Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 95

Θέμα: Η ΑΡΠΑΧΤ

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ΜΠΡΡΡ

δε ξαναρχωμε
    ουτε απεξω δε θα περναω
    πανω απ'ολα να περνας εσυ καλα

(αμα σου κατσει στραβη και ειμαι εκει και κανενας αλλος δε θα κουνησω ρουπι σηκω μονη σου )

και αμα γκρινιαζουν-με γουστο μας καπελο μας

και το κρατος μας εχει δρομους αλλα ειναι για τον πουτσο αλλα μην μιλαμε αφου το κρατος εστρωσε ασφαλτο nais pas?

δε μπαινω πιστα και ουτε θελω προτειμω να βλεπω νεα μερη η να ξαναπηγαινω σε αυτα που μου αρεσουν παρα να δινω τα ιδια λεφτα να γυρναω γυρω γυρω για να ...ξυσω γονατο (who gives a fuck)

αλλα παει ο φιλος μου η φιλη μου ο αδελφος μου ο αντρας μου

και αμα ειναι χαλια εχω δικαιωμα να γκρινιαζω (ποσο μαλλον αυτοι)

και στη τελικη δε πα να το βαλει και 100 ευρω το session? αρκει να εχει την υποδομη και τις προδιαγραφες που πρεπει οπως εναν γιατρο ου μη γενετο

οχι φυσικα για σενα κοπελια εσυ εισαι ο ροσι

για τους αλλους λεω

Μπράβο......

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
    Μπράβο......

sygnomh de to epiasa to mpravo giati exeis valei thlimenes fatses
    elpizo na katalaves to tropo poy leo oti leo

kai na me synxoreseis gia toys latinikoys xaraktires de moy alazei se ellinika to pc
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Απλά θλίβομαι γιατί είσαι απόλυτη σε κάτι στο
    οποίο δεν έχεις άμεση επαφή...

Και το να λές έστω και για πλάκα ότι
    "αμα σου κατσει στραβη και ειμαι εκει και κανενας αλλος δε θα κουνησω ρουπι σηκω μονη σου"
    είναι λίγο .....

Και άν νομίζεις ότι η πίστα είναι μόνο να ξύνεις γόνατο, τότε ίσως αυτοί
    που σου λένε για πίστες, δεν στα λένε σωστά.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
    Απλά θλίβομαι γιατί είσαι απόλυτη σε κάτι στο
    οποίο δεν έχεις άμεση επαφή...

Και το να λές έστω και για πλάκα ότι
    "αμα σου κατσει στραβη και ειμαι εκει και κανενας αλλος δε θα κουνησω ρουπι σηκω μονη σου"
    είναι λίγο .....

Και άν νομίζεις ότι η πίστα είναι μόνο να ξύνεις γόνατο, τότε ίσως αυτοί
    που σου λένε για πίστες, δεν στα λένε σωστά.....

koita na deis to sxolio moy htan eristiko kai eironiko se fraseis typoy <<mhn erxeste malakes kai mas enoxlite>>

oti den einia mono gia gonato to ksero aplos den epektinome allos htan o skopos toy post

ksero poly kala ti einai h pista opos ksero poly kala oti ego fetes se strofh sthn athina de tha mpo oyte tha telikiaso mhxanh se 100 metra eimai koyladi ti na kanoyme

kala kanete kai pate kai to egrapsa pane anthropoi poy agapo ektimo kai sevome kai kseroyn pio polla apo emena

alla ayto de tha me kanei na mhn sxoliazo

dioti an pathoyn kati

ego tha kleo

oxi o zafeiropoylos kai o kathenas
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

oso gia aytoys poy moy lene gia pistes poy toys ksereis kai esy den einia tipota paidakia poy de kseroyn ti kanoyn...........na skeftese prin miliseis

kai den anexome apo kanenan na ekmhdenizei alloys giati nomizei oti kati kanei -px paei grhgora-

ama den thn aforoyn oi alloi giati na me afora emena gia ekeinh?-on?

logiko?

aytoi poy moy lene gia piste NOIAZONTE gia toys alloys eite pane arga eite grhgora kai ENDOIAFERONTE akoma kai an o allos einai pantelos agnostos kai den spazonte me kanenan poy den toys enoxlei

ama thes me katalaveneis

dioti an esy xtypa ksylo patheis kati kai den einai kanenas ekei na se bohthisei ego kai oi alloi tha treksoyme gia sena

sto eleos toy Theoy dld

krima den einai?

an gyriso meta kai soy po

ti gkriniazeis re?

ante trava mhn ksanartheis giati moy thn spas

ti tha nioseis?

Απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι εδώ διαβάζουν και άτομα τα οποία
    είναι στο στάδιο της εισόδου τους στον χώρο της μοτοσυκλέτας και
    διαβάζοντας κάποια πράγματα, σχηματίζουν αρνητικές γνώμες για
    πράγματα που στην πραγματικότητα θα τα βοηθήσουν να γίνουν
    καλύτεροι μοτοσυκλετιστές....
    Εγώ καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι στο πόστ σου...
    Ίσως και άλλοι 50 που σε ξέρουν...

Οι υπόλοιποι ?????

Είδη έχω αρκετές περιπτώσεις που σε συζήτηση ακούστηκε το θεϊκό..

"Τι είπες ρε Κώστα ??? Να πάμε Μέγαρα και να πέσουμε ??? Είσαι καλά ???
    Και δεν πάω καλύτερα στην Επίδαυρο??? "

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από san1000
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ μ@Λ@κες ΤΖΑΜΙ.
    ΓΚΡΙΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !!!!
    Κλασσική απάνταση βολεψάκια, και παρτακια αγαπητή φίλη.

Μπορεί η EVI να ήταν λίγο σκλήρή στην απάντησή της αλλά αυτό το σχόλιο σου είναι πολύ περισσότερο προσβλητικό και άθλιο προς όλους τους μοτοσυκλετιστές που ασχολούνται με την πίστα.

Το πόσος κόσμος πάει δεν έχει να κάνει με το πόσος κόσμος μπαίνει. Απο τη στιγμή που συμπληρώνονται οι συμμετοχές δεν μπορείς να στριμώχνεις κόσμο μέσα.

Και μπορεί να ήσουν στο πράσινο γκρουπ και να έκανες 4 σέσιονς αλλά αυτός θα ήταν ένας καλος λόγος να μην πεις τίποτα γιατί κάποιοι αλλοι που διαβάζουν ήταν στο κίτρινο στο άσπρο και στο μπλε γκρουπ και ενοχλούνται όταν εσύ που πήρες αυτό που πλήρωσες λες οτι γκρινιάζουμε εμείς που δεν το πήραμε.
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ετσι νιωθεις?
    τοτε γιατι πας?
    και ενταξει πας...που ειναι το κακο να πεις τα στραβα δεν καταλαβαινω.αφου υπαρχουνε...τα λεμε.

that s all.
    Εγώ μια χαρά νιώθω οι άλλοι μας λένε μ@λ@κες........
    Τα 50 ευρω σε σχέση με το κόστος της πίστας την Κυριακή (προσοχή δεν ήταν Τετάρτη) τα δίνω άνετα για 3 sessions!
    Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τοσή γκρίνια!
    Δε λεω να μην κάνουμε κριτική και να μη ζητάμε να βελτιωθούν τα πράγματα, αλλά πρέπει να τα ζητάμε απο τους σωστούς ανθρώπους.
    Ποιος ειναι υπεύθυνος που δεν γίνονται πίστες στην Ελλάδα?
    Γιατι τόσα χρόνια τα Μέγαρα ήταν κλειστά για τους ιδιώτες μοτοσυκλετιστές?
    Γιατι ο ιδιοκτήτης της πίστας ζητάει τόσο μεγάλο ενοίκιο τη στιγμη που δεν κάνει τίποτα για την βελτίωση του χώρου?
    Αυτά πρέπει να μας απασχολούν και όχι το πόσα έβαλε στην τσέπη ο κος Ζαφειρόπουλος.
    Για μένα ηταν άψογη διοργάνωση. Εκανε πολυ καλά που έβαλε χωριστά τους αγωνιζόμενους (ειδαμε και λιγο θέαμα μετα τις 14.30). Εκανε πολύ καλά που έκανε ένα session έναντι 15 ευρω γι αυτούς που δεν μπόρεσαν να έρθουν νωρίς στη πίστα και να εξασφαλίσουν μια θέση στα πολύ σωστα υπολογισμένα οριακά 4 γκρουπ που δημιουργήθηκαν.

Απλά λέω, αν και δεν συμφαίρει τον διοργανωτή, ότι όσο λιγοτεροι τόσο καλύτερα για μας που πάμε να κάνουμε ενα χομπυ, να κάνουμε κάτι που μας ευχαριστεί πάρα πολύ.

Συνεχίστε λοιπόν την γκρίνια σας, εγω πέρασα πολύ καλα και ελπιζω την επόμενη φορα ακόμα καλύτερα !!
    alex

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ΜΠΡΡΡ

δε ξαναρχωμε
    ουτε απεξω δε θα περναω
    πανω απ'ολα να περνας εσυ καλα

(αμα σου κατσει στραβη και ειμαι εκει και κανενας αλλος δε θα κουνησω ρουπι σηκω μονη σου )

και αμα γκρινιαζουν-με γουστο μας καπελο μας

και το κρατος μας εχει δρομους αλλα ειναι για τον πουτσο αλλα μην μιλαμε αφου το κρατος εστρωσε ασφαλτο nais pas?

δε μπαινω πιστα και ουτε θελω προτειμω να βλεπω νεα μερη η να ξαναπηγαινω σε αυτα που μου αρεσουν παρα να δινω τα ιδια λεφτα να γυρναω γυρω γυρω για να ...ξυσω γονατο (who gives a fuck)

αλλα παει ο φιλος μου η φιλη μου ο αδελφος μου ο αντρας μου

και αμα ειναι χαλια εχω δικαιωμα να γκρινιαζω (ποσο μαλλον αυτοι)

και στη τελικη δε πα να το βαλει και 100 ευρω το session? αρκει να εχει την υποδομη και τις προδιαγραφες που πρεπει οπως εναν γιατρο ου μη γενετο

οχι φυσικα για σενα κοπελια εσυ εισαι ο ροσι

για τους αλλους λεω
    ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.
    ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΜΟΡΦΑ, ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ. ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕ.
    ΤΩΡΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΙΣΤΑ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΩ ΚΑΝΕΝΑ!
    ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΣΩ.
    ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.
    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΚΕΙ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
    ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 1.12 ΣΥΝΤΟΜΑ
    alex

Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    Κλασσική απάνταση βολεψάκια, και παρτακια αγαπητή φίλη.

Μπορεί η EVI να ήταν λίγο σκλήρή στην απάντησή της αλλά αυτό το σχόλιο σου είναι πολύ περισσότερο προσβλητικό και άθλιο προς όλους τους μοτοσυκλετιστές που ασχολούνται με την πίστα.

Το πόσος κόσμος πάει δεν έχει να κάνει με το πόσος κόσμος μπαίνει. Απο τη στιγμή που συμπληρώνονται οι συμμετοχές δεν μπορείς να στριμώχνεις κόσμο μέσα.

Και μπορεί να ήσουν στο πράσινο γκρουπ και να έκανες 4 σέσιονς αλλά αυτός θα ήταν ένας καλος λόγος να μην πεις τίποτα γιατί κάποιοι αλλοι που διαβάζουν ήταν στο κίτρινο στο άσπρο και στο μπλε γκρουπ και ενοχλούνται όταν εσύ που πήρες αυτό που πλήρωσες λες οτι γκρινιάζουμε εμείς που δεν το πήραμε.
    ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΟΛΟΙ

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΑΙ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ μ@λ@κες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΚΛΗΜΑ.
    ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ !!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΩ.
    ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΩ 50 ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 3 Η 4 SESSION
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ.
    alex

A και "κοπελια" ο stoner είμαι όχι ο rossi !!!

alex

A και "κοπελια" ο stoner είμαι όχι ο rossi !!!

οτι πεις

:rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tl1000ss.jpg 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	5,1 KB 
ID:	80602

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΟΛΟΙ

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΑΙ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ μ@λ@κες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΚΛΗΜΑ.
    ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ !!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΩ.
    ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΩ 50 ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 3 Η 4 SESSION
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ.
    μαλλον δεν καταλαβες...οσοι μπαινουν στη πιστα δεν ειναι μαλακες...!μαλακες ειναι οσοι μπαινουν στη πιστα, βγαινουν απο αυτην και απο τη αδρεναλινη που εχουνε σηκωσει δεν βλεπουνε τα στραβα της πιστας.το οτι για παραδειγμα ο εκαστοτε διοργανωτης εχει κερδος ειναι δεδομενο!(αν δεν ειχε θα γινοτανε μαναβης).το προβλημα ειναι οτι εχει κερδος χωρις να παρεχει τα απολυτως απαραιτητα!το να θεωρει καποιος οτι αξιζουνε 50-100-5000 ευρω για 3-4 σεσιον ειναι θεμα καθαρα δικο του και δεν αντιλεγει κανενας!αλλα νομιζω το λογικο ειναι με τα χρηματα που δινεις να περνεις και το προιον που αναλογει στα χρηματα αυτα....και δυστυχως τα χρηματα ειναι δυσαναλογα πολλα σε σχεση με αυτα που προσφερει.αν εχεις αντιθετη γνωμη μπορω να ακουσω τα επιχηρηματα σου.αλλα να θυμασαι οτι αν λες μια ζωη καλως καμομενα τιποτα δεν θα αλλαξει προς το καλυτερο και δεν μπορω να πιστεψω οτι κατι τετοιο θα ηταν δεκτο απο κανεναν.
    αυτα και εις αλλα με υγεια.

υ.γ.το παραδειγμα της ευης ητανε σωστο...και να θυμασαι οτι 1 ασθενοφορο η 50 φιλοι που θα ερθουνε να σε σηκωσουνε αν πεσεις ισως να κανουνε χειροτερη μια ασχημη κατασταση στην οποια μπορει να βρεθει ο καθενας!!!
    το παλικαρι που σηκωσα την κυριακη το σηκωσα με δικια μου ευθυνη!!!αν συνεβαινε το οτιδηποτε μαζι με τον διοργανωτη θα ημουνα και εγω μπλεγμενος που πηγα να βοηθησω σε μια κατασταση,για την οποια ο διοργανωτης ηταν υπευθυνος.δεν αξιζε λοιπον το προιον που αγορασες τα 50.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF