Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 117

Θέμα: Ποσα δινεται για να πλυνεται την μηχανη σας;;

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    μου φάνηκε όμως ότι έριξε αρκετή πίεση (βέβαια μ' αυτά που είχε μαζέψει πάνω ... napalm ήθελε... αλλά )
    Κοντά δυό χρόνια (και ο προηγούμενο ιδιοκτητη ίδια μέθοδο χρησιμοποιούσε)την πάω εκεί για πλύσιμο και δεν είχα ποτέ πρόβλημα! Πίεση βασικά βάζει στα δύσκολα σημεία- Στο καντράν και κινητήρα δεν βάζει!
    ΤΕΛΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

Re: και πλυντήριο έχομεν....

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    8 ευρώπουλα για πλύσιμο-κερί αν χρειάζεται-και λίπανση αλυσίδας...αν δε βιάζεστε φυσικά,διότι η δουλειά γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο (στη φυσιολογική βρωμιά) τώρα αν έχει χτίσει η βρώμα σπίτι μεζονέτα με πισίνα και βουνό,ε,κάτι θα κάνουμε με ολίγη πίεση....
    Τώρα αν θέλετε μόνιμη θέση +βδομαδιάτικο πλύσιμο στο πάρκιν (Ν.Κόσμος)θααα κάνουμε κάτι καλύτερο.
    Πού;

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Στο Ν. Κόσμο? Ενδιαφέρομαι! Για πές για πές.....
    ΤΕΛΟΣ

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    μία φορά προσπάθησα να το πλύνω καλά, ζάντες, γρανάζια, πίσω ανάρτηση μοχλικό κλπ και έφαγα 2 ώρες. 10 ευρώ πλύσιμο ζάντες, γρανάζια, πίσω ανάρτηση μοχλικό χωρίς, αλοιφές, κεριά αποτριχωτικά .... (γυναίκες τα κάναμε)

τα κάνει όλα ζούπερ

πάρτε την κάρτα του και πάρτε τηλ. για να σε βάλει επιτόπου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	moto wash plyn.jpg 
Προβολές:	347 
Μέγεθος:	89,7 KB 
ID:	81350

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    lipon akouste me oles prosektika

i motosikletes sto plisimo den exoun kamia sxesi me ta aftokinita
    safos aftos pou pleni prepi na exo megali pira apo mixanes
    oxi pakistanoi oute ales e8nikotites

mia motosikleta exi pola meri esoterika poles egkopes pola ekte8imena ilika pou den anexonte pola pola!!!

ena aftokinito ine ena tetragono pragma me ekseresi simia opos esoterika apo tis portes pou ke pali den exoun kamia sxesi me moto

diladi otan ginete sosti doulia min lipaste ta lefta sas

tora i mpogies se mia moto ine poli pio leptes apo ena aftokinito
    san paxos strosis leme

ke prosvalonte pol pio efkola apo oti ena aftokinito
    gia afto 8eloun prosoxi

gia ton logo afto den afinoume kanena na rixni nero me piestiko apo tis kefales tou kinitira ke epano oti ke na leei oso kalos ke na ipostirizi oti ine oso ke na epimeni oti den iparxi provlima den ton afinoume na rixni nero me to piestiko pano sto ntepozito pano sto timoni organa ke lipa se simia kato apo tin sela

genika oxi piesi pano apo to moter
    mono me afta ta pseftopiestika pou vazoume sto lastixo tou nerou i me sketo lastixo nerou sta psila

to piestiko rixni me megali piesi pera apo ka8e kataskevastiki prodigrafi nero stous diakoptes tou timoniou as poume=ilektriko provlima
    i diakoptes exoun kataskevasti na dexonte to nero tis vroxis akoma ke me 300 na pigenete

ala den antexoun otan megali piesi nerou me perisotera xiliometra ke ogko nero peftoun mesa stis egkopes

to ntepozito exi perasti verniki
    i epanalipsi piesis tou nerou epano tou litourgi san amovoli
    siga siga to xeretate pano apo to ntepozito ke gia arxi xani tin gialada tou

i piesi nerou litourgi katastrofika gia ola ta ekte8imena ilektrika organa ke sinafi tis mixanis

an kapios me plintirio den endiaferete gia afta ta 8emata episimanete te ta apo tin arxi
    ke min afisete to efkolo kerdos pou exi sto mialo tou na katastrefi tin mixani sas

to kalitero plisimo ine sto spiti me diafora sfougkaria malaka ke sklirotera me kana dio vourtes lepti ke xontri ke ksevgalma me trexoumeno neraki ke petsi ka8aro gia to telos

kanoniste na mazeveste se kapio to spiti pou exi dinatotita na plini mixani eki valte mousiki parte mpires plinete parea ta motoria sas doste ke ston idioktiti 2-3 euro gia to nero ke kante to plisimo diaskedasi ke sotirio gia tis mixanes sas
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TSIV
    Δηλαδή τι ακριβώς δεν κατάλαβες?
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

