Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 132

Θέμα: Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?

Η πρώτη μου μεγάλη βόλτα έγινε πριν 7 χρόνια περίπου με το πολυαγαπημένο μου Runner 125.Δικάβαλος με έναν κολλητό,καλοκαίρι.Λάρισα-Αγιόκαμπο-Πλαταμώνα-Λάρισα με τις απαραίτητες βόλτες σε κάθε περιοχή.Περίπου 200km που περιλάμβανε τα πάντα,επαρχιακό δίκτυο,κατοικημένες περιοχές και Ε.Ο.Θα την θυμάμαι πάντα,το Runneraki όπως πάντα με έβγαλε ασπροπρόσωπο παρόλο που θυμάμαι πως τα υγρά των φρένων είχανε βράσει στις κατηφόρες του δρόμου Αγιοκάμπου-Πλαταμώνα (όσοι έχουνε κάνει την διαδρομή ξέρουν γιατί...)
    Fortis Fortuna Adiuvat

Νέο μέλος Το avatar του/της sprint
    Το 1983 με ένα cb50, διαδρομη Σκαραμαγκας - Αγ. Απόστολοι επί δύο μήνες μέρα παρά μέρα.
    (Το νινί σέρνει καράβι). Με 200 ml λάδι στο μοτέρ!!!!! Αθάνατο μηχανάκι!!!!!
    Φεύγωωωωωωωω
    img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]

Ψιλοπαλαιό μέλος Το avatar του/της Sotiris S.
    Η πρωτη μου βολτα...ηταν οταν ημουν 14αρων. Ο κολλητος μου( μας βλεπει απο ψηλα... ) ειχε 'κλεψει ' το μηχανακι του αδερφου του...δεν ξερω τι ηταν! Αλλα ειχε και πεταλια! Η βολτα κρατησε λιγο..στο τελος, μπλοκαρα το εμπρος φρενο και επεσα και κατω...

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    7 μήνες πριν, πήρα τη μεγάλη απόφαση, να ανεβάσω το GSακι μου Θεσσαλονίκη. Ψάρακας μεν, έχοντας στο ιστορικό μου κοντά στα 100Κμ, αλλά δεν άντεχα να έχω το νινί στη Χαλκίδα.
    Χεσμεντέν ο Λάμπρος λοιπόν, έλεγα στον εαυτό μου μην ανησυχείς, εθνική είναι, πιο εύκολη από την πόλη, θα αντέξεις είσαι μέγιστος, θα τα καταφέρεις..
    Μπουφανάκι, κρανάκι, μποτούλα, χάρτης !!!! :rotflmao: , και βουρ για εθνική! Και εκεί που πάω κύριος αριστερή λωρίδα, τραγουδώντας singing in the rain για να μη βαριέμαι, στα λίγα μπροστά μου, αποφασίζει φορτηγατζής να δει αν έχω εμπεδώσει αυτά που διάβαζα για το φρενάρισμα.. κάνει προσπέραση!!
    Μαλάκα λέω, φρένα 120 - 70.. τον περνάω, ο τυπάς χαμπάρι :ZZZ:
    Το πακέτο το έφαγα στη Θεσσαλονίκη, νέος είπαμε, διηθήσεις;;; τι είναι αυτό;;; Μια ώρα έκανα να φτάσω σπίτι
    Καλή φαση

Ξεκολα ρε.... Το avatar του/της hondaRR
    prin kati xronia honda dream papaki chania- rethimno kritis dikabalia oli tin ora tsitaaaaaa
    akoma thimame poy eixe piasti o popos moy pigena me 80km eos terma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wraia itan

itan kai kalokeri me 38 batmoys
    honda c-100
    suzuki bandit 400v
    yamaha fz6 fazer
    suzuki gsxr 1000k8
    yamaha fz1 fazer

η πρωτη μεγαλη βολτα ηταν το 99.πηγαμε 3 μηχανες νυχτα στη θηβα να δουμε εναν φιλο φανταρο και στο γυρισμο οδηγησα εγω κατα τις 2:30 το βραδυ ενα ΑΧ και μαλιστα χωρις να εχω τιποτα τοτε απο διπλωματα και τετοια. Μαρεσε πολυ και τοτε αποφασισα να παρω μηχανη. δεν ειχε καμια σχεση με το τουτου, κρυωσα γαματα, αφου θυμαμαι ειχα φορεσει και καλα ενα μπουφαν ζεστο, που πανω σε μηχανη δε κανει τιποτα, το αλλο που γουσταρα ηταν οι στασεις για τσιγαρο και ξεπιασμα κατι που επισης ηταν διαφορετικο. βεβαια ολα εχουν σχεση και με την ηλικια και αλλο να σαι 20 και αλλο να σαι 30. σου φαινονται ολα βουνο.
    moonchild

Πριν καμιά 15αριά χρόνια με την ηρωική ΜΖ251etz Πάτρα Λευκάδα. Παρέα με ένα FZR250 ένα Moto Guzzi V50 Monza και ένα KMX 200 αν θυμάμαι καλά.

Το 1994 κατέβηκα Αθήνα και αγόρασα ένα RMX 250 δίχρονο εντούρο. Ο αντιπρόσωπος θα το πήγαινε στο σταθμό Λαρίσης να φύγει με το τρένο. Το τρένο θα έφευγε μετά από 5 ώρες. Οπότε εγώ πήρα την απόφαση να το φέρω οδικώς μέχρι την Έδεσσα. Είχα παρει μαζί μου κράνος και ένα τζην μπουφαν. Ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι πρέπει να το στρώσω και να το πηγαίνω με 80 χιλιόμετρα το πολύ. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα κάνοντας βέβαια πολλές στάσεις. Δίχρονο γαρ. Στις ανηφόρες στο Βελεστίνο προσπέρναγα μια βαρυφορτωμένη νταλίκα , στις κατηφόρες με προσπέρναγε αυτή. Αυτό έγινε καμιά δεκαρια φορές οπότε ο νταλικιέρης τα 'χε πάρει γενικά.
    Με τα πολλά και μετά από 9 ώρες έφτασα στον προορισμό μου μπροσπαθώντας να συνέλθω από το κρύο.
    Τι μου έμεινε από αυτό το ταξίδι. Γνώρισα όλους τους βενζινάδες της Εθνικής προσωπικά, μέτρησα όλα τα εκκλησάκια, και ο κ@λος μου έγινε σανίδα.

Ααα ξέχασα ΄καλώς σας βρήκα!!!!

Πάτρα - Αθήνα (παλιά εθνική) και πίσω με honda astrea supra 100 cc...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Πρεβεζα-Μυκονο για να βρουμε τουριστριες με Suzuki 50 διχρονο σουπερσπορ ! Το κοντερ να ειναι στα 75-85 συνεχεια (πολλα χλμ ηταν τοτε ,αφου τα περισσοτερα αμαξια στην εθνικη πηγαιναν με 90-100 ,ετος 1982. Παρεα ειχα και φιλο με Χοντα vt250 που φανταζε τοτε μηχαναρα, ειχε και 160 τελικη.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ

ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑ. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.

ΑΡΤΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑΧΩΡΙ ΜΕ HONDA C-72

ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 7 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕ 4 ΣΤΑΣΕΙΣ.

ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ......

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Καλως ήρθες στο forum!

Πάρε μερικά "παυσίπονα" και καλή συνέχεια!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Πρώτη μεγάλη βόλτα με "Lead 50 SS" ΚΑΒΑΛΑ - ΚΕΡΑΜΩΤΗ - ΘΑΣΟΣ ONE WAY

Το πρώτο μου μηχανάκι...

Ξεκινάω απο Καβάλα και οδεύω προς το χωριό της μητέρας μου την ΠΕΤΡΟΠΗΓΗ όπου και κάνω την πρώτη στάση 21χλμ

Από εκεί με έναν ξάδερφό μου και αυτός με ένα Diyang 50 (ο οποίος είναι ελεύθερος τώρα) ξεκινάμε και πάμε ΚΕΡΑΜΩΤΗ. Άλλα 20-30 χλμ . Δεν τα έχω μετρήσει καμιά φορά.

Στην συνέχεια περνάμε απέναντι με Φέρυ στην ΘΑΣΟ.
    Από το λιμάνι μέχρι το κάμπινγκ που μέναμε 13 χλμ
    Κοιμόμαστε στο κάμπινγκ και την επομένη ξεκινάμε να κάνουμε το γύρο της Θάσου περίπου 100 χλμ.

Ο γύρος της Θάσου έγινε μονοκόματα διότι έπρεπε να γυρίσουμε στο κάμπινγκ λόγω απροόπτου.
    Όλα καλά έως την επόμενη μέρα όπου κάνοντας 3 χλμ ακριβώς το μηχανάκι φράκαρε!

Σύνολο χλμ: 21+ (20+30)/2 + 13 + 100 + 3 = 262 χλμ
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Νέο μέλος
    Με έναν τότε φίλο Αθήνα Κόρινθο-> λουτράκι. Ήταν βράδυ και ψάχναμε και ξενοδοχείο να μείνουμε. Και οι 2 με κράνος (δεν είχε δικιά του μηχανή, το πήρε για να ανεβαίνει στη δικιά μου)

Επίσης ίδια εποχή χωρίς να είμαι σίγουρος τι από τα 2 έγινε πρώτα με την τότε κοπέλα μου Αθήνα -> Ψάθα για μπάνιο. Ο γκόμενος της ξαδέρφης της με τον οποίο πήγαμε μαζί είχε ένα XT. Εγώ ένα DNA 180. Ο τύπος μας πήγαινε σε όλη την διαδρομή με 70-90 γιατί έλεγε πως το DNA δεν πάει πιο γρήγορα ...
    Το περίεργο είναι οτι με 70-90 πηγαίναμε και στης στοφές τις ψάθας. Έβλεπα τα εκκλησάκια δεξιά και αριστερα και έλεγα "καλός μαλάκας είσαι που ακολουθείς"

Βόριο Μέλος Το avatar του/της symvoulos
    πρωτη μεγαλη βολτα ηταν με την vespa 200 μου θεσσαλονικη - Αριδαια
    το 1995. ημουν φανταρος και πηγα να δω την τοτε κοπελα μου (γυναικα
    μου σημερα).στην επιστροφη 02:00 το βραδυ κινιγουσα ενα τουτου για να βλεπω
    πανω στο βουνο.... αργοτερα κατεβηκα και Αθηνα με την vespoyla .....
    εκει να δειτε γελιο....:rotflmao:
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