Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: Ti Tha Kanate Eseis??? Ego Pantos Kotepsa

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Νομίζω το έχω ξαναπεί το σκηνικό...

Με ενα saxo αν θυμάμαι καλά , τούμπανο που έκανε 3 το βράδυ σφήνες μπροστά απο το Πεντάγωνο στην Μεσογείων.

Εκεί λοιπόν ακολουθούσα με το DR και πήγαινα ήρεμα στην δεξιά...βαριόμουν να οδηγήσω που λέμε αλλά με 100% επαγρύπνηση καθότι ήταν και περιέργες ώρες για Παρασκευή βράδυ.
    Μπροστά ΧΧ με ενα τύπο , όπου το ΧΧ είχε χαθεί απο κάτω του... για τέτοιο τέρας μιλάμε. Το ΧΧ μαύρο σαν το χάρο και ο τύπος σαν ντουλάπα όρθια πάνω του.

Εκείνη την στιγμή μπαίνει σφήνα μπροστά του το Saxo και έκανε διάφορες μαλακίες με κάτι τσόλια ξανθά μέσα (κλασσική εικόνα) και τους δύο τύπους μπροστά , μάλλον ζαλισμένους...
    Κάτι φώτα τους παίζει , κάτι κόρνες ό τύπος με το ΧΧ... τίποτα αυτοί... πάνε και ξαναχώνονται μπροστά του του κάνουν κωλοδάχτυλο και (για κακή τους τύχη)σταματούν στο φανάρι λόγω κίνησης ακριβώς στην είσοδο (τότε) του Πενταγώνου.

Ο τύπος κατεβαίνει απο το ΧΧ και κάνω στην άκρη γιατί κάτι μου λέει οτι θα παιχτεί φάση...

Ε λοιπόν βλέπω την ΝΤΟΥΛΑΠΑ να βγάζει το κράνος του και να βγαίνει ενα ξυρισμένο κρανίο με μούσι που περισσότερο προς bulldog-rotweiler έμοιαζε... αρπάζει τον ένα απο την θέση του οδηγού απο τα μαλλιά και τον βγάζει όλο απο το παράθυρο με το ένα χέρι !!!

Ο τύπος να έχει τρομάξει, οι άλλες πίσω μούγκα και ο συνοδηγός με το που πάει να βγεί έξω και τον κοιτάει το "τέρας" ξαναμπαίνει μέσα... Εμένα εντωμεταξύ κόντεψε να μου φύγει το τιμόνι απο τα χέρια, απο τα γέλια που είχα ρίξει στο σκηνικό πιο πίσω.

Τον έχει σηκώσει λοιπόν στο ένα χέρι , με την "πάπια" του χεριού του όπως λέμε τον μύωνα, να έχει γίνει κάτι απο μικρό πεπόνι απο το πρήξιμο. Τον πάει απέναντι ενώ τα πόδια του χτύπαγαν στον αέρα (μιλάμε να έχω πέσει απο την σέλα απο τα γέλια εδώ!!) και να τον παραδίδει στο απέναντι περιπολικό....

Το σκηνικό κράτησε 2-3 λεπτά. Οχι παραπάνω...

Είπαμε... δεν ξέρεις τι κυκλοφορεί.. και εκείνοι που το παίζουν μάγκες δεν ξέρουν τι μπορεί να τους περιμένει την επόμενη μέρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Καλη φαση. Χιλια μπραβο στον ανθρωπο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Εεεετσι...εεεεετσι....
    (Ρε γαμωτο γιατι να μην ειμαι κ γω σαν τον ''ντουλαπα'')...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Νομίζω το έχω ξαναπεί το σκηνικό...

Με ενα saxo αν θυμάμαι καλά , τούμπανο που έκανε 3 το βράδυ σφήνες μπροστά απο το Πεντάγωνο στην Μεσογείων.

Εκεί λοιπόν ακολουθούσα με το DR και πήγαινα ήρεμα στην δεξιά...βαριόμουν να οδηγήσω που λέμε αλλά με 100% επαγρύπνηση καθότι ήταν και περιέργες ώρες για Παρασκευή βράδυ.
    Μπροστά ΧΧ με ενα τύπο , όπου το ΧΧ είχε χαθεί απο κάτω του... για τέτοιο τέρας μιλάμε. Το ΧΧ μαύρο σαν το χάρο και ο τύπος σαν ντουλάπα όρθια πάνω του.

