Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 72

Θέμα: Λες να το τολμήσω... (αγορά Cbf600s)

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Νικολα, μεγεια η νεα σου κουκλα αδερφε! Σου ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ και καλοταξιδη!!!!

ΥΓ. Κερασει ε;;;
    Ευχαριστώ συνονόματε!
    Kάτσε να το πάρω και φυσικά και κεράσει!

Re: Λες να το τολμήσω... (αγορά Cbf600s)

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Πριν κάνα εξάμηνο λειψό ήμουν ο ευτυχής κάτοχος ενός ολοκαίνουριου CBF250.

Έλα όμως που τώρα αρχίζει να με τρώει άσχημα...

Ο λόγος για ένα CBF600S.

Σήμερα μάλιστα έκανα μια κίνηση που μπορεί να αποβεί μοιραία: Μπήκα σε ένα μαγαζί και το καβάλησα.
    ετσι οπως τα λες για το 1000 σε λιγο καιρο σε βλεπω να μας γραφεις το εξης :

Πριν κάνα εξάμηνο λειψό ήμουν ο ευτυχής κάτοχος ενός ολοκαίνουριου CBF600S ABS.

Έλα όμως που τώρα αρχίζει να με τρώει άσχημα...

Ο λόγος για ένα CBF1000.

Σήμερα μάλιστα έκανα μια κίνηση που μπορεί να αποβεί μοιραία: Μπήκα σε ένα μαγαζί και το καβάλησα.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ !! εκανες την καλυτερη επιλογη στην καταληλοτερη εποχη ! τωρα που αρχιζουν και οι ζεστες … ! αναμενουμε τις φοτο όπως μας υποσχεθηκες παραπανω.

CBF600S ABS :a19:

ότι μας χαλάει..... Το avatar του/της TEOkaip7
    Το παράγγειλα!!

CBF600S ABS, χρώμα μπλε-σκούρο
    + Συναγερμός ΜΕΤΑ
    + Μανιτάρια
    + Αριθμός / τέλη κυκλοφορίας

Τιμή: 7600
    καλοτάξιδο και πάντα όρθιος

είναι πολύ καλό μηχανάκι και είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς

μήπως όμως έπρεπε να πάρεις το 1000;; προλαβαίνεις;; :rotflmao:

Moderator
    Μόλις έφτασε στο κατάστημα... Σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί ετοιμάζεται, βγαίνει η άδεια / ασφάλεια και... με βλέπω για άδεια την Παρασκευή

Μερικές πρόχειρες φωτογραφίες στο κατάστημα, με τις ζελατίνες ακόμη:

1

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	142885928-s.jpg 
Προβολές:	196 
Μέγεθος:	60,2 KB 
ID:	83722

Moderator
    2

Όνομα:	142885947-s.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	62,3 KB 
ID:	83724

Moderator
    3

Όνομα:	142886014-s.jpg 
Προβολές:	193 
Μέγεθος:	64,9 KB 
ID:	83726

Moderator

Re: Re: Λες να το τολμήσω... (αγορά Cbf600s)

Αρχικά δημιουργήθηκε από electra23
    ετσι οπως τα λες για το 1000 σε λιγο καιρο σε βλεπω να μας γραφεις το εξης :

Πριν κάνα εξάμηνο λειψό ήμουν ο ευτυχής κάτοχος ενός ολοκαίνουριου CBF600S ABS.
    Ε, δεν νομίζω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TEOkaip7
    καλοτάξιδο και πάντα όρθιος

είναι πολύ καλό μηχανάκι και είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς

μήπως όμως έπρεπε να πάρεις το 1000;; προλαβαίνεις;; :rotflmao:
    Ευχαριστώ.

Να σου πω την αλήθεια, μου πέρασε από το μυαλό. Αλλά αφ' ενός είναι πολλά τα λεφτά, και αφ' ετέρου δεν νομίζω ότι είναι πολλά που δεν μπορείς να κάνεις με ένα 600. Ας είμεθα εγκρατείς λοιπόν

Nικόλα το χρώμα γ@μάει !!

Ήμουν φανατικός του μαύρου αλλά τώρα που βλέπω το μπλεδάκι αστραφτερό αστραφτερό..!

Πάντως μου θύμησες εμένα πριν από ένα περίπου χρόνο, "CBF ή Fazer;", "Ρε λες;", "Όμορφο είναι το άτιμο.." κλπ κλπ κλπ και μέσα σε λίγες μέρες να και οι πρώτες του φωτό...

Όταν είπα οτι ζηλεύω ήταν για τη στιγμή που θα ζήσεις αύριο, η πρώτη του μιζιά, θ'ακούσεις τον βελούδινο ήχο του μοτέρ, θα κουμπώσεις την πρώτη και... ένα απ'τα ομορφότερα συναισθήματα θα διαπεράσει όλο σου το κορμί !!

