Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 72

Θέμα: πλαστο χαρτονομισμα

πηγα ,φωναζα,μαλωσα (εθνικη τραπεζα) και δεν πηρα μια .........βλεπεις δεν ειμαι καλος πελατης (μεχρι 600Ε ειχα καταθεση ) ,τους σιχτιρισα ολους κι εφυγα .......ηρθε η πολιτσια να με παρει αλλα τους εγραψα κι αυτους κι εφυγα αλλα με το χαρτι στην τσεπη .θα παω σε δικηγορο να δω τι μπορει να γινει.

θα γινω κουκουλοφορος ,γκαζακιας ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Υ.Γ. ζητω να αγορασω καραμπινα ,σετ με χειροβομβιδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas

ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ
    Ο ποιος?? Θα το ρίξεις στο άλμα εις ύψος?

Η μήπως λες για τον Παλαιοκώστα?

safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    πηγα ,φωναζα,μαλωσα (εθνικη τραπεζα) και δεν πηρα μια .........βλεπεις δεν ειμαι καλος πελατης (μεχρι 600Ε ειχα καταθεση ) ,τους σιχτιρισα ολους κι εφυγα .......ηρθε η πολιτσια να με παρει αλλα τους εγραψα κι αυτους κι εφυγα αλλα με το χαρτι στην τσεπη .θα παω σε δικηγορο να δω τι μπορει να γινει.

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΡΕ!!!

lipon rotisa ti mana mou perisoteres plirofories (epidi doulevei se trapeza), kai mou ipe to eksis... i trapeza den anagnorizi tipota tetio, afou otan pernei ta fragka, ta pernaei apo to mixanima pou ta metra kai to idio mixanima kitaei gia plasta, kai tan dinei fragka pali ta perna apo to mixanima pou ta metra ara ta ksanakita gia plasta... opote, opote ginete kati tetio, panta o tamias kanei ti malakia... o opoios kai vevea den prokite na anagnorisi oti sou pasare plasto... proton giati tha to antikatastisi me kanoniko apo tin tsepi tou... kai deftero giati tha exei tis kirosis tou... kai apo oti mou ipe... to kalitero pou exei na kanei kapoios, ama exei plasto einai na paei astinomia, opou ekei an ontos to pire apo tin sinkekrimeni trapeza tha fanei logo daxtilikwn apotipomatwn tou tamia...

to simantiko simio... oti kai na ginei... i trapeza den exei kamia doulia... diladi apo ekei kai pera pas esu enantion tou tamia... oxi esu enantion tis trapezas (kai auto einai kalo giati toulaxiston den ta vazeis me koloso)

auto pou mou ipe kai me anisixise pantos, einai oti ama den mporeis na apodikseis poios sto plasare... na tou gms to kerato, i' den mporesis na to plasareis... apla xaneis ta xrimata sou... an apla to paradosis stin astinomia apla to xaneis... episis an den apodixthei tipota pali apla xaneis ta xrimata sou...

me ton dikigoro, to mono pou mporeis na kaneis, einai na sigourefteis (kai kalo einai na sigoureftis) an tha se mazepsoun stin astinomia i' tha ksekinisis mia diadikasia na apodikseis poios sto edose... pantos sigoura den mporeis na kinitheis enantion tis trapezas, epidi exei provlepsei diadikasies entopismou plaston, kai einai kalimeni... btw osa ligotera xeria to piasan toso poio pithanon einai na apodixthei apo pou to pires...

vevea auto pou den kserw, einai an upothesoume oti pas stin astinomia, apodikniete pou to vrikes... an ektos autos apo tis kirosis ktl ktl, poso diskolo i' efkolo tha einai na ton upoxreosis na se apozimiwsei...
    there 10 kind of people, those that can read binary and those that cannot...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Eγω σου ειπα την καλυτερη λυση για να μην σκας και δεν ακουσες φιλε μου

Πηγαινε σε ενα βενζιναδικο,φουλαρε,παρε ενα αρωματακι δωρο για το μαξι σου,παρε και τα ρεστα και φυγε σαν κυριος!

