Εκανα την εξης σκεψη...
1,Οι ραδιοσταθμοι παιρνουν δωρεαν τα τραγουδια για να πρωωθησουν τον καθε βλαμμενο.
Οποτε ειναι σαν να σου πουν οτι το διαφημιστικο φυλλαδιο απο τις πιτσες Πουτσα δεν ειναι δωρεαν γιατι το κοιταξες και κλεβεις με το ματι τα πνευματικα δικαιωματα,της πιτσαριας,του φωτογραφου,της πιτσας που εκατσε να φωτογραφηθει,της ντοματας,τοης φετας,της μοτσαρελας,του μπεικον,του τυπου που πουλαει το μπεικον *αφου δεν γραφεται το ονομα του*,του μαναβη,του του εκτυπωτη και αυτου που το τυπωσε κτλπ.
2,Ποιος λεει οτι τα τραγουδια που διαλεγουν οι παραγωγοι εμενα μου αρεσουν?
Αν ακουσω Βισση,Ρουβα και αλλους πολλους για εμενα ειναι προσβολη της προσωπικοτητας μου και κανουν κακο στην υγεια μου (νευρικο συστημα και ωτα) αρα εδω μπορω να τους παω στα δικαστηρια και να ζητησω 100.000.000€ για καθε ενα απο τα τραγουδια που μου γυρνανε τα αρχιδια μολις ξυπνησω και μου χαλανε την διαθεση.
3,ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΜΑΛΑΚΙΑ,ΒΛΑΚΑΣ,ΗΛΙΘΙΟΣ,ΓΑΜΙΣΗ και ολα τα παραγωγα,ΤΡΟΜΠΑΣ,ΠΙΠΑ και πολλες αλλες ειναι προσβολη της προσωπικοτητας και απο το συνταγμα εχει ο καθενα-ς το δικαιωμα να κανει μυνηση για προσβολη της προσωπικοτητας.
Στο ραδιο μονο να ακουσεις ΝΙΤΡΟ και Κωστοπουλο τις εχει για καραμελλα.
Με το παραπανω σκεπτικο αν εμενα μου ζηταγαν λεφτα να πληρωσω για το ραδιο..θα το εκανα..αλλα ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΓΑ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΣ....δεν θα ειχαν λεφτα να σκουπισουν το τριχωτο κωλαρακι τους μετα απο τετοια σφηνα.
Υ>Γ
Το οποιο δεν ισχθει για το φορουμ μικρη κουφαλιτσα γιατι πισω απο το Xrider μπορει να ειναι και 400 διαφορετικα ατομα...οποτε αντε βρες ποιος ειναι.