Με το καλό λοιπόν και πάλι καλοτάξιδοι !

Εύχομαι να έχεις πάντα μαζί της το συναίσθημα που θα νιώσεις την πρώτη φορά που θα φύγεις πάνω σ'αυτήν !

Moderator
    Παιδιά την πήρα και έκανα την πρώτη μου μικρή βόλτα (70 χιλιομετράκια).

Απίστευτη αίσθηση!!

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Οι πρώτες-πρώτες λεπτομερείς εντυπώσεις ενός πρωτάρη, πρώην οδηγού CBF-250.

0. Πανεύκολη εκκίνηση του κινητήρα. Τσιμπάς την μίζα και... πήρε (όποιος έχει προσπαθήσει ναι ξεκινήσει CBF 250, ξέρει τι εννοώ).

1. Φανταστικός ήχος: Όχι πια τραχύ μούγκρισμα, αλλά το ραφινάτο σφυριχτό βούισμα του τετρακύλινδρου.

2. Πολύ καλή θέση οδήγησης. Για το ύψος μου (1.80 και κάτι ψιλά) πάρα (μα πάρα) πολύ άνετη. Καμία σχέση απολύτως με το 250. Πολύ ελαφρύ τιμόνι.

3. Πολύ πιο προοδευτικός συμπλέκτης. Η ροπή από χαμηλά καθιστά τα "μαρσαρίσματα" για το ξεκίνημα άχρηστα. Ο συμπλέκτης θέλει λίγο συνήθεια όταν έρχεσαι από το 250, αλλά είναι *μακραν* καλύτερος. Επίσης πολύ μαλακός και άνετος.

4. *Ξεχάστε* τις μαλακίες με την νεκρά. Απλά... μπαίνει: Πάντα, παντού, και όποτε (πάλι, όποιος έχει προσπαθήσει να βάλει νεκρά σε CBF250, ξέρει).

5. Πολύ καλύτερο κιβώτιο, αλλά πολύ διαφορετικό. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς πρέπει να κάνω για ομαλά *και γρήγορα* ανεβάσματα: μερικές φορές μου κοπανάει, τις περισσότερες όχι. Με τα κατεβάσματα δεν έχω πρόβλημα. Που θα μου πάει, θα το βρω! (Συμβουλές, φυσικά, καλοδεχούμενες).

6. Απίστευτη ευστάθεια. Πανεύκολο να την κουμαντάρεις ακόμη και με ελάχιστη ταχύτητα. Μαζεμένος όγκος, χωράει λίγο-πολύ όπου και το 250.

7. Λιγότερη ευκινησία όταν κινείσαι με πολύ λίγα (αλλά, παραδόξως (?), περισσότερη ευστάθεια): Πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος στις γρήγορες / απότομες αλλαγές κατεύθυνσης (π.χ. εγκάρσιο φιλτράρισμα). Το βάρος της σε τέτοιους ελιγμούς *φαίνεται* και σου δίνει την εντύπωση ότι δεν θα συγχωρήσει εύκολα το λάθος στην ισορροπία: δεν έχει βγάζω-πόδι και το 'σωσα (δεν το δοκίμασα βέβαια, αλλά ούτε θέλω).

8. Το βάρος της φαίνεται επίσης σε δρόμους με κλίση. Σε ελιγμούς σε επίπεδα με *μεγάλη* *εγκάρσια* κλίση... δείχνει τρομακτικό (π.χ. αναστροφή με μανούβρα σε πολύ απότομη ανηφόρα)---αν έχετε συμβουλές γι' αυτό, καλοδεχούμενες.

9. Και για να τελειώνουμε με το βάρος: Καταλαβαίνεις διαφορά (σαν αίσθηση βάρους εν στάση) με γεμάτο και άδειο ρεζερβουάρ (στο 250, τουλάχιστον για μένα, αυτό δεν ίσχυε). Φυσικά καμία αλλαγή στην αίσθηση εν κινήσει, ακόμη και με λίγα.

10. Πάρα πολύ δυνατότερα φρένα, με πολύ πολύ καλύτερη αίσθηση.

11. Ασύγκριτο γκάζι! Καμία μα καμία σχέση! Ακόμη και όταν πας μέχρι τις 5-6 χιλιάδες στροφές είναι μέρα με την νύχτα. Τι λέω... ακόμη και μέχρι τις 4000 η διαφορά είναι απίστευτη. Τραβάει από παντού. Πολλές φορές δεν έχεις ιδέα τι σχέση έχεις στο κιβώτιο (η έκτη στις 5000 είναι γύρω στα 110χαω, αν θυμάμαι καλά).

12. Υπέροχο "ρολάρισμα". Οι ταχύτητες και τα χιλιόμετρα "ρέουν" με υπέροχη απλότητα και ηρεμία... δεν ξέρω πως να το πω.

Αύριο πήρα άδεια από την δουλειά οπότε θα κάνω μια πιο αξιοπρεπή βόλτα---δεν ξέρω ακόμη που---και θα βγάλω και μερικές φωτογραφίες.

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Τωρα πλεον που την πηρες στα χερια σου, καλοριζικη και καλοταξιδη.

Η πρωτη σου δουλεια ειναι να παιξεις με την σελα και τα 3 διαφορετικα υψη της μεχρι να βρεις πως δουλευει.
    Στην πιο ψηλη θεση θα σου φανει πολυ πιο ελαφρυα η αισθηση της μηχανης και θα σε διευκολυνει αρκετα και στις μανουβρες.

Τα φρενα δυστυχως ειναι μελανο σημειο. Αν οδηγησεις το fazer 600 θα καταλαβεις την εμφανη διαφορα .... Ειδικα το πισω σχεδον ανυπαρκτο. Βεβαια το πηρες με ABS οποτε δεν θα φοβασαι να τα πιεσεις οσο θες.

Με 6η και 5.500 σαλ εχεις 120χλμ στο κοντερ. ΑΦΟΥ το στρωσεις!

Και παλι με υγεια!
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
    +1000

Πάντα όρθιος και καλά ταξίδια !!!!!
    Χρήστος______CBF 1000 ABS

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze

Η πρωτη σου δουλεια ειναι να παιξεις με την σελα και τα 3 διαφορετικα υψη της μεχρι να βρεις πως δουλευει.
    Στην πιο ψηλη θεση θα σου φανει πολυ πιο ελαφρυα η αισθηση της μηχανης και θα σε διευκολυνει αρκετα και στις μανουβρες.

Τα φρενα δυστυχως ειναι μελανο σημειο. Αν οδηγησεις το fazer 600 θα καταλαβεις την εμφανη διαφορα .... Ειδικα το πισω σχεδον ανυπαρκτο. Βεβαια το πηρες με ABS οποτε δεν θα φοβασαι να τα πιεσεις οσο θες.

Με 6η και 5.500 σαλ εχεις 120χλμ στο κοντερ. ΑΦΟΥ το στρωσεις!

Και παλι με υγεια!
    Να 'σαι καλά!

Η σέλα στην στάνταρ θέση (νομίζω είναι η μεσέα) μου φαίνεται μια χαρά, για την ώρα. Προτιμώ, νομίζω, να έχω λίγο καλύτερο "πάτημα", τουλάχιστον μέχρι να την συνηθίσω.

Αυτό που μάλλον θα χρειαστεί να ρυθμίσω είναι η ζελατίνα γιατί έχω την εντύπωση ότι δημιουργεί στροβιλισμούς στο ύψος, περίπου, του λαιμού μου... Μπορεί να είναι και ιδέα μου... Θα δείξει.

Νομίζω ότι 5500 (6000 το μέγιστο) σαλ για μικρά χρονικά διαστήματα δεν είναι και τόσο πολλές για το στρώσιμο. Κάνω λάθος?

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xristos cbf
    +1000

Πάντα όρθιος και καλά ταξίδια !!!!!
    Ευχαριστώ Χρίστο!

Αυτό που μάλλον θα χρειαστεί να ρυθμίσω είναι η ζελατίνα γιατί έχω την εντύπωση ότι δημιουργεί στροβιλισμούς στο ύψος, περίπου, του λαιμού μου... Μπορεί να είναι και ιδέα μου... Θα δείξει.
    Νικόλα με ένα σταυρωτό κατσαβίδι μπορείς να ρυθμίσεις τη ζελατίνα σε 2 μόλις λεπτά !

Απλά ξεκουμπώνεις τα δύο ελαστικά καπάκια πάνω απ'τη ζελατίνα, βγάζεις τις 4 βίδες και πράττεις ανάποδα μόλις ανεβάσεις τη ζελατίνα στην πάνω θέση της, είναι πανεύκολο !

Κάνεις μια βόλτα και είμαι σίγουρος πως θα δεις τη διαφορά, αν πάλι δεν σου αρέσει στην πάνω θέση την ξανα-αλλάζεις σε δευτερόλεπτα !

Ά ! Και άλλαξε το μοντέλο στο προφίλ σου !

Καλοτάξιδοι !

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να το πάρω?(cbf600)
    από sakdrama στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2007, 12:48
  2. ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2004, 01:49
  3. Να το πάρω; Aprilia ETV100 Caponord