Βέβαια όταν μας λείπει το νοητικό υπόβαθρο για να απαντήσουμε με επιχειρήματα,χρησιμοποιούμε τα γνωστά σηματακια(:a31: )
Να υποθέσω οτι είσαι GAYros και συ?
![]()
![]()
Βέβαια όταν μας λείπει το νοητικό υπόβαθρο για να απαντήσουμε με επιχειρήματα,χρησιμοποιούμε τα γνωστά σηματακια(:a31: )
Να υποθέσω οτι είσαι GAYros και συ?
![]()
![]()
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
Δλδ αυτό ήταν το χειρότερο..;Αυτό σε ενόχλησε πιο πολύ..;Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Αυτό όμως που με πείραξε ήταν η συμπεριφορά μας στην κερκίδα. ( και μερικοί θέλουν να αποκαλούνται ευρωπαίοι)![]()
Αυτό ήταν ένα (θλιβερό) κομμάτι στον απόλυτο εξευτελισμο 11 (άντε εξαιρέσεις καναδυο) ξεβρακωμένων ανθρώπων-κι όπως έλεγε μια αφίσα..δεν είναι 11,είναι 11 εκ..Συνοδευόμενου από έναν ξεροκέφαλο,ηλίθιο ξεκουτιασμένο προπονητη,που τον 'παραλάβαμε' μισοτελειωμένο και το κάναμε θεό (όπως του άξιζε τοτε),που με το λίγο μυαλό που του είχε μείνει απολάμβανε τις παροχές του στην Ελλάδα και το έρωτά του με Βρύζα-Χαριστέα-Τοπαλίδη..
edit. Α,ξέχασα και τον αρχιπουστ$%^λαμόγιο Γκαγκάτση..
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΔΕΣ....!!!!!!!!!!
Γιαυτό λοιπόν άν δέν άσχολείσαι μέ τό ποδόσφαιρο δέν θά έπρεπε νά
άσχολείσαι καί μέ....ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...........
ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!
λοιπον...οσο καιρο ειμαι σε αυτο το φορουμ εχω ακουσει για διαφορα πραγματα...για παπακια που περνανε superbikes,για 15χρονους που τελικιαζουν r1 και δεν τους ειναι αρκετο και πολλες αλλες μαλακιες.....ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ. μπραβο,απο δω και περα θα αφηνουμε οοοοολες τις αποφασεις σε ατομα που ασχολουνται με ποδοσφαιρο μιας και εμεις οι υπολοιποι δεν θα επρεπε καν να ασχολουμαστε.
You know that when I hate you, it is because I love you to a point of passion that unhinges my soul - Julie de Lespinasse
Δυστυχώς το χειρότερο και για μένα δεν ήταν η ήττα... που για μένα προσωπικά κρίθηκε σε έλλειψη πάθους αλλά και σε αστοχίες-ατυχίες (θυμηθείτε σούτ Γιαννακόπουλου, σούτ στο δοκάρι κτλ.) που μέσα σε λίγα λεπτά τράπηκαν σε εις βάρος μας goal.
Το χειρότερο ήταν οτι αποδείξαμε περίτρανα, πως με τα επεισόδια που έγιναν , μόλις χάσαμε την μπάλα και σε επικοινωνιακό επίπεδο , κυρίως προς την UEFA. Και με επερχόμενο τον τελικό του CH.L. να μας κάνει να φαντάζουμε ώς τους "κάφρους" που πήραν το Euro 2004.
Γιατί μη μου πείτε οτι αυτοί οι 11 (που για 50 μου έκαναν εμένα) δεν μπορούσαν να απομακρυνθούν πριν κάν μπουν μέσα. Πριν υποχρεώσουν εκείνο τον πατέρα τον κακομοίρη να δώσει μέσα στο γήπεδο το παιδί του ,στον security , για να αποφύγει τα χειρότερα.
Ή μήπως οι 11-50 πέταγαν τα κοντάρια απο τις σημαίες και τα μπουκάλια;
Μήπως ήταν και αυτοί μόνο που γιούχαραν ύμνο της Τουρκίας ;
Πάλι καλά δηλαδή που στο τέλος κάποιοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και χειροκροτήσαν του Τούρκους που αν μη τι άλλο έπαιξαν πολύ πιο οργανωμένα και ήξερα τι ήθελαν χωρίς φανφάρες και κραυγές αισιοδοξίας.
Α ... και ενα τελευταίο.. να θυμίσω οτι στην UEFA ο αντιπρόεδρος είναι Τούρκος , και το οτι γενικά το Τουρκικό ποδόσφαιρο , είναι 3-4 θέσεις πιο πάνω απο εμάς σε κατάταξη... έτσι για να μην νομίζουμε οτι ήταν και αντίπαλοι του χεριού μας.
Περαστικά μας και στην τελική... μια ήττα ήταν και θα περάσει... το ρεζιλίκι όμως των εξεδρών που είναι καθρέφτης των ανθρώπων που μας περιτριγυρίζουν μόνο καλό δεν μας κάνει.. Σίγουρα κιόλας, θα κάνει την βόλτα του , σαν το " Δείτε τους Έλληνες , Πρωταθλητές Ευρώπης, πως προωθούν τον πολιτισμό τους"...
Να είμαστε καλά όλοι μας.. και εμείς που τους ανεχόμαστε και η ΕΠΟ και Πολιτεία που δεν σταματά αυτό το άρρωστο πρωτάθλημα και ποδόσφαιρο απο την συμμετοχή σε τέτοιους θεσμούς εδώ και τώρα.
ΟΥΣΤ ΡΕ...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ψυχραιμια , το ποδοσφαιρο δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα παιχνιδι....χασαμε δικαια και αυτο οφειλεται αποκλειστικα στην δικη μας αποδοση και οχι στον τροπο που επαιζαν οι Τουρκοι...ε τωρα μην γελιομαστε ανανεωση θελει η Εθνικη σε ολα τα επιπεδα.
Σχετικα με την πολιτικη διασταση του συγκεκεριμενου παιχνιδιου , τι περιμενατε δηλαδη?
Αν ειχαμε κερδισει εμεις τα σχολια θα ηταν λιγοτερο καυστικα ?
Το θεμα που με ενοχλει περισσοτερο ειναι οτι αυτη η ομαδα και η επιτυχια (η αποτυχια) της εχει εξυπηρετησει πολλους , με μοναδικο σκοπο την προβολη τους .
Εχθες ο κρετινος ο Γεωργιου που ειχε φαει κραξιμο οταν ελεγε παραμονες του EURO πως θα τον πιναμε χαλαρα , βγηκε περιχαρης στα καναλια και διαλαλουσε το ποσο δικαιωμενος αισθανεται πλεον.....τι να πει κανεις....
Απαραδεκτο το γεγονος οτι γιουχαραν την ωρα του εθνικου υμνου της Τουρκιας...μερικοι απλως δεν καταλαβαινουν την διασταση ορισμενων πραγματων.
Για τις υπολοιπες καφριλες , θα προτιμουσα να ειχαν γινει τρις χειροτερες , να ειχε διακοπει ο αγωνας και να τρωγαμε μια βαρυτατη καμπανα (που θα φαμε ετσι και αλλιως...) αποκλεισμου για κανα δυο - τρια χρονια....
το γεγονος περι αστυνομευσης και επιτηρησης και μπλα - μπλα -μπλα δεν μου λεει κατι...αυτο ελειπε να υπαρχει ενας αστυνομικος - συνοδος για καθε μαλακα στο γηπεδο.
Θα πρεπει ολοι να καταλαβουν , ειδικα σε τετοιου ειδους παιχνιδια , οτι βρισκομενοι στις κερκιδες φερουν και ενα σημαντικο μεριδιο ευθυνης για την εικονα που θα βγει προς τα εξω.
Και αν δεν μπορουν να αντιληφθουν την ζημια και την ξεφτιλα που προκαλλουν , καλυτερα να μην συμμετασχουμε για πολλα χρονια σε Ευρωπαϊκες και διεθνεις διοργανωσεις.-
Ρε γμτο δεν τον ειδα τον αγωνα...πρεπει να ειχε πολυ γελιο...
Με ενα εισητηριο βλεπεις πενταθλο...ποδοσφαιρο,κατς,αλμα εις μηκος,ακοντιο και σφυρα![]()
.
Μια φορα που εβλεπα τον Τσουκαλα (καραγκιοζη δεν δειχνει πια η ΕΡΤ) του τηλεφωνει ενας και του λεει
>Ρε Τακη τι να παρω μαζι μου στην Τουρκια για τον αγωνα?(καποιον αγωνα ειχε ο Θρηνος στην Τουρκια) και του λεει ο Τσουκαλας
>Το καριοφυλι σου να παρεις...τι να παρεις ρε μλκ!?Το κασκολ σου να παρεις,δεν παμε για πολεμο!!
Ενας απλος αγωνας ποδοσφαιρου ειναι και στο τελος πολλοι ανεγκεφαλοι νομιζουν οτι με το να νικησουμε τους Τουρκους στο ποδοσφαιρο η οποιοδηποτε αλλο αθλημα σημαινει οτι ειμαστε καλυτεροι...αντε και γινεται παντα ετσι..ε και??τι αλλαζει??ΤΙΠΟΤΑ.
Το ποδοσφαιρο ειναι παιχνιδι..ουτε πολιτικη ουτε αλλες τετοιες παπαριες που εγραψαν αλλοι..αν ορισμενοι ειναι τοσο βλακες που νομιμιζουν οτι το γηπεδο αντιπρωσοπευει την προσωπικοτητα τους..ειναι αλλη ιστορια.
Η οποιαδηποτε ομαδα Εθνικη η συλλογος δεν αντιπρωσοπευει κανεναν.Υπαρχει απλα γιατι καποιο πρεπει να βγαζουν λεφτα και να σπανε πλακα με τους βλακες.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Κοίτα να δείς που ο Τάκης θα μου φανεί συμπαθήςΑρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Μια φορα που εβλεπα τον Τσουκαλα (καραγκιοζη δεν δειχνει πια η ΕΡΤ) του τηλεφωνει ενας και του λεει
>Ρε Τακη τι να παρω μαζι μου στην Τουρκια για τον αγωνα?(καποιον αγωνα ειχε ο Θρηνος στην Τουρκια) και του λεει ο Τσουκαλας
>Το καριοφυλι σου να παρεις...τι να παρεις ρε μλκ!?Το κασκολ σου να παρεις,δεν παμε για πολεμο!!
![]()
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Δλδ αυτό ήταν το χειρότερο..;Αυτό σε ενόχλησε πιο πολύ..;
Αυτό ήταν ένα (θλιβερό) κομμάτι στον απόλυτο εξευτελισμο 11 (άντε εξαιρέσεις καναδυο) ξεβρακωμένων ανθρώπων-κι όπως έλεγε μια αφίσα..δεν είναι 11,είναι 11 εκ..Συνοδευόμενου από έναν ξεροκέφαλο,ηλίθιο ξεκουτιασμένο προπονητη,που τον 'παραλάβαμε' μισοτελειωμένο και το κάναμε θεό (όπως του άξιζε τοτε),που με το λίγο μυαλό που του είχε μείνει απολάμβανε τις παροχές του στην Ελλάδα και το έρωτά του με Βρύζα-Χαριστέα-Τοπαλίδη..
edit. Α,ξέχασα και τον αρχιπουστ$%^λαμόγιο Γκαγκάτση..
Εμένα σαφώς και αυτό με ενόχλησε περισσότερο!!! εννοείται!!!
Εκτός αν δεν καταλαβαίνεις ρε Λέμπρο το αυτονόητο. Το πιοδόσφαιρο εξ ορισμού έχει μόνο τρία αποτελέσματα. Την ήττα, τη νίκη και την ισοπαλία. Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Ακόμη και η ντροπιαστική ήττα! Δεν παίξαμε δεν μπορέσαμε δεν έχουμε τα φόντα πείτε ότι θέλετε τον ήπιαμε. ΟΚ. Πάπαλα.
Οι ΚΑΦΡΟΙ όμως στην κερκίδα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!!!!!!
Ρε συ Λάμπρο έλεος ρε φίλε! εδώ έπαιζε η εθνική. Πρόσεξε η εθνική Ελλάδος! Κι αυτοί πλακώνωνταν μεταξύ τους και έβριζαν τον Σεϊταρίδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας μου πει κάποιος τι συμπεριφορά είναι αυτή! Είναι ανθρώπων οι οποίοι υποστηρίζουν την ομάδα; Είναι Ελλήνων;;;; έτσι κάνουν περήφανη τη χώρα μας αυτή; Και δεν σε ντροπιάζει ως Έλληνα που αυτοί οι υποτιθέμενοι πολιτισμένοι "εκπροσωπούν" μέσω της εικόνας τη χώρα και εμάς;
Εδώ βγήκε ο Γεωργιάδης (ΛΑΟΣ) στο Άλτερ πριν τον αγώνα και είπε ότι δεν υπάρχει λόγος και δεν θα γίνει το παραμικρό. Που σκατά είναι ο... ανώτερος πολιτισμός μας;;;;;;;;;;;;;;;
Για όποιον δεν κατάλαβε, δεν μιλάμε για απλές διαμαρτυρίες ούτε για γιουχαίσματα στο διατητή. Με το καλημέρα ξεκίνησε η επίδειξη πολιτισμού!
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ στον εθνικό τους ύμνο.
Και ρωτώ: ΑΝ λέω ΑΝ δεν γίνει το παραμικρό, ΑΝ όταν ακούγεται ο εθνικός μας ύμνος στην Κωνσταντινούπολη δεν ακουστεί το παραμικρό τι θα πούμε τότε;
Και κάτι τελευταίο. Κάποιος κύριος εδώ ανέφερε στο ποστάκι του πως χάσαμε από τους... Μογγόλους! Ο πολιτισμός μας βλέπω... εμφανέστατος παντού!![]()
Nαι αυτό είναι το χειρότερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Δλδ αυτό ήταν το χειρότερο..;Αυτό σε ενόχλησε πιο πολύ..;
Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Στο παιχνίδι μπορεί να κερδίσεις αλλα και να χάσεις.
Στην κερκίδα δειχνεις το επίπεδό σου.
Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει το επίπεδο των γύρω σου αλλα το παιχνίδι, πάω πάσο.![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Nαι αυτό είναι το χειρότερο.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Στο παιχνίδι μπορεί να κερδίσεις αλλα και να χάσεις.
Στην κερκίδα δειχνεις το επίπεδό σου.
Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει το επίπεδο των γύρω σου αλλα το παιχνίδι, πάω πάσο.![]()
+... όσα θες!!! Απόλυτα σωστός!
Άντε καλά 40 ... με τους παίχτες που έβαλε.
Αν δεν κάνει ανανέωση στην ομάδα, όπου μας βρίσκουν θα τρώμε από 4 τεμάχια.
Τώρα που το σκέφτομαι αν μας πέσει - έστω για φιλικό - καμία, Ισπανία, καμία Γαλλία
ή καμία Τσεχία
, βλέπω να παίρνουν το αίμα τους πίσω πολύ άνετα. Για 4 και 5 τεμάχια είμαστε πλέον και μάλιστα από μέτριες ομάδες όπως η Τουρκία.
Πάντα όρθιοι
Αρχικά δημιουργήθηκε από ^Deadly_Sin^
λοιπον...οσο καιρο ειμαι σε αυτο το φορουμ εχω ακουσει για διαφορα πραγματα...για παπακια που περνανε superbikes,για 15χρονους που τελικιαζουν r1 και δεν τους ειναι αρκετο και πολλες αλλες μαλακιες.....ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ. μπραβο,απο δω και περα θα αφηνουμε οοοοολες τις αποφασεις σε ατομα που ασχολουνται με ποδοσφαιρο μιας και εμεις οι υπολοιποι δεν θα επρεπε καν να ασχολουμαστε.
AYTO KATAΛΑΒΕΣ......??????????
Η ΑΥΤΟ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ......????????
Μή σέ ματιάσω άστέρι μου..........!!!!!!!!!
Είσαι σέ καλό δρόμο.........ΣΥΝΕΧΙΣΕ........
κατ αρχην εγω ειμαι ο κυριος που χαρακτηρισε μογγολους τους τουρκους!...... δεν μιλησα για μογγολισμο η συνδρομο του down, αλλα για την πραγματικη φυλη των μογγολων!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Για όποιον δεν κατάλαβε, δεν μιλάμε για απλές διαμαρτυρίες ούτε για γιουχαίσματα στο διατητή. Με το καλημέρα ξεκίνησε η επίδειξη πολιτισμού!
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ στον εθνικό τους ύμνο.
Και ρωτώ: ΑΝ λέω ΑΝ δεν γίνει το παραμικρό, ΑΝ όταν ακούγεται ο εθνικός μας ύμνος στην Κωνσταντινούπολη δεν ακουστεί το παραμικρό τι θα πούμε τότε;
Και κάτι τελευταίο. Κάποιος κύριος εδώ ανέφερε στο ποστάκι του πως χάσαμε από τους... Μογγόλους! Ο πολιτισμός μας βλέπω... εμφανέστατος παντού!![]()
προφανως θεωρεις απαξιωτικο τον χαρακτηρισμο μογγολος!.....αν ειναι ετσι εσυ ο ιδιος αυτοματα απαξιωνεις την φυλη των μογγολων!
δες τον χαρτη της τουρκιας και θα καταλαβεις οτι φτανει μεχρι τα βαθη της ασιας!
ειναι λογικο λοιπον 1 τεραστιο μερος του τουρκικου πληθυσμου να προερχεται απο τους μογγολους!
το ΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟ στους εθνικους υμνους στα μεταξυ μας παιχνιδια δεν ελειψε ΠΟΤΕ αλλα τι να κονουμε , δυστηχως ετσι ειναι..........δεν ειναι κατι καινουργιο...............ευτυχως τουλαχιστον που βρεθηκαν καποιο πραγματικα μαγκες να χειροκροτησουν στο τελος!
οσο για το αν ΔΕΝ ακουστει το παραμικρο στην κωνσταντινουπολη........................
......το αλλο με τον τοτο το ξερεις? :rotflmao:
και σε παρακαλω πολυ, μην λες κωνσταντινουπολη αλλα instabul .........το κωνσταντινουπολη δεν αρεσει στους τουρκους και εδω και μερικα χρονια επισημο ονομα ειναι το instabul..........(προσπαθω να γινω ποιο πολιτισμενος):ZZZ:
το γνωριζω απο πρωτο χερι αυτο που λες...Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
...
Οποιος δεν εχει υπαρξει αθλητης δεν καταλαβαινει οτι ο παικτης οταν μπαινει στο γηπεδο ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!!! ...
ΑΛΛΑ πιστευω οτι οι συγκεκριμενοι ποδοσφαιριστες (αυτοι που κερδισαν το euro, οχι αυτοι που μπηκαν μετα) εχουν ΚΟΡΕΣΤΕΙ... δε βρισκουν κινητρο να παιξουν στο 100% και μας δουλευουν ολοι μαζιη μιση ομαδα πρεπει να παραιτηθει (οπως ακριβως εκανε ο Ζαγορακης, ετσι ωστε να μη μπορει να τους ξανακαλεσει ο Ρεχαγκελ) και να μπουνε παιδια με ορεξη να κερδισουν τους παντες. Και τοτε με τον καιρο θα ερθουν παλι οι επιτυχιες που μας αναλογουν...
Υπαρχουν πολλα παιδια αρκετα κατω των 25-26 που μπορουν και θελουν να παιξουν, ας κοιταξει λιγακι και σε μικροτερες ομαδες ο Ρεχαγκελ και θα βρει ατομα για ολες τις θεσεις με διαθεση για δουλεια, για να αποδειξουν οτι κι αυτοι αξιζουν μια θεση στην εθνικη (και οχι μονο)...
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
+99...........πλην την περιπτωση του ζαγορακη μιας και εφυγε αφου πρωτα προλαβε να πιασει πατο.Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
το γνωριζω απο πρωτο χερι αυτο που λες...
ΑΛΛΑ πιστευω οτι οι συγκεκριμενοι ποδοσφαιριστες (αυτοι που κερδισαν το euro, οχι αυτοι που μπηκαν μετα) εχουν ΚΟΡΕΣΤΕΙ... δε βρισκουν κινητρο να παιξουν στο 100% και μας δουλευουν ολοι μαζιη μιση ομαδα πρεπει να παραιτηθει (οπως ακριβως εκανε ο Ζαγορακης, ετσι ωστε να μη μπορει να τους ξανακαλεσει ο Ρεχαγκελ) και να μπουνε παιδια με ορεξη να κερδισουν τους παντες. Και τοτε με τον καιρο θα ερθουν παλι οι επιτυχιες που μας αναλογουν...
Υπαρχουν πολλα παιδια αρκετα κατω των 25-26 που μπορουν και θελουν να παιξουν, ας κοιταξει λιγακι και σε μικροτερες ομαδες ο Ρεχαγκελ και θα βρει ατομα για ολες τις θεσεις με διαθεση για δουλεια, για να αποδειξουν οτι κι αυτοι αξιζουν μια θεση στην εθνικη (και οχι μονο)...
οι παικτες με αξιοπρεπεια τυπου.......... ζινταν, πολ σκοουλς, πελε, λιζαραζου, φιγκο, ρουι κοστα, νεντβεντ,πομπορσκι κτλ κτλ κτλ κτλ.
φευγουν απο μονοι τους με ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ κανοντας τοπο στην ανανεωση και ας εχουν ακομα πολλα να προσφερουν............
φιλε strada
oι παικτες της εθνικης μονοι τους δωσαν δικαιωματα στον καθε καραγκιοζη (οπως εσυ ειπες) να τους βριζει......Και επειδη εγω κατ εσενα ειμαι καραγκιοζης που εβρισα .........ζητω συγνωμη και λεω:
αντωνη σ ευχαριστουμε για την ποιο ντροπιαστικη ηττα του ελληνικου ποδοσφαιρου
και οκ
ο ρεχαγκελ εχει υποχρεωση να καλει τους ιδιους παικτες μιας ΑΥΤΟΙ τον βγαλαν ασπροπροσωπο το 2004.
πολλοι απ τους παικτες τι κανουν γι αυτο?
μηπως εκμεταλευονται την ασυλια του ρεχαγκελ αλλα και των ΜΜΕ????????
λεω ................μηπως!!!!!!!!!
Εγω προσωπικα μετα το euro2004 ειπα πως για τα επομενα 20 χρονια και να πατωσει η εθνικη δεν με πειραζει..........αλλα σε καμια περιπτωση δεν περιμενα τετοια εμφανιση σε 1 τετοιο αγωνα, τετοια ημερα σε αυτο το γηπεδο!
ε οχι και να κανουμε τοσο μαγκες τους μογγολους!