Σε φραπελιά κι ετσ' απ΄τα χεράκια σου..;;Αρχικά δημιουργήθηκε από airam9797
Όσο για τους ελαιώνες ,όποτε κατεβείτε με το καλό το κανονίζουμε.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Σε φραπελιά κι ετσ' απ΄τα χεράκια σου..;;Αρχικά δημιουργήθηκε από airam9797
Όσο για τους ελαιώνες ,όποτε κατεβείτε με το καλό το κανονίζουμε.![]()
![]()
το κατα ποσο το φερνεις στα μετρα σου παντως δεσ το μην απογοητευτεις γιατι 2 φιλους με CBF που τους ελεγα (εγω με fazer2003) οτι ειναι πολυ χρησιμο αυτο που εκανε η honda ηταν απογοητευμενοι γιατι αυτη η περιφημη αλλαγη απο οτι μου ειπαν ηταν περισσοτερο για διαφημηση παρα ουσιας....[i]Μετατροπές δεν θέλω να κάνω,οπότε σχεδόν αναγκαστικά καταλήγω στο cbf(όχι ότι με χαλάει!),που το φέρνω και στα μέτρα μου. [/B]
παντως δεν ειχαν αντιμετωπισει ποτε κανενα προβλημα....
κατα τα αλλα καλο και τιμιο μηχανακι ελπιζω να το χαρεις και να μην αντιμετωπισεις καθολου προβληματα....
Να το πάμε λάου λάου ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
οχι απλα καπου.. μην κανεις μισες δουλειες...
στο δοξα πατρι να τον πετυχεις να ησυχασουμε
![]()
Στο δόξα πατρί μπαίνει το στεφάνι
Αν μιλάμε για τη :a31: μου πάμε σε πολύ μεγάλα ύψη :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ρε μλκ Μάκη τι ύψος σέλας έχει η μαλακία σου..;;![]()
Το CBF έχει ρυθμιζόμενο ύψος σέλας που παίζει από 78,5 μέχρι και τα 80 εκατοστά αλλά επειδή έχω οδηγήσει και το Fazer, σίγουρα σου δίνει την αίσθηση οτι είναι ψηλότερο !
Μαρία το CBF να πάρεις !
Το γαλάζιο είναι πιο γυναικείο σε αντίθεση με το αράπικο που εκπέμπει αντρίλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε τους λαλακεεεεςςς!!!!:rotflmao:
Τετοιες φασεις θυμαμαι γιατι αγαπω αυτο το φορουμ τοσο πολυ!! :rotflmao: Μakis and company ruleΖ λεμεεεεεεεε!!!! :rotflmao:
ΥΓ. Το νου σας ρεμαλια! Αν το τρομαξατε το κοριτσι και δεν γραφει σας εσκισα ολους! Το νου σας ρεμαλια!!!:rotflmao:
ΥΓ2. Μαρια, αν μπηκες στο μοτο για να παρεις σοβαρη αποψη για τη μηχανη να παρεις, σωθηκες!!Με κανα Africa σε βλιεπω το τελος!
![]()
Νίκος
Open Horizons
Άαααπ !Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΥΓ. Το νου σας ρεμαλια! Αν το τρομαξατε το κοριτσι και δεν γραφει σας εσκισα ολους! Το νου σας ρεμαλια!!!:rotflmao:
Σωστός ο Νίκος και συν1000 λέμε
Προσέχουμε για να έχουμε (σαν το νερό ένα πράγμα)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
το κατα ποσο το φερνεις στα μετρα σου παντως δεσ το μην απογοητευτεις γιατι 2 φιλους με CBF που τους ελεγα (εγω με fazer2003) οτι ειναι πολυ χρησιμο αυτο που εκανε η honda ηταν απογοητευμενοι γιατι αυτη η περιφημη αλλαγη απο οτι μου ειπαν ηταν περισσοτερο για διαφημηση παρα ουσιας....
παντως δεν ειχαν αντιμετωπισει ποτε κανενα προβλημα....
κατα τα αλλα καλο και τιμιο μηχανακι ελπιζω να το χαρεις και να μην αντιμετωπισεις καθολου προβληματα....
Ελπίζω να μην απογοητευτώ!Σ'ευχαριστώ πάντως![]()
Μπα !Έχω καταλήξει ήδη(νομίζω),οι δοκιμές μένουν.Ευχαριστώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άαααπ !
Σωστός ο Νίκος και συν1000 λέμε
Προσέχουμε για να έχουμε (σαν το νερό ένα πράγμα)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφο!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αν μιλάμε για τη :a31: μου πάμε σε πολύ μεγάλα ύψη :rotflmao: :rotflmao:
Το CBF έχει ρυθμιζόμενο ύψος σέλας που παίζει από 78,5 μέχρι και τα 80 εκατοστά αλλά επειδή έχω οδηγήσει και το Fazer, σίγουρα σου δίνει την αίσθηση οτι είναι ψηλότερο !
Μαρία το CBF να πάρεις !
Το γαλάζιο είναι πιο γυναικείο σε αντίθεση με το αράπικο που εκπέμπει αντρίλα![]()
![]()
![]()
και που να δεις το μακη...Αρχικά δημιουργήθηκε από airam9797
Όμορφο!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
![]()
![]()
![]()
Ρε τους λαλακεεεεςςς!!!!:rotflmao:
Τετοιες φασεις θυμαμαι γιατι αγαπω αυτο το φορουμ τοσο πολυ!! :rotflmao: Μakis and company ruleΖ λεμεεεεεεεε!!!! :rotflmao:
ΥΓ2. Μαρια, αν μπηκες στο μοτο για να παρεις σοβαρη αποψη για τη μηχανη να παρεις, σωθηκες!!Με κανα Africa σε βλιεπω το τελος!
![]()
Μιάς και το αναφέρατε....
ΠΟΥΛΑΩ ΕΝΑ ΑΦΡΙΚΑ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ψιλοάσχετο, αλλά σχετικό τεστ του 0300 που κυκλοφορεί έβγαλε πολύ καλό το ABS του CBF600... μάλλον θα το βάλω κι εγώ στα υπόψη![]()
Όλες οι πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτες![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
και που να δεις το μακη...
![]()
:rotflmao:
![]()