Το κατεβαζω ,το κατεβαζω.![]()
Πιστευω να το φχαριστηθω.![]()
Ανεβασε μας.![]()
Το κατεβαζω ,το κατεβαζω.![]()
Πιστευω να το φχαριστηθω.![]()
Ανεβασε μας.![]()
Λοιπον το ειδα.![]()
![]()
![]()
Οποιος ξαναασχοληθει με τον FZR ειναι αξιος της μοιρας του.
Καλα που δεν ειχε κινηση.![]()
![]()
![]()
:a026:
Φουζουρου ουτε με το zephyr δεν σε παω. :a025:
Ρε μάστορα, αγόρασε κι άλλο μπαντγουιντθ, έχει μπουκώσει τελείως
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Ωραίος ρε FZR![]()
![]()
![]()
![]()
Δώσε βίντεο στο λαό, μαζί σου είμαστε![]()
![]()
Αλλά κοίτα και κανά στενό, μην έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα (χτύπα ξύλο)![]()
![]()
![]()
Το όλο σκηνικό πιστεύω οτι χάνει λόγω οδοστρώματος και προβλήματος στη πρόσφυση...
Καλύτερα μη το πολυγέρνεις το μοτοσακο, γιατί παίζει και ενα ψιλο χαντάκ' (απ ότι είδα)
![]()
![]()
Πάντα όρθιος μάν, αλλά πρέπει να βιντεοσκοπήσεις και προετοιμασία...![]()
![]()
![]()
...Τη Χουκσβάρνα μου μαρσάρω,
μπαίνω φέτες και μπλιπάρω...
..........μπουααααααα...........
Καταπληκτικό video...
Κόντεψα να κλάψω......
Αλλά πες μου τώρα . . . . . . . . . . . . . .
Ειλικρινά...... ...... .......... ..... ....
.. ...... ... . . .......
Τον παστώνεις τον γαλέο;;;;
.
.
.
.
.
.
![]()
![]()
Μάθε να οδηγείς και μετά βγάλε video
Σου βρήκα τίτλους για το βίντεο γιατί πιστεύω πως το "Accelerating through the twisties" δεν ταιριάζει.Ο τίτλοι είναι Ελληνικοί και σίγουρα θα αφήσουν εποχή στον μεταμοντέρνο κινηματογράφο...Ανάλογα το ύφος που θέλεις να δώσεις στο βίντεο διαλέγεις τίτλο και παίρνεις...
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
FZR και η αναζήτηση της χαμένης μπαριέρας
ΕΡΩΤΙΚΗ
Μα τί μεγάλη που την έχεις; (την κουλαμάρα)
ΤΡΟΜΟΥ
Εφιάλτης στον δρόμο με τα χρέπια
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Αμάρτησα για την Yamaha μου
ΑΓΩΝΙΑΣ
Τα λάστιχα
Ελπίζω να βοήθησα...
Fortis Fortuna Adiuvat
Ρε συ, ωραίος ο τρόπος που τράβηξες το video και το επεξεργάστηκες, αλλά ρε μαν....είσαι λίγος. Πολύ λίγος.γι'αυτά που μας τσαμπουνάς.
Πιστεύω το σωστό είναι να πάψεις να προσπαθείς να μας αποδείξεις κάτι. Ακόμη κι αν έκανα το λάθος να σε παροτρείνω για κάτι τέτοιο.![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ωραία κάμερα. Πόσο σου πήγε;
Το βιντεάκι ωραίο αλλά άσε να ακούμε τον ήχο του αέρα...δίνει πιο πολύ αληθοφάνεια, α και η μουσική που έβαλες, μάπα τελείως. Ακούγεται λες και όλη την ώρα είναι από πίσω σου ένα τετραξονικό φορτωμένο χαλίκι και κορνάρει να σε περάσει.
