γιατι ποσο κανουν κανονικα τα torco full syntetik?στον λαμπριανιδη στην καλιροης
γιατι ποσο κανουν κανονικα τα torco full syntetik?στον λαμπριανιδη στην καλιροης
Τι πόσα θέλω....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
torco t4-sr...
το λοιπον...ο λαμπριανιδης στον πειραια τα εβαλε 14 ευρα το λιτρο...
προλαβετε...:rotflmao:
αψηλο αγορι ποσο θες?![]()
Την τελευταία φορά πήρα 4lt για το αμάξι, 2lt για το ΧΤ, 1lt για το κιβώτιο του ΚΤΜ - 70? λογαριασμό έκανα (και μου χάρισε 1 STP για την βενζίνη)......![]()
![]()
You BETA believe...
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τι πόσα θέλω....
Την τελευταία φορά πήρα 4lt για το αμάξι, 2lt για το ΧΤ, 1lt για το κιβώτιο του ΚΤΜ - 70? λογαριασμό έκανα (και μου χάρισε 1 STP για την βενζίνη)......![]()
![]()
i feel you...hayabusa,fmx, αμαξι...αλλα συνολικα αυτη την εβδομαδα εχω παρει για επιπλεον δυο μπουσα ,τρια gsxr 1000,κι ενα fjr 1300...ουτε ζεστο ψωμι να ταν...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Μηπως ξερετε κανα καταστημα κοντα στην Αγ.παρασκευη ή ως κεντρο που να εχει λαδια torco?
Δεν αντεχω να τα βλεπω αλλο στον υπνο μου.:hypnotize
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Λέω να την κάνω την αλλαγή από Motul 5100 σε Τ4R μιας και είναι οι μέρες του σέρβις.
Ποιό από τα δύο όμως?Το "χοντρό" ή το "ψιλό"
Το manual του SV τα θεωρεί και τα δύο ιξώδη(10-40 ,20-50) συμβατά...
Σε V2 κινητήρες είναι κάποιο καταλληλότερο ή τα ίδια?
Στο μανιουαλ λογικα θα λεει οτι για του ζεστους μηνες βαλε 20-50 και το χειμωνα 10-40 για να εχεις καλυτερη λιπανση στα ξεκινηματα το πρωι. Ακομη ζεστη θα εχει αρα......
Σε Τορκο υπαρχει και λαδι με βαση το ορυκτελαιο ειδικα για τσοπεριες με μοτερ V2 ετσι πληροφοριακα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Στο μανιουαλ λογικα θα λεει οτι για του ζεστους μηνες βαλε 20-50 και το χειμωνα 10-40 για να εχεις καλυτερη λιπανση στα ξεκινηματα το πρωι. Ακομη ζεστη θα εχει αρα......
Σε Τορκο υπαρχει και λαδι με βαση το ορυκτελαιο ειδικα για τσοπεριες με μοτερ V2 ετσι πληροφοριακα![]()
Mπα,απλά έχει μόνο ένα πινακάκι που δείχνει το θερμοκρασιακό εύρος(θερμοκρασία περιβάλλοντος) που καλύπτει το κάθε ιξώδες.
Για :
20-50 , -10 έως πάνω από 40 (σε βαθμούς Κελσίου πάντα)
10-40 , -20 έως πάνω από 40
15-50 , -15 έως πάνω από 40
10-30 , -20 έως 30
...οι τσοπεριές δεν πάνε μέχρι τις 11000 σ.α.λ. όμως...![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης-και φίλος- του SV 650 μου έβαζε τα συγκεκριμένα λάδια για 20000χλμ με αντιτριβικό μαζί.Άλλαξε δίσκους στα 75000χλμ!ΣΤις δε εκκινήσεις ήταν τουλάχιστον...ζωηρός![]()
Οπότε για τη φθορά των δίσκων δεν φταιει το λάδι.
Πολύ καλό λάδι,απλά εγώ θα δοκίμαζα μετά το Amsoil...δεν πρόλαβα όμως![]()
![]()
![]()
Test λιπαντικών
τα παρήγγειλα χθες απο τον λαμπριανίδη. 10-40 για το fazer 600 05. για να δούμε τι λένε αυτά. μπας και μαλακώσουμε λίγο το κιβώτιο..
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
φιλε εγω ειχα το fazer 04 και μου ειχαν πει να μην βαζω συνθετικα λαδια να το προσεξεις αυτο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
τα παρήγγειλα χθες απο τον λαμπριανίδη. 10-40 για το fazer 600 05. για να δούμε τι λένε αυτά. μπας και μαλακώσουμε λίγο το κιβώτιο..
George no brakes
για κοιτα τι λεει το Manual σου..Αρχικά δημιουργήθηκε από SAM46
φιλε εγω ειχα το fazer 04 και μου ειχαν πει να μην βαζω συνθετικα λαδια να το προσεξεις αυτο!!
ο μυθος περι μη χρησημοποιησης συνθετικων σε μοτοσυκλετες,καλο ειναι να φευγει σιγα σιγα...
εμενα στο versys 650 μοντ.08 δινει καθαρα οτι μπορω να βαλω συνθετικα...
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
τα t-4r είναι ημισυνθετικά. αν και συνθετικά μπορείς να βάλεις αλλά είναι υπερβολή. να έχεις χιαλίαρι ss σε πίστα να τα βάλεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από SAM46
φιλε εγω ειχα το fazer 04 και μου ειχαν πει να μην βαζω συνθετικα λαδια να το προσεξεις αυτο!!
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
επειδή δεν έχω καμία ιδιαίτερη εμπειρία με την μηχανολογία θα μπορούσες να μου πεις αν η Castrol έχει δίκιο σε αυτά που προτείνει εδώ http://ew5.earlweb.com/search.php?site=6.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αυτα τα φουστικα να τα πεις σε καναν χοντακια...(ουπς...ξεχασα οτι πηρα fmx)...:rotflmao: :rotflmao:
Ευχαριστώ