Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 123

Θέμα: Τι τελικη εχετε δει στο κοντερ

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    οχι διαφορετικοι σαν τον ολντμαν
    Πάλι το ξανάρχισες ρε...???

(μιλαω προστυχα σημερα)
    :a07:
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sotokan
    Mην αγχωνεστε εδω εγω δεν καταλαβαινω τι γραφω θα καταλαβαιναν οι αλλοι;
    Για τα VFR εχω εκφραστει πολυ πιο θετικα απο οτι τους αναλογει.
    Για αυτους ομως που τα καβαλανε και δεν ξερουν ακριβως το γιατι (και οχι μονο τα VFR) ,δεν μπορω να εκφραστω εξ'ισου θετικα.
    Τεσπα την καλησπερα μου.:rotflmao:
    Kανένα άγχος..........
    Νομίζω ότι ο καθένας μας οδηγάει κάτι για συγκεκριμένους λόγους δικούς του,αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί θα πρέπει να τους κρίνουμε θετικά ή αρνητικά (εκτός αν βέβαια γίνονται επικίνδυνοί) ???
    Την καλησπέρα και από μένα

Mην αγχωνεστε εδω εγω δεν καταλαβαινω τι γραφω θα καταλαβαιναν οι αλλοι;
    Για τα VFR εχω εκφραστει πολυ πιο θετικα απο οτι τους αναλογει.
    Για αυτους ομως που τα καβαλανε και δεν ξερουν ακριβως το γιατι (και οχι μονο τα VFR) ,δεν μπορω να εκφραστω εξ'ισου θετικα.
    Τεσπα την καλησπερα μου.:rotflmao:

ναι ρε συ γιωργακη μου αλλα το να δωσεις ενα σκασμο λεφτα για 800 σημαινει οτι κατι συγκεκριμενο ψαχνεις αλλα το συγκεκριμενο σχολιο σου εδω μεσα ειναι ακυρο τελειως...διοτι κανεις μας εδω μεσα δεν εχει παρει vfr για εντυπωσιασμο-κοντρες-πουλμουρ!!

Τα χουμε ξαναπει να μην τα ξαναλεμε

όπως είπε και ο sotocan πιο πανω αν θελαμε να ειμαστε πουλ-μουρ Honda-κιδες και να ειμαστε κολημενοι με αλογα και τελικες θα περναμε ενα XX και θα ειμασταν ''ωραίοι''

γιατι καποιος ΔΕΝ περνει τη ναυαρχιδα μιας εταιριας (ΧΧ) και προτημα στα ιδια λεφτα μια αλλη προταση της ΙΔΙΑΣ εταιριας (VFR) ???

γιατι ξερει τι θελει, και τι πραγματικα τον καλυπτει.
    ενταξει 100% δε σε ικανοποιει καμια μηχανη αλλα το θεμα ειναι να σε καλυπτει οσο γινεται περισσοτερο
    και αυτο τουλαχιστον απο τα παιδια που ειναι εδω μεσα και ειναι κατοχοι VFR φαινεται οτι ισχυει
    - δεν αναζηταμε απολυτες επιδοσεις
    - μας καλυπτουν τα 100 αλογα στον τροχο
    - το φορτωνουμε σα γαιδουρι και φευγουμε
    - το οδηγουμε και καθε μερα στην Αθηνα (εγω τουλαχιστον ναι)
    - γουσταρουμε να το κοιταμε (βασικο)
    - μας κοιτανε και γουσταρουμε επισης

Τελικα μηπως ολοι εισεις οι υπολοιποι που εχετε μπλεξει με αλογα, τελικες, τα μαρκετιστικα κολπα των εταιριων για αλλαγη μηχανης καθε 2 χρονια και ενω θελετε ΔΕΝ εχετε βρει ακομα αυτο το μηχανακι που θα σας καλυπτει μας ζηλευετε???

Ειλικρινα δεν εχω ακουσει απο κατοχο VFR να τη λεει σε οδηγο αλλης μηχανης
    Και ξερετε γιατι συμβαινει αυτο?
    Γιατι οταν εισαι ηρεμος με την επιλογη σου δε νιωθεις την αναγκη να την ''πεις'' στον αλλο, εστω και για πλακα
    Αλλα αν παντα κατι θα αναζητας κατι αλλο απο αυτο που εχεις, θα προσπαθεις να βρεις 1002 λογους να βγαλεις ενα μηχανακι σα το VFR και τους οδηγους του αρνητικο.
    Ενταξει ολοι εχουμε κοιταξει και καποιο αλλο μηχανακι, φυσιολογικο ειναι, για να προλαβω οσους θα ρωτησουν αν ειμαστε 100% πιστοι.
    Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχή

Μπορει σε καποια απο αυτα που ειπα να ειμαι υπερβολικος ή να ακουστικα απόλυτος, διορθώστε με, δε διεκδικω βραβειο ορθης σκεψης
    γι αυτο αλλωστε ειμαστε εδω για να ανταλλασουμε αποψεις

ελπιζω ολοι καποια στιγμη να αποκτησουν το μηχανακι εκεινο που θα τους καλυπτει σε ολα οσα αναζητουν απο ενα μηχανακι

παντα ορθιοι!

Όταν η πόλη κοιμάται.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sotokan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    όπως είπε και ο sotocan πιο πανω αν θελαμε να ειμαστε πουλ-μουρ Honda-κιδες και να ειμαστε κολημενοι με αλογα και τελικες θα περναμε ενα XX και θα ειμασταν ''ωραίοι''

γιατι καποιος ΔΕΝ περνει τη ναυαρχιδα μιας εταιριας (ΧΧ) και προτημα στα ιδια λεφτα μια αλλη προταση της ΙΔΙΑΣ εταιριας (VFR) ???

ενταξει 100% δε σε ικανοποιει καμια μηχανη αλλα το θεμα ειναι να σε καλυπτει οσο γινεται περισσοτερο
    και αυτο τουλαχιστον απο τα παιδια που ειναι εδω μεσα και ειναι κατοχοι VFR φαινεται οτι ισχυει

Τελικα μηπως ολοι εισεις οι υπολοιποι που εχετε μπλεξει με αλογα, τελικες, τα μαρκετιστικα κολπα των εταιριων για αλλαγη μηχανης καθε 2 χρονια και ενω θελετε ΔΕΝ εχετε βρει ακομα αυτο το μηχανακι που θα σας καλυπτει μας ζηλευετε???

Γιατι οταν εισαι ηρεμος με την επιλογη σου δε νιωθεις την αναγκη να την ''πεις'' στον αλλο, εστω και για πλακα
    Αλλα αν παντα κατι θα αναζητας κατι αλλο απο αυτο που εχεις, θα προσπαθεις να βρεις 1002 λογους να βγαλεις ενα μηχανακι σα το VFR και τους οδηγους του αρνητικο.
    Ενταξει ολοι εχουμε κοιταξει και καποιο αλλο μηχανακι, φυσιολογικο ειναι, για να προλαβω οσους θα ρωτησουν αν ειμαστε 100% πιστοι.

Μπορει σε καποια απο αυτα που ειπα να ειμαι υπερβολικος ή να ακουστικα απόλυτος, διορθώστε με, δε διεκδικω βραβειο ορθης σκεψης

ελπιζω ολοι καποια στιγμη να αποκτησουν το μηχανακι εκεινο που θα τους καλυπτει σε ολα οσα αναζητουν απο ενα μηχανακι

παντα ορθιοι!

Γειά σου ρε Νάσο ....έγραψες ακριβώς τις σκέψεις μου ........

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotokan
    Γειά σου ρε Νάσο ....έγραψες ακριβώς τις σκέψεις μου ........

Σωτήρη
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Fucking A baba!!!

ΕΙΜΑΙ..ΚΑΜΑΚΙ Το avatar του/της SOL-VFR-VTEC
    [QUOTE][i].
    Για αυτους ομως που τα καβαλανε και δεν ξερουν ακριβως το γιατι (και οχι μονο τα VFR) .:rotflmao: [/B][/QUOTE

EMENA PADOS MOU KANEI TA KEFIA..KAI METO PARAPANO.....

TORA...GIA TOUS ALLOUS POSOS ME ENDIAFEREI....

KAI OYTE THN EXO DEI GENIKOS G@%$O.....ME THN VEFA...

ALLA RE MAGES H KAIMENH...DEN LEEI OXI POUTHENA..

OPOU KAI NA EXO PAEI.....

KAI EXOUME AKOMA XLM....ME TO KOUTALI...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_1801 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	271 
Μέγεθος:	83,6 KB 
ID:	76582
    Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M

ΕΙΜΑΙ..ΚΑΜΑΚΙ Το avatar του/της SOL-VFR-VTEC
    GIA POLY.....FORTO..MILAME

Όνομα:	img_1865 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	273 
Μέγεθος:	85,2 KB 
ID:	76586
    Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    εγώ πάντως στο κοντέρ βλέπω μια βελόνα και κάτι νούμερα...

να το πάω συνεργείο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kyriakosVFR
    Στο δικο μου εχω δει 255χλμ τελικη

Μονός και σε ισιαδι

Διπλός (γυναικα) και με top case δεν πιγε πανο απο 215 χλμ.:rotflmao:

Όνομα:	μηχανη1.jpg 
Προβολές:	231 
Μέγεθος:	40,4 KB 
ID:	77678

Paidia good timing me to post giati mehri prin merikes
    meres eiha dei mehri 254, alla stin teleutaia mou volta me ena Fazer1000 se euthia kai ligo katiforiki eida 261.
    kai prin pei kaneis otidipote, den leo oti ta evgale eukola alla milame gia teliki ohi gia repriz...
    Episis an kapios apo tous... stenokefalous to amfisviti, sta 254 eiha kai camera pano opote mporo na tou steilo to videaki pou fainetai to konter...
    :rotflmao:

i zwi meta ta kokkina Το avatar του/της jiannisan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Μπορεί να είμαι λίγο απότομος αλλά απέχθεια στα στερεότυπα έχω, παρά σε αυτά καθεαυτά τα χονδα.

Όσες φορές κι αν χρειάστηκε να ψάξω για το τι μηχανή θα έπερνα (νοερά με το νού'μ) ή ρεαλιστικά, πάντα υπήρχαν τουλάχιστον 2 μοντέλα από όλες τις άλλες εταιρείες για να διαλέξω. Οπότε ποτέ δεν ασχολήθηκα πραγματικά με τα χονδα.

Ίσως οι άλλοι, με σειρά προτερεότητας κυρίως Africaνοί, μετά Varaderάκιδες και τελευταίοι και καταϋδρωμένοι οι Transalpάδες ασχολούνταν με άλλες μηχανές απαξιωτικά.

Αλλά επί του πρακτέου, θα ήθελα πολύ να πετύχω ένα VFR800 στο δρόμο για να συζητήσουμε το φαινόμενο μοτοσικλέτα.....στις μεσαίες κυρίως RPM.....άλλωστε οι πραγματικές του δυνατότητες σε συνδιασμό με την τιμή του δεν θα έλεγα ότι το κολακεύουν κιόλας....σε σχέση με αυτό που θέλει να μας διδάξει η μαμά χονδα.

Κατά τα άλλα, οι ταξιδιάρηδες οι μοτοσικλετιστές, πιστεύω πως είναι υπεράνω μάρκας.
    \

καταρχας φιλε μου αν ειχαν ολοι τα ιδια γουστα θα ειχαν την ιδια γυναικα..
    φανταζεσε την ζωη σου εσενα και 5.000.000 να εχετε την ιδια γυναικα?
    ΧΑΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    κατα δευτερον να μην λες τετοια λογια για τα χοντακια γιατι κλεινουν πολλα στοματα και κερνανε πολλα τσαγακια φιλε ....
    εγω εχω το vtr f και εχω τα ιδια αλογα σχεδον με το vfr
    και εχω κερασει τσαγακι σε πολλα fazer 1000 ποσο μαλον το δικο σου
    αλλα τοσα ξερεις για τους βε κινητηρες τοσα λες
    μεχρι να νευριασει το δικο σου ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ εχω φυγει λαμια φιλε

γιαυτο λοιπον να σευεσαι το καθε τι του αλλου επειδει το βλεπει σαν θεο του
    δεν μπορεις εσυ με το δικο σου πιστευω να του το χαλας
    ετσι του αρεσει ετσι πρατει
    λοιπον αυτα

ΥΓ δεν εχω κατι μαζι σου αλλα αυτα που λες σε κακοχαρακτιριζουν σαν τον χιτλερ
    λοιπον μην εχεις τετοιο κομπλεξ..
    το καθε μηχανακι εχει τον δικο του αναβατη και φιλαθλο

i zwi meta ta kokkina Το avatar του/της jiannisan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin

παντα ορθιοι!

φιλε μου δεν ειναι τυχαιο που τις περισοτερες πωλησεις τις κατεχει η honda ..κατι γινετε
    τωρα ετσι οπως τα λες ειναι αλλα ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ HONDA ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΟΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ οπως πολλα kawasaki και πολλα yamaha εδω η μενουν στον δρομο η περνουν φωτια
    το 06 ειχαμε 3 φωτιες σε ρ1 και οποιος δεν το πιστευει ας ρωτησει εναν ηρακλειωτη οδηγο να του πει
    και τελος για τα χιλιομετρα που λετε ολοι εγω το δικο μου το VTR το εχω παει 260-270 ασκαστο παρακαλωδεν το εχω τελικιασει ακομα
    οποιος δεν πιστευει βαζουμε καμερα να τα παμε

Από αυτό το thread αντελήφθην ότι οδηγώ μότο status-sibol Ενώ Ducati, BMW, κουλουπού οι παρακατιανοί φτωχοί Έλληνες! Μάλιστα...Αυτό επειδής (εάν κατάλαβα σωστά) η μηχανή έχει χαμηλή αναλογία ευρώ/άλογα!
    Υ.Γ.: Εδώ που τα λέμε αυτοί με τα Βαραντέρο είναι λίγο εκνευριστικοί
    Α ναι όταν το πήρα το πήγα 215 :a12: Γενικά δεν τρελαίνομαι για τελικές.Για στροφές όμως!
    Μήπως να κάνουμε ένα thread "Πόσες μοίρες έχετε δει στα μαρσπιέ"???
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ποσα χιλιομετρα εχετε στο κοντερ?
    από 675 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2013, 13:50
  2. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2012, 13:06
  3. Πόσα εχετε δει στο κοντερ??