Σελίδα 4 από 19 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 272

Θέμα: ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    μπλα μπλα μπλα....11 χρόνια τώρα η ίδια ιστορία,η ίδια καραμέλα...
    οι γνωστοί καλοί μας φίλοι οι πουθενάδες (οι κοινώς λεγόμενοι) λένε λένε λένε...
    και αφού πουν,μετά δώστου δηλώσεις στα ράδια,στις εφημερίδες,στις τηλεοράσεις,στις λαϊκές αγορές,στο παζάρι της Κυριακής,ότι θα μας κάνουνε θα μας δείξουνε,θα μας έτσι θα μας αλλιώς.
    Κάθε χρόνο πιάνονται και απο κάποιον παίκτη μας και λένε,έλα μωρέ τώρε αυτός?(ο ...ταδε)τι να μας κλάσει εμάς ο "ταδε"?θα του πετάξουμε εκει πέρα τον "δεινα" και θα τον σβύσει και τότε να σας δω γαυράκια...
    ίδιο ποιημα κάθε φορά.μόνο τα ονόματα αλλάζουν.

Ε ρε μάγκες ΔΕΝ κουραστηκατε πια?έχετε φάει τόσο "κέρασμα" απο το γαύρο όσο δεν πάει και συνεχίζετε και βγάζετε και γλωσσίτσα???Θα σας μαλώσω!σας το λέω...:smilea:

απο τη μια ο ένας (ο Δον Δασκαλος ντε) βαζει στοιχήματα,απο την άλλη ο Μπρουνος ο αλάνις που είναι και πρώτος μάγκας να πουμε γιατί έχει και εξακόσα τατουάζ έχει λέει πράματα μέσα του.
    Ε βέβαια έχει το παληκάρι πράματα μέσα του.Παλούκια τα λένε και πέρυσι 9 του έβανε ο γαύρος.
    μη με ρωτάτε που.δεν μου το επιτρέπει η ανατροφή μου να σας πω... :rotflmao:

βασικά εγώ είμαι της άποψης ότι τον καλό πελάτη,πρέπει να τον έχεις απο κοντά γιατί αλλιώς θα τονε χάσεις και τότενες το μπουλο να πουμε.για αυτό μετά απο τόσες πίκρες που τους έχουμε δώσει τελευταίως,ΔΕΝ πρέπει να τους ξευτιλίσουμε μπροστά στον κόσμο τους.
    είναι και στις μαύρες τους τώρα,θα τους βγει και πικρός ο Καφές...γάμησε τα δηλαδής. :rotflmao:

Αυτά είχα να πω και ελπίζω οι φίλοι μας οι ΑΕΚτζήδες να μη φάνε τα λυσσακά τους(μπορούνε κάλιστα να φάνε το μουσακά τους) που για άλλη μια χρονιά θα πάρουν τα ξακουστά 3 του Καράμπελα :rotflmao:

Adios muchachos ...(μεταφραση=Αντε γεια μάγκες )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    μπλα μπλα μπλα....11 χρόνια τώρα η ίδια ιστορία,η ίδια καραμέλα...
    οι γνωστοί καλοί μας φίλοι οι πουθενάδες (οι κοινώς λεγόμενοι) λένε λένε λένε...
    και αφού πουν,μετά δώστου δηλώσεις στα ράδια,στις εφημερίδες,στις τηλεοράσεις,στις λαϊκές αγορές,στο παζάρι της Κυριακής,ότι θα μας κάνουνε θα μας δείξουνε,θα μας έτσι θα μας αλλιώς.
    Κάθε χρόνο πιάνονται και απο κάποιον παίκτη μας και λένε,έλα μωρέ τώρε αυτός?(ο ...ταδε)τι να μας κλάσει εμάς ο "ταδε"?θα του πετάξουμε εκει πέρα τον "δεινα" και θα τον σβύσει και τότε να σας δω γαυράκια...
    ίδιο ποιημα κάθε φορά.μόνο τα ονόματα αλλάζουν.

Ε ρε μάγκες ΔΕΝ κουραστηκατε πια?έχετε φάει τόσο "κέρασμα" απο το γαύρο όσο δεν πάει και συνεχίζετε και βγάζετε και γλωσσίτσα???Θα σας μαλώσω!σας το λέω...:smilea:

απο τη μια ο ένας (ο Δον Δασκαλος ντε) βαζει στοιχήματα,απο την άλλη ο Μπρουνος ο αλάνις που είναι και πρώτος μάγκας να πουμε γιατί έχει και εξακόσα τατουάζ έχει λέει πράματα μέσα του.
    Ε βέβαια έχει το παληκάρι πράματα μέσα του.Παλούκια τα λένε και πέρυσι 9 του έβανε ο γαύρος.
    μη με ρωτάτε που.δεν μου το επιτρέπει η ανατροφή μου να σας πω... :rotflmao:

βασικά εγώ είμαι της άποψης ότι τον καλό πελάτη,πρέπει να τον έχεις απο κοντά γιατί αλλιώς θα τονε χάσεις και τότενες το μπουλο να πουμε.για αυτό μετά απο τόσες πίκρες που τους έχουμε δώσει τελευταίως,ΔΕΝ πρέπει να τους ξευτιλίσουμε μπροστά στον κόσμο τους.
    είναι και στις μαύρες τους τώρα,θα τους βγει και πικρός ο Καφές...γάμησε τα δηλαδής. :rotflmao:

Αυτά είχα να πω και ελπίζω οι φίλοι μας οι ΑΕΚτζήδες να μη φάνε τα λυσσακά τους(μπορούνε κάλιστα να φάνε το μουσακά τους) που για άλλη μια χρονιά θα πάρουν τα ξακουστά 3 του Καράμπελα :rotflmao:

Adios muchachos ...(μεταφραση=Αντε γεια μάγκες )
    βασικά εγώ φίλε βάζελος είμαι ...ξέρεις αυτοί που κέρασαν το παστέλι στην υπερομάδα σας στο ΟΑΚΑ

ΑΛΛΑ....πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είδα κατά τη διάρκεια ντέρμπι (ΟΣΦΠ - ΑΕΚ) να μην υπάρχουν μπάλες ή να πετιούνται δύο μπάλες στο γήπεδο με σκοπό να μην χαθεί το αποτέλεσμα...
    αυτά τα έβλεπα στα γήπεδα της γ εθνικής όταν ακόμα ο Ατρόμητος βολόδερνε μεταξύ Β ΚΑΙ Γ Εθνικής....μιλάμε χρησιμοποιείται τεχνικές ομάδων περιφερειακού πρωταθλήματος για να πάρετε το αποτέλεσμα όταν δεν μπορείτε να το πάρετε στον αγωνιστικό χώρο.....
    αυτό το πράγμα σε ντέρμπι Α Εθνικής δεν έχει επαναληφθεί....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    βασικά εγώ φίλε βάζελος είμαι ...ξέρεις αυτοί που κέρασαν το παστέλι στην υπερομάδα σας στο ΟΑΚΑ

ΑΛΛΑ....πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είδα κατά τη διάρκεια ντέρμπι (ΟΣΦΠ - ΑΕΚ) να μην υπάρχουν μπάλες ή να πετιούνται δύο μπάλες στο γήπεδο με σκοπό να μην χαθεί το αποτέλεσμα...
    αυτά τα έβλεπα στα γήπεδα της γ εθνικής όταν ακόμα ο Ατρόμητος βολόδερνε μεταξύ Β ΚΑΙ Γ Εθνικής....μιλάμε χρησιμοποιείται τεχνικές ομάδων περιφερειακού πρωταθλήματος για να πάρετε το αποτέλεσμα όταν δεν μπορείτε να το πάρετε στον αγωνιστικό χώρο.....
    αυτό το πράγμα σε ντέρμπι Α Εθνικής δεν έχει επαναληφθεί....
    Αγαπητέ φίλε και καλέ μας πελάτη,
    πρώτα να σου θυμίσω ότι το παστέλι το καρφώσαμε μόνοι μας στο μεταξύ μας παιχνίδι.
    Επίσης,εσείς δεν θα έπρεπε να έχετε κανένα παράπονο καθώς τόσα χρόνια νομίζω έχουμε υπάρξει άψογοι στην "εξυπηρέτηση κοινού" που σας προσφέρουμε:rotflmao:
    Είστε άλλωστε ο καλύτερος πελάτης μας και αν σας χάσουμε,χαθήκαμε.

Όσο για το σχόλιο σου.
    χαίρομαι πολύ κάθε φορά που βάζετε σε ισχύ την άκρως επιλεκτική μνήμη σας.
    Αυτά που αναφέρεις θα ήταν ένα απο τα πολλά γνωστά σκοτεινά σχέδια του "κράτος Κόκκαλη" που μας κρατάει όλους τους γαύρους στο σκοταδισμό και το μηρύκασμα.
    αλλά ας μείνουμε στο θέμα του τόπικ και ας μην προχωρήσουμε στο μέτρημα των πουλιών μας.
    σας έχουμε δείξει άλλωστε μια δεκαετία τώρα,ότι την έχουμε μεγαλύτερη

γεια χαρά φίλε και να γελάμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Αγαπητέ φίλε και καλέ μας πελάτη,
    πρώτα να σου θυμίσω ότι το παστέλι το καρφώσαμε μόνοι μας στο μεταξύ μας παιχνίδι.
    Επίσης,εσείς δεν θα έπρεπε να έχετε κανένα παράπονο καθώς τόσα χρόνια νομίζω έχουμε υπάρξει άψογοι στην "εξυπηρέτηση κοινού" που σας προσφέρουμε:rotflmao:
    Είστε άλλωστε ο καλύτερος πελάτης μας και αν σας χάσουμε,χαθήκαμε.

Όσο για το σχόλιο σου.
    χαίρομαι πολύ κάθε φορά που βάζετε σε ισχύ την άκρως επιλεκτική μνήμη σας.
    Αυτά που αναφέρεις θα ήταν ένα απο τα πολλά γνωστά σκοτεινά σχέδια του "κράτος Κόκκαλη" που μας κρατάει όλους τους γαύρους στο σκοταδισμό και το μηρύκασμα.
    αλλά ας μείνουμε στο θέμα του τόπικ και ας μην προχωρήσουμε στο μέτρημα των πουλιών μας.
    σας έχουμε δείξει άλλωστε μια δεκαετία τώρα,ότι την έχουμε μεγαλύτερη

γεια χαρά φίλε και να γελάμε.
    στο θέμα μας ειμαστε ....
    μιλαμε για την ιστορία των ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΑΕΚ....
    και στο προηγούμενο ακριβώς παιχνίδι μετά το γκολ βάλατε αλλαγή τον Κόπερφιλντ που ξαφνικά εξαφάνιζε τις μπάλες στα κόρνερ και τις εμφάνιζε πολλαπλασιασμένες επί 2 στο γήπεδο....
    το ότι αναφέρθηκε ο Φερερ, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική νοοτροπία κάτι σημαίνει

θύμισε μου απλά το τελευταίο ντέρμπι που παιχτηκε χωρίς μπάλες....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Να σου θυμίσω ντέρπι χωρίς φώτα? (Τα είχαν σβήσει)

Χωρίς παίκτες? (Τους λέγανε να πέσουν κάτω)
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ...

ΜΕ ΤΟ +8 ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΙΛΟΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΚΟΒΩ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ...

ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ...

ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ...

ΘΑ ΣΩΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ...

ΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ...

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ???

ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ???

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ???

ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...

ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΙ...

ΠΑΛΙ ΜΙΖΕΡΙΑ...

ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...

Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ...

ΜΕ ΤΟ +8 ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΙΛΟΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΚΟΒΩ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ...

ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ...

ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ...

ΘΑ ΣΩΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ...

ΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ...

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ???

ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ???

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ???

ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...

ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΙ...

ΠΑΛΙ ΜΙΖΕΡΙΑ...

ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...

ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ................

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ......μακάρι νά μπορούσα....!!!!!!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ποσο ευκολο ειναι να λες ΠΙΠΕΣ???/

ενας γαυρος ξερει ΜΟΝΟ!!!!

τα 11 χρονια πελατες που τα ειδατε ρε? εχετε ξεχασει πουτσες και πουτσες!!!

για τα φωτα ποσες φορες θα τα πουμε ρε Υπάλληλοι... το σκορ ηταν 1-1 οταν εσβησαν τα φωτα και παίζατε με 10 παιχτες και ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΧΑΣΑΜΕ!!!!! ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ???

οτι να ναι!!! για παντα!!!

αλλα μολις 1 μηνας περασε απο το παιχνιδι του CL με την σαχταρ... τι λεω ειναι αρκετος χρονος να ξεχαστουν ολα στο λιμανι!!! πλεον εχουν ομαδαρα!!!! ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ UEFA!!! (Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!!!)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

τα 11 χρονια πελατες που τα ειδατε ρε?
    κοιταξε τα αποτελεσματα μας και θα δεις γιατι ειστε πελατες...

ποσες νικες και ηττες εχετε αυτα τα χρονια με μας?

τα γραφει και η evi στην αρχη της συζητησης, δεν παει το ματι προς τα κει ε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    κοιταξε τα αποτελεσματα μας και θα δεις γιατι ειστε πελατες...

