Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
280+ (συ είπας, εγώ τα είδα λιγότερα) και ξεκράνωτος... Άμα πατάς συχνά στην επαρχία τα 250 ξέρεις καλά τη καφέ λάσπη που στολίζει (καί) το κράνος σου μερικές φορές (μεγάλα έντομα που εξαερώνονται).
Να το πω πιο ωμά: Άμα θες να τρως σκατά εντόμων πήγαινε ξεκράνωτος. :rotflmao:
(άσε που δε βλέπεις χριστό, εκεί ειδικά που υποτίθεται ότι η όρασή σου παίζει το πρώτο ρόλο)
Για τις κόντρες γενικά, σόρι δεν είμαι φίλος. Άμα θέλω να δείξω σε κάποιον πόσο γρήγορος είμαι, του βάζω ν' ακούσει κάνα λεγκάτο από τα παλιά τα ακυκλοφόρητα.
Αλλά αυτά δεν αφορούν το συγκεκριμένο βίντεο, στο συγκεκριμένο βλέπουμε μια ευθεία, ένα άδειο δρόμο, και δύο μάλλον φίλους να το ανοίγουν (και όχι πολύ κοντά στο κόφτη από ότι άκουσα), και κάτι πιτσιρικάδες να κοιτάνε -άμα θες να το κάνεις νιντ φορ σπιντ φάση, ξέχασες τα ξέκωλα. Δεν βλέπουμε ούτε το Μήτσο το σουγιά με το λερωμένο gsxr που γράφει 600, ή το cbr που λέει και καλά 400 (και είναι άστα να παν στο διάλο και τα δύο στη πραγματικότητα), και που μπορεί να σου χώνανε και καμιά κλωτσά για να σου φάνε την άδεια -άλλες εποχές, τώρα είμαστε λέει όλοι νεοκάγκουρες που μας ανεβαίνει και καλά η αδρεναλίνη μόνο σε ευθείες και την ακούμε έτσι.
runneras125, δεν είμαι στη κατηγορία που είπες (μόνο αναμάρτητος δεν είμαι), αλλά καλώς η κακώς επέλεξα να φτιάξω το στουντιάκι μου αντί να πάρω όταν είμουνα 18 χρονώ τη χιλιάρα που μου γυάλιζε (μη κοιτάς που το 750 μου που έχω τώρα είναι πιο γρήγορο από τη χιλιάρα των 80's που γούσταρα). Άμα δεν είχα δει εκείνους τους δύο με τα μυαλά στην άσφαλτο τότε, μάλλον θα την είχα πάρει και άσχετος όπως είμουνα (όπως δείχνουν να είναι και τα χαρωπά παιδάκια στο βίντεο) αλλά λίγο πιο ακραίος, θα ήμουνα νεκρός. Σίγουρα πράματα. Και μάλλον είσαι στην ηλικία που τη ψάχνεις και συ, οπότε το νού σου.
Το πιο ενοχλητικό στο βίντεο είναι η φράση που λέει ο ασκεπής νεοκάγκουρας υπό την επίδραση της αδρεναλίνης προφανώς "Λοιπόν, κανονίστε ποιος θα πάρει το δικό μου, ποιός το άλλο", μάλλον σε φίλους (που κανένας δε ξέρει αν έχουν ιδέα από ss). Θυμίζω ότι με καλά λάστιχα, ένα απλό άνοιγμα αρκεί για να φας slaptank και να αλλάξεις απότομα γνώμη για τα ss -πόσο εύκολα δίνω εγώ τις μηχανές μου; Δέν τις δίνω, προτιμώ να τις κάψω παρά να δώσω βόλτα σε άσχετο (με λιγότερο από 15 χρόνια πείρα σε μηχανές γενικά, και τουλάχιστον 2 με παρόμοια με τη δικιά μου).
Τουλάχιστον έγινε σε μηδενική κίνηση (σκάναρε άραγε κανένας το δρόμο για τίποτα μπουλόνια, λάδια κλπ πρώτα, ή αέρα πατέρα τα πήγανε; ).
Τέτοιες κόντρες είναι η επιτομή της ηλιθιότητας (όχι ότι οι άλλες είναι σωστές), μάθετε να στρίβετε καλύτερα.
Φίλε μου το παλλικάρι που οδηγάει το GSXR δεν είναι κανένας άσχετος,μπορεί να ειναι 32 χρονών και να συμπεριφέρεται με καγκουρίστικο τρόπο αλλά επίσης έχει περάσει όλη την ζωή του πάνω σε μηχανές.Αν μπορέσω κάποια στιγμή θα τραβήξω μία φωτογραφία από το γκαράζ του στο οποίο έχει ΤΕΛΕΙΑ συντηρημένες και με πολύ μεράκι 12 μηχανές.Από PW 50,μέχρι TZR 250,NSR 250,RGV 250,FZR 400,ZXR 400 και άλλες που δεν θυμάμαι.Δεν τον γνωρίζω καλά,ένα γειά λέμε και σίγουρα δεν τον έχω σαν ίνδαλμα αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως είναι ένας πολύ μερακλής ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ με όλη την έννοια της λέξης και το μόνο κακό είναι πως δεν προσέχει την ασφάλεια του,σε αυτό είμαι μαζί σου 100%.Η όλη φάση έγινε με 2-3 τηλεφωνήματα και δεν είχε την στενή έννοια της κόντρας,ήταν απλά μια δοκιμή που ΟΛΟΙ κάνουμε στον δρόμο πηγαίνοντας για μία "πολεμική" βόλτα.Σε πείραξε δηλαδή που αυτή ήταν οργανωμένη;Δεν μπορώ να φανταστώ δύο φίλους με 1000άρια που βγαίνουν στην Ε.Ο να πάνε μία βόλτα ή ένα ταξίδι και δεν τα ανοίγουνε,έτσι για τον χαβαλέ τους,όχι για κάποιο χρηματικό έπαθλο.Όσο για αυτό που είπες για μένα θα σου πω πως δεν είμαι κοντράκιας,ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε τέτοιου είδους "event" και θα σου υπενθυμίσω πως είμαι 24 χρονών οπότε έχω πλέον διαμορφώσει χαρακτήρα και δεν περιμένω να πάρω μαθήματα από κάτι άτομα σαν τον εν λόγω 32χρονο.Έχουνε δει και μένα πολλά τα μάτια μου μιας και ασχολούμαι χρόνια και με τα αυτοκίνητα και με τις μοτοσυκλέτες αλλά τα γουστάρω για αυτά που είναι και όχι για φτιαξίματα και άλλες τέτοιες καγκουριές.Οδηγώ μηχανάκια εδώ και 8 χρόνια και αισθάνομαι τυχερός που δεν έχω εμπλακεί ακόμα σε ατύχημα αλλά επίσης θέλω να πιστεύω πως δεν είναι μόνο θέμα τύχης αυτό.Θεωρώ τον εαυτό μου προσεκτικό αναβάτη και οδηγό και το λέω χωρίς ίχνος υπεροψίας και εγωισμού.Μάλλον δεν με ψυχολόγησες καλά,ελπίζω μετά από αυτή την εκ βαθέων εξομολόγηση να κατάλαβες περίπου τί άτομο είμαι![]()