Επίσης, ξέρω ότι το έκανες επίτηδες, αλλά μην πας πολύ κοντά στις μπαριέρες. Ειδικά όταν προσποιείσαι πως το χάνεις στιγμιαία για να κερδίσεις την προσοχή του κοινού (όπως κάνουνε στο τσίρκο). Μπορεί να φύγεις (στου χαντάκ)
Ένα άλλο κόλπο που είδα, στις ευθείες πας με κάτι 80αρες, μη σου πω και 100αρες, πρέπει να παίζουν ρόλο οι τέλειες αλλαγές, ε; εεε;
Και τέλος τα καγκουριλίκια...έκανες τόσα πολλά μέτρα σούζα που την έβαλες και σε αργή κίνηση για να μπορούμε κι εμείς να αντιγράψουμε την τεχνική...
Σου είπα ότι μου άρεσε πολύ η κάμερά σου;
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Σου βρήκα τίτλους για το βίντεο γιατί πιστεύω πως το "Accelerating through the twisties" δεν ταιριάζει.Ο τίτλοι είναι Ελληνικοί και σίγουρα θα αφήσουν εποχή στον μεταμοντέρνο κινηματογράφο...Ανάλογα το ύφος που θέλεις να δώσεις στο βίντεο διαλέγεις τίτλο και παίρνεις...
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
FZR και η αναζήτηση της χαμένης μπαριέρας
ΕΡΩΤΙΚΗ
Μα τί μεγάλη που την έχεις; (την κουλαμάρα)
ΤΡΟΜΟΥ
Εφιάλτης στον δρόμο με τα χρέπια
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Αμάρτησα για την Yamaha μου
ΑΓΩΝΙΑΣ
Τα λάστιχα
Ελπίζω να βοήθησα...
Ρουφάτε μάγκες άκαφτη
VALE(TO)DINO NA (ΙΔ)ROSSI
Το ταγιέρ της θείας ήτονε κοντό
Στο τρένο θα στον σφυρίξω 3 φορές
Οι ταξιδιώτες με τις καπότες
Γουστάρω χωματόδρομο
Είχε πάθος με τις πάντες
Το τζήν με έκοβε στ΄αρχίδια
Έμεινα από καύσιμα
Ήτανε χεράς
HI SIDE & OPEN FROM INSIDE
KAΜMENEΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
ΜΗ ΓΚΑΖΩΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ
ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙ' ΑΣ ΛΑΚΙΣΩ
ΠΗΡΕΣ Τ΄ ΑΛΟΓΟ ΜΟΥ
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ 4 ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΒΕΡΚΟ
Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ
ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ
ΔΩΣΕ ΚΩΣΤΑ ΤΗ ΓΚΑΖΙΕΡΑ
ΣΠΡΩΞΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΠΑΡΑΠΑΤΣΙΣ
ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΗ Η ΑΛΥΣΙΔΑ
ΚΑΝΕ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ
ΠΑ..ΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗ
ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ
ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΤΟΥΪΤΗ ΣΟΥ
ΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ
![]()
Άσε τα ειρωνικά σχόλια εσύ, και κοίτα να μάθεις τίποτα από το παιδί!
γιατί ύστερα νομίζεις ότι πλαγιάζεις!![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον, φιλε σαλλονικιε το βιντεο ηταν πολυ καθαρο,δεν κουνουσε,(αληθεια που ειχες στερεωμενη τη καμερα?),η μουσικη κατα τη γνωμη μου του πηγαινε,αλλα θα προτιμουσα τη διαδρομη να ειναι πιο σφιχτη,με πιο καλη ασφαλτο και πιο ενδιαφερουσες στροφες και να ακουγεται και λιγο η εξατμιση. Εβαλες και κανα δυο εφφεδακια,γενικως πολυ καλα.Ε,τωρα ενταξει απο οδηγικες ικανοτητες πιστευω πως ο βαλεντινος μπορει να κοιμαται ησυχος
Giati tosi fasaria me to EKDROMIKO video tou palikatiou??? :rotflmao:
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
.... α και η μουσική που έβαλες, μάπα τελείως. Ακούγεται λες και όλη την ώρα είναι από πίσω σου ένα τετραξονικό φορτωμένο χαλίκι και κορνάρει να σε περάσει.
...........
Και τέλος τα καγκουριλίκια...έκανες τόσα πολλά μέτρα σούζα που την έβαλες και σε αργή κίνηση για να μπορούμε κι εμείς να αντιγράψουμε την τεχνική...
:rotflmao:
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"