Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 192

Θέμα: Που να το καταργούσαν κι ολας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Τελικά κάθε φορά που ανοίγει μία καλή συζήτηση... γίνεται μπάχαλο.
    Και το κακό είναι ότι γίνεται χωρίς όμως να απαντά σχεδόν κανείς επί της ουσίας και στα επιχειρήματα του άλλου.
    Είπε κάποια πράγματα ο Trooper απάντηση-αντίλογο σοβαρό δεν πήρε ο άνθρωπος.
    Και ρωτώ:
    Το θέμα μας ποιο είναι;
    Αν καλώς ή κακώς υπάρχει άσυλο αν τα 200-300 πόσα είναι κωλοπαίδια πρέπει να συλληφθούν, πως πρέπει να τιμωρηθούν ή αν η εξουσία μέσωτης αστυνομίας κάνει καλά τη δουλειά της; Να τα διευκρινίσουμε λίγο όλα αυτά;
    Εμένα η γνώμη μου είναι η εξής:
    Αυτή τη στιγμή το άσυλο είναι μία ΔΥΣΤΥΧΩΣ ξεπερασμένη ιδέα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει, όπως την κατανοούτν ορισμένοι σήμερα τουλάχιστον και γι αυτό πρέπει να αλλάξει.
    ΠΩΣ όμως; Όπως θέλει η κ. Γιαννάκου ή όπως πρέπει να γίνει;
    Σκεφτείτε το και προχωράμε παρακάτω.
    Τα κωλοπαίδια σαφώς και ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσουν να κάνουν άνω-κάτω τον κόσμο. Και όχι δεν θα μου άρεσε να μου κάψουν το πραπρα μου που με τόσο κόπο απέκτησα.
    Αλλά... το ίδιο πρέπει να γίνει και με τα χουλιγκάνια όμως άλλο παράδειγμα. Για πέστε μου φίλτατοι ο περίβολος του ολυμπιακού σταδίου έχει... άσυλο; Μήπως τα στενά της Αλεξάνδρας; Γιατί εκεί δεν μπορούν πάλι να τους πιάσουν;
    Και καλά τα πανεπιστημιακά ιδρύματα εκτός αυτών; Τα στενά των Εξαρχείων απ όσο ξέρω δεν έχουν άσυλο!!!
    Όσο για τον τρόπο που πρέπει να τιμωρηθούν... πάντως ΟΧΙ με ζαρντινιέρες!!!!!!!!! Γιατί με τέτοια φαινόμενα το κράτος δείχνει ακριβώς πως ΔΕΝ μπορεί να ελέγξει. Δηλαδή μόνο έτσι μπορεί; Μωρέ μπράβο! Είναι ικανή η ΕΛ ΑΣ να πιάνει εμπόρους ναρκωτικών κλέφτες κλπ εξάρθρωσε τη 17Νοέμβρη και δεν μπορεί να συλλάβει 100 χαμένα.
    Αυτό κύριοι μην το λέτε ως επιχείρημα. ΝΤΡΟΠΗ είναι άμα συνέβαινε που δεν συμβαίνει αλλά τεσπα.
    Οπότε απάντησα και στο τελευταίο πως η αστυνομία ΔΕΝ κάνει καλά τη δουλειά της.
    Και όποιος έχει... αμφιβολίες όλα τα κανάλια με εξαίρεση το κρατικό έπαιζαν την κρυφή διαταγή Πολύδωρα: Όχι συλλήψεις!!! Γιατί άραγε; Και γιατί το ΚΚΕ φωνάζει χρόνια για προβοκάτορες;

Τελειώνω με κάτι που... είδαν τα μάτια μου περί χρυσής αυγής κλπ.
    Κύριοι που τα υποστηρίζετε αυτά... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που παραδέχεστε ότι το κράτος είναι ανίκανο!!! Γιατί όταν ζητάτε να επέμβουν εξωθεσμικές δυνάμεις σημαίνει πως η κρατική μηχανή αδυνατεί. Δηλαδή... η έννοια που εσείς υποστηρίζετε περισσότερο η εξουσία η αστυνομία είναι ανίκανες!!! Χαίρομαι για το πολιτικό σας αίσθημα.
    Και στην πολύ τελική ξεχάσαμε να χτυπάμε τους κουκουλοφόρους με τους "αγανακτισμένους πολίτες" οι οποίοι δείχνουν την υπερηφάνια και τον ανδρισμό τους χτυπώντας μετανάστες μικροπωλητές στη Φωκίωνος και κυνηγώντας μεμονωμένα ακροαριστερούς και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πίσω από τις δυνάμεις της αστυνομίας.
    Νιώθω πολύ υπερήφανος και ναι κύριοι να τους βάλουμε να μας προστατεύσουν.
    Μην ξεχάσετε να βάλετε και τον κύριο εκείνο τον "Περίανδρο" ο οποίος αφού επιτέθηκε με καμιά 20ρια ακόμα σε τρία άτομα μετά την... κοπάνησε στο εξωτερικό φοβούμενος το το κράτος και το νόμο της Ελλάδος που υποτίθεται ότι λατρεύει και προστατεύει.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Αυτή τη στιγμή το άσυλο είναι μία ΔΥΣΤΥΧΩΣ ξεπερασμένη ιδέα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει, όπως την κατανοούτν ορισμένοι σήμερα τουλάχιστον και γι αυτό πρέπει να αλλάξει.
    ΠΩΣ όμως;
    +1000

Ο 'Περίανδρος' νομίζω συνελήφθη και καταδικάστηκε..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    +1000

Ο 'Περίανδρος' νομίζω συνελήφθη και καταδικάστηκε..

Το ξέρω Λάμπρο μου για τον "κύριο" αυτόν.
    Απλώς το βάζω για να δουν κάποιοι πόσο... κάποιοι "Έλληνες" παίρνουν τις ευθύνες τους!
    Που έτρεχε στη Γερμανία και στην Ολλανδία. Τόσο ατρόμητος ήταν!

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    ΑΛΧΙΜΙΣΤΗ REAL .....

ΕΒΑΛΕΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ .........

ΕΔΩΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

+1000.000.000.000.000.000.

ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΦΟΥ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ...........

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    .....................................................
    «Τρύπες» όμως έχει και η ιστορία την οποία επικαλείται ο ίδιος ο «Περίανδρος» για να καλύψει την επταετή απουσία του. Κατά την παράδοσή του δήλωσε ότι βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια στο Καράκας της Βενεζουέλας, όπου και γεννήθηκε πριν από 39 χρόνια. Ωστόσο εύλογα δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα: Κατ' αρχήν πώς κατάφερε να εξασφαλίσει διαβατήριο και βίζα για τη Βενεζουέλα. Επίσης ο Ανδρουτσόπουλος κατ' αρχάς κατάφερε να διαφύγει από τους ελέγχους των ελληνικών αεροδρομίων και στη συνέχεια μετέβη σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα (καθώς είχε ζητηθεί η διεθνής αστυνομική συνδρομή), από όπου ταξίδεψε προς τη Βενεζουέλα. Αλλά και την περασμένη Τρίτη πώς ο «Περίανδρος» έφθασε στην Ελλάδα χωρίς να εντοπισθεί από τις αρχές των αεροδρομίων, εφόσον μάλιστα προερχόταν όχι απευθείας από τη Βενεζουέλα αλλά από ευρωπαϊκή χώρα. Ωστόσο ακόμη και αν ο καταζητούμενος Ανδρουτσόπουλος ήταν στη Βενεζουέλα, η Αστυνομία δεν θα μπορούσε να το γνωρίζει, καθώς η συγκεκριμένη χώρα έχει αποσυρθεί από την Ιντερπόλ. Μόνον οι δικηγόροι του κ. Κουσουρή είχαν προχωρήσει σε πρωτογενή έρευνα στις υπηρεσίες ελέγχου και διαβατηρίων (Ελλάδας και Βενεζουέλας), και είχαν διαπιστώσει ότι ουδέποτε κατεγράφη είσοδος ή έξοδος του «Περίανδρου» στη χώρα της Νότιας Αμερικής.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι στο σπίτι της οικογένειας Κουσουρή έφθαναν συχνά πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Ανδρουτσόπουλος είχε γίνει αντιληπτός στον Βόλο, στην Τρίπολη και πιο συγκεκριμένα στην κηδεία του αρχιδικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου, τον Ιούλιο του 1999. Πληροφορίες οι οποίες ωστόσο ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν αλλά ούτε και ανησύχησαν την Αστυνομία, η οποία δεν εισήλθε καν στη διαδικασία να ερευνήσει αν αυτές ευσταθούν ή όχι.

Από το Βήμα
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas

Δεν πας να πλύνεις τη μηχανή..;

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    ΑΛΧΙΜΙΣΤΗ REAL .....

ΕΒΑΛΕΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ .........

ΕΔΩΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

+1000.000.000.000.000.000.

Όχι ρε τι είναι αυτά που λες; Μην λες τέτοια!!!
    Γνώμες ανταλλάσουμε και κάνουμε κουβέντα. Σιγά μην κρατάμε και... βαθμολογία.
    Τα λέμε...

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    για ποιο λογο το ασυλο θεωρείτε ξεπερασμένο?

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Διαβασα το τοπικ και ειμουν κοκκινος απο τα νευρα με τις αποψεις καποιων...Αλλα!! Ξανα λεω!Το μοτο δεν ειναι το σωστο μερος να γινοντε τετοιες κουβεντες, κανενα μερος στο δικτυο δεν ειναι!! Ολα τα τσογλανακια γινοντε μαγκες πισω απο ενα πληκτρολογιο και αποκτουν και αποψη οι πλεον αμορφωτοι!! Για αυτο λεμε, μεινετε σε πιο χαλαρες κουβεντες εδω και τα υπολοιπα απο κοντα!!

Θα δωσω αλλο ενα παραδειγμα, με το Στελιο, οποτε εχει τυχει και εχουμε βρεθει, κουβεντιαζουμε καλα, οπως και με αλλους απο εδω μεσα, αλλα απο την οθονη ενος υπολογιστη απλα τσαντιζει ο ενας τον αλλο!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    για ποιο λογο το ασυλο θεωρείτε ξεπερασμένο?

Εγώ φίλε μου το θεωρώ ξεπερασμένο και να εξηγήσω το γιατί.
    Το άσυλο ήταν αναγκαίο για να προστατευτούν οι φοιτητικοί σύλλογοι και οι φοιτητές από την άνευ ορίων εξουσία της αστυνομίας.
    Πιστεύω πως τώρα πια αυτό έχει τελειώσει. Οι φοιτητικές εκλογές γίνονται κανονικότατα δεν επεμβαίνουν εξωπανεπιστημιακοί παράγοντες και δεν υπάρχει καπέλωμα τυπικά τουλάχιστον της ΕΦΕΕ.
    Δεν σου λέει κανείς με το ζόρι ψήφισε ΠΑΣΠ ή ΔΑΠ κανείς δεν σου απαγορεύει να κρατάς Ριζοσπάστη ή Αυγή ή οτιδήποτε έντυπο θες και να μιλάς ελεύθερα στο πανεπιστήμιο.
    Οπότε από τι να προστατευτείς;
    Και να προσθέσω και κάτι ακόμα. Αν οι μαλάκες οι φοιτητές είχαν φροντίσει θα είχαν περιορίσει τους αναρχοαυτόνομους και δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.

