Θα επρεπε να ΕΙΧΕΣ την ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (τι λεω Θεε μου...) να καταλαβεις:Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Ο Ταξιδευτης ειναι αυτος που με προκαλεσε για κοντρα,"εδω και τωρα",οταν του ειπα ΝΑΙ εκανε την παλαβη και εδειξε ποσο ρεζιλης ειναι - χτυπιεται στο πληκτρολογιο για να βγαλει το αχτι του. Επισης περναει τη ζωη του στα φορουμ για να καλυψει προσωπικες ανεπαρκειες και δεν εχει ουτε ενα επωνυμο video.
1. ΣΙΓΑ μην εκανα τοτε 1000 χιλιομετρα για να κοντραρω ενα χρεπι 12ετιας. Για ΠΟΙΟ λογο; Και ΕΙΔΙΚΑ στην ευθεια;;!;;;
2. ΣΟΥ εκανα πλακα και ολοι γελουσαν αλλα εσυ το πηρες της μετρητοις και με περιμενες! Αν εισαι ΤΟΣΟ περιορισμενης ευθυνης ρε αγορινα μου εμεις ΤΙ φταιμε;;![]()
3. ΔΕΝ κανω κοντρες, και ακομα περισσοτερο σε δημοσιους δρομους!![]()
4. ΠΑΩ ομως στην πιστα, και οταν αρχισαμε να αναφερουμε λεξεις οπως Σερρες, Μεγαρα, κερμπς, και οτιδηποτε ειχε εστω και την παραμικρη υποψια στροφων εκανες τον κινεζο.![]()
5. ΔΕΝ ταξιδευω για να αποδειξω σε κανενα ΤΙΠΟΤΑ. Ουτως η αλλως δεν θεωρω τον εαυτο μου γρηγορο οδηγο (και δεν νομιζω οτι ειμαι εξαλλου)...
ΤΑΞΙΔΕΥΩ για να συναντησω ΦΙΛΟΥΣ, οπως και ΕΚΑΝΑ πριν 2 εβδομαδες οπου ΑΝΕΒΗΚΑ Σαλονικη για ΣΚ.![]()
6. Παραμενεις κουλος.![]()