δεν έχω άποψη γιατί δεν ήμουν μπροστά αλλά ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του...
δεν έχω άποψη γιατί δεν ήμουν μπροστά αλλά ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του...
Αρχικά δημιουργήθηκε από niko13g
Ο δρόμος δεν είναι συνέχεια ευθεία και σε ένα κλειστό κομμάτι δρόμου μπορεί και να είσαι πίσω !![]()
![]()
To "μπορεί" τώρα γιατί το έβαλες????![]()
![]()
Πάντως δεν πιστευώ κανένας να νομίζει πραγματικά οτι η μοτό του
είναι καλύτερη απο όλων των άλλων!!!!
Εκτος απο εμένα βεβαιά.....![]()
![]()
ps. Το μαμήσαμε το post εεεε!!!!![]()
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΤ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΧ9R ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ UNDERTRAY ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΧΧ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΥΦΟΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΤ!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;; ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!
ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΝΑ ΚΤΜ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ (ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΑ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ!!
ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΑΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΟΣ ΡΕ ΜΟΥΤΡΟ!!!![]()
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από niko13g
Όσο για το θόρυβο εσένα σε καυλώνει ένας 4 κύλινδρος και κάποιον άλλον ένας μονοκυλινδρος η ένας 2 κύλινδρος .
![]()
![]()
Δεν ξέρω αν το λένε καύλα αυτό που νιώθω, αλλά όταν τη νύχτα ακούω μια μηχανή ή αυτοκίνητο 1 λεπτό πριν φτάσει και 1 λεπτό αφού έχει περάσει...θέλω να τον γ----ω
![]()
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΑΛΑΝΤΗ !!
Ρε είμαι φιλοσοφημένος γιατί είχα καλή δασκάλα στα φιλοσοφικά .
Το είχε πιάσει το νόημα σου λέω!
motoris ---
κατι τετοιο σκεφτομαι και εγω !
![]()
![]()
ΥΓ. To Γαμ... 'τελειως το post !
"Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....
Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!
Ειπα να το αφησω ρε παιδακι μου μπας και στρωσετε αλλα δεν ........
οποτε το μεταφερω στεγνα στις διαμαχες
Theod αλλαξε καλυτερα τον τιτλο του post! 3 σελιδες μαλακιες
Και αν θελετε συζηταμε για το αν οι μπατσοι ειναι ανθρωποι
Σκατα ειναι
Always made to mean nothing
ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ !
ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ζητάς ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΡΓΑΜΙΣΗ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΣΟΥΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. Η ΜΗΧΑΝΗ ΨΙΛΟΚΑΤΑΣΤΑΦΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-6 ΤΟΥΜΠΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ ΦΤΗΝΑ. βΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΙ ΝΑ ΔΩ: ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ 4 ΖΗΤΑΔΕΣ 3 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ... ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΑΡΑΓΕΣ?
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΧ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.... ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ
... ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 2ΠΛΑΣΙΟ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤ. ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗ ΡΙΧΝΕΙ?
MODERATORA ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!![]()
ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ;; Ή ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ ΑΥΤΟΣ;;;![]()
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
Καλά, αφήνω τελείως το γεγονός ότι το ΓΑΜΗΣΑΤΕ τελείως το ποστάκι... Από το θάνατο του Ζητά, βγήκε το ποιο είναι καλύτερο μηχανάκι, το ktm ή το xx....Anyway....
Επί του θέματος τώρα....
ΚΑΛΑ ΡΕ, ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;; Και ξαναρωτάω, ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;; Τα ισοπεδώσατε όλα!!
Κολλήσατε στο ότι δεν γνωρίζουμε... Εντάξει, δεν γνωρίζουμε ακριβώς... Για πόσες περιπτώσεις τροχαίων "γνωρίζουμε ακριβώς" τι έγινε;;; Κι όμως πάντα βγάζουμε συμπεράσματα... Μόνο τώρα κολλήσαμε, επειδή πρόκειται για Ζητά.....
Κολλήσατε στο αν φόραγε κράνος... Τα 2 παληκάρια στη Βουλιαγμένης που τα σκότωσε μπατσικό, μήπως φορούσαν κράνος;;;; ε;;;
Κολλήσατε στην καταδίωξη... Αν αυτό ήταν το XT του xtmpam, δεν θα μας χάλαγε να τον πιάνανε, ε;;;
Και στην τελική, θα ήθελα να δω τι θα έλεγε κάποιος που μια μέρα θα άκουγε ότι ο θείος του, ο ξάδελφός του, ο τάδε του τελοσπάντων, που έτυχε να είνα μπάτσος, σκοτώθηκε.... (ή μήπως όλοι φροντίζετε να μην έχετε μπάτσο στην οικογένεια;;;
Και στην ακόμα πιο τελική, ας εκφράζατε αυτές τις απόψεις, σ' αυτούς....
http://www.tdmhellas.gr/fotos/psirri/ps04.jpg
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]
Μια ιδέα λέω και περιμένω απόψεις
Μήπως είναι δυνατόν μέσα από τις μοτολέσχες να διοργανωθεί μια εκδήλωση συμπαράστασης (και όχι απαραίτητα για οικονομική στήριξη όσο για ηθική) για τον χαμένο ζητά και την οικογένειά του ?
Αν αυτό είναι δύσκολο, απλά έστω μια αντιπροσωπεία να επισκεφτεί το σπίτι του και να καταθέσει ένα στεφάνι στην μνήμη του η κάτι ανάλογο.
Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα "μετρήσει" πολύ
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΗΤΑΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ...
Είστε να το ξαναγυρίσουμε το ποστ στις Γενικές ή να το πάμε Ταξιδιωτικά........ή κάπου αλλού? Ακούω Προτάσεις!
’ντε να κάνουν καμιά δουλειά και οι Mods!
Βαλάντη εσύ τι λες ρε να μην ξέρω ποιος είσαι?
Και ότι έχεις ΖΧ-9?
Εκεί ήθελα να φτάσω ρε συ!
Και κατάλαβα πως το είπες μην ανησυχείς!
Πότε θα το βγάλεις το Kafasaki ρε συ?
Νικο13g δεν πήγα να συγκρίνω ΚΤΜ με ΧΧ.Δεν είμαι και τόσο μ@λάκας.Όπως είπατε το καθένα στην φάση του.Και σίγουρα ένα καλό πιλοτάκι τα ρίχνει σε πολλά μεγάλα σε στροφιλίκια.Δεν αντιλέγω.Αλλά και πόσοι που τα έχουν Motard ξέρουν να τα πάνε κι όλας?Για φιγούρα τα κάνουν!
Απλά εγώ ξεκίνησα για τα ΧΤ και μόνο για αυτά γιατί κάνουν μόνο θόρυβο.Και μετά για να ζεσταθούμε λίγο την είπα στα ΚΤΜ πρώτα από όλα γιατί είναι ζημιάρικα (δεν είναι?)και μετά ανέφερα για εξατμίσεις κτλ κτλ.
Ρε ΧΤMPAM αν περιμένεις αυτό θα έχουμε παντρευτεί, θα έχουμε κάνει οικογένεια κτλ κτλ δηλαδή να χουμε να λέμε ρε συ.
Διάλεξε κάνα άλλο.Χαχα!
Loudoviko Σ@λτα ........ξέρεις τι! Λαλάκα! Ουστ!
Συμφωνώ με τον THEOD με το τελευταίο που είπε.![]()
Πιστεύω ότι πρέπει να πέφτεις χαμηλά μόνο για να βοηθήσεις κάποιον να σηκωθεί. Αυτό δείχνει ανωτερότητα ! Μπορεί οι μπάτσοι να είναι σκατά αλλά αυτός κυνήγησε ένα ΧΤ που μπορεί να ήταν κλεμμένο και αν τον έπιανε να γύριζε η μηχανή στον ιδιοκτήτη της Αυτό πιστεύω από μόνο του δείχνει έναν άνθρωπο που έκανε την δουλεία που πρέπει να κάνει εκτός από το να κόβει μόνο κλήσεις όπως κάνουν δηλαδή οι περισσότεροι αδιαφορώντας αν περνά από δίπλα τους μια μηχανή χωρίς πινακίδες , που θα μπορούσε να είναι το δικό μας κλεμμένο μηχανάκι. Γιαυτο λέω μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι.
![]()
"Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....
Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!
exete kolisei stis pinakides.......
to oti den eixe pinakides den simainei aparaitita oti itan kai klemeno. swsta? ksairontas kai tin antimetwpisi twn mpatswn sta xwris pinakides mixanakia egw den 8a tin evgaza akoma kai klemeno mixanaki na odigousa. stin teliki afou 8a to eskage kai den 8a stamatouse opws kai ekane ti simasia eixe na tou paroun ton ari8mo afou einai klemeno?
kai egw kukloforousa xwris pinakida ena diastima pou tin eixa xasei (gia liges meres) den to eixa klepsei omws kai me stamatousan san treloi akoma kai otan mexri na vgalw kainourgies eixa valei autes tis mikres pou ftiaxnoun stin omonoia