Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 51 από 51

Θέμα: E ΟΧΙ ΚΑΙ ΨΑΡΟΥΚΛΑ...

ΙΠΠΕΡΣΑΚΑΤΗΣ Το avatar του/της maeonapii-1100

Η ΟΠΤΑΣΙΑ

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2006, μια μέρα αξέχαστη τελικα!
    Για λόγους που κανέναν σας δεν ενδιαφέρει βρέθηκα ιππερβολικά νωρις σε μέρος που καμιά δουλειά δεν είχα (νόμιζα...). Όπως όλοι προφανώς καταλάβατε και από τα συμφραζώμενα ασφαλώς και μιλάμε γιά βαγόνι του ΗΣΑΠ
    Κι εκτός αυτού,επειδή είχα μπει κι από μοναστηράκι, από Άνω Πατήσια καθόμουν κι όλας! Μέχρι εδώ όλα πολύ κοινότιππα, αλλά στη Νέα Ιωνία μπαίνει στο βαγόνι ΜΟΥ ένα κοριτσάκι σκύβοντας για να μη χτυπήσει ρο κεφάλι του στην πόρτα (κι ο ηλεκτρικός δεν είναι μετρό που κι εγώ σκύβω για να μη χτυπήσω στις περί το 1,90 πορτούλες σε ίππσος! αλλά μιλάμε για τουλάχιστον δυο μέτρα πόρτες). Αρχικά (αφού καταχάρηκα ήδη, κοιτάω τα παπουτσάκια της μπας και φοράει τίπποτα τακουνάρες πού όπως είδα ήτανε φλατ πεδιλάκια,καθαρή ελληνίδα κι όλας αφού μίλησε κι είπε σε μια πινέζα δίπλα της ( χωρίς καμιά ξενική προφορά ) που μπήκανε μαζί -"Ηράκλειο θα κατέβω!" ) ΩΧ (σκέφτηκα και ιππα μεγαλοφώνως ) Προλαβαίνουμε δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε τα μέτρα ΤΗΣ αφου θα κατέβαινα ΕΙΡΗΝΗ Αν κι όχι για το ΠΑΟΚΙΚΟ Στάδιο...Ασφαλώς και μιλάω για άτομο περί του 2,05 χωρίς να είναι κι επιππέδου GAMOVA σε ομορφιά, αλλά σίγουρα όχι και πατσαβούρα!
    κι επειδή η όποια απόπειρα να προσεγγίσω το ίππσος ΤΗΣ αποδείχτηκε μάταια από τη βοήθεια που είχα από σταθερά/γνωστών διαστάσεων σημεία αναφοράς μόνη μου ελπίδα πιά ήταν η πόρτα,πρίν βγεί το κορίτσι! Η συγκίνηση μου ήταν πολύ μεγάλη αφου ήταν η πρώτη μου φορά που ως ενήλικος συνάντησα ζωντανά κι από τόσο κοντά γυναίκα που όχι απλά ήταν ψηλότερή μου αλλά μου έριχνε μακράν, γιατι προ 2 ετών την GAMOVA την έβλεπα από 30 μέτρα απόσταση ενώ εδώ είμασταν στους 30 πόντους
    ΤΑΤΖΟΥΜ ΤΑΤΑΤΖΟΥΜ...Εδώ θα έλεγα
    και ναι Ο ιππσηλότατος σηκώνεται, αλλά επειδή το ιππσηλότερο πλάσμα του βαγονιού είχε ήδη μπει μέσα στο συρμό σπλά σηκώθηκε
    Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ekaterina%20gamova%20(rus)_hr.jpg 
Προβολές:	118 
Μέγεθος:	24,5 KB 
ID:	84313
    λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ιππάααααααααααρχουν και καλά παιδιάααααααααααα

που έεεεεεεεεεχουνε χρυσή καρδιάαααα

...........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	angelina_jolie_062.jpg 
Προβολές:	116 
Μέγεθος:	83,2 KB 
ID:	84338
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: Η ΟΠΤΑΣΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από maeonapii-1100
    Για λόγους που κανέναν σας δεν ενδιαφέρει βρέθηκα ιππερβολικά νωρις σε μέρος που καμιά δουλειά δεν είχα (νόμιζα...). Όπως όλοι προφανώς καταλάβατε και από τα συμφραζώμενα ασφαλώς και μιλάμε γιά βαγόνι του ΗΣΑΠ
    Κι εκτός αυτού,επειδή είχα μπει κι από μοναστηράκι, από Άνω Πατήσια καθόμουν κι όλας! Μέχρι εδώ όλα πολύ κοινότιππα, αλλά στη Νέα Ιωνία μπαίνει στο βαγόνι ΜΟΥ ένα κοριτσάκι σκύβοντας για να μη χτυπήσει ρο κεφάλι του στην πόρτα (κι ο ηλεκτρικός δεν είναι μετρό που κι εγώ σκύβω για να μη χτυπήσω στις περί το 1,90 πορτούλες σε ίππσος! αλλά μιλάμε για τουλάχιστον δυο μέτρα πόρτες). Αρχικά (αφού καταχάρηκα ήδη, κοιτάω τα παπουτσάκια της μπας και φοράει τίπποτα τακουνάρες πού όπως είδα ήτανε φλατ πεδιλάκια,καθαρή ελληνίδα κι όλας αφού μίλησε κι είπε σε μια πινέζα δίπλα της ( χωρίς καμιά ξενική προφορά ) που μπήκανε μαζί -"Ηράκλειο θα κατέβω!" ) ΩΧ (σκέφτηκα και ιππα μεγαλοφώνως ) Προλαβαίνουμε δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε τα μέτρα ΤΗΣ αφου θα κατέβαινα ΕΙΡΗΝΗ Αν κι όχι για το ΠΑΟΚΙΚΟ Στάδιο...Ασφαλώς και μιλάω για άτομο περί του 2,05 χωρίς να είναι κι επιππέδου GAMOVA σε ομορφιά, αλλά σίγουρα όχι και πατσαβούρα!
    κι επειδή η όποια απόπειρα να προσεγγίσω το ίππσος ΤΗΣ αποδείχτηκε μάταια από τη βοήθεια που είχα από σταθερά/γνωστών διαστάσεων σημεία αναφοράς μόνη μου ελπίδα πιά ήταν η πόρτα,πρίν βγεί το κορίτσι! Η συγκίνηση μου ήταν πολύ μεγάλη αφου ήταν η πρώτη μου φορά που ως ενήλικος συνάντησα ζωντανά κι από τόσο κοντά γυναίκα που όχι απλά ήταν ψηλότερή μου αλλά μου έριχνε μακράν, γιατι προ 2 ετών την GAMOVA την έβλεπα από 30 μέτρα απόσταση ενώ εδώ είμασταν στους 30 πόντους
    και ναι Ο ιππσηλότατος σηκώνεται, αλλά επειδή το ιππσηλότερο πλάσμα του βαγονιού είχε ήδη μπει μέσα στο συρμό σπλά σηκώθηκε
    Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ

Και μετά και μετά ?

:a32: :a32:
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

μαμααααααααααααα μουυυυυυυυυ!!!!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk

Re: Η ΟΠΤΑΣΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από maeonapii-1100
    Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ

αμα καθομουν διπλα σε καμμια τετοια παιζει να εβλεπα και τη σερβιετα της αμα φοραγε φουστα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Η μονακσια της κορυφης.....

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Ήμαρτον, όχι και μέσα στις γιορτές ρεεεεε!
    από billgeo στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2005, 12:29
  2. Για γυναίκες και γιατι οχι ...και ανδρες
    από kapeos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 11:27
  3. Please help... όχι και ghost rider!!!
    από viki στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2004, 15:02
  4. (οχι και τοσο) καινουριο Duke
    από dez στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2004, 13:37
  5. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ευρο ΣΟΥΒΛΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!
    από dariosk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2003, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF