Σωστός!Αρχικά δημιουργήθηκε από oxidisingDeamon
....
![]()
Αλλά έβγαλα τα μάτια μου, να το διαβάσω!
Σωστός!Αρχικά δημιουργήθηκε από oxidisingDeamon
....
![]()
Αλλά έβγαλα τα μάτια μου, να το διαβάσω!
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
edo kanoume lalakies emeis stin ilikia pou eimaste (ektos auta pou kaname pitsirikades)
den tha kanoune ta paidia me to proto tous mixanaki pou molis exoun mathei ti tha pei souza i mpantiliki??
kai poios then ta exei kanei auta aloste....?
kai tin toumpa tous tha fane,kai gdarmenes palames kai agones tha exoune epi monimos baseos alla ola auta tha ta odigisoun sto na ginoune kaliteroi kai siniditopoiimenoi odigoi(toulaxiston oi perissoteroi)!
kai opos blepo tin neolea tora me ta papia kai emas sta 14-15....
...ta paidia den kanoun tipota,agio pisteuo eixame pou mporoume kai odigame akoma me tis lalakies pou kaname!!!
asta na bgaloun tin kaula tous kai as ponaei pou k pou~!
y.g sorry gia to aggliko grama!![]()
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............
asta na bgaloun tin kaula tous kai as ponaei pou k pou~!![]()
το φανάρι ήταν κοκκινο φίλε...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Άμα σκοτώνονται όμως μη μου βάζετε θλιμμένες φατσούλες και λοιπές αηδίες του στυλ "ελαφρύ χώμα" και "να 'ναι καλά εκεί πάνω"...
Όποιος θέλει να ξεκαυλώνει να το κάνει όπου θέλει έξω από δημόσιους δρόμους όπου οι υπόλοιποι κινούνται για δουλειά ή βόλτα και θέλουν να γυρίσουν σπίτι τους το βράδυ σώοι...
Αυτό ισχύει για όλους από 0 έως 100 ετών είτε έχουν αμάξι είτε μηχανή! Εγώ και η έγκυος γυναίκα μου και το -μελλοντικό- παιδί μου δεν φταίμε σε τίποτα...
Άντε τώρα να μάθετε στο καημένο το παιδάκι ότι το να περνάς με κόκκινο είναι κακό, γιατί έτσι και το πατήσω το μαλακισμένο εγώ θα καταστρέψω τη ζωή μου και θα πληρώνω μια ζωή κι ας μην έφταιγα σε τίποτα. Όσο γι' αυτόν; Στ'αρχίδια μου!
Έχουμε καταντήσει να θεωρούμε τη μαλακία προνόμιο σε αυτόν τον τόπο...![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
τα είπατε; Ξελαφρώσατε; Μπράβο!
Έγώ έχω την πολύ απλή άποψη. Όταν κάποιος άντρας γυναίκα gay χοντρός αδύνατος μηχανάκιας ιχής ή τρίκυκλιος έχει φάει σούπα ή έχει γίνει ατύχημα το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να πας από πάνω του και να του λες μαλακίες. Πρώτον γιατί ΔΕΝ σε ακούει νομίζεις ότι σε ακούει αλλά από το ένα μπαίνει κι από το άλλο βγαίνει. Ο οποιοσδήποτε θα σκεφτόταν καλά έγώ έχω φάει τα μούτρα μου τι μου λέει αυτός και σε 5 λεπτά θα το είχε ξεχάσει. Αν όχι φίλτατοι θα είχατε πετύχει το ακριβώς ανάποδο. Θα σας θυμόταν ως τον μαλάκα που άρχισε να τον βρίζει και απλώς θα είχατε μεγαλώσει την αντίδρασή του. Ειδικά στα πιτσιρίκια τα οποία λόγω ηλικίας είναι φουλ στην αντίδραση και στον ψευτοτσαμπουκά.
Αντιθέτως κάντε κάτι πάρα πολύ απλό. Βοηθήστε τον ηρεμήστε τον καθίστε λίγο μαζί του και... περιμένετε τη γνωστή ερώτηση.
"καλά πως έγινε"; Αυτή είναι η ευκαιρία! Εκεί του λες ότι φιλαράκι έγινε διότι γλίστρυσες ή γιατί πάτησες απότομα φρένο αλλά αυτό συμβαίνει συχνά μέσα στην Αθήνα κλπ. Και τους κάνεις ένα μίνι "μάθημα" ότι κοίτα φόρα κάτι γιατί την άλλη φορά... και πάει λέγοντας.
Δεν είναι καλύτερα;;;
ενταξη βλαμμενα υπαρχουν παντου amigos αλλα το θεμα να βγαλει την καβλα του κτλ ας παει σε καποια αλανα στο παρκινγκ στο φαληρο και να ξεκαβλωσουν απλα. Αν λεω αν καποιος παει να αποφυγει το κα'ι'μενο τον χοντρουλη που επεσε και καρφωθει πουθενα τι λεει?![]()
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
kai an epitethoun oi ejogioinoi?
![]()
![]()
![]()
elpizw na exete oloi etima ta kapela sas apo alouminoxarto...
la lala la la :o :o :o
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
Αναφέρομαι σε ολες αυτες τις υπόπτου προέλευσης προσωπικότητες, που συναντόνται κατα νομάδες πάνω σε κολοφτιαγμένα παπιά (GLX,ASTREA ΚΤΛ) με τα μαλλιά τίγκα στο ζελέ (για κράνος κλπ δε το συζητώ),με παπουτσάκι puma απο τους κινέζους (20 euro) και που στο δρόμο κάνουν ότι μαιμουδιές μπορείτε να φανταστείτε.
Χτες 18/2 την ώρα που πήγαινα σπίτι μου μετά τη δουλειά,περνώντας απο την πλατεία Γλυφάδας,κανονικά με πράσινο,στα 50 μέτρα πρίν βγώ στο φανάρι (επαναλαμβάνω ΠΡΑΣΙΝΟ) ένα τσούρμο απο περίπου 7-8 κολοφτιαγμένα παπιά αποφασίζουν να διασχίσουν την παραλιακή κάθετα κι ας είχαν και κόκκινο φανάρι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε τί κάνουν τα μαλακισμένα......κοκκαλώνω και ξαφνικά ο ένας απο αυτούς τρώει μια σούπα πάνω στις γραμμές του τραμ όπως μπαίνει για πλατεία Γλυφάδας.
Ηταν ένας λίγδας σκατοχοντρός (δεν εχω τίποτα με τους χοντρούς αλλα με αυτόν ναι)
Οι άλλοι μην τους είδατε...συνέχισαν!!Εν το μεταξύ,είχαν σταματήσει πολλά αμάξια και μηχανές.
-Ρε μάλακισμένε σκατοχοντρέ,είσαι Γ Τ Π...καλά να πάθεις παλιονούμερο...ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΑΝΑ...
ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΣΑΣ...ΝΑ (μούτζα) ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΝΑ (κι αλλη μούτζα)
Με κοίταζε σα να μου έλεγε κι ευχαριστώ...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ...ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΣΟΥΠΙΔΙΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ...
tora re file ti zori travas esi?
ase mas emas na kanoume oti goustaroume me ta papia mas ke esi pies to tsai sou pou 8es ke tin omada ksita na pigeni mprosta na sou anigi dromo.. :rotflmao: :rotflmao:
ke emis den mporoume na kavalame tipota perisotero apo papakia
ela pes ston patera mou na mou pari mia 1000 agusta na min me dis pote sta matia sou
i na perano apo dipla sou toso grigora me souza pou na min kseris ti simveni...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
koita sthn ousia emeis eu8hnomaste gia auth thn sumperifora twn papio-anabatwn,oloi perasame thn hlikia twn 16-18 apla afta pou kaname,h ta exoume ksexasei,h nwmizame oti htan swsta.blepw kai egw twra kati kagouria me papia kai anarwtieme :etsi eimastan kai emeis sthn hlikia tous?kai wmos etsi eimastan(oi perissoteroi apo'mas toulaxiston)otan eimastan emeis 17-18 kai kaname souzes me ta tzr me ta nsr kai me ta papia kai phgename se olous tous monodromous grafontas,tote uphrxan paidia mhkroterhs hlikias pou mas eblepan kai mas 8aumazan!(poso la8os)twra pou megalosa ligo kai blepw to la8os prospa8w na sunetisw kapoia paidia pou einai zwhra sthn odughsh,alla auta mou apantane:den koitas esu pou ka8e bdomada h8eles lasthxo,se emas hr8es na baleis mualo!twra ti tous apantas?
paidia etsi exoun ta pragmata ta protypa ta dinoume emeis stoun neoterous(kai ta kala kai ta kaka),opws kai emeis ta phrame apo tous megalhterous mas.
μη μιλαει κανεις !!!!!!!!!!!
σας κανανε μαλακια στο δρομο ???????????
αφηστε τους.......ανεξαρτητως ηλικιας........αλλωστε και εμεις λεει κανουμε μαλακιες !!!!!!!!
οποτε το θεμα δεν ειναι πιτσιρικας η παππους!το θεμα ειναι οτι οταν η καργιολα θα παραβιασει στοπ και το αποφυγεται στο τσακ μην γυρισετε να της χωσετε χριστοπαναγια...απλα εξηγηστε της οτι το αιλαινερ θα το εβαζε με μεγαλυτερη επιτυχια πριν μπει να οδηγησει!!!!!!
σας εκανε μαλακια παππους???ηρεμα και ωραια εξηγηστε του οτι ηρθε ισως ο καιρος να φορεσαι γυαλια και ενα ακουστικο βαρυκοιας!!!!
σας εκανε μαλακια πιτσιρικας με παπι κωλοφτιαγμενο???θυμηθητε τα νιατα σας!!!!!!!!!!δειτε ποσες μαλακιες κανατε εσεις μικροι,τρεξτε στο πλησιεστερο περιπτερο και κεραστε τον ενα νουνου μηπως και μεγαλωσει ποιο γρηγορα!!!!!!!!αμεσως μετα καντε του μαθημα οδηγησης επι τοπου εξηγοντας του οτι οι συγκεκριμενες κολονες με κατι μυστηρια σηματα και οι αλλες με τα τρια χρωματα ειναι για να ρυθμιζουνε την κινηση και να μην διατρεχει ο κοσμος κινδυνο!!!
ρε δε γαμιομαστε λεω εγω.........!
μαγκες για να τελειωνουμε.
οποιος ειναι στον δρομο πρεπει να ειναι υπευθυνος τοσο για τον εαυτο του οσο και για τους αλλους.αλλιως θα την κανει τη μαλακια και τοτε, οπως θα συμπεριφερομουνα στη γκομενα, στον παππου, στον 35αρη-40αρη οδηγο....ετσι θα ξηγηθω και στον πιτσιρικα !!!!!!!ΤΕΛΟΣ !!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ta erwtimata einai 3Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οποιος ειναι στον δρομο πρεπει να ειναι υπευθυνος τοσο για τον εαυτο του οσο και για τους αλλους.
αλλιως θα την κανει τη μαλακια και τοτε, οπως θα συμπεριφερομουνα στη γκομενα, στον παππου, στον 35αρη-40αρη οδηγο....ετσι θα ξηγηθω και στον πιτσιρικα
1. poia akrivos tha einai i "tipopoiimeni" siberifora sou... (binelikia, kadilia, jilo or kati poio ipio kai poso)
2. ti tha katafereis me autin tin siberifora (na jedwseis ta nevra sou, na prosvaleis ton allo (robba) or na ton kaneis na dei kai na diorthwsei to lathos tou)
3. an tin malakia tin kaneis esi or kapoio sigeniko sou prosopo (p.x. mana, pateras, papous ktlp) poia tha einai i siberifora sou?
auta...(autia)![]()
1.στην στραβη δεν υπαρχει τυποποιημενη συμπεριφορα.καταλαβαινεις τι εννοω φανταζομαι...!Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
ta erwtimata einai 3
1. poia akrivos tha einai i "tipopoiimeni" siberifora sou... (binelikia, kadilia, jilo or kati poio ipio kai poso)
2. ti tha katafereis me autin tin siberifora (na jedwseis ta nevra sou, na prosvaleis ton allo (robba) or na ton kaneis na dei kai na diorthwsei to lathos tou)
3. an tin malakia tin kaneis esi or kapoio sigeniko sou prosopo (p.x. mana, pateras, papous ktlp) poia tha einai i siberifora sou?
auta...(autia)![]()
2.δεν προσπαθεις να καταφερεις ενα ζωο να το εκπαιδευσεις σε 30 δευτερολεπτα.απλα υπαρχουν στιγμες που βλεπεις με τα ματια σου τον χαρο και..................αντιδρας αναλογα(ενστικτο αυτοσυντηρησης λεγετε)
3.ακριβως η ιδια και σου μιλαω ειλικρινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
υ.γ.σε καλυψα???![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μη μιλαει κανεις !!!!!!!!!!!
