Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: Τι σε φτιάχνει περισσοτερο στο Vfr;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ρε αϊντε τράβα στο μαγαζί του Μήτσου του στραβοσουγιά που σε γυρεύει ο Μπούλης ο Κριέκας να του χώσεις την είσπραξη ...!!!
    Δεν κινειται φυλλο στο πεζοδρομιο σημερα, και ειπα να τα πουμε λιγουλακι τα δγιο μας....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    Μήπως το παρακάνουμε λίγο με τον τονισμό ???
    Iriniaa

Επί τής πετομηχανής
    Μήπως το παρακάνουμε λίγο με τον τονισμό ???

Άκου φίλε OldMan , έχω λόγους νά πιστεύω ότι τά Ελληνικά μου ( καί σέ γραπτή καί σέ προφορική μορφή ) είναι άπταιστα . Καί ειλικρινά , δέν βλέπω τόν λόγο γιά τόν οποίο νά ενοχλείται κάποιος...Εδώ συμβαίνει ακριβώς τό ίδιο μέ τίς μηχανές , όπως καί μέ οποιοδήποτε άλλο πράγμα στόν κόσμο : ή άριστη γνώση τού εργαλείου πού χειρίζεσαι σέ κάνει νά τό χειρίζεσαι αποτελεσματικότερα , γρηγορότερα καί ασφαλέστερα . Όπως έχω δηλώσει καί πρίν , δέν έχω καί πολλές-πολλές γνώσεις περί τών "μηχανών" σίγουρα εκεί έξω υπάρχουν αρκετοί μέ πολύ περισσότερες γνώσεις από μένα . Γιατί συμβαίνει αυτό ? Γιατί ,απλά , αυτοί ασχολήθηκαν πολύ περισσότερο καιρό από μένα μέ τό συγκεκριμένο είδος . Τούς ζηλεύω , ναί , αλλά μέ άμιλλα , όχι μέ φθόνο . Άν είχα καιρό ν' ασχοληθώ κι εγώ από μικρός μέ τό συγκεκριμένο άθλημα ίσως νά 'μουν καί στή θέση τους τώρα , ίσως καί καλύτερα . Αλλά δέν είμαι κι έτσι έχουν τά πράγματα . Όσο μπορώ μαθαίνω .
    Άν ήμουν γιά καιρό χρήστης αυτού τού φόρουμ καί είχα γνωριστεί καλά μέ τόν κόσμο εδώ πέρα , τό πιθανότερο είναι ότι δέν θά έμπαινα καθόλου στόν κόπο ν' απαντήσω . Ή θά τό χα "πάρει" ελαφρά . Αλλά , έλεος ρέ παιδιά , τό πρώτο μου post ήταν αυτό , σ' ένα site πού δείχνει νά μοιράζομαι τά ίδια συναισθήματα καί συγκινήσεις μέ τούς υπόλοιπους χρήστες του γιά τίς συγκεκριμένες μηχανές καί κολήσαμε σ' αυτό ?

Τί νά πώ....

Φιλικά πάντα
    Πάνος

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trifonas
    Με φταχνει η σιλουετα της και η διαχρονικοτητα της (Γιατι δεν βρισκεις μηχανες του 2002 να πωλουνται ακομα χωρις τρομερες αλλαγες).
    Που ακολουθω 1000αρια ατσαλακωτος.

βρισκεις..το δικο μου..

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PetoMhxanoVios
    Άκου φίλε OldMan , έχω λόγους νά πιστεύω ότι τά Ελληνικά μου ( καί σέ γραπτή καί σέ προφορική μορφή ) είναι άπταιστα . Καί ειλικρινά , δέν βλέπω τόν λόγο γιά τόν οποίο νά ενοχλείται κάποιος...Εδώ συμβαίνει ακριβώς τό ίδιο μέ τίς μηχανές , όπως καί μέ οποιοδήποτε άλλο πράγμα στόν κόσμο : ή άριστη γνώση τού εργαλείου πού χειρίζεσαι σέ κάνει νά τό χειρίζεσαι αποτελεσματικότερα , γρηγορότερα καί ασφαλέστερα . Όπως έχω δηλώσει καί πρίν , δέν έχω καί πολλές-πολλές γνώσεις περί τών "μηχανών" σίγουρα εκεί έξω υπάρχουν αρκετοί μέ πολύ περισσότερες γνώσεις από μένα . Γιατί συμβαίνει αυτό ? Γιατί ,απλά , αυτοί ασχολήθηκαν πολύ περισσότερο καιρό από μένα μέ τό συγκεκριμένο είδος . Τούς ζηλεύω , ναί , αλλά μέ άμιλλα , όχι μέ φθόνο . Άν είχα καιρό ν' ασχοληθώ κι εγώ από μικρός μέ τό συγκεκριμένο άθλημα ίσως νά 'μουν καί στή θέση τους τώρα , ίσως καί καλύτερα . Αλλά δέν είμαι κι έτσι έχουν τά πράγματα . Όσο μπορώ μαθαίνω .
    Άν ήμουν γιά καιρό χρήστης αυτού τού φόρουμ καί είχα γνωριστεί καλά μέ τόν κόσμο εδώ πέρα , τό πιθανότερο είναι ότι δέν θά έμπαινα καθόλου στόν κόπο ν' απαντήσω . Ή θά τό χα "πάρει" ελαφρά . Αλλά , έλεος ρέ παιδιά , τό πρώτο μου post ήταν αυτό , σ' ένα site πού δείχνει νά μοιράζομαι τά ίδια συναισθήματα καί συγκινήσεις μέ τούς υπόλοιπους χρήστες του γιά τίς συγκεκριμένες μηχανές καί κολήσαμε σ' αυτό ?

Τί νά πώ....

Φιλικά πάντα
    Πάνος
    Εγώ τι να πω ...
    (προφανώς κάνεις πλάκα !!!)

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Εγώ τι να πω ...
    (προφανώς κάνεις πλάκα !!!)

Αντώνη, αυτές είναι οι δασίες που λέγαμε?:hypnotize :hypnotize

Πάνο καλός να σου έρθει. Όταν την παραλάβεις χτύπα κανένα τηλέφωνο για καφέ στην παραλία να παίρνουμε μάτι τα μωρά μας
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2018, 22:42
  2. Τι τελικη εχετε δει στο κοντερ
    από X_NR750 στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2007, 08:47
  3. Τι λαστιχα να βαλω στο Cbr 600f??