Παιδια γεια σας,
Ειμαι καινουργιος σχετικα σ' αυτο το forum αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση αυτο το ταξιδι που ανακοινωθηκε.
Θα ηθελα να μου απαντουσε καποιος στην απορια που εχω. Ποιο το νοημα και ο λογος να κανεις ενα ταξιδι στο εξωτερικο και να εισαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ πανω σε μια μηχανη; Απλα για να λες οτι περασες απο τοσα μερη, τα οποια θα τα εχεις δει μονο απο μακρια; Απλα για να λες οτι εκανες τοσα χιλιομετρα; Και τι θα εχεις δει; Τις εθνικες οδους, τα Autogrill και τα διοδια;
Συγχωρεστε με αλλα το θεωρω παρανοικο να κανει καποιος ενα τετοιο ταξιδι.
Φιλικα παντα,
Δεν είναι ρε φίλε ο προορισμός αλλά το ταξίδι....Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
Παιδια γεια σας,
Ειμαι καινουργιος σχετικα σ' αυτο το forum αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση αυτο το ταξιδι που ανακοινωθηκε.
Θα ηθελα να μου απαντουσε καποιος στην απορια που εχω. Ποιο το νοημα και ο λογος να κανεις ενα ταξιδι στο εξωτερικο και να εισαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ πανω σε μια μηχανη; Απλα για να λες οτι περασες απο τοσα μερη, τα οποια θα τα εχεις δει μονο απο μακρια; Απλα για να λες οτι εκανες τοσα χιλιομετρα; Και τι θα εχεις δει; Τις εθνικες οδους, τα Autogrill και τα διοδια;
Φιλικα παντα,
Αν ήταν να πάμε πέρναμε το πουλμαν....
Εκεί να δεις παράνοια!
Φιλικά πάντα.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
Παιδια γεια σας,
Φιλικα παντα,
καλώς ήρθες καταρχάς αν δεν στα έχω πει αλλού.
Για το ερώτημα σου.
Πρώτα απ' όλα δεν είσαι συνέχεια πάνω σε μια μοτοσικλέτα!
Και ποιος σου είπε ότι βλέπεις μόνο τα διόδια κλπ;
Για να μην σου λέω πολλά κάνε μόνος σου την καλή στον εαυτό σου.
Ψάξε και βρες τις φωτό από το προηγούμενο ταξίδι των παιδιών κι εκεί θα δεις τι έβλεπαν και πως πέρασαν.
Παιδια γεια σας,
Φιλικα παντα,
Εγω λεω Ban ακι με το ιστιοπλοικο.![]()
Φιλικα παντα.![]()
![]()
Αγαπητε εχω παει μεχρι στιγμης δυο ταξιδια με τη μηχανη στο εξωτερικο. Μια Ιταλια 12 μερες και μια Ισπανια 17 μερες. Μπορεσα και ειδα 4-5 πολεις. Εμενα 1μιση με 2μιση μερες σε καθε πολη. Τις περπατησα, ειδα αξιοθεατα. Το ταξιδι ειναι το θεμα και οχι ο προορισμος. Αλλα μου εμεινε στο μυαλο και κατι απο τις πολεις που ειδα. Σε ενα τετοιο ταξιδι τι θα μεινει;
Τελος παντων. Περι ορεξεως που λενε ...
Ευχομαι οσοι πανε τελικα να περασετε ομορφα και να το ευχαριστηθειτε.
Ηλιας
Παιδια γεια σας,
Φιλικα παντα,
Ο καθένας όπως τη βρίσκει, αλλα σίγουρα αν πας απο αυτοκινητοδρόμους δε βλέπεις και πολλά.
Γι' αυτό και το ταξίδι θα είναι κυρίως σε επαρχιακούς.
Πχ...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παράκληση: Μην το γυρίσουμε σε διαμάχη...
![]()
ο κ. διαχειριστής που είναι;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το ταξιδι ειναι το θεμα και οχι ο προορισμος. Ηλιας
Ακριβέστατα φίλε Ηλία!!!
Το ταξίδι είναι το θέμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Λες;
Κι αν γίνει μην μπερδευτούμε. Δύο Ηλίες τώρα. Να ξέρουμε με ποιον θα διαφωνούμε.
Δεν ειχα καμια διαθεση να το γυρισω σε διαμαχη. Αν ειναι δυνατον;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Χαιρομαι για τετοιου ειδους εκδρομες.
Απλα εμενα δε με ικανοποιει να ειμαι καθε μερα πανω σε μια μηχανη.
Σταματαω εδω...
Καλη επιτυχια στη διοργανωση του ταξιδιου.
1. +10000....:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
1. α ρε ηλια αν ηξερες τι μου κανεις.......![]()
![]()
![]()
![]()
2. ρε δεν το φταιχνω το σπιτι φετος..δεν γ@ται του χρονου.......
2. εγω ομως εχω αρχισει ηδη........και ετσι ακυρο για φετος ....μαλλον για του χρονου....
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Εχεις βέβαια κάποιο δίκιο αλλά ο διοργανωτής δεν εχει SS οποτε ο χρόνος του ταξιδιού να μειωθεί στο μισό :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
Δεν ειχα καμια διαθεση να το γυρισω σε διαμαχη. Αν ειναι δυνατον;
Χαιρομαι για τετοιου ειδους εκδρομες.
Απλα εμενα δε με ικανοποιει να ειμαι καθε μερα πανω σε μια μηχανη.
Σταματαω εδω...
Καλη επιτυχια στη διοργανωση του ταξιδιου.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν ειναι ιδιοκτητης SS ?![]()