Ρε sniper..σε καθε Track day περνεις και το cd με τις φωτο? Ποσο παει το μαλλι??
Μια χαρα σε βρισκω παντως.![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Όχι..... Πάμε σε περισσότερα από αυτά που βάζουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Ρε sniper..σε καθε Track day περνεις και το cd με τις φωτο? Ποσο παει το μαλλι??
Μια χαρα σε βρισκω παντως.![]()
Δεν είναι θέμα προβολής... αλλά τρόπος να πείσεις κόσμο να μπει στην πιστα και να αφήσει τις μαλακίες στους δρόμους.....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όχι..... Πάμε σε περισσότερα από αυτά που βάζουμε....
Δεν είναι θέμα προβολής... αλλά τρόπος να πείσεις κόσμο να μπει στην πιστα και να αφήσει τις μαλακίες στους δρόμους.....![]()
Ναι ρε..δεν το ειπα ετσι...Απο θεμα κοστους το ειπα γιατι αν θυμαμε καλα ειναι 25 Ε το cd...και ενταξει κανει καλη δουλεια ο φωτογραφος...αλλα....
Η πιστα οσο τετριμμένο και αν ακουγεται...ειναι αλλη φαση!!
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Κουλατζες![]()
Πλακα κανω, βλεπω φιλε σανιπερ, (σαν το αλουμινοχαρτο ενα πραγμα) ,σοβαρη βελτιωση, και λυπαμαι ειλικρινα, που ΔΕΝ εχω το μπουρδελο να σε φλερταρω στενα στην Κ1 που πολυ την συμπαθω τωρα τελευταια.![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ενα φιλαράκι με multistrada ασημί τον είδατε? Δε πρεπει να τον είδατε και πολυ γιατι γυριζε στο 1.10 απο ότι μου είπε...
Πες μου τωρα και εσυ οτι εφτιαξες τη Suzi,και θα ανεβεις Σερρες, να παω να τιναξω τα μυαλα στον αερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
NIKO sniper u rock man!![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
Gcrook εσυ εχεις μηχανη;(Απο ενδιαφερον ρωταω ετσι;
Καλα θα κανω να μη ξαναρθω Δελεαρ ε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Gcrook εσυ εχεις μηχανη;(Απο ενδιαφερον ρωταω ετσι;
Καλα θα κανω να μη ξαναρθω Δελεαρ ε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλυτερα να ΜΗΝ
![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πες μου τωρα και εσυ οτι εφτιαξες τη Suzi,και θα ανεβεις Σερρες, να παω να τιναξω τα μυαλα στον αερα.![]()
thn trith mallon tha einai etoimh!![]()
αλλά για τουρ πλέον... τα λεφτά μου τα τρώει το χώμα πλέον!![]()
Ναι.... ελπίζω να μην ήταν το παλικάρι που έπεσε......Αρχικά δημιουργήθηκε από The_TROOPER
Ενα φιλαράκι με multistrada ασημί τον είδατε? Δε πρεπει να τον είδατε και πολυ γιατι γυριζε στο 1.10 απο ότι μου είπε...
1.10 με multi-mulinex...... ΟΚ![]()
Τί γίνεται ρε 'σείς.....Αρχικά δημιουργήθηκε από The_TROOPER
Πολλοί εδώ ξαφνικά πιάσανε το 1.10....
Καραμέλα είναι και το πιπιλάνε όλοι ???
Παραέγινε γρήγορο το φλόρουμ ...![]()
![]()
![]()
![]()
Άστα Κώστα, όσο πιο μόδα γίνονται τα td, τόσο θα ακούμε για 1:10........Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Τί γίνεται ρε 'σείς.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάντως από το 1:20 στο 1:13 ίδρωσα (και ιδρώνω) πολύ για να το φτάσω, όταν ακούω για τόσο "άνετα" 1:10 αρχίζω και τσαντίζομαι.........
Και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως όλοι πάνε 1:10 αλλά στις εισόδους και στις εξόδους με εμποδίζουν και ανα 7-8 γύρους τους ξαναβλέπω μπροστά μου............![]()
![]()
![]()
Επειδή ρε φιλαράκι είσαι εσύ κουλός αποκλείεται να βγαίνουν νέα ταλέντα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Τί γίνεται ρε 'σείς.....
![]()
![]()
![]()
Σοβαρά τώρα, είναι trendy να είσαι στο 1.10![]()
![]()