Βαγγέλη, το μηχανάκι (από όσο ξέρω...) το έχουν 2 αδέλφια, τα οποία έχουν πολύ ελαφριά συνείδηση και πολύ βαρύ χέρι ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Φιλε μου να σου κανω μια ερωτηση?![]()
Βαγγέλη, το μηχανάκι (από όσο ξέρω...) το έχουν 2 αδέλφια, τα οποία έχουν πολύ ελαφριά συνείδηση και πολύ βαρύ χέρι ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Φιλε μου να σου κανω μια ερωτηση?![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
τον Babis-ilectrologos![]()
![]()
![]()
Babis ilektrologos !!!
(μην πάρουμε λάθος άνθρωπο στον λαιμό μας...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Babis ilektrologos !!!
den anexomai alli disfimisi gia afton ton antropo..
stamatiste epitelous..enas sostos antropos iparxei kai pesate oloi na ton efate..
ta diavazei kai i manoula tou kai stenoxoriete..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Με φαίνεται ότι αυτός ο Mastro-Momos σε συνδυασμό με τον Babis-ilectrologos είναι θανατερή ομάδα....![]()
που ειπαμε οτι εδρευουν![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: εδω ο μπομπ ο πρωτομαστορας....
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
φυσικα και μαλιστα αμα ειναι κατι που θα δει ο μαστορας και ειναι να χαλασει συντομα του ειπα να το αλαξει μην μου πει μετα ο αλλος οτι το πηρε και μετα απο 2 μερες χαλασε και αρχισει την γκρινια,εκανα βλακεια και πρεπει να την πληρωσωΑρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Φιλε μου να σου κανω μια ερωτηση?
Αν θελεις απαντας
Το μηχανακι το δανειστηκες σωστα?
Σου χαλασε σωστα?
Και εχεις αναλαβει ολο το κοστος της επισκευης?
Επισης εσυ κανεις ολο το τρεξιμο για να φτιαχτει ?
Θελεις να του το παραδωσεις κομπλε και χωρις να χρειαζεται τιποτα ?( εννοω το μοτερ που ειχε και την ζημια)
Απλα ειχα μια παρομοια εμπειρια και θελω να δω αν τελικα ημουν σωστος η οχι
Ο πυργος της Βαβελ
Mπραβο ρε φιλε
Αρα δεν ημουν μ@λ@κ@ς
to kdx δεν παιρνει απαραιτητα βενζινολαδο βαζεισ, λαδι ξεχωριστα σε αλλο tank κ και κανει μονο του μιξη στη σωστη αναλογια. μηπως δν το ηξερες κ μπερδευτηκες?
Oι μοτοσικλέτες είναι μόνο για όσους βλέπουν μόνο το μέλλον κ ξεχνάν το άσχημο παρελθόν, γι αυτό δεν έχουν όπισθεν!!
ναι το εμαθα αυτο αλλα εγω δεν του εβαλα ουτε βενζινη ουτε λαδι(δεν προλαβα)
και ειχε και λαδι και βενζινη,αυτο μας τρωει,δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατι κολλησε.....
Ο πυργος της Βαβελ
τι να σου πω αδελφε, τα διχρονα τα κανουν αυτα, ενας σοβαρος μηχανικός με πείρα σίγουρα μπορεί να βοηθήσει περισσοτερο την κατάσταση![]()
Oι μοτοσικλέτες είναι μόνο για όσους βλέπουν μόνο το μέλλον κ ξεχνάν το άσχημο παρελθόν, γι αυτό δεν έχουν όπισθεν!!