:rotflmao: ³²Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
@Captain μου έφτιαξε την διάθεση το σχόλιο του φίλου, επομένως στη χαρίζω![]()
![]()
:rotflmao: ³²Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Μου τη χαρίζεις γιατί ξέρεις οτι - δυστυχώς - έτσι είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
γιατι γελας??8α επρεπε να κλαις....ή μηπως 8α μου πει πως ¨μεταδωσαμε τον πολιτισμο μας και μας αγαπανε????"(Αλεξανδρος)...και διαφωνεις οτι η εκστρατεια που επιχειρηασαν οι Α8ηναρες στη Σικελια δεν ηταν απλα επιδειξη κυριαρχιας μιας αλαζονικης δυναμης και μιας κοινωνιας που ειχε πλεον αρχισει να σαπιζει????????????????????
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Σου τη χαρίζω γιατί κατά βάθος ξέρεις ότι -δυστυχώς- ΔΕΝ είναι έτσι. Εκτος και τέτοιου είδους λύσεις σε βρίσκουν σύμφωνο παντού. πχ ισραήλ-παλαιστίνη, Σέρβοι-Κοσσυφοπέδιο, Μικρά Ασία, Πόντος, και καμμιά 200αριά παραδείγματα που έχω στο κεφάλι μου αλλά βαριέμαι να τα γράψω γιατί κοιτάω και την αγορά.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μου τη χαρίζεις γιατί ξέρεις οτι - δυστυχώς - έτσι είναι
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Δεν αμφιβαλλω γι'αυτο που λες (για τη μηχανη μου) και εκει ειναι ακριβως το θεμα...!!!!
Αϊντε...τα συμβολα σας μαρανανε...Ο κοσμος καιγεται και σεις κολλημενοι με το "ε8νος"![]()
![]()
Τι θα πει ο κόσμος καίγεται;;;;; Που καίγεται;;; Δεν βλέπω κάτι να καίγεται αλλά άντε και... φλέγεται.
Τι σχέση έχει αυτό με την επανάσταση του 21;;;;;; Ποια σύμβολα μας λες; Εδώ μιλάμε για την ιστορία μας!!!
ΩΧ τι ακούω ο άνθρωπας απογευματιάτικα...
Μαμησέτα φίλε. Φρίκη. Ούτε σημαία δεν είχαν οι τρόμπες.Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
γιατι γελας??8α επρεπε να κλαις....ή μηπως 8α μου πει πως ¨μεταδωσαμε τον πολιτισμο μας και μας αγαπανε????"(Αλεξανδρος)...και διαφωνεις οτι η εκστρατεια που επιχειρηασαν οι Α8ηναρες στη Σικελια δεν ηταν απλα επιδειξη κυριαρχιας μιας αλαζονικης δυναμης και μιας κοινωνιας που ειχε πλεον αρχισει να σαπιζει????????????????????
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ 21;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ρε φιλαράκι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Τρικυμία έχεις.....
Ξεκινάς μια τεραστίων διαστάσεων κουβέντα έτσι λες και δεν τρέχει τίποτα....
Αθηνάρες λοιπόν στην Σικελία.....
Είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν Σπαρτιάτες; ή Θηβαίοι; ή κάτι άλλο;
Και για να μαθαίνεις κάτι έτσι γενικότερα..... ΠΑΝΤΑ, ΟΛΟΙ θα προσπαθουν να επεκτείνουν τα συνορά τους.... είτε με στρατιωτικους τρόπους είτε με οικονομικούς...
Ε.... 3.500 χρόνια πριν.... δεν υπήρχε το δολάριο.... μόνο φωτιά και σπαθί....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρε Βύρωνα, το οτι δόθηκε μια λύση με την εισβολή δε σημαίνει οτι ήταν και η καλή λύση...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Σου τη χαρίζω γιατί κατά βάθος ξέρεις ότι -δυστυχώς- ΔΕΝ είναι έτσι. Εκτος και τέτοιου είδους λύσεις σε βρίσκουν σύμφωνο παντού. πχ ισραήλ-παλαιστίνη, Σέρβοι-Κοσσυφοπέδιο, Μικρά Ασία, Πόντος, και καμμιά 200αριά παραδείγματα που έχω στο κεφάλι μου αλλά βαριέμαι να τα γράψω γιατί κοιτάω και την αγορά.....![]()
Εδώ είχαμε δύο κοινότητες σε καταφανή αντιπαλότητα μεταξύ τους και η χίμαιρα της ανεξαρτησίας δεν άφηνε το Μακάριο να καταλάβει οτι δεν περπατάει η συγκατοίκηση...
Και οδηγηθήκαμε εκεί που οδηγηθήκαμε.
Σε θύλακες, σε συμπλοκές και τελικά στη σύρραξη (βοηθούντος της ελληνικής κερκόπορτας που άκουγε στο όνομα Νίκος Σαμψών...)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε Βύρωνα, το οτι δόθηκε μια λύση με την εισβολή δε σημαίνει οτι ήταν και η καλή λύση...
Εδώ είχαμε δύο κοινότητες σε καταφανή αντιπαλότητα μεταξύ τους και η χίμαιρα της ανεξαρτησίας δεν άφηνε το Μακάριο να καταλάβει οτι δεν περπατάει η συγκατοίκηση...
Και οδηγηθήκαμε εκεί που οδηγηθήκαμε.
Σε θύλακες, σε συμπλοκές και τελικά στη σύρραξη (βοηθούντος της ελληνικής κερκόπορτας που άκουγε στο όνομα Νίκος Σαμψών...)
![]()
Πόσο δύσκολο είναι καταλάβει κάποιος ότι το όλο θέμα ήταν "λυμένο"με την σημερινή του μορφή ΠΟΛΥ πριν το 74;
Ηλίθιε!
Αφου συμφωνούμε (one way or another) προς τι το "ηλίθιε" ;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πόσο δύσκολο είναι καταλάβει κάποιος ότι το όλο θέμα ήταν "λυμένο"με την σημερινή του μορφή ΠΟΛΥ πριν το 74;
Ηλίθιε!
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κεκτημένη ταχύτης.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αφου συμφωνούμε (one way or another) προς τι το "ηλίθιε" ;
![]()
ΡΕ Γ@Μ....ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ Γ@ΜΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Γ@ΜΩΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ Γ@ΜΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤ'ΑΡΧ....ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ '21!!!!ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΓΑΜΕ ΑΠΛΑ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΝΕΝΟΣ-ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ Γ@ΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ###@@^^^%%^ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ Η ΣΗΜΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!)
ενταξει????
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ρε σε Ηλία ώρες ώρες νομίζω πως το κάνεις επίτηδες για να με τσαντίσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε Βύρωνα, το οτι δόθηκε μια λύση με την εισβολή δε σημαίνει οτι ήταν και η καλή λύση...
![]()
Σα να μου λές ότι ο καυλωμένος παιδεραστής που θα πηδήξει ένα παιδάκι, δίνει μια λύση στην καύλα του, αλλά δυστυχώς είναι δυσάρεστη για το παιδί.![]()
well said!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
........
Σα να μου λές ότι ο καυλωμένος παιδεραστής που θα πηδήξει ένα παιδάκι, δίνει μια λύση στην καύλα του, αλλά δυστυχώς είναι δυσάρεστη για το παιδί.![]()
![]()