Και μετα ασε τον μαλακα τον βενζινα να χασει τα φραγκα οταν παει να τα καταθεσει στην τραπεζα,ουτως η αλλως μας τα τρωνε οι γ@μιο@#$%δες ασ την φαει στον κ@λο και αυτος μια φορα

τα νευρα μου με την κ@λο βενζινη(ασχετο )
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    φακελος κατάθεσης μετρητών και ξανά μέσα...
    και όταν σου πουν ότι δεν το δεχόμαστε,
    πας και τους λες "και πως με βεβαιώνεται εμένα ότι δεν είναι κάποιο χαρτονόμισμα που βάλατε εσείς..." λες να έχουν τραβήξει την διαδικασία σε κάμερα?

παντως η καταθεση γινεται χωρις φακελο ..........πες οτι παω να το ριξω μεσα .............υπαρχει τροπος να με βρουνε??δλδ καταγραφεται καπου οτι κατεθεσα χαρτονομισμα 200 Ε και π.χ ενα χαρτονομισμα 100Ε ...........

αν το διαβασει για πλαστο θα μου το φαει η θα μου το επιστρεψει??

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Ο ποιος?? Θα το ρίξεις στο άλμα εις ύψος?

Η μήπως λες για τον Παλαιοκώστα?

πωπω απο την τρελλα μου μπερδεψα και τα ονοματα ................ΝΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ

αν το ποστ ειναι για σφαξιμο ας κοπει .........καταλαβαινετε ετσι?? μας βλεπουν και πιθανον .....ρουφιανοι

αλλα επειδη δε μασαω λεω και ονοματεπωνημο για τυχον περιεργους ........με λενε Αρτεμη Μητσοτακη και ευχομαι σε ολους καλη χρονια

παντως η καταθεση γινεται χωρις φακελο ..........πες οτι παω να το ριξω μεσα .............υπαρχει τροπος να με βρουνε??δλδ καταγραφεται καπου οτι κατεθεσα χαρτονομισμα 200 Ε και π.χ ενα χαρτονομισμα 100Ε ...........

αν το διαβασει για πλαστο θα μου το φαει η θα μου το επιστρεψει??
    eisai sigouros? giati den nomizw na min exei fakelous... ektos apo auto... kseroun poia xartonomismata edose o kathenas...
    there 10 kind of people, those that can read binary and those that cannot...

Πρέπει να σας πω τι έπαθα εγω με την Εθνική..

Ηθελα να παραγγείλω μια φωτ. μηχανή απο το Internet.
    Για την πληρωμή είχα δυο επιλογές: Πιστωτική ή τραπεζικό έμβασμα..
    δεν ήθελα να μπλέξω με πιστωτικές, οπότε λέω θα το κάνω με τραπεζικό έμβασμα..
    πάω στην εθνική, (ήταν μια χοντη πίπα στο ταμείο) της δείχνω τις οδηγίες που εκτύπωσα απο την σελίδα, της εξηγώ τι θέλω να κάνω (για όσους δεν ξέρουν, το έμβασμα-λεφτά φεύγει απο την μία τράπεζα, και πάει στην τράπεζα που συνεργάζεται η εταιρία που κάνεις την παραγγελία)
    Εντάξει μου λέει.. είναι και 17? τραπεζικά έξοδα.. ΟΚ λέω εγω, πάρτα!
    φεύγω λοιπόν ήσυχος, οτι σε 5-10 μέρες θα έχω την φωτογραφική!
    πέρασε σχεδόν ενας μήνας, οπότε με παίρνουν τηλέφωνο απο την Εθνική, οτι το έμβασμα επέστρεψε πίσω..
    Πάω εκεί, το ψάξαμε λίγο, και διαπιστώνω οτι η διεύθυνση του ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ των χρημάτων είναι (λανθασμένα) η τράπεζα της εταιρίας, και οχι η ίδια η εταιρία που έκανα την παραγγελία!
    και μου λένε το απίστευτο: μπορείς να πάρεις τα λεφτά πίσω, αλλα έχει και τραπεζικά έξοδα 27?, ή μπορούμε να τα ξαναστείλουμε (με 17?).

Φρίκαρα!
    πήρα τα λεφτά πίσω μειωμένα κατα 43?, έχασα ενα μήνα στην αναμονή, αγόρασα μια σφεντόνα με λάστιχο σιλικόνης, μαζεψα απο την παραλία βότσαλα, περιμένω να περάσει λίγος καιρός απο το "συμβάν" και θα τους Γ@ΜΗΣΩ τις Τζαμαρίες!!!!
    Λεφτά απο εμένα δεν θα βγάλουν οι μπάσταρδοι!!

(φυσικά δεν αναφέρω, οτι ΔΕΝ δέχτηκαν οτι ήταν δικό τους λάθος..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από oxidisingDeamon
    eisai sigouros? giati den nomizw na min exei fakelous... ektos apo auto... kseroun poia xartonomismata edose o kathenas...
    φακελους δεν εχει σιγουρα ..........δεν ξερω αν καταγραφεται ο αριθμος του χαρτονομισματος ..........

ε δεν πανε να ..... οταν κανεις αναληψη πλαστο και το πας πισω σου κανουν τον κινεζο .

βρηκα την λυση ομως

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    βρηκα την λυση ομως
    Για πε και μας
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Για πε και μας

Θα έλεγα καλύτερα με π.μ! Όχι εδώ!

κι εγώ θέλω Ζολ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Draculas-GR
    (...)αγόρασα μια σφεντόνα με λάστιχο σιλικόνης(...)
    από ποιο site

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Απο όσο θυμάμαι απο αναφορές στα ΜΜΕ , σε μια συζήτηση "παραθυριών" με νομικούς , είχαν πει τα εξής.

- Στην αστυνομία όταν δώσετε πλαστό, ερευνάται η συμμετοχή σας στην υπόθεση και αν είσαστε μέλος σπείρας πλαστογραφίας (μα... πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι για να αυτο-καρφωθείς);
    - Οι τράπεζες απο την στιγμή που βγείτε απο το ταμείο τους , δεν αλλάζουν το χαρτονόμισμα, καθώς δεν είναι λέει σε θέση να διαπιστώσουν αν πράγματι προήρθε απο αυτούς ή οχι... (με απλά λόγια αν πάρεις και δεν τσεκάρεις... την γάμησες!)

- Οι παραλήπτες χαρτονομισμάτων ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ τον έλεγχο των χαρτονομισμάτων απο ειδικό μηχάνημα πριν την παραλαβή τους απο τα ταμεία. Στα ΑΤΜ λογικά έχουν ελεγχθεί απο ειδικό μηχάνημα... Αν παρόλα αυτά παραλάβετε πλαστό , τότε και μόνο τότε , λέει ,... ελέγχουν αποτυπώματα για το ποιός το τοποθέτησε. (Να έχετε υπόψη οτι ενα νόμισμα αλλάζει δεκάδες χέρια πριν γίνει αντιληπτό οτι είναι πλαστό!!) Επίσης αυτός τραβάει σε χρόνο κτλ...

Ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρετε ενα ανιχνευτή χειρός (υπάρχει!) και την στιγμή που λαμβάνετε χρήματα (ειδικά 50-100-200-500?) να τα τσεκάρετε επιτόπου , μπροστά στην κάμερα του ΑΤΜ, για να υπάρχουν αποδείξεις αν τυχόν πέσετε σε τέτοια λούμπα.

Δυστυχώς αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 13:03
  2. Προσοχή στο πλαστό νόμισμα των 2 ?...
    από McGyver στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2007, 15:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF