Δευτέρα 24 Ιουλίου 2006, μια μέρα αξέχαστη τελικα!
Για λόγους που κανέναν σας δεν ενδιαφέρει βρέθηκα ιππερβολικά νωρις σε μέρος που καμιά δουλειά δεν είχα (νόμιζα...). Όπως όλοι προφανώς καταλάβατε και από τα συμφραζώμενα ασφαλώς και μιλάμε γιά βαγόνι του ΗΣΑΠ
Κι εκτός αυτού,επειδή είχα μπει κι από μοναστηράκι, από Άνω Πατήσια καθόμουν κι όλας! Μέχρι εδώ όλα πολύ κοινότιππα, αλλά στη Νέα Ιωνία μπαίνει στο βαγόνι ΜΟΥ ένα κοριτσάκι σκύβοντας για να μη χτυπήσει ρο κεφάλι του στην πόρτα (κι ο ηλεκτρικός δεν είναι μετρό που κι εγώ σκύβω για να μη χτυπήσω στις περί το 1,90 πορτούλες σε ίππσος! αλλά μιλάμε για τουλάχιστον δυο μέτρα πόρτες). Αρχικά (αφού καταχάρηκα ήδη, κοιτάω τα παπουτσάκια της μπας και φοράει τίπποτα τακουνάρες πού όπως είδα ήτανε φλατ πεδιλάκια,καθαρή ελληνίδα κι όλας αφού μίλησε κι είπε σε μια πινέζα δίπλα της ( χωρίς καμιά ξενική προφορά ) που μπήκανε μαζί -"Ηράκλειο θα κατέβω!" ) ΩΧ (σκέφτηκα και ιππα μεγαλοφώνως ) Προλαβαίνουμε δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε τα μέτρα ΤΗΣ αφου θα κατέβαινα ΕΙΡΗΝΗ Αν κι όχι για το ΠΑΟΚΙΚΟ Στάδιο...Ασφαλώς και μιλάω για άτομο περί του 2,05 χωρίς να είναι κι επιππέδου GAMOVA σε ομορφιά, αλλά σίγουρα όχι και πατσαβούρα!
κι επειδή η όποια απόπειρα να προσεγγίσω το ίππσος ΤΗΣ αποδείχτηκε μάταια από τη βοήθεια που είχα από σταθερά/γνωστών διαστάσεων σημεία αναφοράς μόνη μου ελπίδα πιά ήταν η πόρτα,πρίν βγεί το κορίτσι! Η συγκίνηση μου ήταν πολύ μεγάλη αφου ήταν η πρώτη μου φορά που ως ενήλικος συνάντησα ζωντανά κι από τόσο κοντά γυναίκα που όχι απλά ήταν ψηλότερή μου αλλά μου έριχνε μακράν, γιατι προ 2 ετών την GAMOVA την έβλεπα από 30 μέτρα απόσταση ενώ εδώ είμασταν στους 30 πόντους
ΤΑΤΖΟΥΜ ΤΑΤΑΤΖΟΥΜ...Εδώ θα έλεγα
και ναι Ο ιππσηλότατος σηκώνεται, αλλά επειδή το ιππσηλότερο πλάσμα του βαγονιού είχε ήδη μπει μέσα στο συρμό σπλά σηκώθηκε
Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()