Εκείνη την στιγμή μπαίνει σφήνα μπροστά του το Saxo και έκανε διάφορες μαλακίες με κάτι τσόλια ξανθά μέσα (κλασσική εικόνα) και τους δύο τύπους μπροστά , μάλλον ζαλισμένους...
    Κάτι φώτα τους παίζει , κάτι κόρνες ό τύπος με το ΧΧ... τίποτα αυτοί... πάνε και ξαναχώνονται μπροστά του του κάνουν κωλοδάχτυλο και (για κακή τους τύχη)σταματούν στο φανάρι λόγω κίνησης ακριβώς στην είσοδο (τότε) του Πενταγώνου.

Ο τύπος κατεβαίνει απο το ΧΧ και κάνω στην άκρη γιατί κάτι μου λέει οτι θα παιχτεί φάση...

Ε λοιπόν βλέπω την ΝΤΟΥΛΑΠΑ να βγάζει το κράνος του και να βγαίνει ενα ξυρισμένο κρανίο με μούσι που περισσότερο προς bulldog-rotweiler έμοιαζε... αρπάζει τον ένα απο την θέση του οδηγού απο τα μαλλιά και τον βγάζει όλο απο το παράθυρο με το ένα χέρι !!!

Ο τύπος να έχει τρομάξει, οι άλλες πίσω μούγκα και ο συνοδηγός με το που πάει να βγεί έξω και τον κοιτάει το "τέρας" ξαναμπαίνει μέσα... Εμένα εντωμεταξύ κόντεψε να μου φύγει το τιμόνι απο τα χέρια, απο τα γέλια που είχα ρίξει στο σκηνικό πιο πίσω.

Τον έχει σηκώσει λοιπόν στο ένα χέρι , με την "πάπια" του χεριού του όπως λέμε τον μύωνα, να έχει γίνει κάτι απο μικρό πεπόνι απο το πρήξιμο. Τον πάει απέναντι ενώ τα πόδια του χτύπαγαν στον αέρα (μιλάμε να έχω πέσει απο την σέλα απο τα γέλια εδώ!!) και να τον παραδίδει στο απέναντι περιπολικό....

Το σκηνικό κράτησε 2-3 λεπτά. Οχι παραπάνω...

Είπαμε... δεν ξέρεις τι κυκλοφορεί.. και εκείνοι που το παίζουν μάγκες δεν ξέρουν τι μπορεί να τους περιμένει την επόμενη μέρα.

Gandalf
    Έτσι, δίνε μου εσύ ιδέες και μετά θα λένε πάλι "Κοίτα ρε τί έκανε ο καφροκαμικάζι στο ταλαίπωρο με το saxo."

kata kirio logo kala ksigithikes..alla auto pou ekane se esane sigoura tha to ksanakanei..isos an ekanes kati na esozes ti zoh kapiou alou kapote...an oxi tsampouka tis pinakides tou blaxopuntou pou eixe kai minisi...einai killer oloi auti prepei na pethenoun
    nikolasssss

Eγώ δυστυχώς με κατι τέτοια χάνω τον έλενχο...

Πάω μπροστά τους κλείνω και κατεβαίνω κάτω για μπουνιές...

Μ@λακία μου ναι... δε ξέρεις ποιος είναι και τι κουβαλάει...

Αλλά εκείνη τι στιγμή θολώνω ρε Π@υστη μου!

Θέλω να τους σπάσω τα πλευρά!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

...pandws i katagelia stin astynomia de mou aresei...
    ...to na arhizoume na dinoume ton ena i ton allo stous batsous oso m@l@kas ki an einai de einai swsto...

...an boreis kai thes kateva kai vale mono sou sti thesi tou ton typo...to pws tha ginei auto einai allo thema (analoga kai me ti syberifora tou)...kai isws tin epomeni fora einai pio prosektikos...
    ...diforetika adiaforise...alla o allos den tha katalavei oti ekane m@l@kia...boreis na tou to peis exalou kai me poio cool tropo...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. pou tha mporusa kai ego na vro to t shirt
    από GUZZISTA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2006, 07:38
  2. ti tha gini re pedia tha pame kanena 5x5 ante na xekolisoume ligo
    από dras. στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 19:51
  3. tin kiriaki ti tha ginei?
    από sonic22 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 20:48
  4. An sou elegan na dialexeis ena apo ta dyo ... ti tha dialeges ???
    από Spike στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2005, 16:14
  5. Re Ti Tha Ginei;;; Tha Kanonisoyme Ballitsa;;;;;
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2004, 11:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας