολισθησης

SHMERA HRTHE KAI EBALA TO PILOT ROAD 2 AYRIO TO MESIMERI FEBGO GIA TAKSIDI KAI YPOLOGIZV NA KANW PERIPOY 3000KM MOLIS GIRISW THA SAS PO TIS ENTYPOSEIS MOY GIA TO LASTIXO!!!!
    ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΛΛΑ... (ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ) ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ......(ΠΟΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ)!!!!!!

KALHMERA SAS MOLIS GIRISA APO TO TAKSIDI POY GRAFO PARAPANO. EKANA TELIKA STO SYNOLO 4287KM!!! EK TON OPOION EIMOYNA FORTOMENOS ME POLA KILA (PLAINES BALITSES SIN STO KENTRO!!!!) SXEDON SE OLA TA XILIOMETRA KAI EPISEIS SE POLA APO TA XILIOMETRA EIMOYNA KAI DYPLOS!!!!! KAI MEROORO TAXYTITAS STHN ETHNIKH 200KM TO LASTIXO MPENEI TROMERA STIS STROFES!!!
    KAI TO KALITERO EINAI OTI GYRISA KAI TO LASTIXO EINAI AYTHARTO!!!!!!!!!SAN KAINOYRIO!!!!!

SYNXARITIRIA STA ROAD2
    ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΛΛΑ... (ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ) ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ......(ΠΟΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ)!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsikpit
    KALHMERA SAS MOLIS GIRISA APO TO TAKSIDI POY GRAFO PARAPANO. EKANA TELIKA STO SYNOLO 4287KM!!! EK TON OPOION EIMOYNA FORTOMENOS ME POLA KILA (PLAINES BALITSES SIN STO KENTRO!!!!) SXEDON SE OLA TA XILIOMETRA KAI EPISEIS SE POLA APO TA XILIOMETRA EIMOYNA KAI DYPLOS!!!!! KAI MEROORO TAXYTITAS STHN ETHNIKH 200KM TO LASTIXO MPENEI TROMERA STIS STROFES!!!
    KAI TO KALITERO EINAI OTI GYRISA KAI TO LASTIXO EINAI AYTHARTO!!!!!!!!!SAN KAINOYRIO!!!!!

SYNXARITIRIA STA ROAD2
    Θα πουλησουν τρελά

Εγώ πάντως έχω τα pilot power 2ct πάνω...

Καθότι κουλός, υπάρχει σαφής περίπτωση να τα κουβαλάω για κάνα δυο χρόνια.

Θα δείξει, και οι διακοπές μάλλον δεν θα ωφελήσουν στη μέτρηση, γιατί άμα πάω, θα κάνω καμμιά χιλιαδίτσα χλμ και θα αράααααξω, αλλιώς θα γράψω περισσότερα στη δουλειά.

Ζεσταίνονται πολύ γλυκά πάντως (και δέ βάζω slick με καμμία παναγία), και κρατάνε καλά στο βρεμμένο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Εγώ πάντως έχω τα pilot power 2ct πάνω...

Καθότι κουλός, υπάρχει σαφής περίπτωση να τα κουβαλάω για κάνα δυο χρόνια.

Θα δείξει, και οι διακοπές μάλλον δεν θα ωφελήσουν στη μέτρηση, γιατί άμα πάω, θα κάνω καμμιά χιλιαδίτσα χλμ και θα αράααααξω, αλλιώς θα γράψω περισσότερα στη δουλειά.

Ζεσταίνονται πολύ γλυκά πάντως (και δέ βάζω slick με καμμία παναγία), και κρατάνε καλά στο βρεμμένο.
    Μονο που καλο θα ηταν να μην τα αφησεις για 2 χρονια, ειδικα αν την αφηνεις εξω
    Ξεραινονται(οπως ολα)

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    έχω κάνει 2.600 χλμ με τα michelin pilot road 2...

τα λάστιχα είναι απίστευτα...

τόσο στη βροχή (κάστρο θηβών προς πήλιο με βροχή) βεντούζα και με υψηλές ταχύτητες..

στο στεγνό επίσης τρένα,

το μηχανάκι πέφτει πιο γρήγορα μέσα στη στροφή ακόμα και φρεναριστός.... ενώ η γεωμετρία τους είναι τέτοια που είτε με γυροσκοπικό είτε "τράβηγμα" του τιμονιού "ακούνε" αμέσως...

τα προτείνω ανεπιφύλακτα για sport touring ελαστικό !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Μονο που καλο θα ηταν να μην τα αφησεις για 2 χρονια, ειδικα αν την αφηνεις εξω
    Ξεραινονται(οπως ολα)

Άμα τη κοιμίζω έξω της φοράω τις πυτζάμες της (κουκούλα που πιάνει καί τους τροχούς) πάντα.

Και σιγά μην αντέξουνε σε μένα δύο χρόνια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Έβαλα χθές τα Pilot Road 2.
    Τι βεντούζες είναι αυτές ρε παιδιά. Ακόμα και όταν η μηχανή είναι σταματημένη, κολάνε στην άσφαλτο και δυσκολεύεσαι να γυρίσεις το τιμόνι.
    Περιμένω πως και πώς να κάνω καμιά μεγάλη διαδρομή για να τεστάρω
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

...

kseperasan tis 6000km kai akoma einai athikta!!!!

13000ΚΜ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3000ΚΜ

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    εγώ είχα κάνει ~7.000 χλμ. και φαίνονταν σαν καινουρια...

Μάλλον όταν αλλάξω λάστιχα θα είναι η επόμενη επιλογή μου. Μάλλον του χρόνου. Αλήθεια απο τιμές τι παίζει για 120/70/17 και 180/55/17;

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
    Μάλλον όταν αλλάξω λάστιχα θα είναι η επόμενη επιλογή μου. Μάλλον του χρόνου. Αλήθεια απο τιμές τι παίζει για 120/70/17 και 180/55/17;
    360 ΕΥΡΟ

Παλαιό μέλος
    τα εβαλα στο TDM900 και εχω κανει 2000χλμ περίπου...είμαι πολυ ενθουσιασμενος, ειδικά
    σε σχεση με τα προηγουμενα MZ4 που φορουσε....

Απο κρατημα σε στροφες άψογα και στο ταξίδι σταθερότατα...φθορα ακομα δεν εχω δει, ούτε καποιο σημαδι...

τιμη για το TDM: 325ευρω με τοποθετηση (πάτρα) σε γνωστό μου...γυρω στα 350 παίζουν

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Michelin Pilot Road
    από WWW στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2007, 20:43
  2. michelin pilot road! αντε γεια..!
    από jskf16 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2007, 21:42
  3. Michelin Pilot Road gia to FZ6 Fazer?
    από Dimitris76 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2007, 21:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF