Νίκο, Πανουργιά, Γιώργο, Δημήτρη......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Νίκο, Πανουργιά, Γιώργο, Δημήτρη......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Παίδες, μη το σκέφτεστε, απλά πάρτε τα μηχανάκια σας και πηγαίντε να σας ανοίξουν τα μάτια !!
DimHonolulu, ειδικά εσύ ρε φίλε πρέπει να πας να το χαρείς !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σειρά τώρα έχουν μερικά Enduro Practice και μετά πάμε για το 3![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ρε Νικο, που το πηγες ρε το κτμακι μου ρε???????????![]()
το εδωσες και το ξεκολλιασε ο σπανος![]()
![]()
![]()
θα με το δανεισεις να παω και γω???ε, φανταστικε μου φιλε???????
μου χει λειψει το μπουρδελο........αντε και γω θα σου δωσω το R1![]()
Γιώργο, αν έβλεπες πώς το χαιρόταν όταν το κουβαλούσε... δεν πα να το έσκιζε !!!
Πάρε την αφρικάνα (μου) κι τράβα Λουτράκι !!!
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
DimHonolulu, ειδικά εσύ ρε φίλε πρέπει να πας να το χαρείς !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σειρά τώρα έχουν μερικά Enduro Practice και μετά πάμε για το 3![]()
Ε, μα δεν λέτε κι εσείς τίποτα!![]()
Δέν παίζουν και λεφτά τώρα για λάστιχα και συμμετοχή γμτ αλλά...
ΑΝ ΜΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ!!!
Αντε κανονίστε τουλάχιστον κανένα πράκτις που είναι φτηνό!
![]()
![]()
![]()
Να πω κι εγω οτι, απλα νιωθω αλλος ανθρωπος..! Δεν ειναι ονο τα χερια αυτου του ανθρωπου που σε κανουν να τρελενεσε, ειναι το ποσο ομορφα και σωστα σου μεταδιδει τις γνωσεις του! Πως σε μαθαινει την τεχνικη αλλα και το σωστο τροπο σκεψης επανω στα μηχανακι!
Θελω να πω κατι αλλο ομως! Πριν παμε στο Σπανο, ακουγα απο πολλους διαφορες αποψεις για τον ιδιο...Προσωπικα δεν τον ηξερα το Νικο Σπανο, ειχαμε κοινους φιλους που μου λεγανε τα καλυτερα, αλλα ακουγα απο αλλους ανθρωπους πολλα κακα...Καβαλημενο καλαμι, απατεωνας, οτι οι εκδρομες που κανει ειναι απατη γιατι πληρωνεις, οτι δεν χρειαζετε να πας εκει για να μαθεις και αλλα... και κατι τετοια.... Ειναι πολυ γελασμενοι οσοι τα λενε αυτα τα πραγματα, ο Νικος ειναι ενα παιδι διαμαντι, ενα παιδι που οχι απλα ειναι ο καλυτερος οδηγος στο χωμα αλλα ξερει πως να μεταδωσει τις γνωσεις του, πως να μην σε φοβισει, πως να σε κουλαρει οταν τα εχει παιξει, πως να καλμαρει οταν παρουν τα μυαλα σου αερα..Οι φωτογραφιες δεν ειναι τιποτα μπροστα στο ποσο καλα περασαμε!!
Να ειστε παντα καλα εσεις οι φριχτοι 3 και να περναμε παντα ετσι...
Νικο Σπανε να μεινεις παντα οπως εισαι !!Φοβερος!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Να πω κι εγω οτι, απλα νιωθω αλλος ανθρωπος..! Δεν ειναι ονο τα χερια αυτου του ανθρωπου που σε κανουν να τρελενεσε, ειναι το ποσο ομορφα και σωστα σου μεταδιδει τις γνωσεις του! Πως σε μαθαινει την τεχνικη αλλα και το σωστο τροπο σκεψης επανω στα μηχανακι!
Θελω να πω κατι αλλο ομως! Πριν παμε στο Σπανο, ακουγα απο πολλους διαφορες αποψεις για τον ιδιο...Προσωπικα δεν τον ηξερα το Νικο Σπανο, ειχαμε κοινους φιλους που μου λεγανε τα καλυτερα, αλλα ακουγα απο αλλους ανθρωπους πολλα κακα...Καβαλημενο καλαμι, απατεωνας, οτι οι εκδρομες που κανει ειναι απατη γιατι πληρωνεις, οτι δεν χρειαζετε να πας εκει για να μαθεις και αλλα... και κατι τετοια.... Ειναι πολυ γελασμενοι οσοι τα λενε αυτα τα πραγματα, ο Νικος ειναι ενα παιδι διαμαντι, ενα παιδι που οχι απλα ειναι ο καλυτερος οδηγος στο χωμα αλλα ξερει πως να μεταδωσει τις γνωσεις του, πως να μην σε φοβισει, πως να σε κουλαρει οταν τα εχει παιξει, πως να καλμαρει οταν παρουν τα μυαλα σου αερα..Οι φωτογραφιες δεν ειναι τιποτα μπροστα στο ποσο καλα περασαμε!!
Να ειστε παντα καλα εσεις οι φριχτοι 3 και να περναμε παντα ετσι...
Νικο Σπανε να μεινεις παντα οπως εισαι !!Φοβερος!
![]()
![]()
Ποίος είπε κακά λογάκια για τον ΚΑΘΕ Σπανό και δεν είχε δίκιο??? Αφου μερικοί-μερικοί τα ξερουν ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!![]()
Ε, ρε μας εχει φάει η μλκια!![]()
Σας τα ελεγα εγω ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Νικολακη,αληθεια δεν ελεγα?![]()
Μπραβο παιδες,αντε να παμε και καμμια βολτα!![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Bravo re paidia !!!! To skeftomai kai ego kapoia stigmi alla perimeno na exoikiotho ligo me tin ntalika pou pira !!! kai na pao na foreso kai enduro lastixa !!!
+10000
![]()
![]()
![]()
Riders on the storm......
If the facts don't fit the theory..... change the facts....
Άντε μπράβο ρε παλουκάρια....
Να κανονίσουμε και καμιά βόλτα τώρα![]()
μπραβο πάιδες...![]()
![]()
![]()
στο ραλυ της Πάτρας είχα δεί KTM950ADV να κάνουν τα απίστευτα...
προπονηθείτε... αφού έχετε τα εργαλεία... τωρα έχετε τις θεωρητικες βάσεις...
τι μένει;![]()
στις 20 απριλη πάιζει τρεϊλ ραιν στην Πάτρα!![]()
![]()
Κουκλε ειναι το καλυτερο μερος για να εξοικιωθεις με τη νταλικα!! Θα σου διξει πραγματα που θα κανουν τη νταλικα να μοιαζει με ποδηλατο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
Bravo re paidia !!!! To skeftomai kai ego kapoia stigmi alla perimeno na exoikiotho ligo me tin ntalika pou pira !!! kai na pao na foreso kai enduro lastixa !!!
+10000
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Κουκλε ειναι το καλυτερο μερος για να εξοικιωθεις με τη νταλικα!! Θα σου διξει πραγματα που θα κανουν τη νταλικα να μοιαζει με ποδηλατο!!
το καλο με εκέι πάνω στο πιστακι ΜΧ στο λουτρακι είναι οτι έχει αφρέτο χώμα σαν άμμο, και σε κάθε ενδεχώμενη πτώση δεν υπάρχουν ζημιές
Σταυρο μαλλον δεν μιλαμε για την ιδια πιστα...Σιγουρα δεν ειναι πιστακι...40 στρεμματα, και εχει ολα τα ηδη εδαφους, και ναι σπαει ευκολα το φλας και η μανετα απο ενα 990....Μηπως μιλας για το πιστακι που ειναι μεσα στο camp που ειναι για προπονηση?Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
το καλο με εκέι πάνω στο πιστακι ΜΧ στο λουτρακι είναι οτι έχει αφρέτο χώμα σαν άμμο, και σε κάθε ενδεχώμενη πτώση δεν υπάρχουν ζημιές
Ο Σπανος μας ειπε οτι η μεγαλη πιστα ειναι μακραν οι δυσκολοτερη στην Ελλαδα...
rspΟ Σπανος μας ειπε οτι η μεγαλη πιστα ειναι μακραν οι δυσκολοτερη στην Ελλαδα...
Κατι τετοια λεει....![]()
Χωρις διαθεση αντιπαραθεσης !!!
![]()