Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εμένα μού άρεσε ο Φουντουκίδης![]()
![]()
![]()
Και είναι... μπενάλντι!!!
Εμένα μού άρεσε ο Φουντουκίδης![]()
![]()
![]()
ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ.............Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
33 είμεθα κύριε!![]()
Το ξέρω πως δεν είπες τον Νικοπολίδη αλλά... τα έμπλεξες! Εγώ για το Γερμανό μιλάω!!!
ΔΕΣ τι λέω βρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Τελικά είσαι όντως στό παιδικό....!!!!!!!!!!
Τά χρόνια τού Χριστού........ά ρέ τυχερέ δώς τους νά καταλάβουν........μήν
τά άφήσεις νά φύγουν καί πείς ξαφνικά μιά μέρα.........
ΩΧ.......ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΑ...........πάει ή ζωή.......!!!!!!!!!!
![]()
EVI,Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ακεφαλε
δεν ειμαι υποχρεωμενη να διαβαζω ολα τα ποστ οκ? στη τελικη αποφασισα να διαβαζω μονο ατομα που θελω και εχουν κατι να μου πουν και οχι να ασχολουμε με το καθενα εκει εξω εσυ δε μου προκαλεις κανενα ενδοιαφερον εισαι αλλος ενας απο τους πολλους σορυ
οπωτε κανε μας την χαρη και μην ασχολεισε μαζι μου γιατι οσο και να ασχολησε δε μου προκαλεις κανενα ενδοιαφερον σορυ
ΓΙΑ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι -αρκετοι- που ακομα και αν εχουν αντιθετη αποψη απο μενα γουσταρω να διαβαζω τι λενε
υστερα ολοι εσεις που δεν ειστε σε συναντησεις μας να ξερετε οτι μπορει να πλακωνομαστε εδω αλλα εξω πινουμε μπυρες και γελαμε και μην σας παιρνει η μπαλα και βριζετε αριστερα και δεξια νομιζοντας οτι κανετε κατι
μετα γελαμε ολοι μαζι με ολους πιστεψτε με (καλοπροαιρετα) οπωτε το φορουμ για αυτους που μονο μπαινουν και δεν συμμετεχουν αλλιως ειναι πεδιο μαχης
αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα σορυ παιδια![]()
και δε μιλαω για μια παρεα 4-5 ατομων αλλα για ΟΛΟΥΣ αυτους που ερχωντε σε συναντησεις βολτες και εκδρομες
ξεκολατε
1ον,καρφάκι δε μου καίγεται αν διαβάζεις τα ποστ μου ή αν με συμπαθείς ή αν σου είμαι αδιάφορος.Και μετά απο την απάντησή σου ακόμα περισσότερο αφου δείχνεις άτομο που κρίνεις τον άλλο απο μια απάντηση χωρίς να τον έχεις δει απο κοντά.Ξέρεις τι ενδιαφέροντα έχω?Τι χαρακτήρας είμαι?Πως ξέρεις αν σου είμαι αδιάφορος ή όχι?Επειδή είπα κάτι με το οποίο εσύ διαφωνείς?
2ον,δε σου είπα να διαβάζεις όλα τα ποστ,ούτε τα δικά μου,αλλά όταν συμμετέχεις σε ένα θρέντ και γράφεις κάτι καλό είναι να ρίχνεις μια ματιά στο τι έχουν γράψει οι άλλοι πριν ώστε να μην τους κατηγορείς άδικα.Στη δική μου περίπτωση είπες οτι μόνο ο Νικοπολίδης μας φταίει λες και οι άλλοι έπαιξαν καλά.Εγώ ο ίδιος 2 ποστ πιο πάνω είχα πει το ίδιο με σένα.Οτι παίξαμε χάλια και οτι ο Νικοπολίδης ευθύνεται απλά για το μέγεθος της ήττας.Αρα προς τι η διαφωνία?
3ον,ειλικρινά με στεναχωρεί το γεγονός οτι μερικοί σαν εσένα θέλουν φτιάχνουν κατηγορίες ανθρώπων και κλίκες και ομάδες του στυλ εμείς είμαστε παρέα,εσύ ένας άλλος απο τους πολλούς του φόρουμ και τέτοια.Εγώ μπαίνω στο φόρουμ απλά επειδή μ'αρέσουν οι μηχανές,θέλω να μαθαίνω καινούρια πράγματα γι'αυτές,και να βλέπω τις απόψεις πιο έμπειρων απο μένα και να μαθαίνω απο αυτούς.Όχι για να τσακώνομαι ούτε να βρίζω κανένα.Τώρα γιατί εσύ παρεξηγήθηκες τόσο δεν καταλαβαίνω,απλά είχαμε διαφορετική γνώμη.
Αν σκοπός σου με αυτά που είπες ήταν να νιώσω λεστω και λίγο άσχημα το κατάφερες.Εσείς είσαστε μια μεγάλη παρέα και εμείς είμαστε οι άλλοι του φόρουμ.Απλά τώρα το φόρουμ μου φαίνεται λίγο πιο αφιλόξενο τώρα.
![]()
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
κατ αρχην και εγω πολυ γουσταρω τετοιες συζητησεις!!!
το λοιπον!!!
στο ρολο του ο ρεχαγκελ περι αποφασεων............φαινεται οτι εχει μια αδυναμια.....αλλα διορθωνεται αν τις αποφασεις τις παρουν οι ιδιοι οι ποδοσφαιριστες που φαγαν τα ψωμια τουςμε τους καψη, φυσσα, δελλα, τζορτζ κλουνει, γιαννακοπουλο να κανουν την αρχη.
οι επιλογες του ρεχαγκελ αυτο τον καιρο ειναι οντος αβασημες...η ομαδα ειναι υπο μερικη εως ελαχιστη ανανεωση πολυ μακρας διαρκειας με πολλες λαθος επιλογες........αλλα δεν ειναι λογος να φυγει ο γερμανος.......
η ομαδα θα βρει το δρομο της μαζι του..........καλυτερα απο αλλους περιστασιακους προπονητες που ισως ακολουθησουν!
γνωμη μου ειναι να μεινει ο ρεχαγκελ, μιας και ειναι Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που επιτελους υπαρχει ταξη και πειθαρχια σε αυτη την εθνικη, που μια ζωη ηταν ερμαιο του καθε μαλακα παικτη η προπονητη!!!!
Με το ρεχαγκελ....................
-καραγκιοζιλικια τυπου Παναγουλια το 94 που ετρεχε τους παικτες για δεξιωσεις αντι να κανει προετοιμασια
-μαγκιες τυπου γεωργατου μετα το 5-1 με φινλανδια
-επιβολλη παραγοντων και ΜΜΕ για το ποιους παικτες θα καλεσει στην εθνικη ο προπονητης
..............................ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.....................
και πλεον ξερουν ολοι, οτι αν θελουν να ειναι μελη της εθνικης, θα βαζουν το κεφαλι κατω και θα παιρνουν το θεμα πολυ στα σοβαρα!!!!
με την καιζεσλαουτερν ο ρεχαγκελ την επομενη χρονια εδωσε ολη την προσοχη στο τσαμπιονς λιγκ ..........και πηγε και πολυ καλα (αποκλειστηκε στα προημιτελικα απο την τοτε μεγαλη μπαγιερν)......οπως ηταν λογικο για μια ομαδα με μικρο μπατζετ και ροστερ οπως η λαουτερν, που δεν μπορει να αντεξει σε 2 μεγαλες διοργανωσεις ταυτοχρονα, στη μπουντεσλιγκα πατωσε ............. κατι που συμβαινει σε ολες σχεδον τις ομαδες τετοιου τυπου.......πχ ρεαλ σοσιεδαδ, μαγιορκα, μπετις, θελτα, χερτα, αμβουργο κτλ.
ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ!
για τον παοκ το κριαρι.............
αν ειναι τερματοφυλακας, τον φορτουλα θυμαμαι αλλα ηταν τερματοφυλακαρα!
μηπως ο ορφανος?
μηπως ειχε να κανει με τη τεσσαρα απο τη σεβιλη?
μηπως αυτοι που εχασε τα πεναλτυ με τη μπαγιερν?ο σκαρταδος και ο κωστικος πρεπει να ηταν.....αλλα τους αποκλειω και τους 2!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ!
ειμαι 73αρης γεννημενος ........απο παοκ μετα το 81 εχω αποψη οπως καταλαβαινεις, και αυτη οχι παρασκηνιακη!
αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι ο νετο γκουρινο ηταν ο ποιο σπανιος παικτης στα χαρτακια που μαζευαμε τοτε.......... ο πουστης μου ειχε βγαλει την πιστη για να τον βρω!
:rotflmao:
Για τον νικοπολιδη...........
η μεγαλη ασυλια αρχισε απο τοτε που πηγε στον ολυμπιακο φυσικα!!!!!!!!
κλασικο παραδειγμα τυπου κωνσταντινου που απο παλτο ξαφνικα εγινε θωρηκτο!!!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ!!!!!!!!!!!
και επι της ευκαιριας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για οποιον ειδε τα 2 γκολ που επνιξε ο τερματοφυλακας των νορβηγων με την τουρκια σημερα................το μεγκα ειχε τιτλο
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΦΕΣ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ
στο ματς της ελλαδας με τουρκια ΓΙΑΤΙ δεν ειχαν τον αντιστοιχο τιτλο για το νικοπολιδη?????????
ο νικοπολιδης..............
Ισως υποσυνηδητα ηθελε να ριξει μαυρη πετρα πισω του η να τιμωρησει την ομαδα που για για 10 χρονια τον ειχε δικαιος (λογο βαντσικ) στον παγκο!
φυσικα ηθελε και τιτλους, κατι που με τον οσφπ το εχει δεδομενο!
ηθελε και τα 150.000 παραπανω το χρονο, που του εδινε ο οσφπ απο τον παο για να κανει τα ψωνια του, μιας και το ψωνιο της ωραιοπαθειας κοστιζει κατι παραπανω!![]()
οταν εφυγε για τον οσφπ( με τον τροπο που εφυγε) ημουν σιγουρος πως θα παρει τη φθηνουσα πορεια..........μιας και η θεση του τερματοφυλακα συσχετιζεται με την ψυχραιμια την ψυχολογια και προσωπικοτητα.................
στοιχεια που ο αντωνης με αυτη την επανασταση που εκανε, τα εστειλε για βρουβες!
ειναι σαν 1 μεσηλικα που ξαφνικα στα 50 του(δεν ειναι σποντα αυτο), επαναστατει αφηνοντας την αγαπημενη οικογενεια του,εστω και με την προβλεπομενη γκρινια(ελληψη τιτλων για τον παο)................... για μια γεροντοκορη γκομενα με χρημα και κυρος(τον οσφπ)........που τον θελει για να δει χαρα στα σκελια της( πορεια στην ευρωπη)
ειναι ολα καλα μεχρι να περασει η αρχικη καβλα για τη γκομενα και το χρημα............μετα βγαινουν στην επιφανεια τα βαρη της ψυχης που ειναι κρυμενα στο υποσυνειδητο.............. αλλιωνοντας την προσωπικοτητα του.
Και ο μεσηλικας καταφευγει στα μπαρ και πνιγεται στο αλκοολ(οπως ο νικοπολιδης πνιγει τα γκολ)![]()
ετσι και για το νικοπολιδη...................ενω τον πρωτο χρονο στον οσφπ ηταν σταθερος, πλεον εχει αρχισει (και λογο ηλικιας ) να ειναι ασταθης και αψυχολογητος!
ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!
πιστευω οτι ο νικοπολιδης τελειωσε ως τερματοφυλακας!
ακομα και αν τον καλυψουν για ακομα μια φορα απ την κοινη γνωμη τα ΜΜΕ, ο ιδιος δεν θα μπορεσει να ξαναπιστεψει στον εαυτο του μετα απο την ντροπιαστικη του εμφανιση με την τουρκια!
κατι σαν τις βολες του πασπαλιε και τις εξοδους του ελευθεροπουλου..........αν και ο δευτερος, λογο ηλικιας ειχε τα χρονικα περιθωρια να ανακαμψει, και φετος ωριμος πλεον εχει καλες εμφανισεις με την ανκονα, και ισως θα μπορουσε να επανελθει στην εθνικη...........will see!
ο ντεμης ηταν μαγκας και εφυγε μαγκας!
αν τα καταφερει και ως προεδρος να κανει την αεκ ξανα μεγαλη (το πιστευω και το ευχομαι) θα ειναι ο ποιο μαγκας απ ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........μετα τον παυλο το θεο!
![]()
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΑΙΔΕΥΩ.............
Όλοι οί παίκτες πού άνέφερες ήταν μιά γενιά μετά........ό Βαγγέλης έσκασε πολύ κοντά....
στό ξανθό άγόρι..........
Ό Νικοπολίδης νομίζω πώς είχε τελειώσει μετά τό ΕURO......άπό όλες τίς πλευρές............
όπως καί κάποια άλλα κουρασμένα παλικάρια............
Πάντως γιά τά γκόλ πού έφαγε ό Νορβηγός.....ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ..........αύτός έβλεπε τή
μπάλλα καί άνοιγε τά χέρια, ένώ ό Άντώνης ήταν πιό θεαματικός.............
τουρχόταν ή μπάλλα έπάνω του καί αύτός βουτούσε άπό τήν άλλη γιά νά μή τόν χτυπήσει
ή μπάλλα .........
ΟΠΩΣ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΗΛΑ.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ..όχι ρε ο Βαγγέλης........Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ο άλλος ρε,που έπαιζε αμυντικός και που σ' έναν αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ φύλαγε τον Μαύρο![]()
![]()
Και γίνεται που λες μια σέντρα στην περιοχή τού ΠΑΟΚ και ο τύπος είναι κολλημένος στην πλάτη τού Θωμά.
Κι ενώ η μπάλα είναι στον αέρα,βλέπουμε τον Μαύρο να σωριάζεται στο έδαφος ημιλιπόθυμος!
Τον είχε πλακώσει στα μπουνίδια....στα πλευρά!!
Ποιός ήταν ρε iriniaa το ξανθό αγόρι;Δεν θυμάμαι.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ..όχι ρε ο Βαγγέλης........
Ο άλλος ρε,που έπαιζε αμυντικός και που σ' έναν αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ φύλαγε τον Μαύρο![]()
![]()
Και γίνεται που λες μια σέντρα στην περιοχή τού ΠΑΟΚ και ο τύπος είναι κολλημένος στην πλάτη τού Θωμά.
Κι ενώ η μπάλα είναι στον αέρα,βλέπουμε τον Μαύρο να σωριάζεται στο έδαφος ημιλιπόθυμος!
Τον είχε πλακώσει στα μπουνίδια....στα πλευρά!!
Ποιός ήταν ρε iriniaa το ξανθό αγόρι;Δεν θυμάμαι.
Ο ΓΟΥΝΑΡΗΣ...............
Οέεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοο...............
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Εσείς είσαστε μια μεγάλη παρέα και εμείς είμαστε οι άλλοι του φόρουμ.Απλά τώρα το φόρουμ μου φαίνεται λίγο πιο αφιλόξενο τώρα.
![]()
κακως το βλεπεις (και εσυ αλλα και αλλοι) ετσι...
![]()
Ααααααααχαχαχαχα!!! Ναι...ναι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Δεν το έβλεπα έτσι μέχρι τώρα.Η φίλτατη EVI φρόντισε να το ξεκαθαρίσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
κακως το βλεπεις (και εσυ αλλα και αλλοι) ετσι...
![]()
Τέλος πάντων.Καθένας με τη γνώμη του.![]()
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
Κι αυτό το μαδέρι φίλε μου,το πήρε ο θρύλος κι έγινε και διεθνής!Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
![]()
Πού είσαι ρε Χατζηπανάγα....Στυλιανόπουλος,Ταράσης,Γούναρης και άλλοι πολλοί.Παίξανε Α' εθνική και σε ομάδες όπως η ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αντίστοιχα και ο Βάσια μαράζωσε στον Ηρακλή!!!!
Αντί εμείς τώρα να καμαρώνουμε τον μεγαλύτερο μπαλαδόρο που έβγαλε ποτέ η πλάση(γνώμη μου), έχουμε να λέμε για τα παιχτάκια τής σουουουουπερ λίγκα και τούς διάφορους ευρωπαϊκούς και βραζιλιάνικους διάττοντες αστέρες,φωτιά να μάς κάψει!!!
moto perpetuo
hasta luego.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ for ever![]()
moto perpetuo
hasta luego.
ναι ρε
ο γουναρης δεν μου περασε απ το μυαλο.....
και ηταν και ευκολη ερωτηση..........αν και περισσοτερο λουκουμας θα ελεγα, παρα κριαρι!
και αναντικαταστατος στην εθνικη
και προπονηταρα αργοτερα
![]()
βαγγελη μαζι σου!!!!!!!!!!!!!
χατζηπαναγης και ξερο ψωμι!!!!!!
Ξέρεις κάτι ρε φίλε; Είναι που έχω παίξει ποδόσφαιρο...είναι το κρασί που έχω πιεί απόψε....Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ναι ρε
ο γουναρης δεν μου περασε απ το μυαλο.....
και ηταν και ευκολη ερωτηση..........αν και περισσοτερο λουκουμας θα ελεγα, παρα κριαρι!
και αναντικαταστατος στην εθνικη
και προπονηταρα αργοτερα
![]()
βαγγελη μαζι σου!!!!!!!!!!!!!
χατζηπαναγης και ξερο ψωμι!!!!!!
αυτός ο παιχταράς είναι ο μόνος που έχει μιλήσει τόσο πολύ στην καρδιά μου.
Ούτε ο Μαραντόνα ούτε ο Πελέ ούτε κανένας!
Μόνο αυτός!!
moto perpetuo
hasta luego.
Ξέρεις κάτι ρε φίλε; Είναι που έχω παίξει ποδόσφαιρο...είναι το κρασί που έχω πιεί απόψε....
αυτός ο παιχταράς είναι ο μόνος που έχει μιλήσει τόσο πολύ στην καρδιά μου.
Ούτε ο Μαραντόνα ούτε ο Πελέ ούτε κανένας!
Μόνο αυτός!!
κριμα που δεν πηγε εστω για 2 χρονακια σε καποια ευρωπαικη μεγαλη ομαδα να διδαξει πως παιζεται ΤΟ ποδοσφαιρο!
τι να λεμε για σεμνοτητα, ηθος, αγωνιστηκοτητα, προσωπικοτητα, πλουραλισμο, ΠΡΟΣΟΝΤΑ............πιστευω πως σαν οντοτητα μεσα στο γηπεδο εμοιαζε πολυ με το ζινταν!
οταν ο ηρακλης επαιζε εκτος εδρας, οι αντιπαλοι γεμιζαν τα γηπεδα τους για να δουν το ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ!
![]()
Ημουν κι εγώ εκεί!!Και όχι δεν έμοιαζε καθόλου με τον Ζιντάν.Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
οταν ο ηρακλης επαιζε εκτος εδρας, οι αντιπαλοι γεμιζαν τα γηπεδα τους για να δουν το ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ!
![]()
Ηταν πολύ καλύτερος.Πιο εύστροφος,πιο θεαματικός.πιο....απροσδόκητος!!
Απλά,σού έκοβε την ανάσα.Είτε τον αντιμετώπιζες μέσα στο γήπεδο είτε τον χάζευες από την εξέδρα.
Συμπάθα με που είμαι τόσο απόλυτος,αλλά αυτός ο Ποδοσφαιριστής έκανε,πιστεύω,πολύ κόσμο να αγαπήσει το ποδόσφαιρο.
Και,πολύ σωστά όπως λες,..κρίμα που δεν έπαιξε στην Ευρώπη.Ας όψεται το ελληνικό λαμόγιο![]()
moto perpetuo
hasta luego.