cool.....μέλος Το avatar του/της theocris
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Σιγά!!Πληρώνουμε για σερβις πληρώνουμε για ανταλλακτικά,πληρώνουμε για βενζίνες,για τέλη κυκλοφορίες για ότι παπαριά υπάρχει,θα πληρώνουμε και το πλύσιμο??
    Νεράκι,μαλακό σφουγκάράκι,ξέπλυμα και μετά με πανάκι για να μην αφήσει στάμπες.
    Και δόξα το θεό και κρεμούλες για να γυαλίζει η μηχανή υπάρχουν και μπορούμε να βάλουμε μετά το πλύσιμο,και αλοιφή για να γυαλίσει η ζάντα και πάει λέγοντας.

Εδώ πολλές φορές βάζουμε χέρι σε μηχανικά μέρη της μηχανής και φτιάχνουμε μόνοι μας πράγματα.Το πλύσιμο θα πληρώνουμε?
    +10000...

Toso diskolo einai re paidia na katabasis ena lastixo kato apo spiti sou kai na to plinis sto xeri pou kaliteri doulia apo esas ton idio den pisteuo na kanei kaneis alos..

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Ανήκω και εγώ στους τυχερούς με κήπο οπότε πλένω μόνος(και έρημος....)
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    lipon.....
    Μάλιστα! Όλα αυτά το #$%#% το πιεστικό. Ευτυχώς κοντεύω να κλείσω χρόνο με τη μηχανή μου και 2-3 φορές την έχω πλύνει σε βενζινάδικο...

Χώρος υπάρχει άπλετος στο σπίτι, λάστιχο τις Κυριακές και είμαστε ωραίοι. Κάποιος παραπάνω είπε για καθαριστικά από το praktiker. Τι χρειάζεται να αγοράσουμε για ένα ΚΑΛΟ πλύσιμο στο σπίτι? Υπάρχει πχ. τίποτα για να βγαίνουν τα λάδια από τις ζάντες? Γιατί μόνο με σαπουνάδα και πανί μου βγαίνει η ψυχή! (ο λόγος που πήγα και τις 2-3 φορές στο πιεστικό)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    Μάλιστα! Όλα αυτά το #$%#% το πιεστικό. Ευτυχώς κοντεύω να κλείσω χρόνο με τη μηχανή μου και 2-3 φορές την έχω πλύνει σε βενζινάδικο...

Χώρος υπάρχει άπλετος στο σπίτι, λάστιχο τις Κυριακές και είμαστε ωραίοι. Κάποιος παραπάνω είπε για καθαριστικά από το praktiker. Τι χρειάζεται να αγοράσουμε για ένα ΚΑΛΟ πλύσιμο στο σπίτι? Υπάρχει πχ. τίποτα για να βγαίνουν τα λάδια από τις ζάντες? Γιατί μόνο με σαπουνάδα και πανί μου βγαίνει η ψυχή! (ο λόγος που πήγα και τις 2-3 φορές στο πιεστικό)...

Ligo oinopneuma sti zanta bgeni paneukola dokimase to

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    Υπάρχει πχ. τίποτα για να βγαίνουν τα λάδια από τις ζάντες?
    Πινελάκι και παραφινέλαιο..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Πινελάκι και παραφινέλαιο..
    ή πανάκι και παραφινέλαιο

(όπως βολεύεται κανείς)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κι επειδή θα ρωτήσεις

- από το φαρμακείο

Που ειμαι; Τι κανω εδω; Το avatar του/της Pitsakos
    Και ομως... το ρωτοντας πας στην πολη το ξερετε;;; ή το οποιος ψαχνει βρισκει;;; Βρηκα ενα πολυ καλο πλυντηριο στην Χαριλαου που κανει παρα πολυ καλη δουλεια!!! σαν καινουριο ειναι το εργαλειο μου παλι!!! 5 ευρουλακια και κανει τα παντα! πλυσιμο (εννοειτε ) και ολα τα συναφή
    Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι ασχημη...

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    από το φαρμακείο
    Χρειάζεται να το γράψω στο βιβλιάριο ή το δίνουν και χωρίς συνταγή γιατρού

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παίδες (πανάκι με βολεύει περισσότερο )

Το ξέρω ότι ρωτάω πολλά (και βασικά/αυτονόητα για αρκετούς εδώ μέσα) αλλά όταν ήμουν μικρός μου είχαν πει πως αν δεν ρωτήσεις δεν μαθαίνεις και εγώ τους είχα πιστέψει

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως να πακετάρετε την μοτοσυκλέτα σας για ταξίδι!!!
    από SeNNinhA στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2008, 12:05
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 13:47
  3. Για Να Δω Την Σκεψη Σας!!!!!
    από zoropatra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 19:14
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 14:51

Κανόνες δημοσιεύσεων