ποσες νικες και ηττες εχετε αυτα τα χρονια με μας?

τα γραφει και η evi στην αρχη της συζητησης, δεν παει το ματι προς τα κει ε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εσυ το ειδες καλα ή κοιταξες μονο τα 6 τελευταια χρονια???

α και στο κυπελο υπηρχαν και ΑΛΛΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ απο το 96/96 και μετα.... που καποιος ξεχασε να βαλει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εσυ το ειδες καλα ή κοιταξες μονο τα 6 τελευταια χρονια???

α και στο κυπελο υπηρχαν και ΑΛΛΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ απο το 96/96 και μετα.... που καποιος ξεχασε να βαλει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    απο οπου (διοργανωση) θες και απο οποτε (χρονολογια) θες πες μου αποτελεσματα, και απο την δεκαετια που σας συμφερει παρε αποτελεσματα, δεν εχω προβλημα, μονο πες μου νικες και ηττες μεταξυ μας...

αν στα δεκα μεταξυ μας παιχνιδια θεωρεις το ενα που κερδιζατε (αναλογικα) επιτυχια και πουτσα τοτε παω πασο...

δυστηχως σε τετοια επιπεδα εχετε φτασει που μια νικη απεναντι στον ολυμπιακο ειναι κοσμοιστορικο γεγονος...

αν μας κερδισετε τωρα θα τυπωσετε και μπλουζακια?

τις σαμπανιες στα αποδυτηρια μην ξεχασετε να ανοιξετε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αντε γεια για ακομα μια χρονια...

ποσο ευκολο ειναι να λες ΠΙΠΕΣ???/

ενας γαυρος ξερει ΜΟΝΟ!!!!

τα 11 χρονια πελατες που τα ειδατε ρε? εχετε ξεχασει πουτσες και πουτσες!!!

για τα φωτα ποσες φορες θα τα πουμε ρε Υπάλληλοι... το σκορ ηταν 1-1 οταν εσβησαν τα φωτα και παίζατε με 10 παιχτες και ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΧΑΣΑΜΕ!!!!! ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ???

οτι να ναι!!! για παντα!!!

αλλα μολις 1 μηνας πέρασε απο το παιχνιδι του CL με την σαχταρ... τι λεω ειναι αρκετος χρονος να ξεχαστουν ολα στο λιμανι!!! πλεον εχουν ομαδαρα!!!! ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ UEFA!!! (Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!!!)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να λες πίπες
    αλλά ως γαύρος ξέρω πόσο έυκολο είναι να τις δεχόμαστε...ειδικά απο τους καλούς #2 στην κατάταξη πελάτες μας.τα τελευταία χρόνια ειδικά,μας τον έχετε στεγνώσει βρε παλιόπαιδα :rotflmao:

Ασε μας ρε παλιο ΑΕΚτζή(φτου κακά ) που σβύσαμε εμείς τα φώτα...
    σε λίγο θα μας πεις ότι εμείς είπαμε του Στάθη να σας "πέσει κάτ' " :rotflmao:

Πλάκα έχουτε σήμερα...

α και δεν καταλαβα που κολάει πάλι η Ευρώπη.εντάξει,έγινε αυτό.τον ήπιαμε,με τις υγείες μας,
    τώρα έχουμε τα εντός.
    αν δεν σπάσουμε και λίγο πλάκα με τους πελάτες με ποιον θα σπάσουμε μου λες?:rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    στις διαμάχες είμαι;....ωραία.... για να βάλω ενα video ρε "ψευτό-μάγκες" του λιμανιού...χαχαχαχα...

(σ.σ. αυτό είναι απο αυτούς που έπεσαν κάτω... έτσι για να θυμάστε και άλλα)

Link

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    στις διαμάχες είμαι;....ωραία.... για να βάλω ενα video ρε "ψευτό-μάγκες" του λιμανιού...χαχαχαχα...

Link

Gandalf
    εδω μαχεστε την αδικια κατα τωνα δυνατων σαν γνησιοι αεκτσηδες ε???

σωστα μαγε???

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Link

Gandalf
    βάνε πράμα βάνε...να πάρει φωτιά η διαμάχη λέμε

τι θέλει όμως να πει το μάγο?

και γιατί ψευτόμαγκες?

Σελίδα 4 από 19 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!
    από MG στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 13:09
  2. ειμαι καλα? ΟΧΙ! ΑΕΚ ΟΛΕ ...