Ναι το 2003 νομιζωΑρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
Για το τανγκ μπαγκ μιλας? Εκανε το ιδιο 9.90 ?????:a53: :a53: :a53: :a53:
Ναι το 2003 νομιζωΑρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
Για το τανγκ μπαγκ μιλας? Εκανε το ιδιο 9.90 ?????:a53: :a53: :a53: :a53:
Η μπλέ κουκούλα με το λάστιχο, έχει φάει ήλιο και βροχές 3.5 χρόνια.
θα πάρω άλλη μία, για όοόταν χαλάσει.
Η ενδοσυνεννόηση μέχρι τα 90-100 πάει καλά. Μετά ακούς μόνο αέρα να σφυρήζει.
Τα αδιάβροχα δουλεύουν πολλές ώρες σε πλυντήριο με πιεστικό και δεν λένε να μπάσουν.
![]()
Πήγα και πήρα απ'όλα σχεδόν!
Να 73,93€ που δεν πρόκειται να ξαναδώ ποτέ!![]()
Στο χρωμα και στο βερνηκι εχει κανει τιποτα η κουκουλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Η μπλέ κουκούλα με το λάστιχο, έχει φάει ήλιο και βροχές 3.5 χρόνια.
θα πάρω άλλη μία, για όοόταν χαλάσει.
Η ενδοσυνεννόηση μέχρι τα 90-100 πάει καλά. Μετά ακούς μόνο αέρα να σφυρήζει.
Τα αδιάβροχα δουλεύουν πολλές ώρες σε πλυντήριο με πιεστικό και δεν λένε να μπάσουν.
![]()
Στο βιβλιαρακι που εχει μαζι γραφει χιλιες δυο προειδοποιησεις σχετικα με γραντζουνιες κτλ.
Ρωταω γιατι σκεφτομαι να την παω για επιστροφη,πειτε οσοι την εχετε.![]()
Ακυρο την ειδα σημερα εχει ποιο πολλες θηκεςΑρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Μια χαρα ειναι
το ειχα αγορασει οταν εκανε 9,90?
απο ποιοτητα μια χαρα μου φανηκε
στα 30? ειναι νομιζω
αλλα οι μαγνητες ειναι λιγοτεροι και μικροτεροι απο την παλια
δεν μου φανηκε οτι θα κραταει στα 150+χμ
ενας φιλος με γυμνο εμεινε ευχαριστημενος!και σε μεγαλες ταχυτητες,το πολυ πολυ δεστο καλυτερα...
Εχω το παλιοτερο που ειχε μεγαλυτερους και περισσοτερους μαγνητεςΑρχικά δημιουργήθηκε από into chaos
ενας φιλος με γυμνο εμεινε ευχαριστημενος!και σε μεγαλες ταχυτητες,το πολυ πολυ δεστο καλυτερα...
και ειναι μια χαρα
9,90? το ειχα παρει
Μαγκες μολις πηρα την ενδοσυνεννοηση( μαζι με ενα σετακι μπαταριες που ολως τυχαιωςβρισκοταν διπλα!)
Το μεγεθεος ειναι αρκετα μικρο και περιεχει 2 μικροφωνα-ακουστικα, 2 καλυματα μικροφωνου και ενα καλωδιο για συνδεση εξωτερικων συσκευων ηχου.
Οκ φαινεται, τωρα μενει να το δοκιμασουμε![]()
Παντως για τα λεφτα του οτι και να'ναι, χαλαλι!
wasting space via Architecture
Απο οδηγιες tank bag:
Υποδειξεις για την ασφαλη χρηση
............
............
Μην υπερβαινετε την ταχυτητα των 130 χιλ./ωρα![]()
![]()
![]()
![]()
............
............
............
Τι λεει ρε παιδια???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε σύ..
130χλμ μόνο με τους μαγνήτες (υποθέτω)
αν θέλεις παραπάνω, αναγκαστικά το δένεις.
(εδω η βαλίτσα του ER6 γράφει Max load 5Kg - Max speed 130Km/h ) !!
Τσίμπησα ενδοσυνεννόηση , τανκ μπαγκ και ζώνη μέσης .... για να δούμε ....
![]()
Modenas Kriss 125
Eνδοσυνενοηση σημερα μαζι με τις μπαταριες , οπως ο Kakofonixx , στατικα εχει μια χαρα ποιοτητα ηχου , το ΣΚ δοκιμη στα δυσκολα...(ταξιδι)
Μποτες και μπουφαν που ετυχε να ειναι στιβαγμενα διπλα και τα ειδα....χμ....μπα μαλλον....το tank bag θα το τσιμπαγα ευχαριστως αλλα εχω ηδη IXS και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...πολυ καλο εδειχνε παντως.
και το τανγκ βαγκ του λιντλ 5 κιλά λέει μάξιμουμ αν θυμάμαι καλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Draculas-GR
Ρε σύ..
130χλμ μόνο με τους μαγνήτες (υποθέτω)
αν θέλεις παραπάνω, αναγκαστικά το δένεις.
(εδω η βαλίτσα του ER6 γράφει Max load 5Kg - Max speed 130Km/h ) !!
αυτοί γράφουν φαντάζομαι τις προδιαγραφές που τα έχουν τσεκάρει για να είναι σίγουροι κ καβατζομένοι......
ειδικά αν δείτε τι γράφει στις προφυλάξεις είναι λίγο υπερβολικοί....
αν το δέσεις εξάλλου έστω μόνο από το μπροστινό λουρί δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα....
πάντως μου έκανε εντύπωση γιατί ποιοτικώς δεν φαίνεται να έχει κάποιο ψεγάδι ......
θα το δείξει η χρήση....
![]()
αλλά το θέμα είναι ότι έτσι κ αλλιώς δεν θα κλαις τα λεφτά σου...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Έχουμε και λέμε.. Κουκούλα, μια χαρά εξαφάνισε το v-strom, ενδοσυνεννόηση μέχρι τα 100km σε επιτόπια δοκιμή έπεσε πολύ γέλιο (τι έχω να τραβήξω..) το τσαντάκι πρώτων βοηθειών μια χαρά χώρεσε κάτω από τη σέλα, οι μπότες μου ήρθαν γάντι στο πόδι και μου φάνηκαν καλές ποιοτικά, το tank bank δεν έφτασε ακόμα Πάτρα και η ζώνη για λίγη επιπλέον θέρμανση στη μέση δείχνει να μπορεί να τα καταφέρει.. Ίδωμεν..![]()