Τι μ@λ@κ@ς είναι αυτός ρε παιδιά?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Δηλαδή έλεος....:a31:
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Eμένα πάντως επειδή η δουλειά μου μερικές φορές με αναγκάζει να κουβαλάω και βοηθό, όποτε χρειαζόταν μέσα στο σάκο είχα και το δεύτερο κράνος (κανονικό έ όχι τάπερ και αηδίες που φορανε τώρα).
Γι' αυτούς που νομίζουν ότι θα βγάλουν γκόμενα, και κείνη τη στιγμή θα τους γράψουν, α) αν χρειάζεσαι μηχανή για να βγάλεις γκόμενα κάτι λάθος κάνεις, και β) πάρε το τηλέφωνό της καλύτερα, και την επόμενη πήγαινε με δεύτερο κράνος για κείνη -άμα δεν το εκτιμήσει, και προτιμήσει να μή χαλάσει το μαλλί, βρες άλλη.![]()
Τώρα άμα το φιλαράκι σου θέλει να κάνει συνέχεια βόλτες, ψήστονα να πληρώσει αυτός το δεύτερο κρανάκι που δεν έχεις (δε χρεάζεται να είναι το τελευταίο Arai, υπάρχουν και καλά κράνη με λίγα φράγκα), είπαμε χάρη χάρη, άμα πέσει ένα ξερό κεφάλι με μηδέν χιλιόμετρα στην άσφαλτο μπορεί και να σπάσει.
Μην δίνετε αφορμές στο κράτος να μαζεύει μαλακισμένα λεφτά (άμα ήθελε να μειώσει τα δυστυχήματα θα εκπαίδευε σωστά και τους αυτοκινητιστές και τους μοτοσυκλετιστές), φροντίστε εσείς από μόνοι σας την ασφάλειά σας, και όχι λόγω του μπαμπούλα.
Όσο για τη ντουλάπα, ενώ το χειμώνα όταν πάω στη δουλειά ο σάκος με την αλλαξιά είναι μόνιμος, ακόμα και καλοκαίρι με μόλις καλό μποτάκι, μπουφάν, τζιν, γάντια και κράνος το σάκο όταν πάω για μπάνιο δέ τον γλιτώνω, ρίχνω και ένα τρελλό γέλιο στα μούτρα του άμα δω ξεβράκωτο πάνω σε μηχανή και τελειώνει η ιστορία.
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
δηλαδή αν είσαι σε ένα μπαρ και γνωρίσεις μια κοπέλα που μοιάζει με την Μόνικα Μπελούτσι και μετά σου πει να πάτε απο το σπίτι της, τι θα κάνεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Γι' αυτούς που νομίζουν ότι θα βγάλουν γκόμενα, και κείνη τη στιγμή θα τους γράψουν, α) αν χρειάζεσαι μηχανή για να βγάλεις γκόμενα κάτι λάθος κάνεις, και β) πάρε το τηλέφωνό της καλύτερα, και την επόμενη πήγαινε με δεύτερο κράνος για κείνη -άμα δεν το εκτιμήσει, και προτιμήσει να μή χαλάσει το μαλλί, βρες άλλη.![]()
θα της πεις πήγαινε με ταξί???![]()
ή θα της πεις... "έλα άυριο κοπέλα μου και με κράνος αμα γουστάρεις τρελίτσες"![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Άμα είναι για ξεπέτα, τότε που είμουνα νεώτερος, γινόταν επιτόπου εκεί που τη γνώριζα.Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
δηλαδή αν είσαι σε ένα μπαρ και γνωρίσεις μια κοπέλα που μοιάζει με την Μόνικα Μπελούτσι και μετά σου πει να πάτε απο το σπίτι της, τι θα κάνεις???
θα της πεις πήγαινε με ταξί???![]()
ή θα της πεις... "έλα άυριο κοπέλα μου και με κράνος αμα γουστάρεις τρελίτσες"![]()
![]()
Τα ξέκωλα δε μου λένε, άμα τα ρωτάς την ώρα και στέλνουν μύνημα στο κινητό σε φίλες να ρωτήσουν, χέστα. Άμα μου βγεί κορασίς ήμερος και γύρω στα 30 που γουστάρω, και άντε μοιάζει και στη Μπελούτσι, μάλλον θα έχει δικό της μέσο... (και κουτί δε με χαλάει).
(στην εικόνα είναι ο καραφλοπράκτωρας που έπαιζε στο snatch τον ατζέντη -από άλλη ταινία όμως...)
:rotflmao:
(όχι ότι εγώ είμουνα καλύτερος από τις πιτσιρίκες που χαρακτήρισα "ξέκωλα", απλά στους άντρες συγχωρείται το φαινόμενο να γνωρίζεις κάποια πρώτη φορά και να θες να κουραστείς μαζί της αργότερα την ίδια μέρα, ή νύχτα)...![]()