Γιατί θεσπίστηκε για να προστατευτεί η εκπαιδευτική διαδικασία και η ελεύθερη διακίνηση ιδεών (σε εποχή που ήταν πραγματικά απαραίτητο)..Και όχι για λειτουργεί ως γιάφκα και καταφύγιο για κάθε είδους αλισβερίσι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Διαβασα το τοπικ και ειμουν κοκκινος απο τα νευρα με τις αποψεις καποιων...Αλλα!! Ξανα λεω!Το μοτο δεν ειναι το σωστο μερος να γινοντε τετοιες κουβεντες, κανενα μερος στο δικτυο δεν ειναι!! Ολα τα τσογλανακια γινοντε μαγκες πισω απο ενα πληκτρολογιο και αποκτουν και αποψη οι πλεον αμορφωτοι!! Για αυτο λεμε, μεινετε σε πιο χαλαρες κουβεντες εδω και τα υπολοιπα απο κοντα!!

Θα δωσω αλλο ενα παραδειγμα, με το Στελιο, οποτε εχει τυχει και εχουμε βρεθει, κουβεντιαζουμε καλα, οπως και με αλλους απο εδω μεσα, αλλα απο την οθονη ενος υπολογιστη απλα τσαντιζει ο ενας τον αλλο!

Γιατί ρε φίλε τσάντισα κάποιον;
    Τις απόψεις μου είπα και νομίζω ότι επιτέλους μετά... 200.000 χρόνια τις εξέθεσα καλά.
    Και είσαι και λάθος!!! Τι θα πει όλα τα τσογλανάκια ρε συ; Πως το κρίνεις αυτό; "Και οι πλέον αμόρφωτοι".
    Αυτό ούτε επιχείρημα είναι ούτε τιμά εσένα.
    Για σκέψου λίγο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Ολα τα τσογλανακια γινοντε μαγκες πισω απο ενα πληκτρολογιο και αποκτουν και αποψη οι πλεον αμορφωτοι!!
    ΑN ο χαρακτηρισμός αυτός δεν αναφέρεται γενικότερα αλλά σε κάποιον από εδώ μέσα,είναι για μένα απαράδεκτο..

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Πιστεύω πως τώρα πια αυτό έχει τελειώσει. Οι φοιτητικές εκλογές γίνονται κανονικότατα δεν επεμβαίνουν εξωπανεπιστημιακοί παράγοντες και δεν υπάρχει καπέλωμα τυπικά τουλάχιστον της ΕΦΕΕ.
    Δεν σου λέει κανείς με το ζόρι ψήφισε ΠΑΣΠ ή ΔΑΠ κανείς δεν σου απαγορεύει να κρατάς Ριζοσπάστη ή Αυγή ή οτιδήποτε έντυπο θες και να μιλάς ελεύθερα στο πανεπιστήμιο.
    Οπότε από τι να προστατευτείς;
    Και να προσθέσω και κάτι ακόμα. Αν οι μαλάκες οι φοιτητές είχαν φροντίσει θα είχαν περιορίσει τους αναρχοαυτόνομους και δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.
    Eπετρεψε μου σαν φοιτητης να εχω τις ενστάσεις μου...

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    ΑN ο χαρακτηρισμός αυτός δεν αναφέρεται γενικότερα αλλά σε κάποιον από εδώ μέσα,είναι για μένα απαράδεκτο..
    Αν ηθελα καποιον να τον πω τσογλανι θα τον ελεγα στεγνα στα μουτρα του, πηγαινε γενικως αυτο...και νομιζω οτι με ξερεις αρκετα απο τα γραπτα μου, για να ξερεις οτι δεν θα βρισω καποιον απο το πληκτρολογιο μου!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θελω V-strom.....αλλα απο που να το παρω
    από cyclist777 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2008, 21:17
  2. Απο πού να το αγοράσω...
    από lhasa2015 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 10:43
  3. Απαντήσεις: 2