σας κανανε μαλακια στο δρομο ???????????
αφηστε τους.......ανεξαρτητως ηλικιας........αλλωστε και εμεις λεει κανουμε μαλακιες !!!!!!!!
οποτε το θεμα δεν ειναι πιτσιρικας η παππους!το θεμα ειναι οτι οταν η καργιολα θα παραβιασει στοπ και το αποφυγεται στο τσακ μην γυρισετε να της χωσετε χριστοπαναγια...απλα εξηγηστε της οτι το αιλαινερ θα το εβαζε με μεγαλυτερη επιτυχια πριν μπει να οδηγησει!!!!!!
σας εκανε μαλακια παππους???ηρεμα και ωραια εξηγηστε του οτι ηρθε ισως ο καιρος να φορεσαι γυαλια και ενα ακουστικο βαρυκοιας!!!!
σας εκανε μαλακια πιτσιρικας με παπι κωλοφτιαγμενο???θυμηθητε τα νιατα σας!!!!!!!!!!δειτε ποσες μαλακιες κανατε εσεις μικροι,τρεξτε στο πλησιεστερο περιπτερο και κεραστε τον ενα νουνου μηπως και μεγαλωσει ποιο γρηγορα!!!!!!!!αμεσως μετα καντε του μαθημα οδηγησης επι τοπου εξηγοντας του οτι οι συγκεκριμενες κολονες με κατι μυστηρια σηματα και οι αλλες με τα τρια χρωματα ειναι για να ρυθμιζουνε την κινηση και να μην διατρεχει ο κοσμος κινδυνο!!!
ρε δε γαμιομαστε λεω εγω.........!
οποιος ειναι στον δρομο πρεπει να ειναι υπευθυνος τοσο για τον εαυτο του οσο και για τους αλλους.αλλιως θα την κανει τη μαλακια και τοτε, οπως θα συμπεριφερομουνα στη γκομενα, στον παππου, στον 35αρη-40αρη οδηγο....ετσι θα ξηγηθω και στον πιτσιρικα !!!!!!!ΤΕΛΟΣ !!!!!!!
Μου φαίνεται ότι συμφωνώ με τον trooper...
ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΘΑ ΖΗΣΩΩΩΩΩ![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ [ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ] ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...
ΝΤΡΟΠΗ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ...
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ..![]()
![]()
![]()
sosto kai auto... mono pou kanis mi kankouras den leei oti kala kanoun... :P vasika auto pou leme einai na min tous rixnoume stin pira mono kai mono epidi einai kato twn 20 (lew 20 giati oi perisoteroi sovarevoun ekei giro). to ena einai asxeto me to allo... kanis den mporei na tous katigorisi epidi exoun parapanw kila, agorazoun Puma kai pernoun doro ena tsampi mpananes i' epidi ftiaksan to mixanaki tous... apo tin alli omos to oti den forane kranos einai katakriteo... alla diko tous provlima... den tha spasei to diko mou kefali... alla to diko tous... den mporoume emis na epivaloume se kanenan na endiaferthei gia tin asfalia tou...Αρχικά δημιουργήθηκε από possidi
ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ [ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ] ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...
ΝΤΡΟΠΗ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ...
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ..![]()
![]()
![]()
To oti pernane me kokkino... den dikeologite... ekei nai na to rikseis to mpineliki sou, na ksethimaneis... alla oxi otan exei pesei o allos... kai oxi ston telefteo tis omadas... giati to poio pithano einai autos na exei parasirthei apo tin omada...
kanis den leei mpravo pou ginan kagkoures... apla ligi kagkouria dikelogite apo to nearo tis ilikias... alla min ksexname... pan metron ariston![]()
there 10 kind of people, those that can read binary and those that cannot...