Τελικά κάθε φορά που ανοίγει μία καλή συζήτηση... γίνεται μπάχαλο.
Και το κακό είναι ότι γίνεται χωρίς όμως να απαντά σχεδόν κανείς επί της ουσίας και στα επιχειρήματα του άλλου.
Είπε κάποια πράγματα ο Trooper απάντηση-αντίλογο σοβαρό δεν πήρε ο άνθρωπος.
Και ρωτώ:
Το θέμα μας ποιο είναι;
Αν καλώς ή κακώς υπάρχει άσυλο αν τα 200-300 πόσα είναι κωλοπαίδια πρέπει να συλληφθούν, πως πρέπει να τιμωρηθούν ή αν η εξουσία μέσωτης αστυνομίας κάνει καλά τη δουλειά της; Να τα διευκρινίσουμε λίγο όλα αυτά;
Εμένα η γνώμη μου είναι η εξής:
Αυτή τη στιγμή το άσυλο είναι μία ΔΥΣΤΥΧΩΣ ξεπερασμένη ιδέα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει, όπως την κατανοούτν ορισμένοι σήμερα τουλάχιστον και γι αυτό πρέπει να αλλάξει.
ΠΩΣ όμως; Όπως θέλει η κ. Γιαννάκου ή όπως πρέπει να γίνει;
Σκεφτείτε το και προχωράμε παρακάτω.
Τα κωλοπαίδια σαφώς και ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσουν να κάνουν άνω-κάτω τον κόσμο. Και όχι δεν θα μου άρεσε να μου κάψουν το πραπρα μου που με τόσο κόπο απέκτησα.
Αλλά... το ίδιο πρέπει να γίνει και με τα χουλιγκάνια όμως άλλο παράδειγμα. Για πέστε μου φίλτατοι ο περίβολος του ολυμπιακού σταδίου έχει... άσυλο; Μήπως τα στενά της Αλεξάνδρας; Γιατί εκεί δεν μπορούν πάλι να τους πιάσουν;
Και καλά τα πανεπιστημιακά ιδρύματα εκτός αυτών; Τα στενά των Εξαρχείων απ όσο ξέρω δεν έχουν άσυλο!!!
Όσο για τον τρόπο που πρέπει να τιμωρηθούν... πάντως ΟΧΙ με ζαρντινιέρες!!!!!!!!! Γιατί με τέτοια φαινόμενα το κράτος δείχνει ακριβώς πως ΔΕΝ μπορεί να ελέγξει. Δηλαδή μόνο έτσι μπορεί; Μωρέ μπράβο! Είναι ικανή η ΕΛ ΑΣ να πιάνει εμπόρους ναρκωτικών κλέφτες κλπ εξάρθρωσε τη 17Νοέμβρη και δεν μπορεί να συλλάβει 100 χαμένα.
Αυτό κύριοι μην το λέτε ως επιχείρημα. ΝΤΡΟΠΗ είναι άμα συνέβαινε που δεν συμβαίνει αλλά τεσπα.
Οπότε απάντησα και στο τελευταίο πως η αστυνομία ΔΕΝ κάνει καλά τη δουλειά της.
Και όποιος έχει... αμφιβολίες όλα τα κανάλια με εξαίρεση το κρατικό έπαιζαν την κρυφή διαταγή Πολύδωρα: Όχι συλλήψεις!!! Γιατί άραγε; Και γιατί το ΚΚΕ φωνάζει χρόνια για προβοκάτορες;
Τελειώνω με κάτι που... είδαν τα μάτια μου περί χρυσής αυγής κλπ.
Κύριοι που τα υποστηρίζετε αυτά... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που παραδέχεστε ότι το κράτος είναι ανίκανο!!! Γιατί όταν ζητάτε να επέμβουν εξωθεσμικές δυνάμεις σημαίνει πως η κρατική μηχανή αδυνατεί. Δηλαδή... η έννοια που εσείς υποστηρίζετε περισσότερο η εξουσία η αστυνομία είναι ανίκανες!!! Χαίρομαι για το πολιτικό σας αίσθημα.
Και στην πολύ τελική ξεχάσαμε να χτυπάμε τους κουκουλοφόρους με τους "αγανακτισμένους πολίτες" οι οποίοι δείχνουν την υπερηφάνια και τον ανδρισμό τους χτυπώντας μετανάστες μικροπωλητές στη Φωκίωνος και κυνηγώντας μεμονωμένα ακροαριστερούς και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πίσω από τις δυνάμεις της αστυνομίας.
Νιώθω πολύ υπερήφανος και ναι κύριοι να τους βάλουμε να μας προστατεύσουν.
Μην ξεχάσετε να βάλετε και τον κύριο εκείνο τον "Περίανδρο" ο οποίος αφού επιτέθηκε με καμιά 20ρια ακόμα σε τρία άτομα μετά την... κοπάνησε στο εξωτερικό φοβούμενος το το κράτος και το νόμο της Ελλάδος που υποτίθεται ότι λατρεύει και προστατεύει.